Vergelijk het volledige energieaanbod
Energie vergelijken

Gaslicht.com uitgeroepen tot Website van het Jaar 2023!

door Arnoud Timmerman Leestijd: 2 minuten

wvhj-gaslicht-2023.png

Na winst in 2019, 2020 en 2022 is Gaslicht.com in 2023 opnieuw benoemd tot Website van het Jaar. In de categorie Vergelijking blijven we 11 andere sites voor. Vanavond ontvingen we de award tijdens een groots gala in Amsterdam uit handen van presentator Humberto Tan. Een kers op de taart in een jaar waarin we ook vieren dat we al 25 jaar vergelijken!

Populairste Website van het Jaar

De editie Website van het Jaar 2023 telde 432 inzendingen, verdeeld over 38 categorieën, met twee awards per categorie. Gaslicht.com is uitgeroepen tot Populairste Vergelijkingswebsite van het Jaar. Deze prijs gaat naar de website of app met de meeste stemmen binnen de categorie. In totaal werden 483.968 stemmen uitgebracht. 

wvhj-gaslicht-2023-team.png

Wij vergelijken al 25 jaar

We kijken terug op een aantal turbulente jaren. Eerst was er corona. Daarna de energiecrisis. In 2023 ziet alles er weer wat rooskleuriger uit. De Bencom Group, met Gaslicht.com als marktleider in energievergelijkingen, bestaat precies 25 jaar. In 1998 startte de toen 13-jarige Ben Woldring uit Usquert een eigen website: Bellen.com. Het begin van wat inmiddels is uitgegroeid tot een vergelijkingsimperium, met 7 vergelijkingssites en een app. “De komende 25 jaar worden weer minstens zo enerverend en innovatief als de afgelopen kwart eeuw.” Aldus Woldring, die met zijn 38 jaar nog altijd aan het hoofd staat van het bedrijf.

Altijd de consument op één

Gaslicht.com is blij en trots met de benoeming tot Website van het Jaar 2023. Woldring: “We doen er elke dag alles aan om de meest complete energievergelijker van Nederland te zijn, met altijd de consument op één. Dit jaar geldt een prijsplafond voor energie. Deze overheidsbescherming vervalt per 1 januari, midden in de winter. Geopolitieke ontwikkelingen kunnen zorgen voor een stijging van energieprijzen. Aan ons om huishoudens te blijven voorzien van objectieve energie vergelijkingen, gratis overstapadvies en mogelijkheden om te besparen. Dank aan iedereen die op ons heeft gestemd!”

Deel dit artikel op:
Geactualiseerd: donderdag 23 november 2023

Arnoud Timmerman
Arnoud Timmerman Marketing Manager

Arnoud is voor Gaslicht.com verantwoordelijk voor alle campagnes op radio, tv en in out-of-home. Daarnaast is Arnoud als tekstschrijver en beeldmaker actief betrokken bij websitecontent, nieuws, persberichten, onderzoeken en social media. Door middel van tekst, beeld en geluid zet hij zich dagelijks in om complexe zaken over de energiemarkt begrijpelijk te maken.

Reageren

Beveiligd met reCAPTCHA - Privacy - Voorwaarden
Google ReCaptcha

Laatste nieuws

Website van het Jaar Shopping Awards

Vergelijk het volledige energieaanbod

Vergelijk objectief alle energieleveranciers. Bij ons stapt u gemakkelijk in drie stappen over. Overstappen via Gaslicht.com is altijd gratis. Vergelijk en stap over.