De onafhankelijke energievergelijker
Ben Woldring
Vragen? Stuur ons een Whatsapp-bericht
Greenchoice
84% van de klanten raadt Greenchoice aan.
13% zegt Greenchoice misschien aan te raden.

Greenchoice ervaringen, informatie & beoordeling

Om u te helpen bij uw keus, willen wij u zoveel mogelijk informatie over de facturatie en geleverde diensten van Greenchoice geven. Twijfelt u nog? Lees dan de Greenchoice ervaringen en beoordelingen. Is Greenchoice uw energieleverancier en wilt u zelf een ervaring en/of beoordeling over Greenchoice plaatsen? Bij klantervaringen kunt u uw ervaringen en beoordeling over Greenchoice met andere consumenten delen.

Vergelijk alle pakketten van Greenchoice
Het voordeligste actiepakket van Greenchoice!
NL Groene Stroom en Gas 1 jr Vast Actie
Welkomstpremie
€ 185
Jaarprijs
€ 1752,55
84%
van 746 klanten zou deze leverancier aanbevelen
13% misschien 3% niet

Klantervaringen

Beoordeling
9
Prijsstelling: 10
Online dienstverlening: 10
Facturering: 8
Overstapproces: 10
Duurzaamheid: 9
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Klantenservice: n.v.t.
Ik zou deze leverancier aanraden
Misschien
D. 28-11-2020 - 11:26
Overgestapt via Gaslicht.com

Iedereen maakt de keuze aan de hand van de eigen situatie. Zonnepanelen, wel of geen gas. Etc.

Beoordeling
8
Overstapproces: 9
Facturering: 8
Online dienstverlening: 8
Klantenservice: n.v.t.
Prijsstelling: 8
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Duurzaamheid: 8
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
Douwe de Boer 26-11-2020 - 19:04
Overgestapt via Gaslicht.com

Probleemloos

  • Probleemloze overstap
Beoordeling
9
Facturering: 8
Klantenservice: 9
Overstapproces: 9
Online dienstverlening: 9
Klachtenafhandeling: 9
Prijsstelling: 8
Duurzaamheid: 8
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
Marian 26-11-2020 - 18:35
Overgestapt via Gaslicht.com

  • Duidelijke informatie over de totale kosten levering energie.
  • Behoeft geen verbetering.
Beoordeling
8
Klantenservice: n.v.t.
Overstapproces: 8
Facturering: 8
Prijsstelling: 8
Online dienstverlening: 8
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Duurzaamheid: 8
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
H.D. Giesen 24-11-2020 - 11:06
Overgestapt via Gaslicht.com

prima leverancier

  • goede prijs
  • --
Beoordeling
10
Facturering: 9
Overstapproces: 10
Duurzaamheid: 10
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Klantenservice: 10
Prijsstelling: 10
Online dienstverlening: 10
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
Theodorus Donders 24-11-2020 - 10:56
Overgestapt via Gaslicht.com

Alles is prima verlopen zonder klachten.
Niks op aan te merken

  • Goede vergelijking en duidelijke gegevens
  • Geen
Beoordeling
7
Online dienstverlening: 7
Prijsstelling: 6
Klantenservice: 6
Facturering: 7
Duurzaamheid: 9
Overstapproces: 6
Klachtenafhandeling: 6
Ik zou deze leverancier aanraden
Misschien
M. v.d. Linden 24-11-2020 - 10:49
Overgestapt via Gaslicht.com

Dit keer ging het overstappen in tegenstelling tot een vorige keer wat rommelig.
Ondanks doorgeven via Gaslicht van het juiste contract dat ik wilde en later de meterstanden, waren er meerdere mails en whatsapp contacten nodig om mij toegang te geven tot MijnGreenchoice. Ik werd telkens ingelogd op een oud account en kon daardoor mijn nieuwe gegevens niet zien.
Uiteindelijk is het Ná de ingangsdatum alsnog door Greenchoice opgelost.
Die problemen met oudere accounts was bij hun bekend en zou in januari 2021 opgelost gaan worden voor iedereen die overstappen wil en al eerder bij Greenchoice had gezeten.

  • Gunstige tarieven en welkomsvergoeding.
  • In het verleden ging alles uiterst soepel en correct.
  • Zorgen dat een nieuwe klant meteen na aanmelden in zijn account kan.
  • En achteraf bleek dit een bekend probleem te zijn, dat hadden ze eigenlijk mij meteen kunnen melden. Dat had mij veel tijd bespaart aan whatsappjes, telefoon, mails.
Beoordeling
8
Klantenservice: 9
Online dienstverlening: n.v.t.
Duurzaamheid: 6
Facturering: n.v.t.
Prijsstelling: 7
Overstapproces: 9
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Ik zou deze leverancier aanraden
Misschien
Stalpers 24-11-2020 - 10:36
Overgestapt via Gaslicht.com

Beoordeling
9
Online dienstverlening: 10
Klachtenafhandeling: 9
Klantenservice: 9
Facturering: 9
Overstapproces: n.v.t.
Duurzaamheid: 10
Prijsstelling: 8
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
Soodabeh Amirinezhad 24-11-2020 - 10:13
Overgestapt via Gaslicht.com

Easy to apply, straight forward and fast

Beoordeling
10
Overstapproces: 10
Online dienstverlening: 10
Klantenservice: 10
Facturering: 10
Prijsstelling: 10
Duurzaamheid: 10
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
Jouke Jutstra 24-11-2020 - 06:52
Overgestapt via Gaslicht.com

Ik stap al meerdere jaren over via Gaslicht.com. Het is een eerlijk bedrijf en door middel van een keuzemenu kun je voor jezelf een goed contract uitkiezen. Ik heb nog nooit klachten gehad. Meerdere mensen om mij heen stappen ook over via Gaslicht.com.

  • Telefonisch goed bereikbaar, ze staan voor wat ze verkopen. Ze helpen met het controleren van de jaarafrekening als je het vermoeden hebt dat dit niet klopt.
Beoordeling
9
Prijsstelling: 10
Klantenservice: n.v.t.
Overstapproces: 8
Online dienstverlening: n.v.t.
Facturering: n.v.t.
Duurzaamheid: 8
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
Glas 23-11-2020 - 12:21
Overgestapt via Gaslicht.com

Goed product

Navigatie