De onafhankelijke energievergelijker
Ben Woldring
Vragen? Wij zijn vandaag bereikbaar tot 17.00 uur
Vergelijk energie en bekijk hoeveel u kunt besparen
Nu 3 maanden gratis Canal Digitaal Energie vergelijken

Recht op energiesubsidie?

Leestijd: 1 minuut

De overheid wil energiebesparing stimuleren en helpt hierbij met het verstrekken van subsidie. De mogelijkheden hierin zijn divers en gaan van subsidie op energieadvies tot subsidie op het plaatsen van een zonneboiler.

Om erachter te komen voor welke subsidie u eventueel in aanmerking komt, heeft Nuon deze op haar website in kaart gebracht met behulp van de Subsidiewijzer. U hoeft hiervoor trouwens geen klant van Nuon te zijn, zij verstrekken alleen de informatie. In de Subsidiewijzer kan ook bekeken worden of er naast de subsidies van de overheid nog aanvullende subsidies zijn die door uw provincie of gemeente worden verstrekt. Voor veel regelingen geldt op=op, het is dus zaak om er snel bij te zijn.

Voor meer informatie op energiesubsidie kunt u terecht bij de Energiesubsidiewijzer, een site ontwikkeld door Agentschap NL voor Stichting Meer met Minder in opdracht van VROM/ Wonen, Wijken en Integratie.

Deel dit artikel op:
Gepubliceerd: vrijdag 9 april 2010

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Website van het Jaar

Vergelijk en bespaar op uw energierekening

Vergelijk objectief alle energieleveranciers. Bij ons stapt u gemakkelijk in drie stappen over. Overstappen via Gaslicht.com is altijd gratis en levert een mooi voordeel op, zeker als u elk jaar opnieuw vergelijkt en overstapt.

Navigatie