De onafhankelijke energievergelijker
Ben Woldring
Vragen? Stuur ons een Whatsapp-bericht
Vergelijk energie en bekijk hoeveel u kunt besparen
Nu 3 maanden gratis Canal Digitaal Energie vergelijken

Recordaantal overstappers energieleveranciers

door Jeanet Woldring

Dit jaar zullen meer mensen dan ooit van energieleverancier veranderen. De energiemaatschappijen hebben hun nieuwe tarieven bekend gemaakt, en energievergelijker Gaslicht.com ziet dat mensen massaal uitzoeken waar ze het goedkoopst uit zijn. Dat was te zien in het RTL Nieuws op zaterdag 27 juli.

Sinds de energiemarkt in 2004 werd vrijgegeven, stijgt het aantal mensen dat overstapt. 2012 was een recordjaar met bijna 1,8 miljoen overstappers. Maar voor dit jaar worden er nog meer verwacht.

Wat Gaslicht.com daarbij opvalt is dat mensen die niet eerder van leverancier wisselden, dat nu wel doen. En overstappen loont: het kan tientallen euro's per maand schelen.

Deel dit artikel op:
Gepubliceerd: zaterdag 27 juli 2013

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Website van het Jaar

Vergelijk en bespaar op uw energierekening

Vergelijk objectief alle energieleveranciers. Bij ons stapt u gemakkelijk in drie stappen over. Overstappen via Gaslicht.com is altijd gratis en levert een mooi voordeel op, zeker als u elk jaar opnieuw vergelijkt en overstapt.

Navigatie