Genomineerd voor 2020!
Stem op Gaslicht.com
En win een SONOS Play:5
Door deel te nemen maakt u kans op een SONOS Play:5, een Bol.com cadeaubon of een hotelovernachting. Deze prijzen worden uitgereikt door de organisatie van de Website van het Jaar.
De onafhankelijke energievergelijker
Ben Woldring
Vragen? Wij zijn vandaag bereikbaar tot 22.00 uur

Terug naar het nieuwsoverzicht

Gaslicht.com wint WUA Award voor beste digitale klantervaring

door Maartje Sebek

De Digital Excellence Monitor 2020 is gepubliceerd. Daarin heeft onderzoeksbureau WUA de digitale klantervaring onderzocht in 86 'customer journeys', verdeeld over 10 landen en in 6 verschillende branches. Gaslicht.com is uitgeroepen tot winnaar in de categorie Energie op desktop. Er zijn in totaal 372 websites beoordeeld.

wua-award-gaslicht-2020.png

Het onderzoek

Ruim 20.000 consumenten namen deel aan het onderzoek op het gebied van Automotive, Energie, Finance, Verzekeringen, Retail en Telecom. Gaslicht.com scoort met 70 punten de eerste plek in de categorie 'Energie op desktop'. Greenchoice scoort in deze categorie op smartphone als beste. Andere winnaars zijn bekende namen als ANWB.nl, Coolblue.nl en Bol.com. De digital CX-scores zijn de gemiddelden per industrie over drie thema’s: look & feel, aanbod en merk.

WUA

Het onderzoek van WUA vond plaats tussen juli 2019 en juli 2020. WUA is een Nederlands benchmarkbureau dat zich specialiseert in online optimalisatie van bedrijven, zodat deze organisaties inzicht krijgen in hun online positie in vergelijking met de concurrentie.

Klik hier voor de complete Digital Excellence Monitor 2020.

Deel dit artikel op:

Maartje Sebek

Medewerker Marketing & Communicatie
Maartje Sebek
Ik ben Maartje, sinds 2019 werkzaam als Marketing en Communicatie medewerker voor Gaslicht.com. Mijn werk is ontzettend veelzijdig waardoor elke dag anders is. Van het bedenken en uitvoeren van mediacampagnes en social media marketing tot contact met commerciële partners. Een echte uitdaging. De energiewereld is voortdurend in beweging en besparen op uw energierekening is zo eenvoudig, dat ik mijn enthousiasme hierover graag met u wil delen.

Reageren

Google ReCaptcha
Beveiligd met reCAPTCHA Privacy - Voorwaarden

Navigatie