De onafhankelijke energievergelijker
Ben Woldring
Vragen? Wij zijn vandaag bereikbaar tot 20.00 uur
Vergelijk het volledige energieaanbod
Energie vergelijken

Gaslicht.com wint WUA Award

door Maartje Sebek Leestijd: 1 minuut

De Digital Excellence Monitor 2020 is gepubliceerd. Daarin heeft onderzoeksbureau WUA de digitale klantervaring onderzocht in 86 'customer journeys', verdeeld over 10 landen en in 6 verschillende branches. Gaslicht.com is uitgeroepen tot winnaar in de categorie Energie op desktop. Er zijn in totaal 372 websites beoordeeld.

wua-award-gaslicht-2020.png

Het onderzoek

Ruim 20.000 consumenten namen deel aan het onderzoek op het gebied van Automotive, Energie, Finance, Verzekeringen, Retail en Telecom. Gaslicht.com scoort met 70 punten de eerste plek in de categorie 'Energie op desktop'. Greenchoice scoort in deze categorie op smartphone als beste. Andere winnaars zijn bekende namen als ANWB.nl, Coolblue.nl en Bol.com. De digital CX-scores zijn de gemiddelden per industrie over drie thema’s: look & feel, aanbod en merk.

WUA

Het onderzoek van WUA vond plaats tussen juli 2019 en juli 2020. WUA is een Nederlands benchmarkbureau dat zich specialiseert in online optimalisatie van bedrijven, zodat deze organisaties inzicht krijgen in hun online positie in vergelijking met de concurrentie.

Klik hier voor de complete Digital Excellence Monitor 2020.

Deel dit artikel op:
Geactualiseerd: donderdag 22 april 2021

Maartje Sebek
Maartje Sebek Medewerker Marketing & Communicatie

Maartje was tot november 2021 werkzaam als Marketing en Communicatie medewerker voor Gaslicht.com.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Website van het Jaar

Vergelijk het volledige energieaanbod

Vergelijk objectief alle energieleveranciers. Bij ons stapt u gemakkelijk in drie stappen over. Overstappen via Gaslicht.com is altijd gratis. Vergelijk en stap over.

Navigatie