De onafhankelijke energievergelijker
Ben Woldring
Vragen? Stuur ons een Whatsapp-bericht
Vergelijk energie en bekijk hoeveel u kunt besparen
Nu 3 maanden gratis Canal Digitaal Energie vergelijken
Greenchoice

Greenchoice reviews en ervaringen

Bent u benieuwd naar de ervaringen van andere klanten over Greenchoice? Lees hier de Greenchoice ervaringen en reviews. Is Greenchoice uw energieleverancier? Laat bij klantervaringen uw eigen ervaringen over Greenchoice achter. Zo helpt u anderen een weloverwogen keuze te maken.

Het voordeligste actiepakket van Greenchoice!
Welkomstpremie € 155
€ 4233,77
Totaal per jaar
Duurzaamheid stroom
Groene stroom NL
Duurzaamheid gas
CO2-gecompenseerd gas
85% van 392 klanten beveelt aan.
13% misschien 2% niet

Klantervaringen over Greenchoice

6
Prijsstelling
7,0
Facturering
7,0
Overstapproces
7,0
Online dienstverlening
7,0
Klantenservice
5,0
Klachtenafhandeling
3,0
Duurzaamheid
6,0
G. Scheeringa 1-12-2021 - 11:54
Overgestapt via Gaslicht.com

Gedurende periode van levering waren er geen problemen. Bij het beëindigen van de overeenkomst wordt een ambtelijke houding gehanteerd. Voorschotbedrag wordt alsnog in rekening gebracht na beëindigen contract en men neemt ruim twee maanden de tijd om dit te herstellen en tegoed uit te betalen. Want alleen op de 10e van de maand vinden uitbetalingen plaats, dat in een tijd dat overboekingen meteen op de bankrekening van begunstigde staan? Bijzonder daar er (overigens terecht) wel een tijdige betaling van de voorschotbedragen wordt verwacht. Op het gebied van aftersales is voldoende ruimte om klantvriendelijker te worden. Om deze reden geen aanrader.

  • Het aanmelden en leveren is goed gegaan. Gedurende periode levering geen problemen ondervonden.
  • Aftersales
10
Facturering
10,0
Overstapproces
10,0
Prijsstelling
9,0
Online dienstverlening
10,0
Duurzaamheid
9,0
Ik raad Greenchoice aan
Jan.Brands 1-12-2021 - 10:54
Overgestapt via Gaslicht.com

Prima prijsstelling en duidelijke overstap. Prima proces. Zeer tevreden.

  • Prima proces
  • Gb
8
Duurzaamheid
8,0
Online dienstverlening
8,0
Facturering
8,0
Klachtenafhandeling
8,0
Overstapproces
9,0
Prijsstelling
8,0
Klantenservice
8,0
Ik raad Greenchoice aan
Ep 29-11-2021 - 11:38
Overgestapt via Gaslicht.com

10
Overstapproces
10,0
Prijsstelling
10,0
Duurzaamheid
10,0
Facturering
10,0
Ik raad Greenchoice aan
Aprileyes 28-11-2021 - 18:54
Overgestapt via Gaslicht.com

Alles is probleemloos verlopen

  • Probleemloos
  • Geen ontdekt
8
Duurzaamheid
8,0
Overstapproces
8,0
Prijsstelling
7,0
Facturering
7,0
Ik raad Greenchoice aan
Gerrit Broekhuizen 27-11-2021 - 13:03
Overgestapt via Gaslicht.com

De overstap verliep vlekkeloos

  • De app is goed verzorgd en sduidelijk.
  • Beoordeling zou eigenlijk na het einde van het jaar contract pas mogelijk zijn
9
Facturering
7,0
Duurzaamheid
9,0
Online dienstverlening
9,0
Prijsstelling
8,0
Overstapproces
10,0
Ik raad Greenchoice aan
Maura Karen Kooistra 27-11-2021 - 10:35
Overgestapt via Gaslicht.com

Gemakkelijke en snelle overstap, fijn dat alles duidelijk is! Zeker aan te raden

8
Klantenservice
8,0
Prijsstelling
8,0
Facturering
8,0
Duurzaamheid
9,0
Overstapproces
8,0
Online dienstverlening
8,0
Ik raad Greenchoice aan
mieke knoop 26-11-2021 - 12:48
Overgestapt via Gaslicht.com

zeer correct bedrijf,wij hebben de overstap terug weer gemaakt

10
Prijsstelling
10,0
Klantenservice
10,0
Duurzaamheid
10,0
Overstapproces
10,0
Online dienstverlening
10,0
Facturering
10,0
Ik raad Greenchoice aan
Joke van Maren 25-11-2021 - 12:09
Overgestapt via Gaslicht.com

Wij stappen elk jaar over met behulp van gaslicht.com en zijn dik tevreden!

  • Goede prijsstelling
  • Leuke cashback
  • Geen
9
Duurzaamheid
9,0
Online dienstverlening
8,0
Facturering
10,0
Prijsstelling
10,0
Overstapproces
10,0
Ik raad Greenchoice aan
Bert 25-11-2021 - 11:01
Overgestapt via Gaslicht.com

Overzichtelijke informatie en interessante bonus bij overstappen.

  • Prijs en duurzaamheid. O.a. warmtepompinfo en windvangers.
9
Overstapproces
9,0
Facturering
9,0
Prijsstelling
9,0
Online dienstverlening
9,0
Duurzaamheid
8,0
Ik raad Greenchoice aan
E.S. van der Hoek 23-11-2021 - 15:43
Overgestapt via Gaslicht.com

Vooraf zijn we door Gaslicht en Greenchoice goed geïnformeerd; van de overstap hebben we niets gemerkt. Het is dus probleemloos verlopen.

  • Bij de jaarlijkse overstap profiteren we van een goede update van het contract en van scherpe tarieven.
  • Beter kan niet.

Eerdere jaren

Website van het Jaar

Vergelijk en bespaar op uw energierekening

Vergelijk objectief alle energieleveranciers. Bij ons stapt u gemakkelijk in drie stappen over. Overstappen via Gaslicht.com is altijd gratis en levert een mooi voordeel op, zeker als u elk jaar opnieuw vergelijkt en overstapt.

Navigatie