De onafhankelijke energievergelijker
Ben Woldring
Vragen? Stuur ons een Whatsapp-bericht
Vergelijk energie en bekijk hoeveel u kunt besparen
Nu 3 maanden gratis Canal Digitaal Energie vergelijken

Ben Woldring op bezoek bij EnergieFlex

door Anniek Kruijer

Ben Woldring ging op bezoek bij EnergieFlex. Deze relatief nieuwe energieleverancier geeft een kijkje achter de schermen en laat zien op welke wijze zij gas en stroom verkopen. Benieuwd wat deze leverancier zo bijzonder maakt?

Wie is EnergieFlex?

energieflex.gifEnergieFlex onderscheidt zich door het aanbieden van prepaid energie. Een leverancier die het allemaal anders zegt te doen. Bekijk het filmpje om te zien of het aanbod inderdaad vernieuwend is.

Op bezoek bij Energieflex

Bekijk hieronder het bezoek dat Ben Woldring bracht aan Energieflex.
 

Geeft deze energieleverancier ook een welkomstpremie?

Jazeker, als u zich via onze vergelijkingssite Gaslicht.com aanmeldt voor EnergieFlex, ontvangt u een welkomstpremie, exclusief voor Gaslicht.com bezoekers. Door uw postcode en verbruik in te vullen, ziet u hoe hoog deze is.

Hoe werkt dat, een welkomstpremie?

gl-blog_wie-welkomstpremie-groot.jpgOverstappen naar een andere leverancier is nog leuker als u een flinke welkomstpremie krijgt. Wie betaalt die eigenlijk en hoe hoog zijn ze op dit moment? In de blog leest u de 8 belangrijkste dingen die u moet weten over de welkomstpremie, ook wel cashback genoemd!

Deel dit artikel op:
Gepubliceerd: woensdag 12 oktober 2016
Geactualiseerd: donderdag 31 oktober 2019

Anniek Kruijer
Anniek Kruijer Content marketeer
Ik ben Anniek, tot januari 2019 medewerker van de Bencom Group. Met de artikelen op Bellen.com wil ik jullie onafhankelijk informeren over de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van mobiele telefonie.
Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Website van het Jaar

Vergelijk en bespaar op uw energierekening

Vergelijk objectief alle energieleveranciers. Bij ons stapt u gemakkelijk in drie stappen over. Overstappen via Gaslicht.com is altijd gratis en levert een mooi voordeel op, zeker als u elk jaar opnieuw vergelijkt en overstapt.

Navigatie