De onafhankelijke energievergelijker
Ben Woldring
Vragen? Wij zijn vandaag bereikbaar tot 20.00 uur
ENGIE

ENGIE reviews en ervaringen

Bent u benieuwd naar de ervaringen van andere klanten over ENGIE? Lees hier de ENGIE ervaringen en reviews. Is ENGIE uw energieleverancier? Laat bij klantervaringen uw eigen ervaringen over ENGIE achter. Zo helpt u anderen een weloverwogen keuze te maken.

86% van 22 klanten beveelt aan.
14% misschien 0% niet

Klantervaringen over ENGIE

7
Online dienstverlening
7,0
Duurzaamheid
9,0
Klantenservice
7,0
Prijsstelling
7,0
Overstapproces
6,0
Maria W. 29-8-2022 - 14:29
Overgestapt via Gaslicht.com

Duurzaam bezig energiemaatschappij

  • Groene energie
  • 1. Engie is niet een van de goedkoopste, dat kan nog beter.
  • 2. De communicatie kan beter, met name op de juiste momenten want ik kreeg de 1ste melding lang voordat men de energie begon te leveren (de bevestiging dat ik naar Engie overging) en daarna was er lang een "radiostilte'! Op de datum dat Engie energie begon te leveren kreeg ik geen enkele melding via email of wat dan ook. Pas 10 dagen later kreeg ik de 1ste bericht over de meterstanden. Het was heel fijn geweest als ik werd welkom gegeten en de mededeling kreeg "vanaf vandaag gaan wij u energie leveren (iets in die trant) ipv geen enkel bericht...Van mijn oude leverancier hoorde ik ook niet dus ik verkeerde minstens 3 weken in onzekerheid of er alles goed is gegaan....Niet echt professioneel van beide energiemaatschappijen....

Reacties

ENGIE Webcare 4-10-2022 - 11:19
Goedemiddag,

Bedankt voor het delen van je review! Wij vinden het fijn te vernemen dat je blij bent met onze duurzame energie! Je geeft als verbeterpunt aan dat je wat vaker berichtgeving zou ontvangen en de "radiostilte" je in onzekerheid heeft gebracht. Jammer dat je dit gevoel hebt gekregen.

Wij vinden heldere duidelijke communicatie net als jou ook heel belangrijk. In de bevestiging van je aanmelding staat de startdatum van wanneer wij beginnen met de energielevering. Doorgaans verwelkomen wij al onze nieuwe klanten bij aanmelding met een welkomstmail. Vreemd dat je deze niet hebt ontvangen. Ik zou hier dan ook graag eens met je mee willen kijken waarom je deze berichtgeving niet zou hebben ontvangen. Zou je hiervoor je klantnummer en/of adresgegevens en telefoonnummer willen e-mailen naar socialmedia.nl@engie.com? Wij horen graag van je!

Voor nu wens ik je nog een mooie middag toe!

Hartelijke groet,
Niesje - ENGIE webcare
8
Duurzaamheid
8,0
Online dienstverlening
9,0
Facturering
8,0
Klachtenafhandeling
8,0
Overstapproces
9,0
Klantenservice
8,0
Prijsstelling
7,0
Ik raad ENGIE aan
José 29-5-2022 - 10:14
Overgestapt via Gaslicht.com

Goed geregeld

Reacties

ENGIE Webcare 31-5-2022 - 11:07
Goedemiddag,

Bedankt voor je review! Wat fijn dat je zo tevreden bent over ons!
Ik wens je nog een fijne dag!

Pauline
10
Prijsstelling
10,0
Facturering
10,0
Online dienstverlening
10,0
Overstapproces
10,0
Ik raad ENGIE aan
Dick Schreurs 27-5-2022 - 17:54
Overgestapt via Gaslicht.com

Duidelijke sites

  • Al eerdere keren gebruikgemaakt altijd goed verlopen.

Reacties

ENGIE Webcare 31-5-2022 - 11:07
Goedemiddag,

Bedankt voor je review! Wat fijn dat je zo tevreden bent over ons :-).
Ik wens je nog een fijne dag!

Pauline
10
Duurzaamheid
10,0
Overstapproces
10,0
Facturering
10,0
Prijsstelling
8,0
Online dienstverlening
10,0
Ik raad ENGIE aan
Marco 26-5-2022 - 08:27
Overgestapt via Gaslicht.com

Nooit problemen met ENGIE. Heb in het verleden ook ENGIE gehad. Prima leverancier welke afspraken nakomt.

  • Betrouwbaar
  • Snel
  • Goede service
  • Concurrente prijs
  • Nvt

Reacties

ENGIE Webcare 31-5-2022 - 10:51
Goedemiddag Marco,

Bedankt voor je review! Fijn dat je zo tevreden bent over onze dienstverlening.
Ik wens je nog een fijne dag!

Pauline
9
Prijsstelling
7,0
Duurzaamheid
9,0
Overstapproces
10,0
Klantenservice
10,0
Facturering
9,0
Online dienstverlening
9,0
Ik raad ENGIE aan
Ben Huizinga 26-5-2022 - 08:09
Overgestapt via Gaslicht.com

Duidelijk over herkomst energie

  • Dagelijks verbruik inzicht

Reacties

ENGIE Webcare 31-5-2022 - 10:49
Goedemiddag Ben,

Bedankt voor je review! Leuk om te zien dat je tevreden bent over ons.
Ik wens je nog een fijne dag!

Pauline
9
Duurzaamheid
8,0
Prijsstelling
8,0
Overstapproces
10,0
Ik raad ENGIE aan
F. S. 25-5-2022 - 10:25
Overgestapt via Gaslicht.com

Energieprijzen op moment van overstappen.

  • Handige overzichtelijke dagelijkse bijgewerkte gegevens in de app.
  • Geen

Reacties

ENGIE Webcare 25-5-2022 - 11:23
Goedemiddag,

Bedankt voor je review! Wat fijn dat je tevreden bent over onze dienstverlening en de app!

Ik wens je nog een fijne dag!

Pauline
8
Prijsstelling
8,0
Facturering
8,0
Online dienstverlening
8,0
Overstapproces
9,0
Duurzaamheid
8,0
Ik raad ENGIE aan
Theo van Elk 25-5-2022 - 09:34
Overgestapt via Gaslicht.com

Heldere verbruiksgegevens fijne app

  • Duidelijke communicatie
  • Prijs daling

Reacties

ENGIE Webcare 25-5-2022 - 11:22
Goedemiddag Theo,

Bedankt voor je review! Fijn dat je tevreden bent over onze manier van communiceren :-).

Ik wens je nog een fijne dag!

Pauline
10
Online dienstverlening
9,0
Prijsstelling
10,0
Facturering
10,0
Overstapproces
10,0
Duurzaamheid
10,0
Ik raad ENGIE aan
R.J. Steunebrink 25-5-2022 - 09:26
Overgestapt via Gaslicht.com

De overstap is probleemloos en snel verlopen. Verder is tot heden alles top.

Reacties

ENGIE Webcare 25-5-2022 - 11:21
Goedemiddag,

Bedankt voor je review! Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent met de dienstverlening.

Ik wens je nog een fijne dag!

Pauline
8
Online dienstverlening
8,0
Overstapproces
10,0
Prijsstelling
8,0
Klantenservice
8,0
Facturering
8,0
Ik raad ENGIE aan
Michiel Ingen-Housz 25-5-2022 - 08:46
Overgestapt via Gaslicht.com

Overgestapt na vergelijken prijzen via Gaslicht.com maar zeker ook de positieve verhalen van anderen in kennissenkring.

  • Alles prima geregeld .
  • Ben pas net klant dus nog geen verbeterpunten.
  • Hopelijk blijft de positieve indruk.

Reacties

ENGIE Webcare 25-5-2022 - 11:20
Goedemiddag Michiel,

Bedankt voor je review! Fijn dat tot dusver alle positief verloopt. Mocht er ooit onverhoopt iets zijn neem dan gerust contact op via een van de optie van onze klantenservice! :-)

Ik wens je nog een fijne dag!

Pauline
10
Overstapproces
10,0
Klantenservice
10,0
Facturering
10,0
Online dienstverlening
10,0
Ik raad ENGIE aan
Hans van der Werff 24-5-2022 - 09:03
Overgestapt via Gaslicht.com

Overstappen probleemloos,
Contact vlot,
aanpassen maandbedrag zonder problemen

  • Zie boven
  • zo ver geen

Reacties

ENGIE Webcare 24-5-2022 - 14:46
Goedemiddag,

Bedankt voor het delen van je review. Wat leuk om te horen dat je zo tevreden met ENGIE bent!

Ik wens je voor nu nog een mooie dag toe!

Hartelijke groet,
Niesje - ENGIE webcare

Eerdere jaren

Website van het Jaar

Vergelijk het volledige energieaanbod

Vergelijk objectief alle energieleveranciers. Bij ons stapt u gemakkelijk in drie stappen over. Overstappen via Gaslicht.com is altijd gratis. Vergelijk en stap over.

Navigatie