De onafhankelijke energievergelijker
Ben Woldring
Vragen? Wij zijn vandaag bereikbaar tot 22.00 uur
ENGIE
78% van de klanten raadt ENGIE aan.
11% zegt ENGIE misschien aan te raden.

ENGIE ervaringen, informatie & beoordeling

Om u te helpen bij uw keus, willen wij u zoveel mogelijk informatie over de facturatie en geleverde diensten van ENGIE geven. Twijfelt u nog? Lees dan de ENGIE ervaringen en beoordelingen. Is ENGIE uw energieleverancier en wilt u zelf een ervaring en/of beoordeling over ENGIE plaatsen? Bij klantervaringen kunt u uw ervaringen en beoordeling over ENGIE met andere consumenten delen.

Vergelijk alle pakketten van ENGIE
Het voordeligste actiepakket van ENGIE!
NL Zonnestroom en CO2 gecompenseerd gas vast 3 jaar
Jaarprijs
€ 1910,12
78%
van 9 klanten zou deze leverancier aanbevelen
11% misschien 11% niet

Klantervaringen

Beoordeling

Om te zorgen voor betrouwbare reviews van échte overstappers, controleren we of mensen zijn overgestapt via Gaslicht.com. Alleen deze reviews tellen mee voor de leverancierswaardering.

De review die u nu bekijkt, hebben we niet kunnen verifiëren en telt niet mee voor de leverancierswaardering.
1
Online dienstverlening: 1
Prijsstelling: 1
Duurzaamheid: 1
Klantenservice: 1
Overstapproces: 1
Klachtenafhandeling: 1
Facturering: 1
Ik zou deze leverancier aanraden
Nee
Dennis 2-6-2020 - 14:09

Salespersoon aan de telefoon heeft zich voorgedaan als partner van Eneco, heeft mij doen laten denken dat ik een contractverlenging bij eneco zou accepteren voor een forse vermindering in maandelijkse kosten. Bleek in plaats daarvan bij Engie te werken en volledig te hebben gelogen over het 'zijn van een partner van Eneco'. Wilde haastig een goedkeuring en digitale handtekening ritselen. Ik heb voor de zekerheid om meer tijd gevraagd en bij Eneco gevraagd of zij hier van afweten. Te horen gekregen dat dit bij hun bekende oplichting/chantage is.
Een energiebedrijf dat op zo'n manier werkt kan in geen enkele vorm of mogelijkheid zuiver en goed zijn. Ik zou hen ten sterkste afraden. Heb persoonlijk bijna op het punt gestaan hen aan te geven bij de politie.

  • geen
  • Salespersoon aan de telefoon heeft zich voorgedaan als partner van Eneco, heeft mij doen laten denken dat ik een contractverlenging bij eneco zou accepteren voor een forse vermindering in maandelijkse kosten. Bleek in plaats daarvan bij Engie te werken en volledig te hebben gelogen over het 'zijn van een partner van Eneco'. Wilde haastig een goedkeuring en digitale handtekening ritselen. Ik heb voor de zekerheid om meer tijd gevraagd en bij Eneco gevraagd of zij hier van afweten. Te horen gekregen dat dit bij hun bekende oplichting/chantage is.
  • Een energiebedrijf dat op zo'n manier werkt kan in geen enkele vorm of mogelijkheid zuiver en goed zijn. Ik zou hen ten sterkste afraden. Heb persoonlijk bijna op het punt gestaan hen aan te geven bij de politie.
Beoordeling

Om te zorgen voor betrouwbare reviews van échte overstappers, controleren we of mensen zijn overgestapt via Gaslicht.com. Alleen deze reviews tellen mee voor de leverancierswaardering.

De review die u nu bekijkt, hebben we niet kunnen verifiëren en telt niet mee voor de leverancierswaardering.
1
Duurzaamheid: n.v.t.
Online dienstverlening: n.v.t.
Facturering: n.v.t.
Overstapproces: 1
Prijsstelling: 1
Klachtenafhandeling: 1
Klantenservice: 1
Ik zou deze leverancier aanraden
Nee
Andrea 31-5-2020 - 21:32

Overgestapt want zou goedkoper zijn. Normaal 175 euro per maand en nu in 6 weken een rekening van ruim 700 euro ontvangen! Zeggen ze te bellen...nooit wat gehoord meer.

  • Geen
Beoordeling

Om te zorgen voor betrouwbare reviews van échte overstappers, controleren we of mensen zijn overgestapt via Gaslicht.com. Alleen deze reviews tellen mee voor de leverancierswaardering.

De review die u nu bekijkt, hebben we niet kunnen verifiëren en telt niet mee voor de leverancierswaardering.
1
Prijsstelling: 1
Facturering: n.v.t.
Duurzaamheid: n.v.t.
Klachtenafhandeling: 1
Overstapproces: n.v.t.
Online dienstverlening: n.v.t.
Klantenservice: 1
Ik zou deze leverancier aanraden
Nee
Amii 12-5-2020 - 23:16

Stop met neppe reclames en zeggen dat engie ‘goedkoper’ is !!!
Jullie nemen alleen maar geld uit mensen hun zakken terwijl ze misschien juist terug moet krijgen!!
Ik ben met 2 personen thuis en kleine kindje, we besparen zoveel mogelijk en nog betaalden we 124€ per maand (hopend dat we op het einde toch terugkrijgen) Maar neen moet hun 300€ Extra betalen. Ze lichten mensen op en houden hun klanten van de domme!
2 vrienden alleenwonende, zelfde verhaal!

  • GEEEEEENNNN!!!!
  • Verbeter jullie oplichterij en word eerlijk , alsof mensen niet genoeg moeten betalen!
Beoordeling

Om te zorgen voor betrouwbare reviews van échte overstappers, controleren we of mensen zijn overgestapt via Gaslicht.com. Alleen deze reviews tellen mee voor de leverancierswaardering.

De review die u nu bekijkt, hebben we niet kunnen verifiëren en telt niet mee voor de leverancierswaardering.
2
Duurzaamheid: n.v.t.
Overstapproces: n.v.t.
Prijsstelling: 6
Facturering: 1
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Online dienstverlening: 1
Klantenservice: 1
Ik zou deze leverancier aanraden
Nee
Stichting theehuis heuvel 9-5-2020 - 15:16

Foutieve afhandeling van meteropnemer bij sloop pand. Dit had niet door Engie mogen gebeuren. Er is toen maar stand geschat way over the top en omdat dit bedrag niet opgehoest kan worden is ingestemd met een betalingsregeling welke steeds getorpedeerd wordt om zo weer extra kosten (telkens €40,— extra) te kunnen opstrijken. Bovendien is er geen sprake van wanbetaling maar volgt betaling netjes in de juiste week plaats.
Bij sturen bewijs van betaling wordt er gezegd dat ze niet weten waar t over gaat. T lijkt er op dat ze zo geld opstrijken

Beoordeling

Om te zorgen voor betrouwbare reviews van échte overstappers, controleren we of mensen zijn overgestapt via Gaslicht.com. Alleen deze reviews tellen mee voor de leverancierswaardering.

De review die u nu bekijkt, hebben we niet kunnen verifiëren en telt niet mee voor de leverancierswaardering.
1
Klantenservice: 1
Overstapproces: 1
Facturering: 1
Duurzaamheid: 1
Online dienstverlening: 1
Prijsstelling: 1
Klachtenafhandeling: 1
Ik zou deze leverancier aanraden
Nee
Jessica 4-5-2020 - 12:16

Oplichters

  • Geen

Reacties

ENGIE Webcare 6-5-2020 - 15:20
Goedemiddag Jessica,

Als ik het zo bekijk heeft u geen goede ervaring met ENGIE gehad. Dat vinden wij natuurlijk erg jammer om te zien. Als wij nog iets voor u kunnen betekenen dan horen wij dit graag van u. U kan ons dan een e-mail sturen met uw klantgegevens en een toelichting op uw review. Ons e-mail adres is socialmedia.nl@engie.com.

Met vriendelijke groet,
Charnella - ENGIE Webcare
Beoordeling

Om te zorgen voor betrouwbare reviews van échte overstappers, controleren we of mensen zijn overgestapt via Gaslicht.com. Alleen deze reviews tellen mee voor de leverancierswaardering.

De review die u nu bekijkt, hebben we niet kunnen verifiëren en telt niet mee voor de leverancierswaardering.
1
Prijsstelling: 1
Klachtenafhandeling: 1
Klantenservice: 1
Online dienstverlening: 1
Duurzaamheid: 1
Overstapproces: 1
Facturering: 1
Ik zou deze leverancier aanraden
Nee
Klaartje 30-4-2020 - 10:34

Oplichters pas er mee op. Het kost je alleen maar geld!

  • Geen enkel pluspunt
  • Stoppen met deze service

Reacties

ENGIE Webcare 30-4-2020 - 13:13
Goedemiddag Klaartje,

Wat jammer om te lezen dat u niet zo tevreden lijkt te zijn met ENGIE. Het is mij niet helemaal duidelijk wat er gebeurd is. Indien wij u nog van service kunnen verlenen wil ik u vragen ons een e-mail te sturen met uw gegevens. U mag dit sturen via socialmedia.nl@engie.com. Alvast bedankt!

Met vriendelijke groet,
Charnella - ENGIE Webcare
cornelis bronkhorst 29-4-2020 - 10:58

sorry huisnummer 13 1079vr!

Reacties

ENGIE Webcare 30-4-2020 - 13:11
Goedemiddag,

Bedankt voor uw reactie. Ik wil u erop attenderen dat uw gegevens nu openbaar staan. Ik raad u daarom aan dit bericht te verwijderen of aan te passen. Wij hebben uw gegevens inmiddels per e-mail ontvangen en zullen vanuit daar verder met u communiceren. Alvast bedankt!

Met vriendelijke groet,
Charnella - ENGIE Webcare
cornelis bronkhorst 29-4-2020 - 10:55

c.bronkhorst klantnummer 0878417 hoor graag van u want dit is uit den boze!!!

Reacties

ENGIE Webcare 30-4-2020 - 13:11
Goedemiddag,

Bedankt voor uw reactie. Ik wil u erop attenderen dat uw gegevens nu openbaar staan. Ik raad u daarom aan dit bericht te verwijderen of aan te passen. Wij hebben uw gegevens inmiddels per e-mail ontvangen en zullen vanuit daar verder met u communiceren. Alvast bedankt!

Met vriendelijke groet,
Charnella - ENGIE Webcare
Beoordeling

Om te zorgen voor betrouwbare reviews van échte overstappers, controleren we of mensen zijn overgestapt via Gaslicht.com. Alleen deze reviews tellen mee voor de leverancierswaardering.

De review die u nu bekijkt, hebben we niet kunnen verifiëren en telt niet mee voor de leverancierswaardering.
3
Duurzaamheid: 8
Klachtenafhandeling: 1
Overstapproces: n.v.t.
Facturering: 2
Online dienstverlening: 2
Prijsstelling: 2
Klantenservice: 3
Ik zou deze leverancier aanraden
Nee
cornelis bronkhorst 28-4-2020 - 15:00

na alle tevredenheid klant bij engie tot vorig jaar kreeg 750 euro terug omdat ik zonnenpanelen had [volgens engie] die heb ik dus NIET heb maanden moeten bellen dat ik deze niet heb!!toen hebben ze liander gestuurd om alles na tekijken die kwamen erachter dat de meter verkeerd was aan gesloten [bekent bij engie] zijn daar noch twee keer langsgeweest om aan de meter te rommelen!ik ben alleenstaand en krijg elk jaar ongeveer 250 euro terug al 20 jaar lang mn nieuwe jaarafrekening is 279.39 bijbetalen!! gelijk gebeld werd me medegedeeld dat dat kwam door de trage reaktie van liander aan engie dat er nu met maanden word geschoven om toch een jaarafrekening te kunnen maken!beste engie ik word er nu helemaal niet meer uit wijs!!moet ik nu liander bedanken??????ik wil zoals altijd gewoon mn energie gebruiken en mn jaarafrekening krijgen want dit klop voor geen meter!!!!!!

Reacties

ENGIE Webcare 29-4-2020 - 10:51
Goedemorgen Cornelis,

Ik kan mij voorstellen dat dit een nare situatie is (geweest) gezien er een aantal problemen zich hebben voor gedaan en er meerdere partijen bij betrokken zijn. We willen dit natuurlijk graag verder voor u nakijken om te zien of wij nog iets voor u kunnen betekenen in dit verhaal. Zou u ons uw klantnummer, postcode en huisnummer willen sturen? U mag dit e-mailen naar socialmedia.nl@engie.com. Alvast bedankt!

Met vriendelijke groet,
Charnella - ENGIE Webcare
W.M. van Houten 24-4-2020 - 22:20

Ook wij zitten aan een contract vast zegt Engie. Terwijl wij dat nooit zijn aangegaan. Zij zeggen dat ze mails ter bevestiging hebben gestuurd. Deze hebben wij nooit ontvangen. Er werd opeens geld van onze rekening afgeschreven. Ik weet niet wat voor spelletje zij spelen. Een leuke voor RADAR.

Reacties

ENGIE Webcare 29-4-2020 - 10:49
Goedemorgen,

Wat vervelend om te lezen dat u een contract met ENGIE heeft zonder dat u hier van af weet. Dat is uiteraard niet de bedoeling. We zouden graag met u willen mee kijken of wij nog iets hierin kunnen betekenen. Wilt u ons een e-mail sturen met uw klantnummer, postcode en huisnummer? Ons e-mail adres is socialmedia.nl@engie.com. Alvast bedankt!

Met vriendelijke groet,
Charnella - ENGIE Webcare

Navigatie