De onafhankelijke energievergelijker
Ben Woldring
Vragen? Wij zijn vandaag bereikbaar tot 22.00 uur
FENOR
0% van de klanten raadt FENOR aan.
0% zegt FENOR misschien aan te raden.

FENOR ervaringen, informatie & beoordeling

Om u te helpen bij uw keus, willen wij u zoveel mogelijk informatie over de facturatie en geleverde diensten van FENOR geven. Twijfelt u nog? Lees dan de FENOR ervaringen en beoordelingen. Is FENOR uw energieleverancier en wilt u zelf een ervaring en/of beoordeling over FENOR plaatsen? Bij klantervaringen kunt u uw ervaringen en beoordeling over FENOR met andere consumenten delen.

Vergelijk alle pakketten van FENOR
Het voordeligste actiepakket van FENOR!
Stroom en Gas Modelcontract
Jaarprijs
€ 2083,12
Aanmelden
Dit pakket kunt u nog niet via ons bestellen

Klantervaringen

Beoordeling

Om te zorgen voor betrouwbare reviews van échte overstappers, controleren we of mensen zijn overgestapt via Gaslicht.com. Alleen deze reviews tellen mee voor de leverancierswaardering.

De review die u nu bekijkt, hebben we niet kunnen verifiëren en telt niet mee voor de leverancierswaardering.
2
Facturering: 1
Online dienstverlening: 1
Klantenservice: 1
Duurzaamheid: n.v.t.
Overstapproces: 6
Klachtenafhandeling: 1
Prijsstelling: 1
Ik zou deze leverancier aanraden
Nee
M. vd Woude 5-8-2020 - 13:46

Digitaal Overstappen? Binnen 5 minuten geregeld alleen ze lokken je met een lage prijs en uiteindelijk betaal je zelfs nog meer dan bij de oude leverancier. Wettelijk mag je binnen 2 maanden zonder opgaaf van reden van je contract af....niet bij FENOR. Ze schakelen zelfs incassobureau in voor stroom die ze geleverd hebben terwijl ik expliciet aangegeven heb nog geen levering te willen laten plaatsvinden. Fenor heeft gewoon schijt aan jou als consument. Klantenservice: niet bereikbaar, E-Mails: 1 reactie: "U moet gewoon betalen". Ik heb nog nooit zo'n waardeloos bedrijf meegemaakt.

  • Nul
  • euh.....ALLES??
Beoordeling

Om te zorgen voor betrouwbare reviews van échte overstappers, controleren we of mensen zijn overgestapt via Gaslicht.com. Alleen deze reviews tellen mee voor de leverancierswaardering.

De review die u nu bekijkt, hebben we niet kunnen verifiëren en telt niet mee voor de leverancierswaardering.
2
Klantenservice: 1
Facturering: 1
Prijsstelling: 1
Overstapproces: 8
Duurzaamheid: n.v.t.
Online dienstverlening: 3
Klachtenafhandeling: 1
Ik zou deze leverancier aanraden
Nee
Rob van der Horst 21-7-2020 - 16:15

De ‘mijn Fenor’ omgeving op internet is wen ramp. Totaal niet compatible met welk systeem dan ook. Zeer onduidelijk. In 2 jaar tijd een aantal keer contact opgenomen met de klantenservice, zeer lange wachttijd. Men beloofd dan het maandbedrag te verlagen maar doet het niet. Wij betaalden 150 euro per maand terwijl in ons geval 70 euro al ruim voldoende zou zijn ivm zonnepanelen. Ook de klantenservice zelf is ongeïnteresseerd en klantonvriendelijk. Besloten de boete voor lief te nemen (want men rekent een jaar boete terwijl het contract maar een half jaar doorloopt) en over te stappen. NOOIT MEER FENOR!

  • Ik kan werkelijk niets bedenken. Alles is waardeloos, van ICT tot klantenservice. Er kwam gas uit de gasleiding en stroom uit het stopcontact, dat was misschien het positieve.
  • Alles!!!
Beoordeling

Om te zorgen voor betrouwbare reviews van échte overstappers, controleren we of mensen zijn overgestapt via Gaslicht.com. Alleen deze reviews tellen mee voor de leverancierswaardering.

De review die u nu bekijkt, hebben we niet kunnen verifiëren en telt niet mee voor de leverancierswaardering.
3
Klantenservice: 2
Overstapproces: n.v.t.
Facturering: n.v.t.
Prijsstelling: 5
Duurzaamheid: n.v.t.
Klachtenafhandeling: 2
Online dienstverlening: n.v.t.
Ik zou deze leverancier aanraden
Nee
Antoine 6-6-2020 - 11:09

Momenteel heb k ik een 2 jarig contract lopen bij Fenor.
Gedurende de periode ontvang je elke maand zowel een gebruiksoverzicht als voorschotfactuur...lijkt mij standaard dus niets mis mee. De jaarafrekening ontving ik echter niet automatisch per mail..hiervoor dien je zeker je op de website aan te melden .
Enfin... Na 1,5 jr meld Fenor dat zij de klant de mogelijkheid biedt om i.v.m. gedaalde energietarieven kostenloos over te stappen met een contract voor slechts 2,2 jaar..
Je hoeft slechts in te loggen en het aanbod te accepteren..
Als je dit aanbod echter vergelijk op bijvoorbeeld overstappen.nl dan blijkt dat deze tarieven behoorlijk hoger liggen dan dat je een nieuw contract afsluit bij Fenor zelf voor 2 jaar.
Kortom verleng Nooit voortijdig een 2 jarig contract bij Fenor...zij maken misbruik van de situatie ...
Natuurlijk heb ik 'kllantenservice' om uitleg gevraagd over een toelichting, Deze kon mij slechts aanhoren en geen actie ondernemen door bijvoorbeeld met een echt concurrerend aanbod te komen...enfin ze proberen het en dan hebben ze aan iemand die zich in tarieven verdiept een slechte...weer een klant minder.

  • Gebruikersoverzicht en termijnfactuur
  • Klantenservice...niet pro actief.
  • De klant een echt aanbod sturen bij vroegtijdig openbreken contract.
Beoordeling

Om te zorgen voor betrouwbare reviews van échte overstappers, controleren we of mensen zijn overgestapt via Gaslicht.com. Alleen deze reviews tellen mee voor de leverancierswaardering.

De review die u nu bekijkt, hebben we niet kunnen verifiëren en telt niet mee voor de leverancierswaardering.
3
Overstapproces: 6
Duurzaamheid: 4
Facturering: 1
Klachtenafhandeling: 1
Klantenservice: 1
Prijsstelling: 6
Online dienstverlening: 1
Ik zou deze leverancier aanraden
Nee
Twan de Rond 31-5-2020 - 10:37

Eenmaal als klant binnen bij hen besta je niet meer. Gericht op zeer hoog maandbedrag ondanks bijna neutraal energieverbruik(geen gas en 38 zonnepanelen). Aanpassen bedrag gaat niet, geen respons op verzoeken. Uiteindelijk €50 boete betaald om er weg te gaan. Vrees dat dit bedrijf snel failliet zal zijn.

  • Geen
  • Communicatie
  • Begrijpen dat 20% van NL huishoudens zonnepanelen heeft
Beoordeling

Om te zorgen voor betrouwbare reviews van échte overstappers, controleren we of mensen zijn overgestapt via Gaslicht.com. Alleen deze reviews tellen mee voor de leverancierswaardering.

De review die u nu bekijkt, hebben we niet kunnen verifiëren en telt niet mee voor de leverancierswaardering.
1
Klantenservice: 1
Online dienstverlening: n.v.t.
Duurzaamheid: n.v.t.
Overstapproces: n.v.t.
Klachtenafhandeling: 1
Facturering: n.v.t.
Prijsstelling: n.v.t.
Ik zou deze leverancier aanraden
Nee
Theo Peters 30-4-2020 - 20:32

Veel te hoog voorschot, heb zonnepanelen aangeschaft maar ze willen voorschot niet naar rato aanpassen, dus overstappen met boete, maar die betaal ik graag om bij zo een klant onvriendelijk bedrijf klant te zijn.

  • Geen
  • Klant is koning niet Fenor.
Beoordeling
4
Duurzaamheid: 6
Prijsstelling: 7
Facturering: 7
Klantenservice: 1
Klachtenafhandeling: 1
Online dienstverlening: 1
Overstapproces: 7
Ik zou deze leverancier aanraden
Nee
C.Förch 30-4-2020 - 13:50
Overgestapt via Gaslicht.com

Deze leverancier, Fenor, heeft kennelijk de gewoonte om NIET te reageren op vragen via z.g. Contactformulieren en/of mailberichten. In vrij korte tijd overkomt ons wéér het "niet reageren op vragen". ERGERLIJK !!!!!
Beslist NIET aan te raden, deze leverancier.

  • Geen, omdat facturering en levering gaat op een manier die normaal is bij elke leverancier.
  • Communicatie, want die bestaat niet bij Fenor.
Opmerking van Gaslicht.com 30-4-2020 - 16:54
Beste meneer/mevrouw Förch,

Wat naar te lezen dat er niet gereageerd wordt. Weet dat u ook altijd ons kunt inschakelen. Op die manier hoeft u er zelf niet achteraan.

Met vriendelijke groet,
Rita namens Gaslicht.com
Beoordeling

Om te zorgen voor betrouwbare reviews van échte overstappers, controleren we of mensen zijn overgestapt via Gaslicht.com. Alleen deze reviews tellen mee voor de leverancierswaardering.

De review die u nu bekijkt, hebben we niet kunnen verifiëren en telt niet mee voor de leverancierswaardering.
1
Klantenservice: 1
Prijsstelling: 2
Facturering: 2
Klachtenafhandeling: 1
Duurzaamheid: 1
Online dienstverlening: 1
Overstapproces: 2
Ik zou deze leverancier aanraden
Nee
Patrick Van Zadelhof 16-4-2020 - 12:11

Onvriendelijk en arrogante bedrijf
Zal een ieder ten zeerste afraden

  • Geen
  • Te veel.
Beoordeling

Om te zorgen voor betrouwbare reviews van échte overstappers, controleren we of mensen zijn overgestapt via Gaslicht.com. Alleen deze reviews tellen mee voor de leverancierswaardering.

De review die u nu bekijkt, hebben we niet kunnen verifiëren en telt niet mee voor de leverancierswaardering.
5
Facturering: 8
Klachtenafhandeling: 5
Prijsstelling: 1
Duurzaamheid: 5
Overstapproces: 8
Online dienstverlening: 5
Klantenservice: 5
Ik zou deze leverancier aanraden
Nee
Gerrit van der Cruijsen 9-4-2020 - 10:17

Bij het zelf hebben van zonnepanelen is deze leverancier zeer ongunstig. Ze rekenen altijd via hoog laag tarief af als je een slimme meter hebt. Gevolg overdag lever je meer dan je gebruikt, krijg je 4-5 cent voor, S, Avonds heb je energie nodig en haal je van het net, betaal je de volle mep. Enkel tarief is bij andere aanbieders geen probleem, hier wel. Dus heb je zonnepanelen kijk hier goed na. Ik ben daarom vroegtijdig vertrokken (met boete)
Ook na herhaaldelijk en uitgebreid contact met de service desk was het antwoord steeds koel: slimme meter: dubbel tarief( klaar)

  • Enkelvoudig tarief bij het hebben van een slimme meter
  • Flexibiliteit en houding t.o.v. de klant
Beoordeling

Om te zorgen voor betrouwbare reviews van échte overstappers, controleren we of mensen zijn overgestapt via Gaslicht.com. Alleen deze reviews tellen mee voor de leverancierswaardering.

De review die u nu bekijkt, hebben we niet kunnen verifiëren en telt niet mee voor de leverancierswaardering.
7
Klachtenafhandeling: 6
Facturering: 9
Duurzaamheid: n.v.t.
Klantenservice: 5
Prijsstelling: 8
Overstapproces: n.v.t.
Online dienstverlening: 5
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
Rod 13-2-2020 - 17:43

in het begin snelle reacties op mail.Vanaf half 2019 duurde dit lang.Facturering is duidelijk en elke maand inzichtelijk je gebruik kunnen zien is positief.
Creditering ging ook boven verwachting snel(ler) dan was afgesproken.

  • duidelijke energie overzichten
Beoordeling
5
Duurzaamheid: 6
Klantenservice: 1
Online dienstverlening: 1
Facturering: 10
Prijsstelling: 6
Overstapproces: 7
Klachtenafhandeling: 1
Ik zou deze leverancier aanraden
Nee
C.Förch 13-2-2020 - 16:11
Overgestapt via Gaslicht.com

Stuurde een mail naar Fenor betr. de stand van de gasmeter, mijn vraag was of ik de stand moest doorgeven of dat Fenor dat ergens kon uitlezen.
Geen reactie ontvangen.
In januari 2020 een afrekening ontvangen die mij geheel onduidelijk was, mail aan Fenor gestuurd ........géén reactie. Tevens werd de termijnbetaling ongevraagd veranderd.
Hierop de termijnbetaling gestorneerd.........binnen de kortste keren een mail van Fenor !!!! (ja ja, toen wél !!!!) met ernstige dreigementen maar tevens antwoorden op m'n vragen !
Wat betreft de levering van energie........geen problemen, maar Fenor is zéker NIET klantvriendelijk.

  • Klantvriendelijkheid/reageren op mails.

Navigatie