Vergelijk het volledige energieaanbod
Energie vergelijken

Gaslicht.com opnieuw benoemd tot Website van het Jaar

door Maartje Sebek Leestijd: 2 minuten

We hebben het gedaan! Voor het tweede jaar op rij is Gaslicht.com benoemd tot Website van het Jaar. Dit keer in de categorie vergelijking. 

Populairste Website van het Jaarwebsite-van-het-jaar-gaslicht.png

Waar vorig jaar de prijzen tijdens de Award Night van Website van het Jaar-verkiezing bekend werden gemaakt, was het dit jaar toch wat anders. Nu zijn de winnaars online bekendgemaakt. Ook hier laat het coronavirus een stempel achter. Toch drukt dit de pret niet, want wij zijn ontzettend blij met deze prijs! Gaslicht.com heeft de eerste prijs voor de Populairste Website gewonnen. Dit is de site met het hoogste aantal stemmen. Daarnaast hebben we de tweede prijs gekregen voor de Beste Website, de site met de hoogste gemiddelde score voor inhoud, navigatie, design en aanbevelingsintentie. Het geeft een fantastisch gevoel, omdat we dit geheel aan jullie te danken hebben.

Trots én heel blij

Elke dag werken we met ons hele team aan de website. Het verbeteren houdt nooit op. Dit jaar hebben we ons team flink uitbereid en samen hard gewerkt om het vergelijken van energiecontracten nog eenvoudiger te maken. Deze prijs is voor ons het bewijs dat de consument het ook zo ervaart. Daar zijn we natuurlijk trots op en heel blij mee.

En nu? Lekker door!

Een online proost op deze prijs en nu lekker verder met onze passie. Zodat u kunt besparen op uw energiekosten en uw contract heeft afgestemd op uw persoonlijke voorkeuren. En wie weet slepen we volgend jaar dan de eerste prijs voor beste én populairste website in de wacht!

Deel dit artikel op:
Geactualiseerd: dinsdag 10 mei 2022

Maartje Sebek
Maartje Sebek Medewerker Marketing & Communicatie

Maartje was tot november 2021 werkzaam als Marketing en Communicatie medewerker voor Gaslicht.com.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Website van het Jaar Shopping Awards

Vergelijk het volledige energieaanbod

Vergelijk objectief alle energieleveranciers. Bij ons stapt u gemakkelijk in drie stappen over. Overstappen via Gaslicht.com is altijd gratis. Vergelijk en stap over.