De onafhankelijke energievergelijker
Ben Woldring
Vragen? Wij zijn vandaag bereikbaar tot 17.00 uur
Vergelijk energie en bekijk hoeveel u kunt besparen
Nu 3 maanden gratis Canal Digitaal Energie vergelijken

Grootste collectieve inkoopproject gaat derde jaar in

door Marlies Hazenberg Leestijd: 1 minuut

De Metaalunie heeft op 22 juli met energieleverancier EnergyXS een raamcontract gesloten voor de levering van elektriciteit aan ruim 11.000 metaalbedrijven en hun medewerkers. Het contract heeft betrekking op levering vanaf 2004. Het project wordt uitgevoerd onder de naam InelMet (Inkoop elektriciteit Metaal).

Alle leden van de Metaalunie en hun medewerkers komen in aanmerking. De prijzen zijn afgeleid van de actuele marktprijzen, zodanig, dat de prijs voor Metaalunie altijd net wat scherper is.

Het sluiten van een nieuw raamcontract was nodig omdat het bestaande raamcontract met Spark Energy op 31 december 2003 afloopt. Evenals voorgaande jaren begeleidt EnergyMatch uit Voorthuizen het inkooptraject.

Met meer dan 11.000 leden is de Metaalunie de grootste ondernemersorganisatie voor het midden- en kleinbedrijf in de metaalsector. Zij richt zich op MKB-metaalbedrijven in alle voorkomende branches van de metaalsector, alsmede handel en service. Deze bedrijven bieden werkgelegenheid aan zo'n 135.000 medewerkers en hebben een gezamenlijke omzet van ruim 13 miljard euro. Dit jaar bestaat de Metaalunie 100 jaar.

Bron Metaalunie
 

Deel dit artikel op:
Gepubliceerd: dinsdag 5 augustus 2003
Geactualiseerd: donderdag 29 april 2021

Marlies Hazenberg
Marlies Hazenberg Coördinator Customer Care

Ik ben Marlies, sinds begin 2017 ben ik werkzaam op de servicedesk van Gaslicht.com. Mensen helpen en adviseren bij het overstappen vind ik erg leuk. Wat is er nou fijner dan mensen te helpen met besparen?

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Website van het Jaar

Vergelijk en bespaar op uw energierekening

Vergelijk objectief alle energieleveranciers. Bij ons stapt u gemakkelijk in drie stappen over. Overstappen via Gaslicht.com is altijd gratis en levert een mooi voordeel op, zeker als u elk jaar opnieuw vergelijkt en overstapt.

Navigatie