Genomineerd!
Genomineerd!
De onafhankelijke energievergelijker
Ben Woldring
Vragen? Wij zijn vandaag bereikbaar tot 22.00 uur
FENOR

FENOR ervaringen, informatie & beoordeling

Om u te helpen bij uw keus, willen wij u zoveel mogelijk informatie over de facturatie en geleverde diensten van FENOR geven. Twijfelt u nog? Lees dan de FENOR ervaringen en beoordelingen. Is FENOR uw energieleverancier en wilt u zelf een ervaring en/of beoordeling over FENOR plaatsen? Bij klantervaringen kunt u uw ervaringen en beoordeling over FENOR met andere consumenten delen.

Vergelijk alle pakketten van FENOR
Het voordeligste actiepakket van FENOR!
Stroom en Gas Modelcontract
Jaarprijs
€ 2182,19
Aanmelden
Dit pakket kunt u nog niet via ons bestellen

Klantervaringen

Beoordeling

Om te zorgen voor betrouwbare reviews van échte overstappers, controleren we of mensen zijn overgestapt via Gaslicht.com. Alleen deze reviews tellen mee voor de leverancierswaardering.

De review die u nu bekijkt, hebben we niet kunnen verifiëren en telt niet mee voor de leverancierswaardering.
1
Duurzaamheid: n.v.t.
Prijsstelling: 3
Facturering: 1
Online dienstverlening: 1
Klachtenafhandeling: 1
Klantenservice: 1
Overstapproces: n.v.t.
Ik zou deze leverancier aanraden
Nee
Frans van Veen 18-11-2019 - 13:45

Advies heel snel weggaan bij FENOR.
Inmiddels een lijst met meer dan 10 klachten over foute antwoorden van de klantenservice, niet nakomen van afspraken, niet intern doorgeven dat dingen verkeerd gaan, telefonische onbereikbaarheid en hogere tarieven rekenen dan contractueel afgesproken. Klachten en ongerustheid zelfs gemeld aan de eigenaar van FENOR Energie. Schijnt allemaal weinig te helpen. Contract opgezegd, wordt mogelijk wel iets voor onze rechtsbijstandverzekering.

  • Het begon voor ons allemaal oktober 2018 nog zo goed .....
  • Verbetering?
  • In sept. 2019 heeft de Consumentenbond haar zorg uitgesproken over energieleveranciers met een negatieve solvabiliteit; d.w.z. vooralsnog lijken ze niet in staat hun schulden te kunnen terugbetalen. E.e.a was bij FENOR gebaseerd op jaarcijfers over 2017 omdat bedrijfsresultaten over 2018 nog niet gedeponeerd zijn. En de directie van FENOR was – volgens de Consumentbond recent nog – niet bereid om een verklaring te geven.
  • Net als andere klanten dat meldden op diverse websites, wachten wij ook nog op toegezegde terugbetalingen. Hoe lang nog?
  • Advies aan lezers: Google eens op “FENOR” en “ problemen” en trek uw conclusies. Voor ons was het verbeterpunt: snel vertrekken.
Beoordeling

Om te zorgen voor betrouwbare reviews van échte overstappers, controleren we of mensen zijn overgestapt via Gaslicht.com. Alleen deze reviews tellen mee voor de leverancierswaardering.

De review die u nu bekijkt, hebben we niet kunnen verifiëren en telt niet mee voor de leverancierswaardering.
3
Klachtenafhandeling: 1
Overstapproces: 6
Klantenservice: 1
Facturering: 6
Duurzaamheid: n.v.t.
Prijsstelling: 1
Online dienstverlening: 1
Ik zou deze leverancier aanraden
Nee
Otjens 17-11-2019 - 17:13

Ik heb vrijdag gebeld met een zeer onvriendelijke vrouw van Fedor.De jaarafrekening verwachten wij nu toch wel van Fedor.22 oktober de meterstanden doorgegeven.Het contract was ingegaan op 1 november 2018, dus volgens het contract, wat ze zelf beschrijven, zou de jaarafrekening in november 2019 komen.MAAR: ze mogen er 8 weken van afwijken.
Gezegd dat het bedrijf er niet al te rooskleurig uitzag na wat onderzoek en ze daarom zeker rekken.Meneer wat wilt U nou wat ik zeg geeft Fedor als antwoord! Bizar, ze zegt niet dat het niet zo is.Vandaag maar eens de automatische betaling stopgezet en afgelopen vrijdag meteen de overstap naar een andere leverancier in werking gezet.Dan maar boete v.w. contractbreuk ,altijd beter dan nog 2 jaar in onzekerheid zitten.We hebben dit nog nooit meegemaakt! We hebben ze ook nog een mail gestuurd, benieuwd of ze er op reageren!

  • Geen
  • Alles
Beoordeling

Om te zorgen voor betrouwbare reviews van échte overstappers, controleren we of mensen zijn overgestapt via Gaslicht.com. Alleen deze reviews tellen mee voor de leverancierswaardering.

De review die u nu bekijkt, hebben we niet kunnen verifiëren en telt niet mee voor de leverancierswaardering.
5
Facturering: 7
Prijsstelling: 7
Online dienstverlening: 5
Overstapproces: 7
Klachtenafhandeling: 1
Klantenservice: 1
Duurzaamheid: 7
Ik zou deze leverancier aanraden
Nee
Valentijn 16-11-2019 - 10:02

Wij zijn overgestapt op een andere energieleverancier en zouden volgens de eindafrekening honderden euro's terugkrijgen. Contract liep af op 15-09-2019 en ondanks diverse telefonische beloftes, nog steeds geen cent ontvangen. Op mailtjes wordt helemaal niet gereageerd. Advies: kies een betrouwbare energieleverancier en ik zet er nu mijn rechtsbijstand op.

  • Geen
  • Beloftes waarmaken
Beoordeling

Om te zorgen voor betrouwbare reviews van échte overstappers, controleren we of mensen zijn overgestapt via Gaslicht.com. Alleen deze reviews tellen mee voor de leverancierswaardering.

De review die u nu bekijkt, hebben we niet kunnen verifiëren en telt niet mee voor de leverancierswaardering.
3
Duurzaamheid: 6
Facturering: 4
Prijsstelling: 6
Online dienstverlening: 1
Klantenservice: 1
Klachtenafhandeling: 1
Overstapproces: 3
Ik zou deze leverancier aanraden
Nee
Klant 15-11-2019 - 17:21

De klantenservice doet beloftes, maar maakt deze niet waar.
De persoonsgegevens moesten aangepast worden, maar na een maand nog steeds niet gebeurd.

Opmerking van Gaslicht.com 18-11-2019 - 08:34
Beste meneer/mevrouw,

Wat een vervelende ervaring. Ik heb Fenor op de hoogte gebracht van uw review met de vraag om dit op te pakken.

Mocht ik iets voor u kunnen betekenen dan hoor ik het graag.

Met vriendelijke groet,
Marlies
Beoordeling

Om te zorgen voor betrouwbare reviews van échte overstappers, controleren we of mensen zijn overgestapt via Gaslicht.com. Alleen deze reviews tellen mee voor de leverancierswaardering.

De review die u nu bekijkt, hebben we niet kunnen verifiëren en telt niet mee voor de leverancierswaardering.
7
Overstapproces: 8
Prijsstelling: 8
Online dienstverlening: 8
Klachtenafhandeling: 1
Klantenservice: 8
Facturering: 8
Duurzaamheid: n.v.t.
Ik zou deze leverancier aanraden
Nee
J. A. Roos 14-11-2019 - 11:14

Eind augustus laatste voorschot betaald. Half september naar andere leverancier overgestapt. Krijg ook nog honderden Euro's terug, maar dat komt maar niet. Begin november gebeld waar het geld bleef, zou 13 november op de rekening staan. Vandaag (14 november) weer gebeld, nu zal het eind volgende week op de rekening staan. Krijg heel langzaam een vervelend gevoel. Heb dat ook gezegd tegen de telefoniste, maar zij verzekerde mij dat het geld eind volgende week echt op onze rekening zal staan. Maar vervelende gevoel blijft!

  • Toen we klant waren prima service
  • Afrekening sneller regelen en niet mensen in spanning laten of teveel betaald geld echt wel teruggestort wordt.
Beoordeling

Om te zorgen voor betrouwbare reviews van échte overstappers, controleren we of mensen zijn overgestapt via Gaslicht.com. Alleen deze reviews tellen mee voor de leverancierswaardering.

De review die u nu bekijkt, hebben we niet kunnen verifiëren en telt niet mee voor de leverancierswaardering.
5
Duurzaamheid: n.v.t.
Overstapproces: 8
Prijsstelling: 9
Klantenservice: 3
Online dienstverlening: 8
Klachtenafhandeling: 1
Facturering: 1
Ik zou deze leverancier aanraden
Nee
Lombardi 11-11-2019 - 20:36

Eerst heeft het 6 weken geduurd alvorens ik de eindafrekening ontving, en ondertussen zijn er 4 weken verstreken terwijl ik op restitutie van honderden euro’s aan te veel betaalde voorschotten zit te wachten. Dit bedrijf staat reeds jaren bekend om hun slechte solvabiliteit. Al jaren verkeren ze in de rode cijfers. Hopelijk krijg ik mijn geld terug eer ze failliet gaan. Bezint eer ge begint.

  • Probleemloos overstappen.
  • Sneller uitbetalen.
Beoordeling

Om te zorgen voor betrouwbare reviews van échte overstappers, controleren we of mensen zijn overgestapt via Gaslicht.com. Alleen deze reviews tellen mee voor de leverancierswaardering.

De review die u nu bekijkt, hebben we niet kunnen verifiëren en telt niet mee voor de leverancierswaardering.
4
Prijsstelling: 4
Facturering: 3
Overstapproces: 8
Online dienstverlening: 3
Duurzaamheid: n.v.t.
Klachtenafhandeling: 1
Klantenservice: 3
Ik zou deze leverancier aanraden
Nee
E. Meurs 11-11-2019 - 16:54

Dit bedrijf komt zijn afspraken niet na, 1ste afgesproken tarieven worden niet nagekomen, 2de facturatie vooraf is ook niet gebruikelijk eerst leveren dan betalen en ten derde de afrekening duurt meer dan 2 1/2 maand na diverse beloftes van uitbetalen.
Dus mijn advies zoek een andere leverancier want deze komt zijn afspraken niet na.

  • Geen
  • Zie bij motivatie
Beoordeling

Om te zorgen voor betrouwbare reviews van échte overstappers, controleren we of mensen zijn overgestapt via Gaslicht.com. Alleen deze reviews tellen mee voor de leverancierswaardering.

De review die u nu bekijkt, hebben we niet kunnen verifiëren en telt niet mee voor de leverancierswaardering.
6
Facturering: 5
Klantenservice: 5
Overstapproces: 8
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Prijsstelling: n.v.t.
Duurzaamheid: n.v.t.
Online dienstverlening: 7
Ik zou deze leverancier aanraden
Nee
H Fleischmann 1-11-2019 - 15:05

Terugbetalen van teveel ontvangen betaling duurt meer dan 2 maanden na beëindigen levering.

Beoordeling

Om te zorgen voor betrouwbare reviews van échte overstappers, controleren we of mensen zijn overgestapt via Gaslicht.com. Alleen deze reviews tellen mee voor de leverancierswaardering.

De review die u nu bekijkt, hebben we niet kunnen verifiëren en telt niet mee voor de leverancierswaardering.
3
Klachtenafhandeling: 2
Online dienstverlening: n.v.t.
Facturering: 1
Prijsstelling: 7
Duurzaamheid: n.v.t.
Overstapproces: n.v.t.
Klantenservice: 2
Ik zou deze leverancier aanraden
Nee
ikke 22-10-2019 - 09:21

eerst 7 weken wachten op de eindafrekening nu inmiddels alweer 2 weken verder en nog steeds niet het teveel betaalde bedrag terug op rekening .

  • eindafrekening sneller verwerken en zeker het te veel betaalde bedrag terug storten .
  • alles binnen 4 weken
  • bellen naar de service afdeling ,ben je zeker ook 30 min mee bezig
Beoordeling

Om te zorgen voor betrouwbare reviews van échte overstappers, controleren we of mensen zijn overgestapt via Gaslicht.com. Alleen deze reviews tellen mee voor de leverancierswaardering.

De review die u nu bekijkt, hebben we niet kunnen verifiëren en telt niet mee voor de leverancierswaardering.
9
Online dienstverlening: 10
Prijsstelling: 9
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Overstapproces: 9
Duurzaamheid: n.v.t.
Facturering: 9
Klantenservice: 10
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
A.H. Reijn 17-10-2019 - 22:49

Via de site goed en zeer duidelijk overzicht van verbruik. Snelle hulp bij aanpassingen. Goede en snelle respons bij vragen via de mail. Geen reden om van energieleverancier te wisselen.

  • Zeer overzichtelijk en duidelijk in vergelijk met andere energieleveranciers
  • Geen

Navigatie