De onafhankelijke energievergelijker
Ben Woldring
Vragen? Stuur ons een Whatsapp-bericht
Vergelijk energie en bekijk hoeveel u kunt besparen
Nu 3 maanden gratis Canal Digitaal Energie vergelijken
FENOR

FENOR reviews en ervaringen

Bent u benieuwd naar de ervaringen van andere klanten over FENOR? Lees hier de FENOR ervaringen en reviews. Is FENOR uw energieleverancier? Laat bij klantervaringen uw eigen ervaringen over FENOR achter. Zo helpt u anderen een weloverwogen keuze te maken.

Klantervaringen over FENOR

Beoordeling

Om te zorgen voor betrouwbare ervaringen van échte overstappers, controleren we of mensen zijn overgestapt via Gaslicht.com. Alleen deze reviews tellen mee voor de leverancierswaardering.

De ervaring die u nu bekijkt, hebben we niet kunnen verifiëren en telt niet mee voor de leverancierswaardering.
7
Prijsstelling
8,0
Facturering
9,0
Overstapproces
7,0
Online dienstverlening
7,0
Klantenservice
5,0
Klachtenafhandeling
5,0
F Matthesius 7-12-2021 - 11:10

Sinds 1 februari 2021 klant met een jaarcontract. Fenor heeft een voorstel gedaan voor verlenging. In eerste instantie daar akkoord mee gegaan. Gebruikmakend van mijn 14 dagen opzeg rechten, weer geannuleerd. Mijn ervaring is dat antwoord binnen 5 werkdagen niet plaatsvindt.
Ook in mijn account staat het nieuwe contract per 1 februari 2022 vermeld, het geen ik op 29 november heb geannuleerd.

  • Communicatie met de klant per email of post
Beoordeling

Om te zorgen voor betrouwbare ervaringen van échte overstappers, controleren we of mensen zijn overgestapt via Gaslicht.com. Alleen deze reviews tellen mee voor de leverancierswaardering.

De ervaring die u nu bekijkt, hebben we niet kunnen verifiëren en telt niet mee voor de leverancierswaardering.
8
Online dienstverlening
8,0
Prijsstelling
8,0
Overstapproces
8,0
Facturering
8,0
Ik raad FENOR aan
George 19-11-2021 - 21:16

Eigenlijk gewoon prima ervaringen met Fenor.

  • Heldere communicatie, netjes iedere maand een factuur via e-mail.
  • Op de IPhone werkt mijn Fenor niet echt lekker.
Beoordeling

Om te zorgen voor betrouwbare ervaringen van échte overstappers, controleren we of mensen zijn overgestapt via Gaslicht.com. Alleen deze reviews tellen mee voor de leverancierswaardering.

De ervaring die u nu bekijkt, hebben we niet kunnen verifiëren en telt niet mee voor de leverancierswaardering.
2
Facturering
1,0
Klachtenafhandeling
1,0
Online dienstverlening
1,0
Duurzaamheid
7,0
Prijsstelling
1,0
Overstapproces
5,0
Klantenservice
1,0
SJ 23-10-2021 - 00:14

Klantnummer: 1337855

Er wordt gesjoemeld met termijnbedragen bij Fenor. Inmiddels al gemeld bij de ACM. Ik raad iedereen aan waarbij Fenor probeert het termijnbedrag te verhogen onmiddellijk te melden bij ACM.

Voor een eenpersoonshuishouden die voorheen 88 euro p/m betaalde in een slecht geïsoleerde woning, waarvan ook nog teveel betaalde wegens lager gebruik, en nu verhuisde naar een gerenoveerde en geïsoleerde woning hebben zij de termijnbedrag verhoogd naar 202 euro. Het zal ook gauw blijken of Fenor aan de wettelijke rechten of probeert consumenten als een spaarpot te gebruiken, in elk geval zal ik als Fenor niet aan de afspraken en de wet houd juridische stappen ondernemen.

Wees gewaarschuwd, ik stap sowieso op bij Fenor, en blijkbaar lijkt meer dan genoeg mensen die het te spreken heeft over Fenor en zijn service. Ik betaal liever iets meer voor goede service en klantvriendelijkheid dan iemand die consumenten probeert te gebruiken als een lening.

Beoordeling

Om te zorgen voor betrouwbare ervaringen van échte overstappers, controleren we of mensen zijn overgestapt via Gaslicht.com. Alleen deze reviews tellen mee voor de leverancierswaardering.

De ervaring die u nu bekijkt, hebben we niet kunnen verifiëren en telt niet mee voor de leverancierswaardering.
6
Klantenservice
3,0
Online dienstverlening
3,0
Facturering
9,0
Overstapproces
9,0
Prijsstelling
9,0
Klachtenafhandeling
3,0
Van laarschot 3-10-2021 - 12:20

Sinds 2 jaar klant en dochter ook naar tevredenheid
Nu kwam het op verlengen aan en gaf ik aan af te wachten.
Toen kwam er scherp voorstel voor dochter en dat heb ik voor 2 jaar vast gezet en direct gebeld dat ik voor mij ook zo een aanbod wilde.
Dan duurd het dagen en omdat ik in buitenland zit word bellen een dure optie.
Nu kreeg ik aanbod. 4 cent per kWh duurder en gas maar liefst 21 cent per m3 duurder dan dochter.
Bij terugkomst in Nederland heb ik nog paar dagen. Mail nog niets opgehoord.
Jammer het ging 2 jaar zo goed en bij dochter ook.

  • Bij afsluiten scherpe tarieven
  • Sneller reageren op mail
Beoordeling

Om te zorgen voor betrouwbare ervaringen van échte overstappers, controleren we of mensen zijn overgestapt via Gaslicht.com. Alleen deze reviews tellen mee voor de leverancierswaardering.

De ervaring die u nu bekijkt, hebben we niet kunnen verifiëren en telt niet mee voor de leverancierswaardering.
2
Prijsstelling
5,0
Overstapproces
1,0
Facturering
1,0
Klantenservice
1,0
Online dienstverlening
1,0
Klachtenafhandeling
1,0
Ron Meerbeek 9-8-2021 - 23:10

Gelukkig kan je via Facebook toekomstige klanten op de hoogte stellen van praktijken van deze organisatie.

Zolang je geen service nodig hebt gaat het goed. Echter staat men niet in voor wat de verkopers namens FENOR afspreken. Zo kan je opgezadeld worden met ander tarieven of voorwaarden.

Reageren op een brief deed men in mijn geval niet, pas na een half jaar of met leugens. Alvorens krijg je te maken met energiestanden die niet doorkwamen, foutive facturen en een klantenservice die je niet helpt.

Het issue wat zo simpel... Mijn klantnummer was dubbel gebruikt in de database. Twee jaar ellende gehad, met verkeerde facturen, niet kunnen inzien van je gebruik en ga zo maar door. Toen ik tegen het zoveelste probleem aanliep en zelfs een video stuurde was het niet op te lossen volgens jullie. Moest maar opzeggen. Dat gedaan een boete gehad...

Opgelicht door dit bedrijf voor 150 euro + kosten (ongeveer 80 euro). Bij de geschillencommissie doodleuk aangeven dat de verbruiksmanager en het doorgeven van meterstanden niet bij de diensten horen... Zet dat dan ook even trots op jullie website!

Ik zou klanten afraden klant bij jullie te worden! Vraag eerst goed na wat bij de diensten zit die je van Fenor geleverd krijgt...

  • Geen
  • Alles. Ben nog nooit door een bedrijf zo slecht behandeld.
Beoordeling

Om te zorgen voor betrouwbare ervaringen van échte overstappers, controleren we of mensen zijn overgestapt via Gaslicht.com. Alleen deze reviews tellen mee voor de leverancierswaardering.

De ervaring die u nu bekijkt, hebben we niet kunnen verifiëren en telt niet mee voor de leverancierswaardering.
5
Klantenservice
2,0
Duurzaamheid
7,0
Prijsstelling
3,0
Facturering
7,0
Overstapproces
7,0
Klachtenafhandeling
1,0
Online dienstverlening
6,0
Nick 26-7-2021 - 13:52

Heb tijdens mijn contractduur weinig contact gehad en alles was verder prima. Echter bij de afloop van mijn contract is mijn ervaring heel anders. Ik ben gebeld voor een verlengingsaanbod waarbij werd aangegeven dat ik er zelf naderhand op terug kon komen om te bevestigen of ik er gebruik van wilde maken. 2 weken later wilde ik de keuze doorvoeren om ervan gebruik te maken, maar hadden ze de tarieven uit het niets verhoogd. Toen ik hierover belde meldden ze dat dit de normale gang van zaken was en werd ik heel onvriendelijk afgewimpeld. De klantenservice komt niet met een oplossing en ze komen niet hun mondelinge afspraken na.

  • - Portaal is prima en je verbruik is goed inzichtbaar
  • - Klantenservice laat zeer ten wensen over
Beoordeling

Om te zorgen voor betrouwbare ervaringen van échte overstappers, controleren we of mensen zijn overgestapt via Gaslicht.com. Alleen deze reviews tellen mee voor de leverancierswaardering.

De ervaring die u nu bekijkt, hebben we niet kunnen verifiëren en telt niet mee voor de leverancierswaardering.
9
Prijsstelling
9,0
Duurzaamheid
7,0
Facturering
10,0
Overstapproces
10,0
Online dienstverlening
10,0
Klantenservice
10,0
Ik raad FENOR aan
J. Reijngoud 4-7-2021 - 10:05

Snap niets van alle negatieve reacties. Nog nooit problemen gehad en altijd prima behandeld. Wellicht reageert men alleen als men een klacht heeft. Daarom ook eens een positieve reactie.

  • Prima prijs.
  • Goede telefonische service.
  • Na melding zonnepanelen werd de maandprijs keurig aangepast.
  • Nooit problemen met terugbetaling gehad.
  • Maandelijks verbruikoverzicht zou beter/accurater kunnen
Beoordeling

Om te zorgen voor betrouwbare ervaringen van échte overstappers, controleren we of mensen zijn overgestapt via Gaslicht.com. Alleen deze reviews tellen mee voor de leverancierswaardering.

De ervaring die u nu bekijkt, hebben we niet kunnen verifiëren en telt niet mee voor de leverancierswaardering.
2
Klantenservice
1,0
Prijsstelling
3,0
Facturering
3,0
Klachtenafhandeling
1,0
A. Vanger 2-6-2021 - 10:56

Enkele weken geleden wilde ik bij Fenor een 1-jarig contract afsluiten maar heb me bedacht voor het contract daadwerkelijk inging. Ik was echter net 24 uur te laat, ipv 14 dagen heb ik op de 15e dag gereageerd. En ook al had Fenor nog niets in gang gezet en zou het contract pas 3 weken later ingaan, men vond toch dat ik dan de boete van 100 euro moest betalen. Volgens mij is deze boete meer bedoeld voor mensen die voor het einde van het contract opstappen, niet als de energielevering nog niet eens is ingegaan. Mijn vraag om hier dan ook van af te zien werd beantwoord met een factuur van 100 euro... voor inderdaad: geen levering en het nog niet eens in gang te hebben gezet van een contract. Ja, misschien mag het maar beschamend is het ook als het contract nog niet is ingegaan.

  • Geen
  • Zie boven
Beoordeling

Om te zorgen voor betrouwbare ervaringen van échte overstappers, controleren we of mensen zijn overgestapt via Gaslicht.com. Alleen deze reviews tellen mee voor de leverancierswaardering.

De ervaring die u nu bekijkt, hebben we niet kunnen verifiëren en telt niet mee voor de leverancierswaardering.
8
Klachtenafhandeling
8,0
Klantenservice
8,0
Duurzaamheid
8,0
Overstapproces
8,0
Prijsstelling
8,0
Facturering
8,0
Ik raad FENOR aan
pol 2-5-2021 - 14:09

ben nu bijna 3jaar bij fenor elken keer 1jaarig contract elke kwamen ze met een aanbod dat zo goedkoop was dat ik bij een ander niet kreeg als ik overstapte na een ander hoop binnenkort weer goed aanbod te krijgen als mijn 1jaarig contract weer afloopt

  • scherpen prijzen
  • geen
Beoordeling

Om te zorgen voor betrouwbare ervaringen van échte overstappers, controleren we of mensen zijn overgestapt via Gaslicht.com. Alleen deze reviews tellen mee voor de leverancierswaardering.

De ervaring die u nu bekijkt, hebben we niet kunnen verifiëren en telt niet mee voor de leverancierswaardering.
2
Klachtenafhandeling
4,0
Online dienstverlening
3,0
Prijsstelling
1,0
Klantenservice
3,0
Facturering
1,0
Overstapproces
3,0
Eric Landa 29-4-2021 - 13:00

We wilden overstappen naar Fenor. In het contract stond een maandbedrag dat een 35% hoger was dan het daadwerkelijk verbruik daarnaast stond er een veel lager bedrag voor de teruglevering van stroom voor de zonnepanelen dan op de vergelijkingssite. Nooit mee in zee gaan dit bedrijf. Wij konden het gelukkig binnen de wettelijke termijn nog opzeggen.

  • De heer aan de telefoon was aardig maar kon het probleem niet zelf oplossen.

Eerdere jaren

Website van het Jaar

Vergelijk en bespaar op uw energierekening

Vergelijk objectief alle energieleveranciers. Bij ons stapt u gemakkelijk in drie stappen over. Overstappen via Gaslicht.com is altijd gratis en levert een mooi voordeel op, zeker als u elk jaar opnieuw vergelijkt en overstapt.

Navigatie