De onafhankelijke energievergelijker
Ben Woldring
Vragen? Wij zijn vandaag bereikbaar tot 22.00 uur

Terug naar het nieuwsoverzicht

Kom bij Gaslicht.com werken!

door Sanne de Jong - Bins

Gaslicht.com zoekt versterking! We zijn op zoek naar nieuwe overstapexperts voor onze klantenservice, een productspecialist Energie en een Marketing en Communicatie medewerker. Zelf benieuwd of kent u die leuke toekomstige collega voor onze vestiging in Voorthuizen?

gaslicht-comvacatures.jpg

Klantenservice medewerker

Zowel voor overdag als in de avonduren (kan ook als student) zijn we op zoek naar nieuwe collega’s voor onze klantenservice. Met enthousiasme, klantgerichtheid en een persoonlijke aanpak helpen onze overstapexperts in de wirwar van mogelijkheden het beste energiecontract uit te kiezen. Een behoorlijke uitdaging want in feite moet een klantenservice medewerker bij Gaslicht.com alle ins en outs kennen van de klantenservices van alle energieleveranciers in de Nederlandse markt. Maar ook een job waar je heel blij van wordt! Lees maar eens de loftuitingen van beoordeelaars van Gaslicht.com! Benieuwd naar de vacature?

reviews-gaslicht.png
 

Productspecialist Energie

Daarnaast zoeken we ook aanvulling in het team dat er dagelijks voor zorgt dat wij het meest overzichtelijke en complete energieaanbod van de Nederlandse markt op onze website tonen. De productspecialist zorgt ervoor dat productvoorwaarden van leveranciers juist zijn, energietarieven goed worden ingevoerd en de dataverwerking met partners goed verloopt. Dat vraagt om een kritische blik. Benieuwd naar de vacature?

Marketing en Communicatie medewerker

Ook zoeken we een enthousiaste en daadkrachtige Marketing en Communicatie medewerker. Een nieuwe collega met commercieel inzicht, een pro actieve en energieke aanpak, uitstekende communicatieve vaardigheden en uiteraard kennis van marketing en communicatie. Benieuwd waar de werkzaamheden uit bestaan? Bekijk hier de vacature!
 

Deel dit artikel op:

Sanne de Jong - Bins

Business Unit Manager
Sanne de Jong - Bins
Ik ben Sanne, sinds 2011 werkzaam voor Gaslicht.com. In Voorthuizen, waar Gaslicht.com gevestigd is, verzorg ik de communicatie en stuur ik het klantenserviceteam aan. Samen met alle medewerkers probeer ik te laten zien hoe gemakkelijk overstappen is. Veel mensen realiseren zich niet dat er zoveel te besparen valt op de energierekening. De enthousiaste reacties en reviews van overstappers, daar doen we het voor!
Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Navigatie