De onafhankelijke energievergelijker
Ben Woldring
Vragen? Wij bellen u graag terug
E.ON
77% van de klanten raadt E.ON aan.
18% zegt E.ON misschien aan te raden.

E.ON ervaringen, informatie & beoordeling

Om u te helpen bij uw keus, willen wij u zoveel mogelijk informatie over de facturatie en geleverde diensten van E.ON geven. Twijfelt u nog? Lees dan de E.ON ervaringen en beoordelingen. Is E.ON uw energieleverancier en wilt u zelf een ervaring en/of beoordeling over E.ON plaatsen? Bij klantervaringen kunt u uw ervaringen en beoordeling over E.ON met andere consumenten delen.

Vergelijk alle pakketten van E.ON
Het voordeligste actiepakket van E.ON!
Groene stroom en Gas Vast 1 jr Actie
Welkomstpremie
€ 155
Jaarprijs
€ 1457,27
77%
van 201 klanten zou deze leverancier aanbevelen
18% misschien 5% niet

Klantervaringen

Geverifieerde beoordeling
8
Duurzaamheid: 7
Prijsstelling: 8
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Facturering: 8
Overstapproces: 10
Online dienstverlening: n.v.t.
Klantenservice: n.v.t.
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
M. Hogenes 17-11-2017 - 08:46

E.ON heeft een mooi voorstel gemaakt, overstap met Gaslicht.com ging (bijna) zonder zorgen en was prima geregeld.

  • Bijna niets te verbeteren....
  • Ik heb op 3 augustus via Gaslicht.com het contract van Oxxio opgezegd, direct daarna wordt dat bevestigd maar in de bevestiging van zowel Gaslicht.com als E.ON stond niet genoemd per wanneer het nieuwe contract zou ingaan.
  • Op 31 augustus kreeg ik nieuwe tarieven van Oxxio, waardoor ik het idee kreeg dat het opzegproces niet goed was verlopen.
  • Pas op 3 november heb ik de bevestiging van E.ON gekregen dat zij per 1 november de nieuwe leverancier worden.

Reacties

E.ON Webcare 17-11-2017 - 09:28
Hartelijk dank voor uw feedback. We zullen dit meenemen in ons verbeterproces.

^E.ON Webcare
Geverifieerde beoordeling
5
Overstapproces: 3
Klantenservice: 6
Facturering: 6
Prijsstelling: 7
Duurzaamheid: 4
Online dienstverlening: 2
Klachtenafhandeling: 4
Ik zou deze leverancier aanraden
Nee
van Bergen 15-11-2017 - 18:18

Meterstanden van slimme meter (verbruik en zonnepanelen)zijn niet online te zien, zoals bij onze vorge leverancier,erg jammer.
De overstap verliep niet goed, erg vaak telefonisch contact met de klantenservice gehad,
Gaslicht.com heeft ook nog diverse keren contact met de klantenservice opgenomen.
Uiteindelijk toch een contract ontvangen........
Spijt van het overstappen......

  • geen, althans nu nog niet gemerkt
  • - meterstanden online plaatsen (zonder extra kosten !!!!) zoals ook andere leveranciers dat doen.
Opmerking van Gaslicht.com 16-11-2017 - 15:51
Jammer dat de overstap niet vlekkeloos is verlopen. Gelukkig heeft u inmiddels het contract ontvangen. Mochten wij nog iets voor u kunnen betekenen dan horen wij het graag.

Reacties

E.ON Webcare 16-11-2017 - 11:09
Bedankt voor je feedback. Wij nemen je verbeterpunten zeker mee in de toekomst.

^Team Webcare E.ON
Geverifieerde beoordeling
8
Klantenservice: n.v.t.
Online dienstverlening: 8
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Facturering: 8
Overstapproces: 8
Prijsstelling: 8
Duurzaamheid: 7
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
J. Potman 15-11-2017 - 13:01

Ik let bij mijn keuze voor een overstap naar een andere energie leverancier vooral op de m3 prijs van gas. dit is naast de eventuele welkomstpremie soms een groot verschil met andere leveranciers.

  • Probleemloze afhandeling van overschakeling
  • Goede prijsstelling
  • Heeft aandacht voor de klant (Stuurde afgelopen week een grote reep chocolade met een passend gedicht, als Sinterklaas verrassing naar mij als klant. Een leuke onverwachte attentie).
  • Weet er nog geen

Reacties

E.ON Webcare 16-11-2017 - 11:07
Bedankt voor je positieve feedback! Goed om te horen dat de reep in de smaak valt (letterlijk en figuurlijk ;-) )

^Team Webcare E.ON
Geverifieerde beoordeling
6
Overstapproces: 5
Duurzaamheid: 1
Prijsstelling: 8
Facturering: 7
Online dienstverlening: 6
Klachtenafhandeling: 6
Klantenservice: 6
Ik zou deze leverancier aanraden
Nee
Edo Kreuzen 15-11-2017 - 12:59

Op 4 augustus 2017 hebben wij ons via www.gaslicht.com aangemeld om onze overstap van energieleverancier te regelen, zoals wij al vele jaren gewend zijn. Ditmaal van Qurrent naar E.ON per 1 oktober 2017, te weten de datum waarop ons jaarcontract met Qurrent zou aflopen. Op 5-8-2017 kregen wij al bericht van E.ON dat zij onze aanmelding hadden ontvangen. Daarna is het wat hen betreft doodstil gebleven. Daarom heb ik op 2 oktober 2017 maar "eens" gebeld naar hun gratis 0800 telefoonnummer. Na enig onderling overleg tussen twee verschillende medewerkers van E.ON konden zij me eindelijk geruststellen dat wij daadwerkelijk per 1 oktober jl. gas en elektriciteit van hen zouden krijgen. Weinig professioneel allemaal derhalve!

  • Het enige pluspunt van deze overstap is vooralsnog de welkomstpremie van € 195, die uiterlijk op de jaarafrekening uitbetaald wordt volgens hun eigen mededeling daarover. Overigens kon ik (ook) vrij gemakkelijk het veel te hoog voorgestelde maandelijkse termijnbedrag in onderling overleg verlagen van € 102 naar € 94.
  • Enkele weken geleden ontdekte ik tot mijn grote verbazing én schrik via een overzicht van de Consumentenbond dat E.ON op de allerlaatste plaats van alle Nederlandse energieleveranciers staat met als rapportcijfer 3,3 op een schaal van 10. Als ik dit als GroenLinks stemmer geweten had, dan had ik me wel tien keer bedacht...

Reacties

E.ON Webcare 16-11-2017 - 11:05
Bedankt voor je feedback Edo. Dit nemen wij zeker mee in de toekomst.

Vriendelijk groetend,

Team Webcare E.ON
Geverifieerde beoordeling
9
Overstapproces: 9
Klantenservice: n.v.t.
Duurzaamheid: n.v.t.
Facturering: 9
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Prijsstelling: 9
Online dienstverlening: 9
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
Erwin 14-11-2017 - 19:36

Kostenbesparing

  • Het overstappen is zonder problemen verlopen. Dus pluslunten voor gaslicht.com voor het organiseren, Nuon voor de tijdige afrekening en Eon voor het overnemen vd levering van energie
  • Nvt

Reacties

E.ON Webcare 15-11-2017 - 10:03
Goed om te horen dat je tevreden bent, bedankt voor je feedback!

^Team E.ON Webcare
Geverifieerde beoordeling
10
Prijsstelling: 10
Online dienstverlening: 10
Overstapproces: 10
Duurzaamheid: n.v.t.
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Klantenservice: 10
Facturering: 10
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
Chris Niemeijer 14-11-2017 - 19:03

snelle , adequate hulp en informatie bij de overstap

  • goede prijs - kwaliteit verhouding

Reacties

E.ON Webcare 15-11-2017 - 10:03
Goed om te horen dat je tevreden bent, bedankt voor je feedback!

^Team E.ON Webcare
Geverifieerde beoordeling
6
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Prijsstelling: 2
Overstapproces: 8
Facturering: 8
Duurzaamheid: n.v.t.
Klantenservice: n.v.t.
Online dienstverlening: n.v.t.
Ik zou deze leverancier aanraden
Nee
Dix 14-11-2017 - 16:52

plotseling ben ik € 30 meer kwijt aan energie. Zodra ik kan ga ik terug naar Nuon

  • geen
Opmerking van Gaslicht.com 15-11-2017 - 11:47
Het kan zijn dat het termijnbedrag iets te hoog door de leverancier is ingeschat, doordat er naar het historisch verbruik op het adres wordt gekeken. Het termijnbedrag kunt u eenvoudig via de online omgeving of via de klantenservice van E.ON aan laten passen. Wij raden u overigens niet aan om op basis van dat bedrag te vergelijken omdat het een scheef beeld kan geven. Als u een goedkoper stroom en/of gastarief, vaste leveringskosten en eventuele premie heeft, dan bent u onder aan de streep goedkoper uit.

Reacties

E.ON Webcare 15-11-2017 - 09:58
Wat vervelend om te lezen dat je een hoger termijnbedrag betaalt. Daar stap je natuurlijk niet voor over. Om je uit te leggen hoe een termijnbedrag tot stand komt en om na te gaan of die
€30,00 meer wel realistisch is ontvangen wij graag via klantenservice@eon-benelux.com je postcode en huisnummer en even in het kort je vraag.

^E.ON Webcare
Geverifieerde beoordeling
9
Facturering: n.v.t.
Klantenservice: n.v.t.
Overstapproces: 9
Prijsstelling: 9
Online dienstverlening: 9
Duurzaamheid: 9
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
Simon 14-11-2017 - 16:29

Gemakkelijke en probleemloze overstap, nog op geen fout kunnen betrappen!

  • Geen fouten.
  • Nog geen.

Reacties

E.ON Webcare 15-11-2017 - 09:55
Goed om te horen dat je tevreden bent, bedankt voor je feedback!

^Team E.ON Webcare
J Verburg 14-11-2017 - 15:48

Ik heb pas een maand E-On , dus weet er nog niet veel van. Een review lijkt mij meer relevant van het afgelopen jaar. Dat was Eneco..Dik tevreden over daarover. Geld terug en de volle welkomstpremie gekregen.

Reacties

E.ON Webcare 15-11-2017 - 09:55
Ik begrijp dat u erg kort klant bent om een review te geven. Hopelijk bent u na een jaar net zo tevreden over ons als u bent over uw vorige leverancier.

^Team E.ON Webcare
Geverifieerde beoordeling
9
Prijsstelling: 9
Facturering: 9
Klantenservice: 9
Overstapproces: 9
Online dienstverlening: 9
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Duurzaamheid: 9
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
natasja bruns 14-11-2017 - 15:26

Via mijn zwager en op gaslicht.com gekeken en moeiteloos over gestapt.
Scheelt me bijna 25,- in de maand.
Verder nog geen negatieve ervaringen gehad.

  • snel en moeiteloos overstappen

Reacties

E.ON Webcare 15-11-2017 - 09:54
Goed om te horen dat je tevreden bent, bedankt voor je feedback!

^Team E.ON Webcare