De onafhankelijke energievergelijker
Ben Woldring
Vragen? Stuur ons een Whatsapp-bericht
Greenchoice
80% van de klanten raadt Greenchoice aan.
15% zegt Greenchoice misschien aan te raden.

Greenchoice ervaringen, informatie & beoordeling

Om u te helpen bij uw keus, willen wij u zoveel mogelijk informatie over de facturatie en geleverde diensten van Greenchoice geven. Twijfelt u nog? Lees dan de Greenchoice ervaringen en beoordelingen. Is Greenchoice uw energieleverancier en wilt u zelf een ervaring en/of beoordeling over Greenchoice plaatsen? Bij klantervaringen kunt u uw ervaringen en beoordeling over Greenchoice met andere consumenten delen.

Vergelijk alle pakketten van Greenchoice
Het voordeligste actiepakket van Greenchoice!
NL Groene Stroom en Gas 1 jr Vast Actie
Welkomstpremie
€ 185
Jaarprijs
€ 1782,17
80%
van 425 klanten zou deze leverancier aanbevelen
15% misschien 5% niet

Klantervaringen

Beoordeling
10
Overstapproces: 10
Online dienstverlening: 10
Klantenservice: 10
Duurzaamheid: 10
Facturering: 10
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Prijsstelling: 10
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
Jan Klarenbeek 28-5-2020 - 20:56
Overgestapt via Gaslicht.com

Greenchoise is een energie leverancier die goed met de groenere toekomst bezig is.

  • Duidelijke communicatie via Gaslicht.Com en ook bij navraag bij Greenchoise.
  • Voor mijn persoonlijk situatie de teruglevering vergoeding van € 0,11 per kWh bij zonnepanelen als je meer teruggeleverd dan verbruikt .
  • De overstap is perfect op de afgesproken datum verlopen.
  • Geen, alles is duidelijk of prima terug te vinden op de site van Greenchoise.
Beoordeling
8
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Facturering: 8
Online dienstverlening: 8
Duurzaamheid: 8
Prijsstelling: 8
Klantenservice: 8
Overstapproces: 8
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
W van Gompel 28-5-2020 - 19:40
Overgestapt via Gaslicht.com

Heel vriendelijk, open en eerlijk en prima prijsstijging.

Beoordeling
10
Klantenservice: 10
Duurzaamheid: n.v.t.
Overstapproces: 10
Online dienstverlening: 10
Prijsstelling: 10
Facturering: 10
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
Milo 28-5-2020 - 13:07
Overgestapt via Gaslicht.com

Snel & correct

Beoordeling
10
Prijsstelling: 10
Online dienstverlening: 10
Klachtenafhandeling: 10
Duurzaamheid: 10
Facturering: 10
Overstapproces: 10
Klantenservice: 10
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
Harvey Cataquis 28-5-2020 - 10:27
Overgestapt via Gaslicht.com

In de eerste maand contact gehad met een medewerker van Greenchoice over mijn verbruik. Ik ben toen zeer duidelijk en vriendelijk geholpen.

  • Overzichtelijk
Beoordeling
9
Online dienstverlening: 9
Klantenservice: 9
Prijsstelling: 9
Facturering: 9
Duurzaamheid: 9
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Overstapproces: 9
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
Ronald 27-5-2020 - 16:29
Overgestapt via Gaslicht.com

Overstap is nagenoeg vlekkeloos verlopen. Ik heb alleen een hoger voorschot moeten bevestigen. Maar ook dat was zo geregeld.

  • Overgestapt omdat ik een leverancier van groene energie zocht. Greenchoice is een van de betere met goede tarieven.
  • Nog niet bedacht en dat is een goed teken
Beoordeling
10
Klantenservice: 10
Facturering: n.v.t.
Prijsstelling: 10
Duurzaamheid: 10
Online dienstverlening: 10
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Overstapproces: 10
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
CAP de Ruijter 27-5-2020 - 15:12
Overgestapt via Gaslicht.com

Ik sluit al jaren elk jaar een jaarcontract af en kom geregeld weer terecht bij GreenChoise. Nooit problemen!

Beoordeling
9
Klantenservice: n.v.t.
Duurzaamheid: 9
Online dienstverlening: 9
Facturering: 9
Prijsstelling: 9
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Overstapproces: 9
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
Sander 27-5-2020 - 13:03
Overgestapt via Gaslicht.com

Eenvoudig overstappen. Goede service!

  • Voordelig.
Beoordeling
9
Klantenservice: n.v.t.
Overstapproces: 9
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Prijsstelling: 9
Facturering: 8
Duurzaamheid: n.v.t.
Online dienstverlening: n.v.t.
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
Rens van Rooij 27-5-2020 - 11:03
Overgestapt via Gaslicht.com

Naar andere energieleverancier gegaan, na vergelijking te hebben gemaakt op gaslicht.com

  • goede overstapservice
  • Gedetailleerd overzicht kosten
  • n.v.t.
Beoordeling
7
Facturering: n.v.t.
Overstapproces: 7
Klantenservice: n.v.t.
Duurzaamheid: n.v.t.
Online dienstverlening: n.v.t.
Prijsstelling: n.v.t.
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Ik zou deze leverancier aanraden
Misschien
F.van de Water 27-5-2020 - 10:16
Overgestapt via Gaslicht.com

Weet er nog niets van. Over een jaar ?

  • Zie boven.zie boven.
  • Idem.
Beoordeling
8
Overstapproces: 9
Klantenservice: n.v.t.
Online dienstverlening: n.v.t.
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Duurzaamheid: 8
Prijsstelling: 9
Facturering: 8
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
Fysio4 Selwerd 26-5-2020 - 23:05
Overgestapt via Gaslicht.com

zo makkelijk , een fluitje van een cent

  • snel geregeld
  • -

Navigatie