De onafhankelijke energievergelijker
Ben Woldring
Vragen? Wij bellen u graag terug
E.ON
75% van de klanten raadt E.ON aan.
19% zegt E.ON misschien aan te raden.

E.ON ervaringen, informatie & beoordeling

Om u te helpen bij uw keus, willen wij u zoveel mogelijk informatie over de facturatie en geleverde diensten van E.ON geven. Twijfelt u nog? Lees dan de E.ON ervaringen en beoordelingen. Is E.ON uw energieleverancier en wilt u zelf een ervaring en/of beoordeling over E.ON plaatsen? Bij klantervaringen kunt u uw ervaringen en beoordeling over E.ON met andere consumenten delen.

Vergelijk alle pakketten van E.ON
Het voordeligste actiepakket van E.ON!
Groene stroom en Gas Vast 1 jr Actie
Welkomstpremie
€ 105
Jaarprijs
€ 1629,13
75%
van 288 klanten zou deze leverancier aanbevelen
19% misschien 6% niet

Klantervaringen

Geverifieerde beoordeling
9
Klantenservice: n.v.t.
Facturering: 9
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Overstapproces: 10
Duurzaamheid: 9
Online dienstverlening: 10
Prijsstelling: 9
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
Megens 19-1-2018 - 22:24

Overstap naar e-on was een makkie en eventuele onzekerheid werd bij mij direct weggenomen door correcte en duidelijke uitleg. Toppers

  • Eenvoudig
  • Snel
Geverifieerde beoordeling
8
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Duurzaamheid: 8
Overstapproces: 7
Online dienstverlening: 9
Klantenservice: 8
Facturering: 9
Prijsstelling: 9
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
Arjan 19-1-2018 - 10:54

Goede prijsstelling, prima leverancier, contact was professioneel

  • snelle bevestiging van het contract
  • online inzicht in je verbruik inclusief grafieken en vergelijk met anderen zou een pluspunt zijn

Reacties

E.ON Webcare 19-1-2018 - 15:24
Hoi Arjan,

Dankjewel voor je feedback!
^Webcareteam E.ON
Geverifieerde beoordeling
10
Overstapproces: 10
Facturering: 10
Klantenservice: n.v.t.
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Prijsstelling: 9
Online dienstverlening: 10
Duurzaamheid: 10
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
H Venekamp 19-1-2018 - 10:54

Duidelijk, eenvoudig, administratief goed afgehandeld. Facturering bij oude leverancier en bij nieuwe zonder enig probleem.

  • Goede vergelijkingsinformatie. In vijf minuutjes geregeld

Reacties

E.ON Webcare 19-1-2018 - 15:25
Hoi Venekamp,

Fijn om te lezen dat je alles positief hebt ervaren.

^Webcareteam E.ON
Beoordeling
1
Facturering: 1
Duurzaamheid: 1
Prijsstelling: 1
Klachtenafhandeling: 1
Online dienstverlening: 1
Klantenservice: 1
Overstapproces: 1
Ik zou deze leverancier aanraden
Nee
J B Goeree 18-1-2018 - 19:42

E.on heft een fictief contract op mijn adres afgesloten, op mijn bedrijfsnaam met een niet bestaande contactpersoon is er een contract afgesloten.
Kreeg verzoeken tot het doorgeven van meterstanden door, zo kwam ik hier achter !!
Klacht ingediend dat er geen contract was afgesloten en er uberhaupt geen zakelijke aansluiting was en de contactpersoon niet bestond, geen reactie.
Toch maar gebeld, excuses we zoeken het uit en draaien het terug, ondertussen was wel mijn bestaande contract opgezegd en Eon begonnen met leveren van energie !! ( Net afgesloten in 12-2017, boete , weg welkomtspremie )
Nog maar een klacht ingediend, wederom weer geen reactie.
Vandaag herinnering dat ik mijn meterstanden moet doorgeven, nou ja zeg.

Blijkbaar heft e.on zijn administratieve processen niet in de hand en werkt de ene afdeling langs de andere, dit is valsheid in geschrifte en ik ga dan ook aangifte bij de politie doen. E.on verzocht het getekende contract op te sturen, geen reactie.

Erg erg erg slecht, als je de administratieve preocessen niet voor elkaar hebt moet je afvragen hoe dat met de levering van energie zit.

Kortom een zeer teleurstellende ervaring met e.on

Opmerking van Gaslicht.com 19-1-2018 - 13:21
Wat vervelend dat er een contract is afgesloten zonder dat u dit wist. Wij hebben E.ON op de hoogte gebracht van uw bericht. Daarnaast is het mogelijk om uw klacht voor te leggen bij de Geschillencommissie. Ook hebben wij E.ON op de hoogte gebracht van uw bericht. Mochten wij iets voor u kunnen betekenen dan horen wij het graag.

Reacties

J B Goeree 19-1-2018 - 17:03
Beste webcare team, wat vervelend dat jullie niet snappen dat ik niet Eon betcht van fraude maar degene die dit contract heeft ingediend. Ik he al 3 klachten ingediend, gebeld. Lijkt mij dat eon maar eens contact moet opnemen en niet ik.
E.ON Webcare 19-1-2018 - 15:38
Hallo meneer, mevrouw Goeree,

Vervelend om jouw ervaring te lezen. Je beticht E.ON van fraude en dat is een zware beschuldiging die wij graag volledig en grondig uit willen zoeken. Ik wil je dan ook verzoeken je postcode+huisnummer te sturen naar webcare@eon.nl. Dit wordt uitgezocht en je ontvangt binnen 5 werkdagen een reactie.

^webcareteam E.ON
Beoordeling
4
Klantenservice: 3
Overstapproces: 7
Klachtenafhandeling: 3
Online dienstverlening: 3
Prijsstelling: 1
Duurzaamheid: 3
Facturering: 7
Ik zou deze leverancier aanraden
Nee
Thea Lamers 18-1-2018 - 18:56

In november overgestapt met de belofte dat het maandbedrag lager zou uitkomen dan de vorige leverancier.
De eerste nota was al hoger dan afgesproken, hoe kan dat was mijn vraag.
Het antwoord was dat wij een wisselende gebruiker waren........
Maar dit is nog niet alles, als klap op de vuurpijl kwam de nota van januari binnen, alleen al het gas 40 euro omhoog !!! electra rond de 20 euro hoger.
Wederom gebeld, nu was de uitleg dat de maandbedragen opnieuw bekeken waren en dit kwam er voor ons uit.
Wat een boeven daar bij de EON.
En het ergste is dat we er een poos aan vast zitten.
Dus mensen let op voorat u overstapt.

  • Niet een.
  • Nieuwe klanten geen loze beloftes doen.
  • Wees eerlijk en transparant.
Opmerking van Gaslicht.com 19-1-2018 - 13:19
Energieleveranciers kijken vaak naar het historisch verbruik van de woning. Hier baseren zij het termijnbedrag op. Verwacht u minder te gaan verbruiken? Dan kunt u via Mijn E.ON of via de klantenservice het termijnbedrag bijstellen. Wij hebben E.ON op de hoogte gebracht van uw bericht. Mochten wij nog iets voor u kunnen betekenen dan horen wij het graag.

Reacties

E.ON Webcare 19-1-2018 - 15:32
Hoi Thea,

Wat vervelend dat je deze kennismaking hebt gehad en dat er het een ander anders is overgekomen dan dat de bedoeling is geweest. Graag kijk ik voor je na wat er gebeurd is zodat ik je duidelijkheid kan geven en wij kunnen leren hiervan.
Zou jij je gegevens kunnen mailen naar webcare@eon.nl

^Webcareteam E.ON
Geverifieerde beoordeling
9
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Klantenservice: 9
Duurzaamheid: n.v.t.
Facturering: 9
Prijsstelling: 10
Overstapproces: 10
Online dienstverlening: 9
Ik zou deze leverancier aanraden
Misschien
Heidi van de Graaf 18-1-2018 - 15:24

Als Eon goedkoop blijft ook met vastrecht dan zou ik deze leverancier zeker aanraden.

  • Makkelijk online zaken regelen zoals maandbedrag
  • Goedkoop en duidelijk
  • Heldere informatie
  • Het is mij onduidelijk wanneer ik de welkomspremie ontvang, daarover zou duidelijker gecommuniceerd kunnen worden.
Opmerking van Gaslicht.com 18-1-2018 - 16:38
Fijn om te lezen dat uw ervaring met E.ON positief is. U ontvangt de welkomstpremie uiterlijk op de jaarafrekening. Heeft u vragen over het contract of over de overstap? Laat het ons weten, wij helpen u graag.

Reacties

E.ON Webcare 19-1-2018 - 15:24
Hoi Heidi,
dankjewel voor je bericht en feedback.
^Webcareteam E.ON
Geverifieerde beoordeling
9
Duurzaamheid: 9
Klachtenafhandeling: 9
Facturering: 9
Klantenservice: 10
Overstapproces: 10
Online dienstverlening: 8
Prijsstelling: 9
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
Annemarie 18-1-2018 - 13:43

overstappen zonder gedoe

  • voordeel
  • geen

Reacties

E.ON Webcare 19-1-2018 - 15:23
Hoi Annemarie,

Bedankt voor je positieve feedback!

^Webcareteam E.ON
Geverifieerde beoordeling
8
Prijsstelling: 7
Duurzaamheid: 8
Klantenservice: 9
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Online dienstverlening: 9
Overstapproces: 9
Facturering: n.v.t.
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
T.Zaaijer 17-1-2018 - 22:49

De overstap is geruisloos en zonder probleem verlopen. Nog niet op alle punten ervaring omdat de overstap nog recent gebeurd is.

Reacties

E.ON Webcare 18-1-2018 - 09:46
Hallo,

Bedankt voor je positieve feedback!

Team Webcare E.ON
Geverifieerde beoordeling
8
Facturering: 8
Online dienstverlening: n.v.t.
Klantenservice: n.v.t.
Duurzaamheid: 8
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Prijsstelling: 8
Overstapproces: 9
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
Desiree 17-1-2018 - 19:17

Moeilijk te zeggen, we zijn net pas probleemloos over gestapt!
Vorige keer bij E-ON ging het net zo goed en gemakkelijk

Reacties

E.ON Webcare 18-1-2018 - 09:45
Hallo Desiree,

Bedankt voor je feedback! :-)

Team Webcare E.ON
Geverifieerde beoordeling
8
Duurzaamheid: 8
Overstapproces: 8
Facturering: 8
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Online dienstverlening: 8
Klantenservice: 8
Prijsstelling: 8
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
Michel Bökkerink 17-1-2018 - 15:18

eon is een groen energie leverancier.
Snelle en goede over stap.
Hoefde nergens achteraan.
Tijdens een telefoon gesprek is ben ik snel en vakkundig geholpen door de helpdesk.

  • overtsap zonder problemen
  • goede communicatie
  • Goed en professioneel geholpen door helpdesk

Reacties

E.ON Webcare 18-1-2018 - 09:44
Beste Michel,

Bedankt voor je positieve feedback.

Team Webcare E.ON