De onafhankelijke energievergelijker
Ben Woldring
Vragen? Stuur ons een Whatsapp-bericht
Vergelijk energie en bekijk hoeveel u kunt besparen
Nu 3 maanden gratis Canal Digitaal Energie vergelijken

Nieuwe gratis dienst: Contractwizard

Gaslicht.com biedt sinds 1 juli een unieke nieuwe dienstverlening. De vergelijkingssite is voorzien van een Energie-ContractWizard. 

Het aantal bezoekers van de vergelijkingssite Gaslicht.com is recent explosief gestegen. Dit hangt niet alleen samen met de al bestaande actualiteit en hoge betrouwbaarheid, maar ook met de verwijzing van overheidsinstanties naar prijsvergelijkers. Zo werd in de campagne vrije energiekeuze van het Ministerie van Economische Zaken op KiesEnergie.nl en in de huis-aan-huiskrant meermalen naar Gaslicht.com verwezen. Ook de media schonk er ruimschoots aandacht aan.

Met het oog op de marktopening voor gas en grijze stroom is de website aangepast met de toevoeging van enkele nieuwe, onderscheidende diensten. Eén daarvan is  de ContractWizard, een dienst die op www.bellen.com al vele jaren zijn waarde heeft bewezen voor mobiele abonnementen.

Hoe gemakkelijk zou het niet zijn om er gewoon aan herinnerd te worden dat het energiecontract verlengd of opgezegd moet worden? Voor veel consumenten is het echter geen doen om steeds de afloop van een contracttermijn in de gaten te houden. Via de ContractWizard wordt men hier nu automatisch aan herinnerd door het toesturen van een e-mail. Hierdoor kan men tijdig een nieuw contract uitzoeken of goed gefundeerd besluiten bij zijn bestaande leverancier te blijven. Dankzij de ContractWizard hoeft men  dus nooit meer zelf op de aflooptermijn van zijn contract te letten.

Door eenmalig enkele gegevens in te voeren, ontvangt u tijdig een herinneringsmailtje waarin staat dat uw contract binnenkort afloopt. U wordt tevens geadviseerd nieuwe contracten te vergelijken op Gaslicht.com, opdat u kunt kiezen voor een energiecontract van de leverancier die het meest aan uw wensen tegemoet komt.

Hoewel de meeste contracten voor een jaar afgesloten worden, zijn er ook langlopende contracten van twee of drie jaar. Deze zijn meestal wat gunstiger qua prijsstelling, maar u weet natuurlijk niet zeker of u over twee jaar nog zo voordelig uit bent. Een enkele aanbieder biedt contracten aan voor onbepaalde tijd, die ieder moment opzegbaar zijn. Ook dan kunt u gebruikmaken van de Contractwizard. U kunt dan op een door u gewenst tijdstip nieuwe aanbiedingen vergelijken.

Uiteraard houdt Gaslicht.com zich met deze dienstverlening aan haar privacybeleid d.w.z. dat uw gegevens niet aan derden verstrekt worden.

Deel dit artikel op:
Gepubliceerd: vrijdag 2 juli 2004

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Website van het Jaar

Vergelijk en bespaar op uw energierekening

Vergelijk objectief alle energieleveranciers. Bij ons stapt u gemakkelijk in drie stappen over. Overstappen via Gaslicht.com is altijd gratis en levert een mooi voordeel op, zeker als u elk jaar opnieuw vergelijkt en overstapt.

Navigatie