De onafhankelijke energievergelijker
Ben Woldring
Vragen? Stuur ons een Whatsapp-bericht
Vergelijk energie en bekijk hoeveel u kunt besparen
Nu 3 maanden gratis Canal Digitaal Energie vergelijken

Intergas volgt Oxxio met gratis stroom

door Marlies Hazenberg

Energieleverancier Intergas wil op korte termijn drie keer zo groot worden. Daarom volgt het bedrijf het voorbeeld van concurrent Oxxio. Nieuwe klanten die vóór 1 juli een gecombineerd gas/stroomcontract afsluiten voor drie jaar, krijgen een jaar gratis elektriciteit. De korting wordt gebaseerd op het standaard jaarverbruik volgens de netbeheerder.

Bestaande klanten die al gas afnemen, maar daarnaast nu ook een driejarig stroomcontract afsluiten, krijgen zes maanden gratis stroom.

Het bedrijf heeft op dit moment 150.000 klanten. Met deze eerste actie hoopt Intergas zo'n 15.000 klanten te werven. Er is geen limiet voor het aantal nieuwe klanten dat van het aanbod kan profiteren, wel is de looptijd van de actie beperkt. Intergas richt zich hiermee in eerste instantie op een niet al te groot gebied: de gemeentes Breda, Den Bosch, Bergen op Zoom en Roosendaal.

Tilburg valt erbuiten vanwege de stadsverwarming en Eindhoven is traditioneel NRE-gebied, volgens een woordvoerder van Intergas.

Moederbedrijf Dong Energy geeft Intergas de kans om de ambities waar te maken. Intergas Levering is sinds vorig jaar dochter van de Deense energiegigant. In Denemarken heeft Dong de markt voor 60% in handen, en in Zweden heeft het bedrijf een marktaandeel van 35%.

Bron: Energeia

Deel dit artikel op:
Gepubliceerd: dinsdag 23 mei 2006
Geactualiseerd: donderdag 29 april 2021

Marlies Hazenberg
Marlies Hazenberg Coördinator Customer Care

Ik ben Marlies, sinds begin 2017 ben ik werkzaam op de servicedesk van Gaslicht.com. Mensen helpen en adviseren bij het overstappen vind ik erg leuk. Wat is er nou fijner dan mensen te helpen met besparen?

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Website van het Jaar

Vergelijk en bespaar op uw energierekening

Vergelijk objectief alle energieleveranciers. Bij ons stapt u gemakkelijk in drie stappen over. Overstappen via Gaslicht.com is altijd gratis en levert een mooi voordeel op, zeker als u elk jaar opnieuw vergelijkt en overstapt.

Navigatie