De onafhankelijke energievergelijker
Ben Woldring
Vragen? Stuur ons een Whatsapp-bericht
Vergelijk energie en bekijk hoeveel u kunt besparen
Nu 3 maanden gratis Canal Digitaal Energie vergelijken

Nieuwe energieleverancier op komst

door Jeanet Woldring

Er komt weer een speler bij op de energiemarkt: de Hollandsche Stroom en Gas Maatschappij. De nieuwe energieleverancier deelt zichzelf in bij de prijsvechters, en wil één van de goedkopere leveranciers voor particulieren worden.

De Hollansche Stroom en Gas Maatschappij is een label van de Energie Data Maatschappij (E.D.Mij), die zich 'het grootste onafhankelijke energiebedrijf van Nederland' noemt. Directeur Marc Rijke geeft een korte toelichting: "Wij willen één van de goedkopere leveranciers voor particulieren worden."

Hij geeft aan dat de maatschappij geen brutale manier van klantenwerving zal hanteren: volgens Rijke zal HSGM zich van "andere marketingmanieren" bedienen om straks de boodschap over te dragen dat klanten voor een lage energierekening voor HSGM zouden moeten kiezen.

Wanneer de maatschappij daadwerkelijk de markt op gaat is nog niet duidelijk. ‘Binnenkort kan heel Nederland gebruik maken van energie van de Hollandsche Stroom en Gas Maatschappij’, staat op de nieuwe website. Directeur Rijke geeft echter aan dat nog niet duidelijk is wanneer precies. De verwachting is dat ze voor de zomer kunnen beginnen met klantenwerving. Nog even afwachten dus.

Deel dit artikel op:
Gepubliceerd: donderdag 10 maart 2011
Geactualiseerd: donderdag 7 maart 2019

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Website van het Jaar

Vergelijk en bespaar op uw energierekening

Vergelijk objectief alle energieleveranciers. Bij ons stapt u gemakkelijk in drie stappen over. Overstappen via Gaslicht.com is altijd gratis en levert een mooi voordeel op, zeker als u elk jaar opnieuw vergelijkt en overstapt.

Navigatie