De onafhankelijke energievergelijker
Ben Woldring
Vragen? Stuur ons een Whatsapp-bericht
Vergelijk energie en bekijk hoeveel u kunt besparen
Energie vergelijken
Greenchoice

Greenchoice ervaringen, informatie & beoordeling

Om u te helpen bij uw keus, willen wij u zoveel mogelijk informatie over de facturatie en geleverde diensten van Greenchoice geven. Twijfelt u nog? Lees dan de Greenchoice ervaringen en beoordelingen. Is Greenchoice uw energieleverancier en wilt u zelf een ervaring en/of beoordeling over Greenchoice plaatsen? Bij klantervaringen kunt u uw ervaringen en beoordeling over Greenchoice met andere consumenten delen.

Het voordeligste actiepakket van Greenchoice!
Windstroom uit Nederland en Gas Variabel
Jaarprijs
€ 2026,85
87%
van 656 klanten zou deze leverancier aanbevelen
12% misschien 2% niet

Klantervaringen

Beoordeling
8
Facturering: 9,0
Prijsstelling: 8,0
Duurzaamheid: 8,0
Overstapproces: 9,0
Klantenservice: 8,0
Online dienstverlening: 8,0
Ik zou deze leverancier aanraden
Misschien
Hoen 9-5-2021 - 12:58
Overgestapt via Gaslicht.com

Makkelijk overstaopen

Beoordeling
8
Overstapproces: 10,0
Prijsstelling: 8,0
Facturering: 8,0
Duurzaamheid: 8,0
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
Loes 8-5-2021 - 16:45
Overgestapt via Gaslicht.com

We hebben helemaal niks toe te voegen. Niets van de overstap gemerkt alleen een lager maandbedrag.

Beoordeling
8
Prijsstelling: 5,0
Duurzaamheid: 9,0
Facturering: 8,0
Klantenservice: 9,0
Overstapproces: 8,0
Online dienstverlening: 8,0
Klachtenafhandeling: 8,0
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
Carlijn Seyger 8-5-2021 - 16:35
Overgestapt via Gaslicht.com

Goede website om je energiecontract af te sluiten!

Beoordeling
8
Overstapproces: 8,0
Facturering: 8,0
Prijsstelling: 8,0
Online dienstverlening: 8,0
Duurzaamheid: 8,0
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
Marja Westerbeek 7-5-2021 - 13:48
Overgestapt via Gaslicht.com

Op een prettige, duidelijke manier geregeld.

leo hooft 7-5-2021 - 11:56
Overgestapt via Gaslicht.com

Beoordeling
10
Overstapproces: 10,0
Klachtenafhandeling: 10,0
Prijsstelling: 10,0
Duurzaamheid: 10,0
Facturering: 10,0
Klantenservice: 10,0
Online dienstverlening: 10,0
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
Nathalie 7-5-2021 - 11:22
Overgestapt via Gaslicht.com

Het werd weer tijd om over te stappen. Voor mij was het belangrijk om de energie leverancier telefonisch te kunnen bereiken. Dat was niet zo bij innova

  • Wat een fijn bedrijf , fijn contact. Je kan ze telefonisch bereiken. Vriendelijke medewerkers.
  • Niks
Beoordeling
9
Klantenservice: 8,0
Overstapproces: 10,0
Facturering: 9,0
Prijsstelling: 8,0
Online dienstverlening: 8,0
Duurzaamheid: 10,0
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
Janus 7-5-2021 - 10:25
Overgestapt via Gaslicht.com

Goede leverancier met duurzame inslag

Beoordeling

Om te zorgen voor betrouwbare ervaringen van échte overstappers, controleren we of mensen zijn overgestapt via Gaslicht.com. Alleen deze reviews tellen mee voor de leverancierswaardering.

De ervaring die u nu bekijkt, hebben we niet kunnen verifiëren en telt niet mee voor de leverancierswaardering.
9
Klantenservice: 9,0
Online dienstverlening: 9,0
Overstapproces: 9,0
Duurzaamheid: 9,0
Prijsstelling: 8,0
Facturering: 8,0
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
Arjan 6-5-2021 - 21:43

Duidelijke overzichten. Je moet zelf wel goed lezen.

  • Overzicht is ok.
  • Ben keer overgestapt naar en ook een keer omgezet naar een ander.. Was prima.
  • In de app kun je niet meer zien of je maandbijdrage nog, naar verhouding, toereikend is.
Els de Caluwe 6-5-2021 - 18:16
Overgestapt via Gaslicht.com

ik ben al ettelijke keren via gas-com overgestapt en steeds voor 100% tevreden

  • alles wordt perfect geregeld zonder dat je erzlf iets voor moet doen
  • zou geen verbeterpunt weten
Beoordeling
8
Facturering: 8,0
Online dienstverlening: 8,0
Prijsstelling: 8,0
Duurzaamheid: 8,0
Overstapproces: 9,0
Klantenservice: 9,0
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
Jon Visbeen 6-5-2021 - 12:26
Overgestapt via Gaslicht.com

Adequate afhandeling en overstapservice. Deze leverancier was een van de eerste bedrijven die zich richtte op groene energie en maakt die reputatie mijns inziens nog steeds waar.

Eerdere jaren

Website van het Jaar

Vergelijk en bespaar tot € 300 op uw energierekening

Vergelijk objectief alle energieleveranciers. Bij ons stapt u gemakkelijk in drie stappen over. Overstappen via Gaslicht.com is altijd gratis en levert een mooi voordeel op, zeker als u elk jaar opnieuw vergelijkt en overstapt.

Navigatie