De onafhankelijke energievergelijker
Ben Woldring
Vragen? Stuur ons een Whatsapp-bericht

Terug naar het nieuwsoverzicht

Gezamenlijke actie Nuon en Eigen Huis

1 reactie

Nuon en de Vereniging Eigen Huis (VEH) voeren deze maand samen actie om consumenten aan te zetten tot het treffen van isolerende maatregelen in huis. Als leden van VEH daarvoor bij Nuon aankloppen, krijgen ze 100 euro korting. Dit staat te lezen in de nieuwste uitgave van het ledenblad. 

De keus zou op Nuon zijn gevallen vanwege het feit dat het een bedrijf met een sterk imago is en landelijke dekking. Nuon zorgt voor het isoleren van spouwmuur, vloer, kruipruimte en dak. 

Nuon en VEH werken op meer vlakken samen. Zo krijgen VEH-leden bijvoorbeeld altijd 10% korting als ze een service en onderhoudscontract van verwarmingsinstallaties afnemen. En in oktober en november zullen VEH-leden korting krijgen op een HR-ketel. 

Volgens een woordvoerder gaat VEH "niet automatisch" met één bepaalde partij in zee. Partners worden altijd beoordeeld op basis van een reeks criteria.

Zo werkt de Vereniging op het gebied van energieprijzen vergelijken samen met Gaslicht.com. Huizenbezitters worden met behulp van de 'beproefde' energieprijzenvergelijker geholpen om op overzichtelijke en betrouwbare wijze energieleveranciers te vergelijken.  Na een uitgebreide selectieprocedure is de onafhankelijke vergelijkingssite Gaslicht.com gekozen als samenwerkingspartner, zo prijst VEH de vergelijker aan.

Op haar beurt neemt Gaslicht.com in de beoordelingen van energieleveranciers -de zogeheten Prijs/kwaliteitscore- het tevredenheidsonderzoek van VEH mee. De resultaten van dit representatieve onafhankelijke landelijk onderzoek onder 11.000 mensen tellen mee in onze totaalbeoordeling van energieleveranciers. 

Deel dit artikel op:

Reacties (1)

Geplaatst door: Robert ()

Volgens mij is Nuon best duur. Ik weet dat een andere partij ook landelijk dekkend is en tegen een redelijke prijs de vloer en spouwmuur isoleren met goede isolatie materialen.

Of ze aan dakisolatie doen weet ik eigenlijk niet.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Navigatie