De onafhankelijke energievergelijker
Ben Woldring
Vragen? Stuur ons een Whatsapp-bericht
Vergelijk energie en bekijk hoeveel u kunt besparen
Nu 3 maanden gratis Canal Digitaal Energie vergelijken

RWE sponsor Tour de France

4 reacties

Energiebedrijf RWE sponsort de Tour de France uitzendingen van de NOS. Vanaf januari 2007 is RWE Energy Nederland NV sponsor van NOS Studio Sport en NOS Studio Voetbal uitzendingen. Nu heeft RWE bekend gemaakt dat de sponsoring wordt doorgetrokken naar de NOS uitzendingen rondom de Tour de France. Vanaf donderdag 19 juli zal het bedrijf invulling geven aan de billboards rondom het NOS Tour journaal en NOS Studio Sportzomer: avondetappe.

Aan deze sponsoring is een speciale RWE Tour de France actie gekoppeld. Mensen die zich gedurende de Tour de France als klant van RWE aanmelden, maken kans op het winnen van een Gazelle Racefiets. De aanbieder staat met zijn energieproduct -met een vaste prijs voor een jaar- al een tijdlang in de Top 10 op Gaslicht.com. Een huishouden met een gemiddeld energieverbruik betaalt momenteel € 923 per jaar aan leveringskosten. De allergoedkoopsten zijn nog steeds Energie:direct, Greenchoice, MAIN Energie, Caplare, Oxxio en de Nederlandse Energie Maatschappij, hoewel het slechts zo'n 20 euro scheelt op jaarbasis. Ook Nuon, Elektran en Enerfree staan in de Top 10 voordeligste aanbiedingen. 

De samenwerking tussen RWE en NOS is tot stand gekomen door bemiddeling van sportmarketing, media en sponsoringadviesbureau PRO SPORT uit Hilversum. Al geruime tijd werkt PRO SPORT nauw samen met de NOS en Ster op het gebied van grote sport evenementen zoals de Tour de France, WK en EK schaatsen.

RWE AG, sinds 2000 vertegenwoordigd  in Nederland met RWE Energy Nederland N.V. in Hoofddorp en haar dochtermaatschappijen (RWE Haarlemmermeergas N.V. in Hoofddorp en RWE Obragas N.V. in Helmond) zorgen samen voor de levering van gas en elektriciteit aan meer dan 350.000 huishoudens en meer dan 30.000 bedrijven in Nederland.

Deel dit artikel op:
Gepubliceerd: woensdag 18 juli 2007
Geactualiseerd: vrijdag 5 februari 2021

Reacties (4)

Geplaatst door: Jan ()

Staat er ook mss een uhhh..De sponsors erbij zou wel handig zijn voor mijn spreekbeurt!:p

Geplaatst door: Peter ()

Meer klanten wil niet zeggen lagere kosten voor de klant.
Zo houden ze alleen maar meer over dat ze hoogstwaarschijnlijk weer in eigen zak steken.

Geplaatst door: Joost ()

Maar als ze veel meer klanten binnenhalen worden alle bedrijfskosten ook over meer klanten verdeeld 😉

Geplaatst door: Peter ()

Waar zouden ze dat van doen,denkt u?
Precies,van uw centen!
Ik zou zeggen:verlaag je tarieven en geef zo je klanten het geld terug dat ze teveel betalen.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Website van het Jaar

Vergelijk en bespaar op uw energierekening

Vergelijk objectief alle energieleveranciers. Bij ons stapt u gemakkelijk in drie stappen over. Overstappen via Gaslicht.com is altijd gratis en levert een mooi voordeel op, zeker als u elk jaar opnieuw vergelijkt en overstapt.

Navigatie