De onafhankelijke energievergelijker
Ben Woldring
Vragen? Stuur ons een Whatsapp-bericht
Vergelijk energie en bekijk hoeveel u kunt besparen
Nu 3 maanden gratis Canal Digitaal Energie vergelijken

Mijn Delta tijdelijk buiten gebruik

door Jeanet Woldring

ELTA heeft Mijn DELTA, het zelfserviceportaal voor consumentenklanten, tijdelijk uit de lucht gehaald. Uit intern onderzoek, bevestigd door een drietal klanten bleek dat na het inloggen op Mijn DELTA gegevens van een andere klant te zien waren. Om geen verder risico te nemen met de privacy van zijn klanten hebben we besloten het portaal per direct af te sluiten.

DELTA houdt de beveiliging van Mijn DELTA voortdurend in de gaten en voert bijna wekelijks maatregelen uit om de privacy van klanten te waarborgen. De komende periode worden ingrijpende aanpassingen gedaan aan Mijn DELTA. Wanneer de beveiligingsproblemen verholpen zijn, krijgt u daarover bericht. De verwachting is dat het nieuwe Mijn DELTA in de zomer gereed is.Onze excuses voor het ongemak.
 
Onderstaand vindt u verwijzingen naar een alternatieve pagina op onze website waar u de wijzigingen, die u normaal gesproken via Mijn DELTA doorgaf, nu aan ons kunt doorgeven.

ie ook Nu.nl

Deel dit artikel op:
Gepubliceerd: donderdag 21 februari 2013
Geactualiseerd: dinsdag 11 mei 2021

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Website van het Jaar

Vergelijk en bespaar op uw energierekening

Vergelijk objectief alle energieleveranciers. Bij ons stapt u gemakkelijk in drie stappen over. Overstappen via Gaslicht.com is altijd gratis en levert een mooi voordeel op, zeker als u elk jaar opnieuw vergelijkt en overstapt.

Navigatie