De onafhankelijke energievergelijker
Ben Woldring
Vragen? Stuur ons een Whatsapp-bericht
Vergelijk energie en bekijk hoeveel u kunt besparen
Nu 3 maanden gratis Canal Digitaal Energie vergelijken

Switchen van energieleverancier bij verhuizing?

Gaat u binnenkort verhuizen en weet u niet wat te doen met uw energieleverancier? 
Sinds de energiemarkt vrijgegeven is, verandert u niet meer automatisch van stroom- of gasleverancier wanneer u gaat verhuizen. Vroeger waren de energieleveranciers gebonden aan bepaalde regio's. Sinds 1 juli 2004 kunt u waar u ook woont, kiezen uit verschillende energieleveranciers.

Uw leverancier verhuist gewoon met u mee, maar de netbeheerder niet!
De netbeheerder die het transport van energie naar uw nieuwe woning verzorgt, kan echter wel een ander zijn dan de netbeheerder voor uw oude woning. Net zo goed als uw dagblad overal in Nederland kan worden bezorgd maar wel door andere bezorgers.

Wat moet u doen bij een verhuizing?
U moet uw energieleverancier in ieder geval minimaal 2 weken van tevoren informeren over uw aanstaande verhuizing. Hoe u dat het beste kunt doen en waar u allemaal op moet letten heeft Gaslicht.com voor u op een rijtje gezet op een speciale informatiepagina.

Switchen van energieleverancier?
U vindt er gegevens van de energieleveranciers met directe doorlinks naar online verhuisformulieren en/of telefoonnummers. Ook staan er nog tal van nuttige tips waar u in de drukte van de verhuizing misschien niet zo gauw aan zou denken.  Zo staat er ondermeer informatie over de mogelijkheden van switchen  van energieleverancier en online aanmelden en wordt u geattendeerd op de Contractwizard. Misschien is uw verhuizing wel een aanleiding om ook te verhuizen van energieleverancier!

Gaslicht.com hoopt alle aanstaande verhuizers met het nieuwe Verhuisprotocol een nuttige dienst te bewijzen en een stukje op (verhuis)weg te helpen!                                                  

Deel dit artikel op:
Gepubliceerd: vrijdag 4 februari 2005
Geactualiseerd: dinsdag 8 februari 2005

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Website van het Jaar

Vergelijk en bespaar op uw energierekening

Vergelijk objectief alle energieleveranciers. Bij ons stapt u gemakkelijk in drie stappen over. Overstappen via Gaslicht.com is altijd gratis en levert een mooi voordeel op, zeker als u elk jaar opnieuw vergelijkt en overstapt.

Navigatie