De onafhankelijke energievergelijker
Ben Woldring
Vragen? Stuur ons een Whatsapp-bericht
Vergelijk energie en bekijk hoeveel u kunt besparen
Nu 3 maanden gratis Canal Digitaal Energie vergelijken

Website van het Jaar: Stem op Gaslicht

door Jeanet Woldring

Gaslicht.com is -net als Internetten.nl-  genomineerd als website van het jaar 2009 in de categorie 'Vergelijken'. Geef uw oordeel over de site en wie weet mogen wij binnenkort deze felbegeerde titel op onze naam schrijven.

Door te stemmen maakt u kans op een Sony PSP Go  of een Samsung HD LCD TV(aangeboden door Website van het Jaar) Alvast bedankt voor uw stem! Beoordeel Gaslicht.com

Deel dit artikel op:
Gepubliceerd: woensdag 14 oktober 2009
Geactualiseerd: maandag 8 februari 2021

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Website van het Jaar

Vergelijk en bespaar op uw energierekening

Vergelijk objectief alle energieleveranciers. Bij ons stapt u gemakkelijk in drie stappen over. Overstappen via Gaslicht.com is altijd gratis en levert een mooi voordeel op, zeker als u elk jaar opnieuw vergelijkt en overstapt.

Navigatie