De onafhankelijke energievergelijker
Ben Woldring
Vragen? Wij zijn vandaag bereikbaar tot 22.00 uur
Greenchoice
83% van de klanten raadt Greenchoice aan.
13% zegt Greenchoice misschien aan te raden.

Greenchoice ervaringen, informatie & beoordeling

Om u te helpen bij uw keus, willen wij u zoveel mogelijk informatie over de facturatie en geleverde diensten van Greenchoice geven. Twijfelt u nog? Lees dan de Greenchoice ervaringen en beoordelingen. Is Greenchoice uw energieleverancier en wilt u zelf een ervaring en/of beoordeling over Greenchoice plaatsen? Bij klantervaringen kunt u uw ervaringen en beoordeling over Greenchoice met andere consumenten delen.

Vergelijk alle pakketten van Greenchoice
Het voordeligste actiepakket van Greenchoice!
NL Groene Stroom en Gas 1 jr Vast Actie
Welkomstpremie
€ 185
Jaarprijs
€ 1864,76
83%
van 731 klanten zou deze leverancier aanbevelen
13% misschien 3% niet

Klantervaringen

Beoordeling
8
Overstapproces: 6
Prijsstelling: 9
Online dienstverlening: 8
Klachtenafhandeling: 8
Duurzaamheid: 8
Facturering: 6
Klantenservice: 8
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
Pascal 3-8-2020 - 10:17
Overgestapt via Gaslicht.com

Zeer concurrerende tarieven, dat icm groene stroom en gas maakte de overstap interessant voor mij. Helaas doet greenchoice totaal niks Met het verwachte verbruik dat ik invulde en moest ik later alsnog contact met ze opnemen om mijn voorschotbedrag te laten halveren. Dat is een verbetermogelijkheid. Verder zeer tevreden over app mogelijkheden en klantenservice.

  • Goede tarieven
  • Goede terugleververgoeding
  • Handige app met accuraat verbruik +/-
  • Leuk spaarprogramma
  • Goede klantenservice
  • Beter omgaan met verbruik dat ik zelf opgeef tijdens de aanvraag
Beoordeling
9
Overstapproces: 10
Online dienstverlening: 10
Prijsstelling: 8
Klantenservice: n.v.t.
Facturering: 8
Duurzaamheid: 7
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
Dennis_H 2-8-2020 - 16:20
Overgestapt via Gaslicht.com

Duidelijk maandelijks overzicht in het verbruik (incl. teruglevering).
Tevens zijn er (bespaar)tips te vinden bij het maandelijks overzicht en kan het overzicht beoordeelt worden middels een survey.

  • Duidelijke informatieverstrekking.
  • -
Beoordeling
8
Prijsstelling: 8
Facturering: 8
Klantenservice: 8
Overstapproces: 8
Online dienstverlening: 7
Duurzaamheid: 8
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
Ron Verburg 2-8-2020 - 14:38
Overgestapt via Gaslicht.com

Overstap naar Greenschoice ging soepel en snel. Wel jammer dat Greenchoice nog met papieren contracten werkt maar verder zeer tevreden. Oude leverancier probeerde het contract nog terug te krijgen maar dat heb ik nu maar eens tegen gehouden. Hoop dar Greenchoice volgend jaar weer een scherpe aanbieding kan doen.

  • Snelle overstap zonder poespas
  • Papieren contracten mogen wel electronisch.
Beoordeling
8
Duurzaamheid: 8
Prijsstelling: 9
Overstapproces: 9
Online dienstverlening: 9
Facturering: 8
Klantenservice: 8
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
J Kraus 2-8-2020 - 11:28
Overgestapt via Gaslicht.com

Overstapproces verliep rimpelloos. Het is een goede bijdrage aan de vergroening van de energie.

Beoordeling
10
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Online dienstverlening: 10
Prijsstelling: 10
Klantenservice: n.v.t.
Facturering: 10
Overstapproces: 10
Duurzaamheid: n.v.t.
Ik zou deze leverancier aanraden
Misschien
Rob 2-8-2020 - 10:50
Overgestapt via Gaslicht.com

Overgestapt n.a.v. prijsadvies Gaslicht.com

  • Probleemloze overstap en voordelig in onze situatie.
  • n/a
Beoordeling
6
Klachtenafhandeling: 2
Online dienstverlening: 2
Prijsstelling: 8
Facturering: 8
Duurzaamheid: n.v.t.
Overstapproces: 8
Klantenservice: 5
Ik zou deze leverancier aanraden
Misschien
Willem van der Schoor 2-8-2020 - 07:48
Overgestapt via Gaslicht.com

Om inzicht te krijgen in verbruik en eventueel maandbedrag te wijzigen maak ik gebruik van hun app.
Als die werkt, is dit een van de betere.
En voor mij is gas gas en electra electra.
Heel regelmatig kijk ik er niet op, maar zo èèn maal per maand, twee maanden om mn termijnbedrag eventueel te wijzigen. Eind juli zag ik dat de site was bij gewerkt tot 12 juni.
Ik gebeld naar Greenchoice.
Nee daar was alles correct.
Nou mooi, dan is dat op orde.
Maar daar ging mn interesse niet naar uit.
De afdeling it zou benaderd worden.
Ik voor de zekerheid een mail erachteraan gestuurd naar afdeling. It.
Heb nog geen bevestiging van mail zelfs mogen ontvangen.
Wat is er gangbaar bij Greenchoice om aandacht te krijgen?

  • Indien werkend een informatieve app
  • Actie ondernemen en bevestiging van mail ontvangst bij vragen van klanten
Beoordeling
10
Online dienstverlening: 10
Duurzaamheid: 10
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Facturering: 10
Prijsstelling: 8
Overstapproces: 10
Klantenservice: 10
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
G Vermeulen 1-8-2020 - 22:39
Overgestapt via Gaslicht.com

Ik ben al jaren klant bij greenchoice en heb nog nooit problemen gehad met deze leverancier.
Ook na de laatste aanmelding via gaslicht.com, voor een nieuwe woning, ging alles van een leijen dakje,
aanrader, dus

  • Alles
  • geen
Beoordeling
10
Klantenservice: n.v.t.
Online dienstverlening: 10
Overstapproces: 10
Duurzaamheid: 10
Prijsstelling: 9
Facturering: 10
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Ik zou deze leverancier aanraden
Misschien
Paul Kuijpers 1-8-2020 - 12:56
Overgestapt via Gaslicht.com

Stap ieder jaar over van energie leverancier. Dan is welkoms premie natuurlijk van belang.

  • Online inzicht en eventueel bijstellen.
Beoordeling
10
Online dienstverlening: 10
Facturering: 10
Overstapproces: 10
Klantenservice: 10
Duurzaamheid: 10
Prijsstelling: 10
Klachtenafhandeling: 10
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
Mo van de Graaf 1-8-2020 - 12:42
Overgestapt via Gaslicht.com

De site is overzichtelijk en duidelijk, het laat je meteen zien welke leverancier voor jou op dat moment het voordeligst is en waarom. Daarnaast kan je met elke vraag, opmerking of bij eventuele twijfel over een leverancier, terecht bij het team van gaslicht .com. Ze helpen je accuraat en begeleiden je waar nodig. Bedankt voor jullie inzet gaslicht.com!

  • Duidelijk, overzichtelijk, accuraat, vriendelijk, behulpzaam
  • Geen
Beoordeling
9
Klantenservice: 9
Prijsstelling: 9
Klachtenafhandeling: 9
Online dienstverlening: 9
Facturering: 8
Overstapproces: 9
Duurzaamheid: 9
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
Van Asperen 1-8-2020 - 11:33
Overgestapt via Gaslicht.com

Overstap verliep soepel en zonder problemen

  • Makkelijk
  • Overzichtelijk
  • Graag ook mogelijkheid tot telefonisch contact ipv alleen via internet

Navigatie