Vergelijk het volledige energieaanbod
Energie vergelijken

'Lage stroomprijs niet voor huishoudens'

door Jeanet Woldring 1 reactie Leestijd: 1 minuut

De zeer lage stroomprijzen werken nauwelijks door in de portemonnee van de huishoudens. Maar door de grote concurrentie tussen de leveranciers kunnen consumenten voor het komend jaar toch goedkoop uit zijn. Dat schrijft Nu.nl vandaag op de pagina geldzaken.

"De bonussen en kortingen lopen op tot 350 euro voor een contract van een jaar”, zegt Erik Smith, directeur van de vergelijkingssite Gaslicht.com.

"Dat zijn grote bedragen voor een energierekening van gemiddeld 2100 euro, waarvan bijna de helft nog eens uit belastingen en netwerkkosten bestaat. Leveranciers hebben er veel voor over om mensen te werven en ze daarna natuurlijk ook te houden.”

Lees meer op Nu.nl.

Ook profiteren van een hoge korting? Vergelijk energieprijzen op Gaslicht.com

Deel dit artikel op:
Geactualiseerd: donderdag 1 juni 2023

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Reacties (1)

Geplaatst door: J. ten Kleij ()

De prijzen dalen voor de KW stroom en kubekemeter gas maar de nevenkosten stijgen zeker de belastingen op deze rekening zoals BTW overbelasting we worden door de regering toch wel uit gekleed en daar hoor je niets over. Ook de net beheerders weten er wel raad mee dus besparen is nagenoeg niet mogelijk wat je bij de een wint verlies je bij de andere. Ze hebben een doel gelijk blijven dan wel meer binnen halen, daar is een een heel goed in dat is de regering.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Website van het Jaar Shopping Awards

Vergelijk het volledige energieaanbod

Vergelijk objectief alle energieleveranciers. Bij ons stapt u gemakkelijk in drie stappen over. Overstappen via Gaslicht.com is altijd gratis. Vergelijk en stap over.