De onafhankelijke energievergelijker
Ben Woldring
Vragen? Wij bellen u graag terug
Nù bij uw overstap:
€ 20 cadeaukaart voor
E.ON

E.ON ervaringen, informatie & beoordeling

Om u te helpen bij uw keus, willen wij u zoveel mogelijk informatie over de facturatie en geleverde diensten van E.ON geven. Twijfelt u nog? Lees dan de E.ON ervaringen en beoordelingen. Is E.ON uw energieleverancier en wilt u zelf een ervaring en/of beoordeling over E.ON plaatsen? Bij klantervaringen kunt u uw ervaringen en beoordeling over E.ON met andere consumenten delen.

Vergelijk alle pakketten van E.ON

Klantervaringen

Beoordeling
8
Overstapproces: 8
Facturering: 8
Duurzaamheid: n.v.t.
Online dienstverlening: n.v.t.
Klantenservice: n.v.t.
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Prijsstelling: 8
Ik zou deze leverancier aanraden
Misschien
Alex Mooij 30-4-2018 - 12:41
Overgestapt via Gaslicht.com

Prima geregeld, maar zo hoort het ook.

Beoordeling
10
Duurzaamheid: n.v.t.
Klantenservice: n.v.t.
Online dienstverlening: n.v.t.
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Prijsstelling: 10
Facturering: n.v.t.
Overstapproces: 10
Ik zou deze leverancier aanraden
Misschien
Joost 27-4-2018 - 10:46
Overgestapt via Gaslicht.com

Ik ben net overgestapt, daarmee kan ik nog niet volledig oordelen over mijn nieuwe energieleverancier.

  • Overstap ging makkelijk
  • Site overzichtelijk

Reacties

E.ON Webcare 30-4-2018 - 10:45
Beste Joost, bedankt voor je feedback. ^Team E.ON Webcare
Beoordeling
8
Prijsstelling: 8
Klantenservice: n.v.t.
Duurzaamheid: 8
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Facturering: 8
Online dienstverlening: 7
Overstapproces: 9
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
Henk Bos 27-4-2018 - 10:28
Overgestapt via Gaslicht.com

Prima geregeld, simpel en eenvoudig!

  • Zeer concurrerend

Reacties

E.ON Webcare 30-4-2018 - 10:45
Beste Henk, bedankt voor je positieve feedback! ^ Team E.ON Webcare
Beoordeling
8
Klantenservice: n.v.t.
Prijsstelling: 8
Facturering: 8
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Overstapproces: 9
Duurzaamheid: 8
Online dienstverlening: 7
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
Henk Bos 27-4-2018 - 10:22
Overgestapt via Gaslicht.com

Prima geregeld, simpel en eenvoudig!

  • Zeer concurrerend

Reacties

E.ON Webcare 30-4-2018 - 10:45
Beste Henk, bedankt voor de positieve feedback! ^E.ON Team webcare
Beoordeling

Om te zorgen voor betrouwbare reviews van échte overstappers, controleren we of mensen zijn overgestapt via Gaslicht.com. Alleen deze reviews tellen mee voor de leverancierswaardering.

De review die u nu bekijkt, hebben we niet kunnen verifiëren en telt niet mee voor de leverancierswaardering.
5
Klantenservice: 8
Duurzaamheid: 7
Facturering: 1
Prijsstelling: 8
Overstapproces: 8
Klachtenafhandeling: 1
Online dienstverlening: 4
Ik zou deze leverancier aanraden
Nee
Mark Jongsma 27-4-2018 - 10:14

Ik wacht al sinds december op een correcte afrekening. Al meer dan 10 maal gebeld. Klantenservice is erg aardig maar helaas nog steeds geen resultaat. Nooit echt nooit weer Eon. Mensen pas op voor Eon.

  • Vriendelijke klantenservice.
  • Beloftes van klantenservice worden niet waargemaakt.
  • Afrekening duurt veel te lang.
Opmerking van Gaslicht.com 30-4-2018 - 14:54
Wat vervelend dat u steeds zelf achter een juiste afrekening aan moet. Kunnen wij u ergens bij helpen? Stuur gerust een mail met een korte toelichting naar info@gaslicht.com. Wij nemen dan graag contact met E.ON op voor u.

Reacties

E.ON Webcare 30-4-2018 - 10:43
Beste Mark, vervelend te vernemen dat je nog steeds wacht op de correctie. We kijken graag na waarom je nog geen correctie hebt ontvangen. Graag ontvangen we je naw-gegevens en de laatste vier cijfers van je IBAN via webcare@eon-benelux.com. ^E.ON team Wecare
Beoordeling
8
Duurzaamheid: n.v.t.
Facturering: 8
Online dienstverlening: n.v.t.
Klantenservice: 7
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Overstapproces: 9
Prijsstelling: 10
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
Jeroen lely 25-4-2018 - 15:24
Overgestapt via Gaslicht.com

Via gaslicht waarschijnlijk een hoop geld bespraard

  • Overstappen ging heel soepel
  • Houdt rekening met de 14 dagen bedenk tijd die tussen afsluiten contract en ingang contract valt

Reacties

E.ON Webcare 25-4-2018 - 16:50
Bedankt voor je positieve feedback Jeroen! Team Webcare E.ON
Beoordeling
8
Klantenservice: n.v.t.
Online dienstverlening: 8
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Duurzaamheid: 8
Facturering: 8
Overstapproces: 10
Prijsstelling: 8
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
m.t. 23-4-2018 - 21:33
Overgestapt via Gaslicht.com

gewoon goed

Reacties

E.ON Webcare 24-4-2018 - 12:59
Goedemiddag,

Bedankt voor de positieve feedback!

^Webcareteam E.ON
Beoordeling
9
Klantenservice: n.v.t.
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Overstapproces: 10
Duurzaamheid: 8
Facturering: 9
Online dienstverlening: 7
Prijsstelling: 9
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
Fam van de Velde 23-4-2018 - 11:23
Overgestapt via Gaslicht.com

Ik mis bij Eon een "Mijn" omgeving waar ik mijn meterstanden bij kan houden om zo tussentijds mijn verbruik bij te houden. Verder is overstap prima, zonder problemen of onduidelijkheden verlopen!

  • Een "Mijn" omgeving voor het bijhouden van de meterstanden zou fijn zijn.

Reacties

E.ON Webcare 23-4-2018 - 12:15
Bedankt voor de tip en je positieve feedback!

^Team Webcare E.ON
Beoordeling
1
Overstapproces: 1
Facturering: n.v.t.
Duurzaamheid: n.v.t.
Online dienstverlening: 1
Prijsstelling: 1
Klantenservice: n.v.t.
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Ik zou deze leverancier aanraden
Nee
Rik van Ras 21-4-2018 - 10:33
Overgestapt via Gaslicht.com

Ik had achtetaf gezien beter zelf kunnen regelen

  • Prijzen komen niet overeen
Opmerking van Gaslicht.com 23-4-2018 - 10:07
Als tarieven niet overeenkomen met hetgeen dat u heeft afgesloten kunt u ook direct contact opnemen met onze servicedesk. Dan gaan wij er voor u achteraan bij de leverancier. Als u een mail met korte toelichting en het contract stuurt naar info@gaslicht.com, dan zoeken wij het graag voor u uit.

Reacties

E.ON Webcare 23-4-2018 - 08:12
Goedemorgen Rik,

Wat vervelend te lezen dat de tarieven afwijken. Mochten we nog iets voor je na kunnen kijken of betekenen, dan kun je je postcode+huisnummer sturen naar webcare@eon.nl.

^Webcareteam E.ON
Beoordeling
8
Overstapproces: 8
Online dienstverlening: n.v.t.
Klantenservice: n.v.t.
Duurzaamheid: n.v.t.
Facturering: 7
Prijsstelling: 8
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
rene 21-4-2018 - 09:42
Overgestapt via Gaslicht.com

geen omkijken naar gehad

Reacties

E.ON Webcare 23-4-2018 - 08:07
Goedemorgen Rene,

Bedankt voor de feedback!

^Webcareteam E.ON

Navigatie