Vergelijk het volledige energieaanbod
Energie vergelijken

Oxxio scoort zeer goed qua bereikbaarheid

3 reacties Leestijd: 4 minuten

Het Algemeen Dagblad doet jaarlijks onderzoek naar de telefonische bereikbaarheid. Wij maakten hiervan een samenvatting van bedrijven uit de energiebranche.

Oxxio als beste energiebedrijf uit bereikbaarheidstest
Van de tien energiebedrijven komt Oxxio als 'zeer goed' uit de bus. Elektran, Essent, de Nederlandse Energiemaatschappij (NEM), Eneco en Caplare scoren ruim voldoende, terwijl  de bereikbaarheid van de overigen als voldoende wordt beoordeeld. Niet één energieleverancier haalt een onvoldoende volgens de onderzoekers.

Opvallend is dat Essent als enige een gratis nummer heeft voor klantenservice. Wie belt met Essent's dochter Energie:direct,  betaalt 70 cent per minuut. Deze energieleverancier met scherpe tarieven en gegarandeerd prijsvoordeel, is niet meegenomen in het onderzoek.

energiebedrijf gesprekskosten p/min. eindcijfer
Oxxio  € 0,15  8.2
Elektran  lokaal tarief  7.9
Essent  gratis  7.9
NEM  lokaal tarief  7.9
Eneco  € 0,10  7.8
Caplare  lokaal tarief  7.4
Dong  € 0,10  6.8
Greenchoice  lokaal tarief  6.8
Nuon  € 0,10  6.4
Cogas  lokaal tarief  6.4
Klik hier voor de volledige AD Bereikbaarheidstest

Deel dit artikel op:
Geactualiseerd: woensdag 19 maart 2008

Reacties (3)

Geplaatst door: JG ()

Goede keuze voor mij blijkbaar, zit er al een aantal jaartjes bij, wel eens een probleempje gehad, maar toch keurig opgelost

Geplaatst door: coen ()

Betreffende Oxxio, probeer het nog eens tussen 17:00 en 18:00. 15 cent per minuut, maal 10 wachtminuten is en blijft een aardig bedrag voor een hoop ergernis.


Geplaatst door: josuha ()

zezijn allemal wel te bereike lijkt me toch????????
ma kwa afhandeling daar gaat het om is dong zekers geen 6,8 waard eerder een 3 dan een 6,8 laat echt te wense over denk dat dit voor de meeste energie bedrijfe wel geld tochhh??? weet het wel zeker

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Website van het Jaar Shopping Awards

Vergelijk het volledige energieaanbod

Vergelijk objectief alle energieleveranciers. Bij ons stapt u gemakkelijk in drie stappen over. Overstappen via Gaslicht.com is altijd gratis. Vergelijk en stap over.