De onafhankelijke energievergelijker
Ben Woldring
Vragen? Wij bellen u graag terug

Terug naar het nieuwsoverzicht

Nieuw: Energiebespaarshop op Gaslicht!

door Sanne de Jong - Bins

Gaslicht.com is een TOP 5 rijker. De bespaar Top-5 van de Energie Bespaarshop toont de vijf meest gevraagde producten waarmee u energie kunt besparen.   Bezoekers van Gaslicht.com profiteren van 10% korting op alle artikelen.

Voordeel voor Gaslicht.com bezoekers
De bespaar Top-5 is een initiatief van Gaslicht.com in samenwerking met de EnergieBespaarshop. Het is de topselectie uit het zeer uitgebreide assortiment van de Energiebespaarshop van energiebesparende producten, waarmee u uw energienota nog meer verlaagt. 

U kunt er 24 uur per dag kiezen voor bijvoorbeeld spaar- en ledlampen, tuinartikelen op zonnestroom, bewegingsmelders, isolatiematerialen, eco gadgets etc.. Wanneer u op werkdagen voor vier uur bestelt en het product is op voorraad, wordt uw bestelling nog dezelfde dag verstuurd. De webshop is aangesloten bij het Thuiswinkel Waarborg.

Bovendien profiteren Gaslicht.com bezoekers  van 10% korting op alle artikelen. Dat is mooi meegenomen! Het productaanbod en de levering vallen onder de verantwoordelijkheid van de EnergieBespaarshop. Zie ook de veelgestelde vragen

Deel dit artikel op:

Sanne de Jong - Bins

Manager operations assistent
Sanne de Jong - Bins
Ik ben Sanne, sinds 2011 werkzaam voor Gaslicht.com. In Voorthuizen, waar Gaslicht.com gevestigd is, verzorg ik de communicatie en stuur ik het klantenserviceteam aan. Samen met alle medewerkers probeer ik te laten zien hoe gemakkelijk overstappen is. Veel mensen realiseren zich niet dat er zoveel te besparen valt op de energierekening. De enthousiaste reacties en reviews van overstappers, daar doen we het voor!
Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.