De onafhankelijke energievergelijker
Ben Woldring
Vragen? Stuur ons een Whatsapp-bericht
FENOR
0% van de klanten raadt FENOR aan.
0% zegt FENOR misschien aan te raden.

FENOR ervaringen, informatie & beoordeling

Om u te helpen bij uw keus, willen wij u zoveel mogelijk informatie over de facturatie en geleverde diensten van FENOR geven. Twijfelt u nog? Lees dan de FENOR ervaringen en beoordelingen. Is FENOR uw energieleverancier en wilt u zelf een ervaring en/of beoordeling over FENOR plaatsen? Bij klantervaringen kunt u uw ervaringen en beoordeling over FENOR met andere consumenten delen.

Vergelijk alle pakketten van FENOR
Het voordeligste actiepakket van FENOR!
Stroom en Gas Modelcontract
Jaarprijs
€ 2111,62
Aanmelden
Dit pakket kunt u nog niet via ons bestellen

Klantervaringen

Beoordeling

Om te zorgen voor betrouwbare reviews van échte overstappers, controleren we of mensen zijn overgestapt via Gaslicht.com. Alleen deze reviews tellen mee voor de leverancierswaardering.

De review die u nu bekijkt, hebben we niet kunnen verifiëren en telt niet mee voor de leverancierswaardering.
7
Klachtenafhandeling: 6
Facturering: 9
Duurzaamheid: n.v.t.
Klantenservice: 5
Prijsstelling: 8
Overstapproces: n.v.t.
Online dienstverlening: 5
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
Rod 13-2-2020 - 17:43

in het begin snelle reacties op mail.Vanaf half 2019 duurde dit lang.Facturering is duidelijk en elke maand inzichtelijk je gebruik kunnen zien is positief.
Creditering ging ook boven verwachting snel(ler) dan was afgesproken.

  • duidelijke energie overzichten
Beoordeling
5
Duurzaamheid: 6
Klantenservice: 1
Online dienstverlening: 1
Facturering: 10
Prijsstelling: 6
Overstapproces: 7
Klachtenafhandeling: 1
Ik zou deze leverancier aanraden
Nee
C.Förch 13-2-2020 - 16:11
Overgestapt via Gaslicht.com

Stuurde een mail naar Fenor betr. de stand van de gasmeter, mijn vraag was of ik de stand moest doorgeven of dat Fenor dat ergens kon uitlezen.
Geen reactie ontvangen.
In januari 2020 een afrekening ontvangen die mij geheel onduidelijk was, mail aan Fenor gestuurd ........géén reactie. Tevens werd de termijnbetaling ongevraagd veranderd.
Hierop de termijnbetaling gestorneerd.........binnen de kortste keren een mail van Fenor !!!! (ja ja, toen wél !!!!) met ernstige dreigementen maar tevens antwoorden op m'n vragen !
Wat betreft de levering van energie........geen problemen, maar Fenor is zéker NIET klantvriendelijk.

  • Klantvriendelijkheid/reageren op mails.
Beoordeling

Om te zorgen voor betrouwbare reviews van échte overstappers, controleren we of mensen zijn overgestapt via Gaslicht.com. Alleen deze reviews tellen mee voor de leverancierswaardering.

De review die u nu bekijkt, hebben we niet kunnen verifiëren en telt niet mee voor de leverancierswaardering.
10
Overstapproces: 10
Online dienstverlening: 10
Duurzaamheid: n.v.t.
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Klantenservice: 10
Prijsstelling: 10
Facturering: 10
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
i beelen 12-2-2020 - 17:27

wij zijn erg tevreden. moesten met spoed een aansluiting hebben. Is zeer snel en zeer vriendelijk geregeld .

Beoordeling

Om te zorgen voor betrouwbare reviews van échte overstappers, controleren we of mensen zijn overgestapt via Gaslicht.com. Alleen deze reviews tellen mee voor de leverancierswaardering.

De review die u nu bekijkt, hebben we niet kunnen verifiëren en telt niet mee voor de leverancierswaardering.
4
Online dienstverlening: 4
Klantenservice: n.v.t.
Duurzaamheid: n.v.t.
Klachtenafhandeling: 3
Facturering: n.v.t.
Prijsstelling: n.v.t.
Overstapproces: n.v.t.
Ik zou deze leverancier aanraden
Nee
W. Vink 6-2-2020 - 17:07

Op 22 januari een bericht naar Fenor gestuurd, maar geen reactie. Vandaag maar eens gebeld, en ik kreeg direct iemand aan de lijn. Mijn vraag: ik wil graag overstappen van dubbeltarief naar enkel, aangezien dubbeltarief onvoordelig is voor mij. Deze middag via mail nog antwoord gekregen. (netjes!) Maar het schijnt tussentijds niet te kunnen ..., terwijl de meeste leveranciers daar geen probleem mee hebben.

In mijn contract staat een opzegtermijn van 30 dagen. Misschien moet ik daar maar gebruik van gaan maken.

  • Telefonisch contact was snel en vriendelijk, evenals antwoord per mail dezelfde middag.
  • Flexibiliteit.
Beoordeling

Om te zorgen voor betrouwbare reviews van échte overstappers, controleren we of mensen zijn overgestapt via Gaslicht.com. Alleen deze reviews tellen mee voor de leverancierswaardering.

De review die u nu bekijkt, hebben we niet kunnen verifiëren en telt niet mee voor de leverancierswaardering.
4
Prijsstelling: 6
Online dienstverlening: 1
Facturering: 6
Duurzaamheid: n.v.t.
Overstapproces: 6
Klachtenafhandeling: 1
Klantenservice: 1
Ik zou deze leverancier aanraden
Nee
N. Waterreus 3-2-2020 - 14:52

Ik kan niet in MijnFenor om iets te wijzigen. Diverse mails: Geen antwoord.
Telefoon gaat rechtstreeks naar voicemail.
Geen service.

  • -
  • Beantwoord jullie mails! Zowel via klantenservice en jullie info@fenor.
Beoordeling
2
Prijsstelling: n.v.t.
Overstapproces: 4
Klantenservice: 1
Online dienstverlening: 1
Facturering: 4
Duurzaamheid: n.v.t.
Klachtenafhandeling: 1
Ik zou deze leverancier aanraden
Nee
Frank 28-1-2020 - 13:25
Overgestapt via Gaslicht.com

Diverse e-mails gestuurd en diverse keren geprobeerd om telefonisch in contact te komen. En zoals bij zovelen wordt de verbinding na 20 minuten verbroken. Of je maar e-mail wilt sturen. Neen niet meer dus.
Ben wel verbaasd dat Gaslicht.com zaken doet met zo’n leverancier.
Zie alle beoordelingen.

Reacties

Mary 30-1-2020 - 21:07
Gas licht.com mailen en een reactie terug vragen.Ik heb dat ook bij easyswitch gedaan.Die hebben mij aangegeven dat ze het inderdaad niet goed doen en ze van hen een waarschuwing hebben gekregen.
Beoordeling

Om te zorgen voor betrouwbare reviews van échte overstappers, controleren we of mensen zijn overgestapt via Gaslicht.com. Alleen deze reviews tellen mee voor de leverancierswaardering.

De review die u nu bekijkt, hebben we niet kunnen verifiëren en telt niet mee voor de leverancierswaardering.
4
Facturering: 7
Prijsstelling: 7
Klachtenafhandeling: 1
Overstapproces: 7
Online dienstverlening: 2
Klantenservice: 1
Duurzaamheid: 6
Ik zou deze leverancier aanraden
Nee
E. Kramer 24-1-2020 - 11:19

Leverancier is en blijft telefonisch onbereikbaar; wordt na lange wachttijd van 20 minuten verbroken met verzoek op een mail te sturen.
Volgens voorwaarden zou binnen 5 dagen gereageerd worden op mails; resultaat er wordt NOOIT gereageerd.
Kortom naar dit bedrijf overstappen is absoluut geen aanrader.

  • In 1ste instantie prijs, maar dit argument vervalt als het bedrijf onbereikbaar blijft
  • Bereikbaarheid
Beoordeling

Om te zorgen voor betrouwbare reviews van échte overstappers, controleren we of mensen zijn overgestapt via Gaslicht.com. Alleen deze reviews tellen mee voor de leverancierswaardering.

De review die u nu bekijkt, hebben we niet kunnen verifiëren en telt niet mee voor de leverancierswaardering.
4
Klantenservice: 4
Klachtenafhandeling: 4
Prijsstelling: n.v.t.
Online dienstverlening: 4
Overstapproces: 4
Facturering: n.v.t.
Duurzaamheid: n.v.t.
Ik zou deze leverancier aanraden
Nee
h.scholten 22-1-2020 - 00:06

Sinds 27-11-2019 overgestapt naar Fenor, alles duurt erg lang op vragen per email. Reageren niet binnen de 5 werkdagen die zij aangeven of reageren helemaal niet. Meterstanden werden te hoog geschat voor teruggave van elektra bij oude leverancier omdat Fenor niet op afstand de standen kon aflezen terwijl de meter gewoon aan staat. Ben al 2 maanden bezig om het recht gezet te krijgen. Mooie woorden bij de klantenservice maar doen verder niets. Heel slecht bedrijf en spijt van de overstap. De laatste 4 maanden van dit contrakt de maandelijkse betaling halveren, komt er toch iets terug. Gelukkig maar 1 jaar dus dan valt het mee.

Reacties

Mary 24-1-2020 - 14:14
Gewoon overstappen naar een ander, die nemen meestal de boete over.Hebben wij ook gedaan,moesten anders nog 2 jaar bij hen blijven.Boete van 150 euro gewoon overgenomen door Vattenfall.Als je overstapt,wel even kijken of ze het vermeld hebben in je nieuwe contract😉
Beoordeling

Om te zorgen voor betrouwbare reviews van échte overstappers, controleren we of mensen zijn overgestapt via Gaslicht.com. Alleen deze reviews tellen mee voor de leverancierswaardering.

De review die u nu bekijkt, hebben we niet kunnen verifiëren en telt niet mee voor de leverancierswaardering.
1
Duurzaamheid: 1
Klachtenafhandeling: 1
Facturering: 1
Klantenservice: 1
Overstapproces: 1
Online dienstverlening: 1
Prijsstelling: 1
Ik zou deze leverancier aanraden
Nee
V 17-1-2020 - 09:36

Dit energie leverancier is een en al ellende! Niet een aanraader

  • Geen plus punt
Beoordeling

Om te zorgen voor betrouwbare reviews van échte overstappers, controleren we of mensen zijn overgestapt via Gaslicht.com. Alleen deze reviews tellen mee voor de leverancierswaardering.

De review die u nu bekijkt, hebben we niet kunnen verifiëren en telt niet mee voor de leverancierswaardering.
1
Facturering: 1
Overstapproces: n.v.t.
Prijsstelling: 1
Klantenservice: 1
Duurzaamheid: n.v.t.
Online dienstverlening: 1
Klachtenafhandeling: 1
Ik zou deze leverancier aanraden
Nee
Pierre 15-1-2020 - 11:51

Na elke dag bellen en ook andere mensen ingeschakeld te hebben eindelijk NA dik 2 maanden na stopzetting contract onze teveel betaalde 300 terug. We hebben exact dezelfde ervaring als andere klanten. Dit bedrijf moet snel stoppen en aangepakt worden door de ACM. Zo ga je niet met netjes betalende klanten om.

  • Geen
  • Helpdesk liegt aantoonbaar en keihard en vaak.

Navigatie