De onafhankelijke energievergelijker
Ben Woldring
Vragen? Stuur ons een Whatsapp-bericht
Vergelijk energie en bekijk hoeveel u kunt besparen
Nu 3 maanden gratis Canal Digitaal Energie vergelijken

Hoge eindafrekening 2003 voor Brabantse Essent-klanten

door Marlies Hazenberg


De eindafrekening over 2003 voor Essent-klanten uit Brabant draait in veel gevallen uit op een bijbetaling van enkele honderden euro’s.

In een deel van Bergen op Zoom zijn er zelfs onder consumenten gevallen bekend van bijbetalingen van wel 300 euro. Ditzelfde geldt voor gebieden rond Breda, Etten-Leur en Steenbergen.

Essent meent te weten waar deze hoge bijbetalingen vandaan komen. Door een nieuw systeem bevatten al de jaarrekeningen van deze klanten 2 wintermaanden extra. Het bedrijf zegt dat zij ditmaal geen fouten heeft gemaakt bij het versturen van afrekeningen.

Deel dit artikel op:
Gepubliceerd: dinsdag 24 februari 2004
Geactualiseerd: donderdag 29 april 2021

Marlies Hazenberg
Marlies Hazenberg Coördinator Customer Care

Ik ben Marlies, sinds begin 2017 ben ik werkzaam op de servicedesk van Gaslicht.com. Mensen helpen en adviseren bij het overstappen vind ik erg leuk. Wat is er nou fijner dan mensen te helpen met besparen?

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Website van het Jaar

Vergelijk en bespaar op uw energierekening

Vergelijk objectief alle energieleveranciers. Bij ons stapt u gemakkelijk in drie stappen over. Overstappen via Gaslicht.com is altijd gratis en levert een mooi voordeel op, zeker als u elk jaar opnieuw vergelijkt en overstapt.

Navigatie