Vergelijk het volledige energieaanbod
Energie vergelijken

Kom bij Gaslicht.com werken!

Leestijd: 2 minuten

Gaslicht.com zoekt versterking! We zijn op zoek naar nieuwe overstapexperts voor onze klantenservice, een productspecialist Energie en een Marketing en Communicatie medewerker. Zelf benieuwd of kent u die leuke toekomstige collega voor onze vestiging in Voorthuizen?

gaslicht-comvacatures.jpg

Klantenservice medewerker

Zowel voor overdag als in de avonduren (kan ook als student) zijn we op zoek naar nieuwe collega’s voor onze klantenservice. Met enthousiasme, klantgerichtheid en een persoonlijke aanpak helpen onze overstapexperts in de wirwar van mogelijkheden het beste energiecontract uit te kiezen. Een behoorlijke uitdaging want in feite moet een klantenservice medewerker bij Gaslicht.com alle ins en outs kennen van de klantenservices van alle energieleveranciers in de Nederlandse markt. Maar ook een job waar je heel blij van wordt! Lees maar eens de loftuitingen van beoordeelaars van Gaslicht.com! Benieuwd naar de vacature?

reviews-gaslicht.png
 

Productspecialist Energie

Daarnaast zoeken we ook aanvulling in het team dat er dagelijks voor zorgt dat wij het meest overzichtelijke en complete energieaanbod van de Nederlandse markt op onze website tonen. De productspecialist zorgt ervoor dat productvoorwaarden van leveranciers juist zijn, energietarieven goed worden ingevoerd en de dataverwerking met partners goed verloopt. Dat vraagt om een kritische blik. Benieuwd naar de vacature?

Marketing en Communicatie medewerker

Ook zoeken we een enthousiaste en daadkrachtige Marketing en Communicatie medewerker. Een nieuwe collega met commercieel inzicht, een pro actieve en energieke aanpak, uitstekende communicatieve vaardigheden en uiteraard kennis van marketing en communicatie. Benieuwd waar de werkzaamheden uit bestaan? Bekijk hier de vacature!
 

Deel dit artikel op:
Geactualiseerd: vrijdag 1 november 2019

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Website van het Jaar

Vergelijk het volledige energieaanbod

Vergelijk objectief alle energieleveranciers. Bij ons stapt u gemakkelijk in drie stappen over. Overstappen via Gaslicht.com is altijd gratis. Vergelijk en stap over.
Navigatie