Vergelijk het volledige energieaanbod
Energie vergelijken

Nutsbedrijven Maastricht en Essent gaan samen

Leestijd: 1 minuut

Vanaf 31 maart gaat Nutsbedrijven Maastricht samen met Essent verder onder de naam Essent. Het bedrijf verdwijnt niet uit Maastricht en het samengaan van de twee energiebedrijven heeft geen gevolgen voor de energielevering of de tarieven voor Nutsmaasklanten.

De klantgegevens worden eind maart overgedragen aan Essent. Vanaf april is men dan klant bij Essent en ontvangt men post van dit bedrijf.  

Het samengaan van de bedrijven is een gevolg van de vrije energiemarkt. Hierdoor werd Nutsbedrijven Maastricht een te kleine speler om economisch verantwoord mee te blijven draaien in de energiemarkt. Om mee te blijven doen en om uitgebreide service en producten te leveren tegen een gunstige prijs, vond men het zinvol om samen te gaan met Essent.

Kabelabonnement en internet
Niet alleen de levering van energie gaat over naar Essent, ook het abonnement op de kabeltelevisie, -radio en kabelinternet. Essent Kabelcom neemt dit  over. Klanten worden tijdig door Essent Kabelcom geïnformeerd over de overgang.

Deel dit artikel op:
Geactualiseerd: vrijdag 3 februari 2006

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Website van het Jaar Shopping Awards

Vergelijk het volledige energieaanbod

Vergelijk objectief alle energieleveranciers. Bij ons stapt u gemakkelijk in drie stappen over. Overstappen via Gaslicht.com is altijd gratis. Vergelijk en stap over.