De onafhankelijke energievergelijker
Ben Woldring
Vragen? Stuur ons een Whatsapp-bericht
Vergelijk energie en bekijk hoeveel u kunt besparen
Energie vergelijken

Gaslicht.com opnieuw benoemd tot Website van het Jaar

door Maartje Sebek

We hebben het gedaan! Voor het tweede jaar op rij is Gaslicht.com benoemd tot Website van het Jaar. Dit keer in de categorie vergelijking. 

Populairste Website van het Jaarwebsite-van-het-jaar-gaslicht.png

Waar vorig jaar de prijzen tijdens de Award Night van Website van het Jaar-verkiezing bekend werden gemaakt, was het dit jaar toch wat anders. Nu zijn de winnaars online bekendgemaakt. Ook hier laat het coronavirus een stempel achter. Toch drukt dit de pret niet, want wij zijn ontzettend blij met deze prijs! Gaslicht.com heeft de eerste prijs voor de Populairste Website gewonnen. Dit is de site met het hoogste aantal stemmen. Daarnaast hebben we de tweede prijs gekregen voor de Beste Website, de site met de hoogste gemiddelde score voor inhoud, navigatie, design en aanbevelingsintentie. Het geeft een fantastisch gevoel, omdat we dit geheel aan jullie te danken hebben.

Trots én heel blij

Elke dag werken we met ons hele team aan de website. Het verbeteren houdt nooit op. Dit jaar hebben we ons team flink uitbereid en samen hard gewerkt om het vergelijken van energiecontracten nog eenvoudiger te maken. Deze prijs is voor ons het bewijs dat de consument het ook zo ervaart. Daar zijn we natuurlijk trots op en heel blij mee.

En nu? Lekker door!

Een online proost op deze prijs en nu lekker verder met onze passie. Zodat u kunt besparen op uw energiekosten en uw contract heeft afgestemd op uw persoonlijke voorkeuren. En wie weet slepen we volgend jaar dan de eerste prijs voor beste én populairste website in de wacht!

Deel dit artikel op:
Gepubliceerd: donderdag 26 november 2020
Geactualiseerd: vrijdag 27 november 2020

Maartje Sebek
Maartje Sebek Medewerker Marketing & Communicatie
Ik ben Maartje, sinds 2019 werkzaam als Marketing en Communicatie medewerker voor Gaslicht.com. Mijn werk is ontzettend veelzijdig waardoor elke dag anders is. Van het bedenken en uitvoeren van mediacampagnes en social media marketing tot contact met commerciële partners. Een echte uitdaging. De energiewereld is voortdurend in beweging en besparen op uw energierekening is zo eenvoudig, dat ik mijn enthousiasme hierover graag met u wil delen.

Reageren

Google ReCaptcha
Beveiligd met reCAPTCHA Privacy - Voorwaarden

Laatste nieuws

Website van het Jaar

Vergelijk en bespaar tot € 300 op uw energierekening

Vergelijk objectief alle energieleveranciers. Bij ons stapt u gemakkelijk in drie stappen over. Overstappen via Gaslicht.com is altijd gratis en levert een mooi voordeel op, zeker als u elk jaar opnieuw vergelijkt en overstapt.

Navigatie