Genomineerd voor 2024!
Stem op Gaslicht.com
De onafhankelijke energievergelijker
Ben Woldring
Wij vergelijken al
25
jaar
Vergelijk het volledige energieaanbod
Energie vergelijken

Prijsvraag 'De Knop om': winnen met besparen

door Jeanet Woldring 2 reacties Leestijd: 1 minuut

Energiebesparing door gedragsverandering werkt! Het energieverbruik van een gemiddeld huishouden kan met tien procent worden teruggebracht. Agentschap NL organiseert daarom een prijsvraag voor het beste bespaaridee van Nederland.

Heeft u een goed plan om met de buurt of wijk energie te besparen? Doe dan mee met 'De knop om!'. De drie beste inzendingen worden beloond met een geldprijs van maximaal 25.000 euro. 

De prijswinnaars maken kans om hun ideeën verder uit te werken tot een pilotproject. Het ministerie heeft een budget van in totaal maximaal 300.000 euro beschikbaar hiervoor. U kunt tot 15 oktober deelnemen aan de prijsvraag. Kijk hier voor de spelregels en 

Doe mee

Deel dit artikel op:
Geactualiseerd: vrijdag 5 februari 2021

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Reacties (2)

Geplaatst door: whogenturf ()

Een goed idee maar is het haalbaar qua geld.

Geplaatst door: Bas Goudswaard ()

In Nederland staan duizenden en misschien wel tienduizenden stevig verankerde palen. Voor radarbegeleiding langs de rivieren, voor lichtmasten langs de wegen, voor reklamezuilen en nog veel meer.... Als we op al deze masten eens een wokkelwindmolen zouden plaatsen? Dat zou toch met geringe aanpassingen mogelijk moeten zijn. Op zijn minst zouden deze masten dan al voor hun eigen energievoorziening kunnen zorgen en waarschijnlijk nog voor veel meer. Als de wokkelwindmolens dan ook nog in Nederland geproduceerd worden helpen we ook nog weer een aantal werklozen aan het werk!

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Website van het Jaar

Vergelijk het volledige energieaanbod

Vergelijk objectief alle energieleveranciers. Bij ons stapt u gemakkelijk in drie stappen over. Overstappen via Gaslicht.com is altijd gratis. Vergelijk en stap over.
Navigatie