Vergelijk het volledige energieaanbod
Energie vergelijken

Nieuw: Energiebespaarshop op Gaslicht!

Leestijd: 1 minuut

Gaslicht.com is een TOP 5 rijker. De bespaar Top-5 van de Energie Bespaarshop toont de vijf meest gevraagde producten waarmee u energie kunt besparen.   Bezoekers van Gaslicht.com profiteren van 10% korting op alle artikelen.

Voordeel voor Gaslicht.com bezoekers
De bespaar Top-5 is een initiatief van Gaslicht.com in samenwerking met de EnergieBespaarshop. Het is de topselectie uit het zeer uitgebreide assortiment van de Energiebespaarshop van energiebesparende producten, waarmee u uw energienota nog meer verlaagt. 

U kunt er 24 uur per dag kiezen voor bijvoorbeeld spaar- en ledlampen, tuinartikelen op zonnestroom, bewegingsmelders, isolatiematerialen, eco gadgets etc.. Wanneer u op werkdagen voor vier uur bestelt en het product is op voorraad, wordt uw bestelling nog dezelfde dag verstuurd. De webshop is aangesloten bij het Thuiswinkel Waarborg.

Bovendien profiteren Gaslicht.com bezoekers  van 10% korting op alle artikelen. Dat is mooi meegenomen! Het productaanbod en de levering vallen onder de verantwoordelijkheid van de EnergieBespaarshop. 

Deel dit artikel op:
Geactualiseerd: vrijdag 1 maart 2019

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Website van het Jaar Shopping Awards

Vergelijk het volledige energieaanbod

Vergelijk objectief alle energieleveranciers. Bij ons stapt u gemakkelijk in drie stappen over. Overstappen via Gaslicht.com is altijd gratis. Vergelijk en stap over.