De onafhankelijke energievergelijker
Ben Woldring
Vragen? Wij zijn vandaag bereikbaar tot 17.00 uur
E.ON
73% van de klanten raadt E.ON aan.
21% zegt E.ON misschien aan te raden.

E.ON ervaringen, informatie & beoordeling

Om u te helpen bij uw keus, willen wij u zoveel mogelijk informatie over de facturatie en geleverde diensten van E.ON geven. Twijfelt u nog? Lees dan de E.ON ervaringen en beoordelingen. Is E.ON uw energieleverancier en wilt u zelf een ervaring en/of beoordeling over E.ON plaatsen? Bij klantervaringen kunt u uw ervaringen en beoordeling over E.ON met andere consumenten delen.

Vergelijk alle pakketten van E.ON
Het voordeligste actiepakket van E.ON!
Groene stroom en Gas Vast 1 jr Actie
Welkomstpremie
€ 75
Jaarprijs
€ 1670,18
73%
van 358 klanten zou deze leverancier aanbevelen
21% misschien 6% niet

Klantervaringen

Geverifieerde beoordeling
1
Overstapproces: 1
Facturering: n.v.t.
Duurzaamheid: n.v.t.
Online dienstverlening: 1
Prijsstelling: 1
Klantenservice: n.v.t.
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Ik zou deze leverancier aanraden
Nee
Rik van Ras 21-4-2018 - 10:33

Ik had achtetaf gezien beter zelf kunnen regelen

  • Prijzen komen niet overeen
Geverifieerde beoordeling
8
Overstapproces: 8
Online dienstverlening: n.v.t.
Klantenservice: n.v.t.
Duurzaamheid: n.v.t.
Facturering: 7
Prijsstelling: 8
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
rene 21-4-2018 - 09:42

geen omkijken naar gehad

Geverifieerde beoordeling
8
Prijsstelling: 8
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Facturering: 8
Klantenservice: 8
Online dienstverlening: 8
Duurzaamheid: n.v.t.
Overstapproces: 10
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
J.A.van den Berg 20-4-2018 - 13:44

Ik vond de prijsstelling met andere leveranciers zo te zien erg goed.
Dit is de eerste keer ooit dat ik overstap.
Ik heb zo mijn twijfels of het inderdaad goedkoper is de de vorige die wij hadden.Het voordeel zit puur in de premie die je aan het eind van het jaar krijgt.
De gasprijs en de stroom prijs is bij iedere leverancier eigenlijk gelijk.Dit is mijn conclusie na een paar avonden studeren op deze materie, overstap was prima geregeld.

  • overstap was prima geregeld.
  • Zo doorgaan
Geverifieerde beoordeling
8
Overstapproces: 8
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Klantenservice: n.v.t.
Online dienstverlening: 8
Duurzaamheid: n.v.t.
Facturering: 8
Prijsstelling: 8
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
Miranda Onderdelinden 18-4-2018 - 09:03

Het is erg fijn dat gaslicht.com een reminder stuurt dat je huidige contract afloopt en dat er andere goedkopere aanbieders zijn.

  • Zie boven! en je hoeft zelf niet veel te doen, gaslicht.com regelt het allemaal. Ideaal!
  • Geen

Reacties

E.ON Webcare 18-4-2018 - 11:54
Hoi Miranda,

Bedankt voor de feedback!
^Webcareteam E.ON
Geverifieerde beoordeling
9
Duurzaamheid: 7
Prijsstelling: 9
Klantenservice: n.v.t.
Facturering: 8
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Online dienstverlening: 9
Overstapproces: 10
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
L. Hovenkamp 17-4-2018 - 20:43

Helemaal geen werk van gehad en transitie verliep naadloos

  • Helemaal geen werk van gehad en transitie verliep naadloos
  • geen verbeterpunten

Reacties

E.ON Webcare 18-4-2018 - 08:06
Hallo Hovenkamp,
Fijn om te lezen dat de overstap soepel verlopen is.

^Webcareteam E.ON
Geverifieerde beoordeling
5
Duurzaamheid: 9
Klantenservice: 6
Prijsstelling: 1
Online dienstverlening: 7
Klachtenafhandeling: 5
Facturering: 6
Overstapproces: 2
Ik zou deze leverancier aanraden
Misschien
bvdwal 15-4-2018 - 19:12

Jammer dat er niet duidelijk vermeld wordt dat er diir de huidige leverancier een boete moet worden gerekend.

Opmerking van Gaslicht.com 16-4-2018 - 11:05
Wat jammer dat u een boete ontvangen heeft. E.ON houdt rekening met uw einddatum als deze, op het moment van aanmelden binnen 90 dagen valt. Valt de einddatum buiten de 90 dagen? Dan neemt E.ON u zo spoedig mogelijk over waardoor er een contractbreuk kan ontstaan. Stuur gerust een mail met de einddatum van het vorige contract, en de startdatum van het nieuwe contract. Wij zoeken graag voor u uit of de boete terecht is.

Reacties

E.ON Webcare 16-4-2018 - 11:13
Goedemorgen,

Wij kunnen helaas niet inzien of een oude leverancier een boete in rekening brengt. In veel gevallen vergoeden wij de boete voor het vroegtijdige beëindigen van het contract bij de vorige leverancier. Dit kunt u terugvinden in de algemene voorwaarden van uw contract. Anders kunt u telefonisch contact op nemen met mijn collega's van de klantenservice op het nummer 0900 0601.

^Webcare Team E.ON
Geverifieerde beoordeling
8
Facturering: 8
Klantenservice: 8
Prijsstelling: 8
Online dienstverlening: 9
Overstapproces: 9
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Duurzaamheid: 7
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
J. Put-Langevoort 15-4-2018 - 11:38

Geen klachten, geruisloze overgang

  • Zie boven
  • Geen

Reacties

E.ON Webcare 16-4-2018 - 11:12
Goedemorgen,

Hartelijk dank voor de positieve feedback.

^Webcare Team E.ON
Geverifieerde beoordeling
10
Klantenservice: n.v.t.
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Prijsstelling: 10
Facturering: 10
Duurzaamheid: 9
Online dienstverlening: 10
Overstapproces: 10
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
Harry 15-4-2018 - 11:20

Goede prijs/kwaliteit

  • Prijs
  • Geen

Reacties

E.ON Webcare 16-4-2018 - 11:11
Goedemorgen Harry,

Hartelijk dank voor de positieve feedback. Super om te lezen!

^Webcare Team E.ON
Geverifieerde beoordeling
10
Facturering: 10
Online dienstverlening: n.v.t.
Overstapproces: 10
Prijsstelling: 10
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Klantenservice: n.v.t.
Duurzaamheid: n.v.t.
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
Frits 14-4-2018 - 11:27

Goede, zeer goede prijs.
Geruisloze overstap.
Probleemloos.

  • Zie motivatie
  • Tot zover: geen

Reacties

E.ON Webcare 16-4-2018 - 11:10
Goedemorgen Frits,

Hartelijk dank voor de positieve feedback. Leuk om dit te lezen!

^Webcare team E.ON
Geverifieerde beoordeling
9
Overstapproces: 9
Prijsstelling: 9
Online dienstverlening: 9
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Duurzaamheid: n.v.t.
Facturering: 9
Klantenservice: n.v.t.
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
Michael 13-4-2018 - 15:32

Het gaat allemaal erg makkelijk. Alles per e-mail met duidelijke informatie.

  • Duidelijke e-mails, duidelijke informatie.

Reacties

E.ON Webcare 16-4-2018 - 11:10
Hi Michael,

Hartelijk dank voor de positieve feedback 🙂

^Webcare team E.ON

Navigatie