Vergelijk het volledige energieaanbod
Energie vergelijken

ONS Schiedam koploper met speciaal MKB contract

Leestijd: 2 minuten

De Stichting Energiecentrum Midden- en Kleinbedrijf heeft standaard energiecontracten ontwikkeld voor haar doelgroep, het MKB. Energiecentrum is  het kennis- en informatiecentrum voor energie-efficiency en energiebesparing in het midden- en kleinbedrijf.

Veel energieleveranciers kennen hun eigen regels en voorwaarden. Het is voor de afnemers bijna niet meer te doen om een goede vergelijking te maken tussen deze aanbieders. Uw website Gaslicht.com kan daarbij al een goede steun zijn, maar de ontwikkeling van het standaard energiecontract is een verdere stap in de goede richting. De eerste energieleverancier die het voortouw neemt in gebruikmaking van deze positieve ontwikkeling is de ONS Groep uit Schiedam.

Met het standaard energiecontract helpt ONS haar afnemers met het maken van een juiste keuze die aansluit op de persoonlijke wens van haar afnemers. Door de verschillende opties te bespreken krijgt iedere klant dus maatwerk. De contracten zijn te verkrijgen voor iedere brancheorganisatie, die aangesloten is bij het Energiecentrum.

Het doel van het standaardcontract is dat zakelijke afnemers van zowel elektriciteit als gas minder lang bezig zijn met het vergelijken van de verschillende aanbieders. De belangrijkste aspecten van een aanbieding zoals looptijd, volume, tarieven en wel of geen groene stroom staan duidelijk en helder omschreven.

Zo wordt het vergelijken makkelijker en is de keuze weloverwogen en sneller gemaakt voor een aanbod tegen een zo goed mogelijke prijs en prijs-kwaliteitverhouding! Met de standaardisatie kunnen meer dan 50.000 ondernemers van 14 verschillende brancheorganisaties beschikken over deze contracten. Een positieve ontwikkeling in de energiemarkt waarbij de afnemer centraal staat.

Deel dit artikel op:
Geactualiseerd: maandag 14 oktober 2019

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Website van het Jaar Shopping Awards

Vergelijk het volledige energieaanbod

Vergelijk objectief alle energieleveranciers. Bij ons stapt u gemakkelijk in drie stappen over. Overstappen via Gaslicht.com is altijd gratis. Vergelijk en stap over.