De onafhankelijke energievergelijker
Ben Woldring
Vragen? Wij zijn vandaag bereikbaar tot 22.00 uur
Vergelijk energie en bekijk hoeveel u kunt besparen
Nu 3 maanden gratis Canal Digitaal Energie vergelijken

Natasja Froger nieuw gezicht NEM

32 reacties Leestijd: 2 minuten

Natasja Froger wordt het gezicht van de Nederlandse Energie Maatschappij (NLEnergie of NEM). Vanaf dinsdag 17 februari is een televisiecampagne gestart die inhaakt op het tv-programma 'Effe geen cent te makken'.

Froger zegt dat de consument goedkoper uit is als ze gas en stroom afneemt bij de Nederlandse Energie Maatschappij. ‘Als mensen kunnen besparen op hun energielasten, wil ik ze dat direct laten weten. Veel mensen worden geraakt door de huidige economische crisis, dat gaat me aan het hart’, aldus Natasja Froger.

De Nederlandse Energie Maatschappij over de keuze voor Froger: ‘Natasja staat voor eerlijkheid en persoonlijke aandacht voor de mens, dat straalt ze uit in alles wat ze doet.’

De NEM staat momenteel als goedkoopste aanbieder in de TOP 5 op deze site. Voor 800 euro krijgt men een jaar lang 3500 kWh stroom en 1800 m3 gas geleverd. Het bedrag betreft de leveringskosten voor energie, dat wil zeggen exclusief energiebelasting en netwerkkosten. De stroomtarieven zijn gebaseerd op enkeltarief en staan een jaar lang vast; voor gas kan de prijs wijzigen gedurende de looptijd van het contract.

Wie zich aanmeldt via deze website krijgt als exclusieve actie 276 euro retour na 12 maanden. Tevens betaalt u in het eerste jaar voor elektriciteit géén vastrecht; alleen voor gas een (relatief hoog) vast bedrag van € 6,99 per maand.

Update 30 maart: Het actiepakket van de NEM was begin maart tijdelijk niet beschikbaar i.v.m. enorme stormloop.

Deel dit artikel op:
Geactualiseerd: dinsdag 11 mei 2021

Reacties (32)

Geplaatst door: nicole ()

het is bovendien 6.99 voor gas en 6.99 voor electriciteit bij nem.dat is totaal 13.98 euro per maand wat dan 167 per jaar is.dat verschilt met eneco , essent en nuon al 120 euro op jaar basis.oxxio, nem en alle kleinere bedrijven kopen hun stroom op van de grote bedrijven als nuon , eneco etc.
greenchoice koopt zijn groene stroop op van nuon (nuon is de grootste leverancier in groenestroom.energiedirect is een dochterbedrijf van essent.dus met grote bedrijven zit je goed

Geplaatst door: elzard ()

Ik ben in febr benaderd door de NEM en heb aangegeven dat ik een contract had en zou het nakijken,de volgende dag gebeld en gezegd ,,sorry ,,kan niet,Ik vroeg hoe moet ik de tel verkoop beeindigen, Antw: via de mail of schriftelijk dus via de mail.later een overstap verklaring ik weer bellen?? mail was nooit binnen gekomen.op 1 April weer een mail gestuurd wat ze gingen doen met mijn overstap boete,Antw: 29 04-09 dus gewoon 4 weken later pppf helemaal niets.Het is schandalig voor woorden dat deze mensen gewoon een bedrijf mogen runnen.En ja dan mevr Froger,jeetje Natasja je bent er echt net zo ingeluisd zoals zoveel gedupeerden met het verschil dat jij er aan verdiend hebt en wij gewoon moeten betalen.Het verhaal van,, scheelt u honderden euro` s per jaar ???is onzin pppfff scheelt mij dus slecht 24 euro op jaar basis dus mijn slogan is ,,,,,,,,,,,,,,,,,VOORAL NIET DOEN ,,,,,, En politiek neem je verantwoordelijkheid,vrijgeven oke maar nacontole is ook heel belangrijk ,,,,,,,,,,,,,,,,,VOORAL NIET DOEN

Opmerking van de redactie op 29-04-2009
Bericht ingekort
Geplaatst door: foxy ()

Zorg dat je nooit meer in deze zwendelpraktijken trapt en bescherm jezelf en bijvoorbeeld je (bejaarde) ouders hiertegen:
registreer jezelf op www.infofilter.nl
Een jaar geleden heb ik onze gegevens hierop geregistreerd en we krijgen NOOIT meer telefoontjes van callcenters!!

Geplaatst door: Theo ()

Bij deze wens ik het contract dat ik met een medewerker van U telefonisch gemaakt heb conform afspraak per e-mail op te zeggen. Het betreft contract met ID nummer 529742. Hoewel in de algemene voorwaarden van U staat vermeld dat ik dit kan doen zonder een rede op te geven, kies ik ervoor om U toch de nodige redes te geven om U een spiegel voor te houden van Uw organisatie. Om te beginnen beweerde de telefonische medewerker dat Uw organisatie de goedkoopste leverancier voor energie is, maar simpelweg even rondkijken op internet leert al gauw dat U op de 5e plaats staat. Daarbij komt nog, en daar was geen woord over gerept, dat het vast recht bij U tot 4 maal hoger is als bij andere aanbieders. Ook verzekerde Uw medewerker mij dat ik per mail het contract kon opzeggen, terwijl in Uw algemene voorwaarde staat dat dit enkel per aangetekende post kan, wat ik dus absoluut niet ga doen, enkel vanwege de daaraan verbonden kosten. Ook werd mij gezegd dat elektra en gas vast waren, terwijl in het contract staat dat enkel elektra vast is. Verder is het zo dat als ik Uw organisatie Google er een waslijst van forums met klachten op mijn beeldscherm verschijnt. Zelfs een waarin mevr. Froger aanbied zorg te dragen voor gedupeerde consumenten. ( tevens zal ik mevrouw Froger een kopie van deze mail toe sturen, die zal zich nog wel eens eerst achter de oren krabben eer ze nog een reclame spot voor Uw organisatie maakt ) Voorts zal ik contact op nemen met Essent en een contract met hun afsluiten voor 5 jaar. Iedere euro die U van mijn bankrekening afschrijft laat ik terugboeken en verder geef ik U te kennen dat ik enkel nog één keer telefonisch benaderd wens te worden door Uw organisatie, en wel enkel om door te geven dat deze mail in goede orde is ontvangen. Om hiervoor zorg te dragen zal ik deze mail dagelijks aan Uw e-mail adres versturen, zodat U later voor een rechtbank niet kunt beweren deze niet ontvangen te hebben. Mocht het allemaal zover komen ( wat ik niet hoop ) zal ik tevens de media inlichten ( denk aan radar, consumentenbond en de rijdende rechter!!!! ) Dhr. T. Thomassen.

Geplaatst door: richard ()

de NEM bedonderd
het koste mij 4honderd

ga alsjeblieft niet in zee met de nederlandse energie maatschappij

de nederlandse energiemaatschappij is een corrupte bende. alsjeblieft mensen trap er niet in. alles wat ze zeggen is gelogen,klachten worden niet behandeld, je krijgt direct een incassobureau op je dak zonder andere informatie

natasja froger moet zich schamen. alles wat ze met de commurcial heeft verdiend moet ze op een goed doel storten. met de aggressieve aanpak van de nederlandseenergiemaatschappij wordt iedereen voor de gek gehouden, ze checken niet of je een lopend contract hebt ookal zeggen ze dit wel te doen, je wordt opgezadeld met zeer hoge kosten, mensen trap er alsjeblieft niet in.

boycot de nederlandse energie maatschappij en vraag aan medewerkers of zij snachts niet wakker liggen van hun werk

Geplaatst door: richard ()

de nederlandse energiemaatschappij is een corrupte bende. alsjebleift mensen trap er niet in. alles wat ze zeggen is gelogen,klachten worden niet behandeld, je krijgt direct een incassobureau op je dak zonder andere informatie

natasja froger moet zich schamen. alles wat ze met de commurcial heeft verdiend moet ze op een goed doel storten. met de aggressieve aanpak van de nederlandseenergiemaatschappij wordt iedereen voor de gek gehouden, ze checken niet of je een lopend contract hebt ookal zeggen ze dit wel te doen, je wordt opgezadeld met zeer hoge kosten, mensen trap er alsjeblieft niet in.

boycot de nederlandse energie maatschappij en vraag aan medewerkers of zij snachts niet wakker liggen van hun werk

Geplaatst door: R.Rook ()

Mensen google even adformatie/nem en je zult daar zien wat de nem voor een oplichtersbende is. lees de reacties maar even door; ook van mensen die voor de nem klanten moesten werven.

Ik werd vorige week zelf ook door de NEM gebelt; met de opener: "meneer u bent geselecteert uit ons bestand dat u een prijs heeft gewonnen". Als je al zélke methoden misbruikt om mensen aan de lijn te houden voor een leugenachtig verkooppraatje; dan hoop ik; dat de NEM binnen de korste keren mag inzakken.

Geloof niet in hun verkooppraatjes; want dan zul je uiteindelijk heel duur uit zijn

Geplaatst door: Jack ()

Lekker oude mensen erin luizen, dat kunnen ze bij de NEM. Maar ja als madame froger maar met haar porum op tv is

Geplaatst door: Truus ()

de eerlijkheid en persoonlijkheid van mw Froger betekend omdat zij de waarheid verteld...Geloof mij maar de NEM is de goedkoopste van Nederland.ik zit al bijna 2jaar bij de NEM en ik bespaar echt veel... en die 6,99 vastrecht incl dat klopt ook nog..en het klopt ook nog van de NEM hun wist haalt uit hun vastrecht en niet uit het verbruik...

Geplaatst door: petra ()

Hoe doet je dat als je met je warmtegas collectief bent bij de woningbouw?

Mijn laatste(1e) afrekening alleen warmtegas was bijna 1000 euro!Opmerking van de redactie op 13-03-2009
Dan is uw keuze beperkt tot alleen stroom aangezien warmtegas regionaal gebonden is.
Geplaatst door: Ellen ()

Waar komt die eerlijkheid en persoonlijke aandacht van die Natasja vandaan?

Geplaatst door: E. ()

OMYGOD!!!way een berichten lees ik hier allemaal over de NEM.
ik kan jullie vertellen dat de nem een goed bedrijf is.
alle andere energie bedrijven halen hun winst uit het verbruik.en de nem haalt hun winst uit het vastrecht.ook al is het bij de NEM de vastrecht 6.99euro maat dat allemaal incl.bij alle andere energie bedrijven is excl.de NEM bestaat vanaf 2004 en ze zijn een groeide bedrijf.dus ik zou zegen neem een contract voor 3 jaar vast en je heb geen last van prijsstijgen.want dit jaar gaan de meeste energie bedrijven van wel 8% tot 21 % om hoog met de stroomtarieven. en de NEM doet er niet aan mee.en geloof mij de NEM is een goed bedrijf tis allemaal onzin wat ik allemaal lees en wat jullie allemaal denken over de NEM.dus als jullie worden gebeld door de nem zou ik gewoon zegen JA we doen het...

Grtzz E.

Geplaatst door: joke ()

mensen Trap er niet in het zijn Oplichter die hele NEM wat denk je vastrecht 6,99 per maand tegen eneco 1,99 permaand
dat alleen al +die Natascha Frogere maakt alleen die reclame zodat ze er zelf rijker van wordt weten jullie dat ze voor dat bijstandprogramma op TV ook 10.000 per maand ontving en deze reclame voor de Nem zal voor haar !!ook wel zoiets opleveren en voor ons alleen maar ellende blijf lekker bij je eigen leverancier waar ook je netbeheer van is die hebben vast hier op gaslicht.com hun eigen aanbieding staan en maken niet zoveel fouten als de NEM EN OXXIO -RWE en heb je voor een paar eurocenten meer niet zo n ellende
en jawel ik werkt zelf bij zo n eerlijke leverancier en je moest eens weten hoeveel mensen ik huilend aan de telefoon krijg of ze alstublieft terug mogen komen slapeloze nachten hebben die mensen ervan

Geplaatst door: Prinz ()

Zo goedkoop is de Nem niet het feit dat ze bnner neerzetten voor hun reklame campagne wil al zeggen dat iemand toch voor deze kosten moet opdraaien en wie is dat wij consumenten natuurlijk kan Natasja niet één maand mijn energie rek. voor me voldoen dan heb ik een maand meer te makken.

TIP: de actie voor VastePrijzen
energie maatschappijen geven cash geld uit voor hun vaste prijs zie kader hier naast.
en de vasteprijs is bij Nuon nu het gooedkoopste gas 1 jr 0,3132(exc)en stroom 1jr 0,0769(ecl)laat Froger maar lekker verder makken.!!!!

Geplaatst door: Jeroen ()

Waarom lijken alle negatieve reacties zo gebrekkig geschreven? Is het IQ van de gemiddelde NEM klant zo laag of zijn dat alleen de klagers?
Als de NEM inderdaad zo`n slechte / onbetrouwbare maatschappij is, dan hoor ik graag waarom precies. Is er ergens een overzicht / site die wel alle netto tarieven met elkaar vergelijkt en niet alleen de kostprijs per m2 of kWh? Ik ben op zoek naar een nieuwe leverancier, maar heb nog geen goede vergelijkingssite gevonden. Ik weet dat de kosten voor gas per regio verschillen, maar dat zou op een vergelijkingssite toch ondervangen moeten kunnen worden. Per saldo maakt het mij niet zoveel uit wat mevrouw Froger doet - reclames zijn er voor om de consumenten te verleiden om bij bedrijf X te kopen. Degene die deze boodschap overbrengt aan de consument (u en ik dus) wordt hier gewoon voor betaald en is dus subjectief ; dit is niets nieuws. Mensen zouden reclames nooit per saldo als waar aan moeten nemen. Alleen onafhankelijke, objectieve vergelijkingen geven de klant een juist overzicht en juiste informatie. Volgens mij is Gaslicht.com overgens niet objectief (gezien involledig overzicht waarbij vastrecht e.d. niet wordt meegenomen), dus mocht iemand een betere site hebben, dan hou ik me aanbevolen.

Geplaatst door: Mir ()

net een jaarafrekening gekregen van de n.e.m of ik even 900 euro wil betalen, dus u raad al wat ik ga doen...

Geplaatst door: Michael ()

Als ze belle
gelijk een 3jarig contract neme joh
mooi meegenome!

Geplaatst door: Anus ()

Hey hey
dit is allemaal belachelijk wat jullie hier neerzetten
de NEM IS Een hele goede maatschappij

je krijgt zelfs de laagste prijsgarantiecertificaat
wat wil je nogm eeer?


Geplaatst door: sofie ()

nou ik ben een klant en mijn familie ook wij zijn goedkoper uit al drie jaar .onzin waar jullie het allemaal over hebben iedere maatschappij is even goed maar de ene is duurder dan de andere.dus overstappen

Geplaatst door: r.oostdam ()

na veel mpoeite en aanwijzingen van een medewerkster van NEM. op deze side terecht gekomen.maar als je de tekst AANMELDEN aanklikt lukt dit niet meer.
zou graag nog van de actie i njaar vast gebruik willen maken.
met vr groet R.Oostdam

Geplaatst door: jeannet ()

Heb mij aangemeld via Gaslicht,com bij de N:E:M: omdat deze de goekoopste is. (staat in diverse lijsten), maar bij rechtstreeks aanmelden krijg je GEEN korting en via gaslicht wel.maar wel bevestiging via de N:E:M; wie geeft de korting dan????? en zit je er dan 3 jaar aan vast,?, en DONG energie wie is dit , Die geeft €400 korting ?????? ik snap hier niks van weet iemand een antwoord hierop

Geplaatst door: Carel ()

bij het aanklikken van "meer informatie en online aanmelden voor NEM stroom en gas 1 jr. actie"krijg ik op het scherm:
"geen formulier ID 504" Graag uw oplossing!! De popup is goed ingesteld

Geplaatst door: Ton ()

Slechte zaak als een bekend iemand zich inzet voor bedrijven die enkel op winst uit zijn. Door Natasja wordt het vertrouwen gewekt dat het wel goed zit en wordt gedachte gewekt dat het een soort voedselbank is. Forget it slechte zaak van de Frogers maar ja voor geld maken ook de Frogers gekke sprongen.
Enne het is iets te veel van de reclame zowel op radio en TV
Ben benieuwd wie al die kosten betaald. U en ik natuurlijk als we lid worden van deze club.

Geplaatst door: f.hemminga ()

ik vind dat de reclame te veel komt op tv en wat Natasja wat ik daar van vint laat die leker thuis blijven bij haar man ik vint dit walgelijk.

Geplaatst door: Danny ()

Ongelovelijk de reactie van Natascha: ik heb me van te voren laten inlichten of de dienstverlening goed was van de NEM en het dus een betrouwbare partij was" blijkt dus dat ze vals is voorgelicht in mijn ogen wordt dagelijks door deze mensen gebeld middels een vervelend callcentre!

Geplaatst door: Hans ()

Knettergek die Natasja.. Maargoed zij word ook maar betaald door de NEM om bepaalde dingen te zeggen.. als iq loze vrouw kan je daar weinig aan doen.

Geplaatst door: justme ()

Hoorde ik ook iets over een overstap service uit Natascha haar mond komen. de NEM werkt niet met de zogeheten CCP check (dit houdt in dat een leverancier de contracten pas overneemt per einddata contract van de andere leverancier) en ze vergoeden ook geen boetes. Dus die overstap service ben je zelf, ook al geen garantie om geen boete te krijgen want ook al geen je een datum door dan loop je nog kans dat dit mis gaat. Annuleren is ook bijna geen optie bij de nem, in sommige gevallen hebben ze soms niks ontvangen terwijl je wel en brief hebt ingestuurd. En de goedkoopste dat zijn ze zeker niet dat kan ik garanderen. Ik wens natscha veel plezier bij de nem en hoop in haar geval dat alles goed loopt.

Geplaatst door: ray ()

Alleen het vastrecht bij de NEM is per maand een slordige 10 euro duurder dan bij een andere maatschappij. Je moet dan wel heel veel stoom en gas gebruiken om te profiteren van hun "lage tarieven".....

Geplaatst door: krista ()

owja... als de nem zo goed is waarom zijn ze dan klant bij de nuon?

Geplaatst door: krista ()

ik vind het belachelijk dat ze mensen aanspoort om bij zo`n k#tmaatschappij klant te worden.. en dan ook nog beweren dat ze goedkoper uit zijn! de nem zijn naaiers!1 miss zijn ze goedkoper met de tarieven per kWh en m3 maar het vastrecht is hoger en de energiebelasting en regiotoeslag voor het gas met andere woorden goedkoper? NO WAY!! de service is ook zo geweldig NOT!! als je belt en je word doorbverbonden met een collega hang je 10 min in de wacht waar je overigens voor moet betalen en dan ineens word de verbinding verbroken... ze bellen mensen op en doen zich voor als iemand van een andere maatschappij omdat ze zelf een slechte naam hebben en dan vervolgens moeilijk doen als je terug wilt naar je eigen leverancier wilt als je onterrecht door hun bent overgenomen ondanks dat je je aanmelding hebt geannuleerd of helemaal geen aanmelding hebt gedaan... om een lang verhaal kort te maken...

Geplaatst door: josuha ()

natasja niks te makken ma met deze reclame spot wel een voorpui van mense ramme met kraan lekker en de mense ma in de steek gelate door de nem en veel negatiefe verhale zelfs op de tv leuke maatschappij eerst mense lekker make ma aan het eind vd rit regent het van klachten bij de NEM
waardelose maatschappij mense stink er niet in dit is een eerlijk verhaal ben woldring meneer de direkteur of vind u niet na ikwelmet mijn duizenden meer die trebbels hebben met de NEMM mense wees gewaarschuwddd en natasja niks te makke met dit spotje heeft zei weer genoeg te mekke ppffff

Geplaatst door: annie tekelenburg ()

heerlijk iemand die alles te makken heeft zich zo in zet voor diegene die niets te makken heeft
petje af natacha

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Website van het Jaar

Vergelijk en bespaar op uw energierekening

Vergelijk objectief alle energieleveranciers. Bij ons stapt u gemakkelijk in drie stappen over. Overstappen via Gaslicht.com is altijd gratis en levert een mooi voordeel op, zeker als u elk jaar opnieuw vergelijkt en overstapt.

Navigatie