Genomineerd voor 2020!
Stem op Gaslicht.com
En win een SONOS Play:5
Door deel te nemen maakt u kans op een SONOS Play:5, een Bol.com cadeaubon of een hotelovernachting. Deze prijzen worden uitgereikt door de organisatie van de Website van het Jaar.
De onafhankelijke energievergelijker
Ben Woldring
Vragen? Wij zijn vandaag bereikbaar tot 22.00 uur

Terug naar het nieuwsoverzicht

Kosten besparen met EnergieOpMaat


Vanaf 1 juli 2004 is iedere Nederlander vrij in de keuze voor een eigen energieleverancier. Door de reclamecampagnes van de overheid is iedereen hier langzamerhand wel van doordrongen. Ook uit  het sterk groeiend  aantal 'overstappers'  via Gaslicht.com valt af te leiden dat de keuzevrijheid bij velen inmiddels bekend is.

Bij een  overstap naar een andere energieleverancier spelen financiële overwegingen vaak een belangrijke rol. Maar als men kosten belangrijk vindt, is het goed te bedenken dat met minder energiegebruik ook kosten te besparen zijn!

Omdat energiebesparing belangrijk is, wil de overheid  ook informeren over de diverse besparingsmogelijkheden. Hiervoor heeft het Ministerie van Economische Zaken de website EnergieOpMaat ontwikkeld. Deze website stelt u in staat thuis energie te besparen. Niet op basis van algemene tips, maar aan de hand van gerichte adviezen die specifiek op uw individuele situatie zijn afgestemd. Daarom de naam Energie Op Maat. 

Achter deze website zit een geavanceerd rekensysteem met gigantische databestanden en meetgegevens. Hierdoor is dit adviessysteem in staat om met een minimum aan informatie over iemands energiegebruik, een persoonlijk profiel te maken en zo een maximum aan praktische informatie te geven over mogelijke besparingsresultaten. Bovendien rekent het systeem die besparingen in verschillende eenheden uit: in euro’s, kilowatturen of zelfs in bomen. 

Wie deze fraai gemaakte website bezoekt, zal met plezier ervaren  hoe simpel het is de energiekosten te verlagen! Of het nu gaat om gebruik van uw huidige apparatuur, de aankoop van een nieuw apparaat of het gebruik van de verwarming, u vindt het allemaal terug op deze website.

Een aanrader naar de mening van Gaslicht.com!

Deel dit artikel op:

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Navigatie