De onafhankelijke energievergelijker
Ben Woldring
Vragen? Stuur ons een Whatsapp-bericht
ENGIE

ENGIE reviews en ervaringen

Bent u benieuwd naar de ervaringen van andere klanten over ENGIE? Lees hier de ENGIE ervaringen en reviews. Is ENGIE uw energieleverancier? Laat bij klantervaringen uw eigen ervaringen over ENGIE achter. Zo helpt u anderen een weloverwogen keuze te maken.

92% van 36 klanten beveelt aan.
8% misschien 0% niet

Klantervaringen over ENGIE

8
Duurzaamheid
8,0
Online dienstverlening
9,0
Facturering
8,0
Klachtenafhandeling
8,0
Overstapproces
9,0
Klantenservice
8,0
Prijsstelling
7,0
Ik raad ENGIE aan
José 29-5-2022 - 10:14
Overgestapt via Gaslicht.com

Goed geregeld

Reacties

ENGIE Webcare 31-5-2022 - 11:07
Goedemiddag,

Bedankt voor je review! Wat fijn dat je zo tevreden bent over ons!
Ik wens je nog een fijne dag!

Pauline
10
Prijsstelling
10,0
Facturering
10,0
Online dienstverlening
10,0
Overstapproces
10,0
Ik raad ENGIE aan
Dick Schreurs 27-5-2022 - 17:54
Overgestapt via Gaslicht.com

Duidelijke sites

  • Al eerdere keren gebruikgemaakt altijd goed verlopen.

Reacties

ENGIE Webcare 31-5-2022 - 11:07
Goedemiddag,

Bedankt voor je review! Wat fijn dat je zo tevreden bent over ons :-).
Ik wens je nog een fijne dag!

Pauline
10
Duurzaamheid
10,0
Overstapproces
10,0
Facturering
10,0
Prijsstelling
8,0
Online dienstverlening
10,0
Ik raad ENGIE aan
Marco 26-5-2022 - 08:27
Overgestapt via Gaslicht.com

Nooit problemen met ENGIE. Heb in het verleden ook ENGIE gehad. Prima leverancier welke afspraken nakomt.

  • Betrouwbaar
  • Snel
  • Goede service
  • Concurrente prijs
  • Nvt

Reacties

ENGIE Webcare 31-5-2022 - 10:51
Goedemiddag Marco,

Bedankt voor je review! Fijn dat je zo tevreden bent over onze dienstverlening.
Ik wens je nog een fijne dag!

Pauline
9
Prijsstelling
7,0
Duurzaamheid
9,0
Overstapproces
10,0
Klantenservice
10,0
Facturering
9,0
Online dienstverlening
9,0
Ik raad ENGIE aan
Ben Huizinga 26-5-2022 - 08:09
Overgestapt via Gaslicht.com

Duidelijk over herkomst energie

  • Dagelijks verbruik inzicht

Reacties

ENGIE Webcare 31-5-2022 - 10:49
Goedemiddag Ben,

Bedankt voor je review! Leuk om te zien dat je tevreden bent over ons.
Ik wens je nog een fijne dag!

Pauline
9
Duurzaamheid
8,0
Prijsstelling
8,0
Overstapproces
10,0
Ik raad ENGIE aan
F. S. 25-5-2022 - 10:25
Overgestapt via Gaslicht.com

Energieprijzen op moment van overstappen.

  • Handige overzichtelijke dagelijkse bijgewerkte gegevens in de app.
  • Geen

Reacties

ENGIE Webcare 25-5-2022 - 11:23
Goedemiddag,

Bedankt voor je review! Wat fijn dat je tevreden bent over onze dienstverlening en de app!

Ik wens je nog een fijne dag!

Pauline
8
Prijsstelling
8,0
Facturering
8,0
Online dienstverlening
8,0
Overstapproces
9,0
Duurzaamheid
8,0
Ik raad ENGIE aan
Theo van Elk 25-5-2022 - 09:34
Overgestapt via Gaslicht.com

Heldere verbruiksgegevens fijne app

  • Duidelijke communicatie
  • Prijs daling

Reacties

ENGIE Webcare 25-5-2022 - 11:22
Goedemiddag Theo,

Bedankt voor je review! Fijn dat je tevreden bent over onze manier van communiceren :-).

Ik wens je nog een fijne dag!

Pauline
10
Online dienstverlening
9,0
Prijsstelling
10,0
Facturering
10,0
Overstapproces
10,0
Duurzaamheid
10,0
Ik raad ENGIE aan
R.J. Steunebrink 25-5-2022 - 09:26
Overgestapt via Gaslicht.com

De overstap is probleemloos en snel verlopen. Verder is tot heden alles top.

Reacties

ENGIE Webcare 25-5-2022 - 11:21
Goedemiddag,

Bedankt voor je review! Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent met de dienstverlening.

Ik wens je nog een fijne dag!

Pauline
8
Online dienstverlening
8,0
Overstapproces
10,0
Prijsstelling
8,0
Klantenservice
8,0
Facturering
8,0
Ik raad ENGIE aan
Michiel Ingen-Housz 25-5-2022 - 08:46
Overgestapt via Gaslicht.com

Overgestapt na vergelijken prijzen via Gaslicht.com maar zeker ook de positieve verhalen van anderen in kennissenkring.

  • Alles prima geregeld .
  • Ben pas net klant dus nog geen verbeterpunten.
  • Hopelijk blijft de positieve indruk.

Reacties

ENGIE Webcare 25-5-2022 - 11:20
Goedemiddag Michiel,

Bedankt voor je review! Fijn dat tot dusver alle positief verloopt. Mocht er ooit onverhoopt iets zijn neem dan gerust contact op via een van de optie van onze klantenservice! :-)

Ik wens je nog een fijne dag!

Pauline
10
Overstapproces
10,0
Klantenservice
10,0
Facturering
10,0
Online dienstverlening
10,0
Ik raad ENGIE aan
Hans van der Werff 24-5-2022 - 09:03
Overgestapt via Gaslicht.com

Overstappen probleemloos,
Contact vlot,
aanpassen maandbedrag zonder problemen

  • Zie boven
  • zo ver geen

Reacties

ENGIE Webcare 24-5-2022 - 14:46
Goedemiddag,

Bedankt voor het delen van je review. Wat leuk om te horen dat je zo tevreden met ENGIE bent!

Ik wens je voor nu nog een mooie dag toe!

Hartelijke groet,
Niesje - ENGIE webcare
8
Klantenservice
8,0
Overstapproces
8,0
Online dienstverlening
8,0
Prijsstelling
7,0
Ik raad ENGIE aan
Arjan 22-5-2022 - 09:50
Overgestapt via Gaslicht.com

Advies Gaslicht.com in tijd van sterke prijsschommelingen. Helder en gericht.

Reacties

ENGIE Webcare 23-5-2022 - 13:55
Goedemiddag,

Bedankt voor het delen van je review! Wat leuk om te vernemen dat je zo blij bent met ENGIE en onze medewerkers!

Ik wil je voor nu nog een mooie dag toewensen!

Hartelijke groet,
Niesje - ENGIE webcare

Eerdere jaren

Vergelijk en bespaar op uw energierekening

Vergelijk objectief alle energieleveranciers. Bij ons stapt u gemakkelijk in drie stappen over. Overstappen via Gaslicht.com is altijd gratis en levert een mooi voordeel op, zeker als u elk jaar opnieuw vergelijkt en overstapt.

Navigatie