Vergelijk het volledige energieaanbod
Energie vergelijken

Klanttevredenheidsonderzoek Gaslicht.com

door Jeanet Woldring Leestijd: 1 minuut

Consumenten die ruim een half jaar veranderden van energieleverancier hebben het overstapproces gewaardeerd met een 8 of hoger. Greenchoice krijgt de hoogste waardering van mensen die via Gaslicht.com zijn overgestapt. Dat blijkt uit de resultaten van het klanttevredenheidsonderzoek in de maand november.

Dit onderzoek laat zien hoe energieleveranciers scoren gezien vanuit bezoekers die via Gaslicht.com overstappen naar een andere energieleverancier. Ongeveer 7 maanden na de overstap krijgen mensen het verzoek aan te geven hoe het overstapproces is verlopen. Maandelijks publiceren we de resultaten.

Aan het onderzoek in november hebben .. mensen laten weten hoe zij de overstap naar een van de acht onderstaande leveranciers hebben ervaren. Gevraagd werd naar  prijsstelling, facturering, overstapproces,  online dienstverlening,  klantenservice, klachtenafhandeling en de duurzaamheid.
Dezelfde items die ook circa 3 maanden na de overstap gevraagd worden.

In dit rapport zijn alleen energieleveranciers opgenomen met ten minste .. beoordelingen.

Het is opvallend dat het overstapproces zonder uitzondering de hoogste waardering kreeg. Het laagste cijfer was hier een 8,1 en het hoogste 9,7.

Deel dit artikel op:
Geactualiseerd: donderdag 17 juni 2021

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Website van het Jaar Shopping Awards

Vergelijk het volledige energieaanbod

Vergelijk objectief alle energieleveranciers. Bij ons stapt u gemakkelijk in drie stappen over. Overstappen via Gaslicht.com is altijd gratis. Vergelijk en stap over.