De onafhankelijke energievergelijker
Ben Woldring
Vragen? Wij zijn vandaag bereikbaar tot 22.00 uur

Gaslicht.com testen onder genot van pizza?

door Jeanet Woldring 3 reacties Leestijd: 1 minuut

Gaslicht.com_test_pizza .jpgGaslicht.com wordt in een fris, nieuw jasje gestoken. Ons doel daarmee? Een nog betere gebruikerservaring realiseren voor onze bezoekers. Om dat voor elkaar te krijgen hebben we uw mening nodig.

We zijn op zoek naar trouwe bezoekers en potentiële overstappers die onze nieuwe website kritisch willen testen. En dat onder genot van pizza. Wij trakteren! 

Onze energie experts lopen ook rond om u desgewenst geheel gratis en vrijblijvend een persoonlijk advies te geven om direct veel geld te besparen op uw energierekening.

Even op een rijtje

* Pizza-avond Gaslicht.com
* Locatie: Mandenvlechterslaan 14H, Voorthuizen (Pand Gaslicht.com)
* Wanneer? Op een nader te bepalen datum in de komende weken
* Reiskosten binnen Nederland worden door ons vergoed
* Een test duurt ongeveer 1,5 uur 
* Gratis pizza
* Gratis persoonlijk advies

Wilt u ons helpen? 

Vrijblijvend aanmelden kan door ons te bellen op 0342 411 350 of te mailen naar pizza-avond@gaslicht.com. Geef daarbij naam, adres, woonplaats, leeftijd, telefoonnummer en beschikbaarheid even door. Naar aanleiding van alle reacties worden definitieve data en tijdstippen nader bepaald waarover u dan z.s.m. bericht ontvangt. 

Deel dit artikel op:
Geactualiseerd: dinsdag 20 juni 2017


Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Reacties (3)

Geplaatst door: ISTQB certified test dpecialist ()

Thanks but no thanks. Gaslicht heeft geen budget voor gedegen test traject en hoopt dat experts voor een pizza ipv een uurtarief a 60-100eur langs komen.... dream on

Opmerking van de redactie op 30-06-2017
Bedankt voor uw reactie! Uiteraard wordt onze website ook door experts getest. Wij willen graag als extra input de ervaringen van onze bezoekers weten en organiseren daarom een speciale avond hiervoor.
Geplaatst door: Sjon Do ()

Ja, pizza. Dat hebben we thuis niet.....

Geplaatst door: Frans van Wettum ()

Ik heb een 'dubbele' digitale electrameter en zonnepanelen.
Waarom saldeert mijn energieleverancier mijn 'eigen productie' tegen de nachttarief prijzen?

Opmerking van de redactie op 20-06-2017
Energieleveranciers hanteren verschillende saldeermethodes en terugleververgoedingen. Hierin zijn zij vrij. Wij kunnen voor u controleren of de saldeermethode die uw leverancier hanteert klopt. Hiervoor ontvangen wij graag uw afrekening via info@gaslicht.com.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en bespaar op uw energierekening

Vergelijk objectief alle energieleveranciers. Bij ons stapt u gemakkelijk in drie stappen over. Overstappen via Gaslicht.com is altijd gratis en levert een mooi voordeel op, zeker als u elk jaar opnieuw vergelijkt en overstapt.

Navigatie