De onafhankelijke energievergelijker
Ben Woldring
Vragen? Stuur ons een Whatsapp-bericht
Vergelijk energie en bekijk hoeveel u kunt besparen
Nu 3 maanden gratis Canal Digitaal Energie vergelijken

Qurrent: maak van je energierekening een bespaarrekening [Advertorial]

door Jeanet Woldring

Gemiddeld besteed je € 2000,- per jaar aan energie. Je kunt natuurlijk kijken naar een goedkopere energieleverancier. Maar is het niet veel interessanter om te bekijken waaraan je dat geld precies besteedt? En waarop je kunt besparen? Qurrent helpt je daar graag bij.

De Qbox van Qurrent is een energiemonitor die je 24/7 real time inzicht geeft in je energieverbruik. Wanneer je dit inzicht hebt, kun je bewuster met energie omgaan. En zo kun je behoorlijk wat geld besparen.

Besparen op energie kan makkelijk
Ervaring leert dat je met de Qbox tot wel 10% op je energierekening kunt besparen. Dat komt neer op tientallen tot soms wel honderden euro’s per jaar. Je kunt de Qbox makkelijk zelf installeren en hij is op elke elektriciteitsmeter aan te sluiten. De energie die je verbruikt kun je bekijken via een persoonlijke webpagina of mobiele app. Daarnaast geeft Qurrent ook persoonlijk advies over de mogelijkheden om te besparen op energie aan de hand van jouw specifieke energieverbruik.

De Qbox: een slim apparaatje
Met de Qbox kun je naast inzicht in je stroomverbruik ook inzicht krijgen in je gasverbruik, wanneer je een slimme meter hebt. En, wanneer je zonnepanelen van Qurrent hebt krijg je ook inzicht in de elektriciteit die je zelf opwekt. Ook maakt het niet uit wie je energieleverancier is. Je hoeft niet over te stappen of een contract af te sluiten.
Je betaalt eenmalig € 90,- voor de Qbox. Niet zoveel als je bedenkt dat je er honderden euro’s mee kan besparen.
 
Bestel de Qbox en begin met besparen.
Weten hoeveel jij kunt besparen op energie? Vergelijk jouw energieverbruik met soortgelijke huishoudens of met dat van je vrienden. En ontdek hoeveel het jou kan opleveren!

Deel dit artikel op:
Gepubliceerd: donderdag 21 maart 2013

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Website van het Jaar

Vergelijk en bespaar op uw energierekening

Vergelijk objectief alle energieleveranciers. Bij ons stapt u gemakkelijk in drie stappen over. Overstappen via Gaslicht.com is altijd gratis en levert een mooi voordeel op, zeker als u elk jaar opnieuw vergelijkt en overstapt.

Navigatie