Vergelijk het volledige energieaanbod
Energie vergelijken

Review E-inzicht van Essent

door Jeanet Woldring Leestijd: 1 minuut

Benieuwd welk apparaat in uw huis (te) veel stroom verbruikt? Met een energiemeter kunt u het energiegebruik in huis per apparaat meten. Dat kan u helpen om energie te besparen. Of dit de beste manier is om te besparen op uw energiekosten?

Gaslicht.com testte 'de E-inzicht' van Essent en kwam tot een opmerkelijke conclusie. Benieuwd naar onze mening? Bekijk het filmpje met de review.Update 30-7-2013: aanschafprijs voor bestaande klanten is 99 euro i.p.v. 149 euro. Met de gratis E-inzicht app ziet u op uw smartphone welk apparaat te veel verbruikt en kunt u heel eenvoudig schakeltijden instellen. Download de app voor iOS of Android.

Energie vergelijken is heel gemakkelijk via onze energievergelijker. Bekijk direct hoeveel u kunt besparen!

Deel dit artikel op:
Geactualiseerd: woensdag 21 juni 2017

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Website van het Jaar Shopping Awards

Vergelijk het volledige energieaanbod

Vergelijk objectief alle energieleveranciers. Bij ons stapt u gemakkelijk in drie stappen over. Overstappen via Gaslicht.com is altijd gratis. Vergelijk en stap over.