De onafhankelijke energievergelijker
Ben Woldring
Vragen? Wij bellen u graag terug
Nù bij uw overstap:
€ 20 cadeaukaart voor

Terug naar het nieuwsoverzicht

Pizza-avond bij Gaslicht.com voor een nóg betere website

door Sanne de Jong - Bins 2 reacties

Wij zijn trots op onze dienstverlening en onze mooie website. Toch geloven wij dat er altijd verbetering mogelijk is. Als trouwe bezoeker van Gaslicht.com heeft u misschien wel hele goede ideeën die wij graag willen horen. Wij zijn dan ook benieuwd naar uw mening. Door middel van uw feedback willen wij een nog betere gebruikerservaring realiseren. 

pizza-avond-gaslicht-com.png

Op 23 augustus 2017 hebben we de laatste pizza-avond gehouden en de resultaten hebben ervoor gezorgd dat we onze service verder hebben kunnen aanscherpen. Daarom willen we graag opnieuw een avond organiseren, waar u als tester van harte voor bent uitgenodigd. Wij trakteren op heerlijke verse pizza’s en drankjes.

To the point:

•    Pizza-avond Gaslicht.com
•    Locatie: Mandenvlechterslaan 14H, Voorthuizen
•    Wanneer: Op een nader te bepalen datum in de komende weken
•    Reiskosten binnen NL worden door ons vergoed
•    De test duurt ongeveer 1,5 uur
•    Gratis pizza!
•    Gratis persoonlijk advies

Komt u pizza eten en onze website testen?

Geheel vrijblijvend aanmelden kan door te mailen naar pizza-avond@gaslicht.com. Vermeld daarbij uw naam, adres, woonplaats, leeftijd, telefoonnummer en beschikbaarheid. Wij houden u vervolgens op de hoogte!

Deel dit artikel op:

Sanne de Jong - Bins

Business Unit Manager
Sanne de Jong - Bins
Ik ben Sanne, sinds 2011 werkzaam voor Gaslicht.com. In Voorthuizen, waar Gaslicht.com gevestigd is, verzorg ik de communicatie en stuur ik het klantenserviceteam aan. Samen met alle medewerkers probeer ik te laten zien hoe gemakkelijk overstappen is. Veel mensen realiseren zich niet dat er zoveel te besparen valt op de energierekening. De enthousiaste reacties en reviews van overstappers, daar doen we het voor!

Reacties (2)

Geplaatst door: Juf Ank ()

Wat fijn, een participizza avond! https://m.youtube.com/watch?v=n3e5nUjLydY

Opmerking van de redactie op 28-03-2018
Vorig jaar ook een hele gezellige avond, u bent van harte welkom!
Geplaatst door: H.Westland ()

Mocht ik mee mogen doen graag zo snel mogelijk laten horen. Ik loop in ploegendienst kan ik eventueel mijn dienst ruilen.Gr. Rick Westland

Opmerking van de redactie op 27-03-2018
Leuk dat u interesse heeft in onze pizza-avond! Wij ontvangen uw gegevens graag via pizza-avond@gaslicht.com. Hierin kunt u aangeven wanneer u kan of uw situatie toelichten. Wij hebben op dit moment nog geen concrete datum en zullen hierover dan nog contact opnemen.
Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Navigatie