De onafhankelijke energievergelijker
Ben Woldring
Vragen? Wij zijn vandaag bereikbaar tot 17.00 uur

Terug naar het nieuwsoverzicht

Vernieuwde website Gaslicht

2 reacties

Welkom op onze vernieuwde website! Elke website is van tijd tot tijd aan vernieuwing toe. Gaslicht.com heeft de afgelopen jaren een flinke groei doorgemaakt. We wilden het u nóg gemakkelijker maken om energieleveranciers te vergelijken.  Daarom is de website vernieuwd.


Een nieuwe website is altijd even wennen, maar we hebben het vertrouwen dat u als bezoeker van onze site nog gemakkelijker uw weg gaat vinden. Met verbetering van de inhoud zijn we inmiddels druk bezig en dat zal de komende tijd nog zo blijven. 

Gaslicht.com Quiz
Om te vieren dat de nieuwe website live is, hebben wij voor al onze trouwe en nieuwe bezoekers de Gaslicht.com Quiz opgesteld met mooie prijzen! Hoe u één van deze prijzen kunt winnen? Vul voor 4 augustus de Gaslicht.com Quiz in en stuur een originele limerick, slagzin of persoonlijke ervaring met Benergy op. De leukste inzendingen maken kans op één van de spetterende prijzen.

Wij zijn heel benieuwd wat u van onze nieuwe site vindt. Bent u tevreden of juist niet? Heeft u ideeën waarmee we onze website kunnen verbeteren? Laat het ons hieronder weten. Alvast hartelijk dank hiervoor!

Deel dit artikel op:

Reacties (2)

Geplaatst door: Margriet ()

Mijn complimenten voor het hele team van Gaslicht.com!

Geplaatst door: jansen ()

Een prachtige site en nog duidelijker.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Navigatie