De onafhankelijke energievergelijker
Ben Woldring
Vragen? Wij zijn vandaag bereikbaar tot 22.00 uur
Greenchoice
68% van de klanten raadt Greenchoice aan.
25% zegt Greenchoice misschien aan te raden.

Greenchoice ervaringen, informatie & beoordeling

Om u te helpen bij uw keus, willen wij u zoveel mogelijk informatie over de facturatie en geleverde diensten van Greenchoice geven. Twijfelt u nog? Lees dan de Greenchoice ervaringen en beoordelingen. Is Greenchoice uw energieleverancier en wilt u zelf een ervaring en/of beoordeling over Greenchoice plaatsen? Bij klantervaringen kunt u uw ervaringen en beoordeling over Greenchoice met andere consumenten delen.

Vergelijk alle pakketten van Greenchoice
Het voordeligste actiepakket van Greenchoice!
NL Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast Actie
Welkomstpremie
€ 185
Jaarprijs
€ 1984,50
68%
van 134 klanten zou deze leverancier aanbevelen
25% misschien 7% niet

Klantervaringen

Beoordeling
9
Klantenservice: 10
Online dienstverlening: 10
Overstapproces: 10
Prijsstelling: 8
Duurzaamheid: 9
Facturering: 7
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
Johan 19-8-2019 - 21:36
Overgestapt via Gaslicht.com

Alles is goed gegaan met de overstap. Ze schrijven het termijnbedrag alleen op een vreemde dag af en die is niet te wisselen.

  • De service
  • Het streven naar co2 reductie
  • De app
  • Veranderen van datum termijnafschrijving
Beoordeling
9
Online dienstverlening: 9
Facturering: 8
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Duurzaamheid: 10
Klantenservice: n.v.t.
Prijsstelling: 9
Overstapproces: 10
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
Alexander 19-8-2019 - 14:11
Overgestapt via Gaslicht.com

Dankzij scherpe tarieven van Greenchoice de overstap gemaakt. Overstap verliep simpel.

  • Ik rijd met een EV en wil de stroom die ik zelf niet kan opwekken met mijn zonnepanelen graag groen hebben.
Beoordeling
9
Overstapproces: 7
Klantenservice: n.v.t.
Prijsstelling: 9
Duurzaamheid: 9
Online dienstverlening: 9
Facturering: 9
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
NN 18-8-2019 - 20:45
Overgestapt via Gaslicht.com

Financiele aanbieding was goed

  • Overstap proces duurde voor mijn gevoel erg lang
Beoordeling
8
Online dienstverlening: 8
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Overstapproces: 8
Prijsstelling: 8
Duurzaamheid: 9
Klantenservice: 8
Facturering: 8
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
Gerrie 18-8-2019 - 13:21
Overgestapt via Gaslicht.com

Al een aantal jaren achter elkaar zitten vergelijken op Gaslicht.com, maar zonder daadwerkelijk de/een overstap te maken. Vond het toch een beetje eng. Nou, dat was totaal niet nodig. Dit jaar wederom zitten vergelijken en de gok gewaagd. Overgestapt naar GreenChoice vanwege duurzaamheid en goede prijs. Zonder problemen, heel gemakkelijk. Kan het iedereen aanraden, natuurlijk naar een energieleverancier van eigen keuze. Maar gewoon doen! Wel via Gaslicht.com. Supersite.

Beoordeling
10
Klantenservice: n.v.t.
Online dienstverlening: 10
Overstapproces: 10
Duurzaamheid: 10
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Prijsstelling: 10
Facturering: 10
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
Joris van Litsenburg 17-8-2019 - 11:25
Overgestapt via Gaslicht.com

Greenchoice heeft een heldere prijsopbouw en promoot duurzame energie actief.

  • Duurzaam imago
  • Overzichtelijke website
Beoordeling
8
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Online dienstverlening: 8
Prijsstelling: 8
Klantenservice: 9
Duurzaamheid: 8
Overstapproces: 8
Facturering: 8
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
erik 15-8-2019 - 12:33
Overgestapt via Gaslicht.com

11 cent terug voor je teveel geproduceerde KWH

Beoordeling
9
Klantenservice: 10
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Online dienstverlening: 10
Facturering: 10
Prijsstelling: 8
Overstapproces: 10
Duurzaamheid: 8
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
withagen p 15-8-2019 - 10:12
Overgestapt via Gaslicht.com

klanten service oké

  • tevreden
  • zijn er niet
Beoordeling
4
Klantenservice: 5
Prijsstelling: 7
Facturering: 1
Online dienstverlening: 2
Duurzaamheid: 7
Klachtenafhandeling: 2
Overstapproces: 5
Ik zou deze leverancier aanraden
Nee
B. van der Kolk 13-8-2019 - 19:21
Overgestapt via Gaslicht.com

Opgegeven bij overstappen dat ik zonnepanelen heb die het totale stroomverbruik compenseren. Verder gebruiken we 900m3 gas per jaar.
Ons termijn bedrag was altijd €49,-/maand, na overstappen werd ons maand bedrag op €119,- gezet, online kon ik dit wijzigen naar het bedrag dat ik wilde (€61,-) maar moest minimaal €106,- zijn. Er bleek geen rekening gehouden te worden met zonnepanelen (en dat voor zo'n groene club!). Na een telefoontje moest ik de eerste termijn van €119,- eerst betalen voordat ze mijn maand bedrag konden aanpassen. Dat gedaan en het maand bedrag werd aangepast naar €61,- Echter 3 maanden later heeft Greenchoice eenzijdig zonder notificatie het termijn bedrag weer verhoogd naar €106,- Dit vind ik geen manier van zaken doen.
Mijn contract liep maar 9 maanden met het vaste tarief, daarna zou ik overstappen of het aanbod accepteren. Aangezien het aanbod €200,- duurder is dan andere aanbieders ga ik overstappen. Tevens ontvang je de bevestiging van overstappen op papier, dat doet nagenoeg geen enkele energie maatschappij meer. Hoezo groen?

  • Groene stroom
  • Niet zonder notificatie of overleg het termijnbedrag met €45,- per maand verhogen. Ik ben prima in staat om te bepalen hoeveel ik moet betalen en overhoudt. Ik betaal liever bij dan dat ik terug krijg.
  • Tevens bevestigingen op papier (ook al is het gerecycled) is ook niet meer van deze tijd en niet groen!
  • Overstap mag sneller, Pas na ingang van het contract werd er om de meterstanden gevraagd.
Opmerking van Gaslicht.com 14-8-2019 - 16:41
Geachte meneer/mevrouw van der Kolk,

Bedankt voor uw review. Wat vervelend om te lezen dat uw overstap niet vlekkeloos is verlopen. Ik heb uw bericht doorgestuurd naar Greenchoice, zodat zij hier hun verbeterpunten uit kunnen halen. Daarbij heb ik gevraagd of zij contact met u op willen nemen als u nog ergens informatie of duidelijkheid in wilt.
Wanneer u in het vervolg vragen of opmerkingen heeft, mag u ons hier altijd voor benaderen. Wij willen u zo veel mogelijk uit handen nemen als het om uw energiezaken gaat. U kunt dan een e-mail sturen naar info@gaslicht.com, of u mag bellen naar 0342 411350.

Met vriendelijke groet,

Rosanneke
Beoordeling
9
Overstapproces: 9
Duurzaamheid: 9
Facturering: 9
Prijsstelling: 9
Online dienstverlening: 9
Klantenservice: 9
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
Jos van Mierlo 13-8-2019 - 16:03
Overgestapt via Gaslicht.com

Prettig contact. Makkelijke website!

  • Website.
  • Geen.
Beoordeling
4
Online dienstverlening: n.v.t.
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Duurzaamheid: n.v.t.
Prijsstelling: 6
Facturering: n.v.t.
Klantenservice: n.v.t.
Overstapproces: 1
Ik zou deze leverancier aanraden
Misschien
Raymond Krebbers 5-8-2019 - 14:00
Overgestapt via Gaslicht.com

Overstap duurt erg lang!

  • Terugleverovereenkomst energie is okay, meer krijgen we in Nederland helaas niet i.v.m. onze overheid. Jammer dat er geen energieleverancier is die hierop durft te scoren.
  • Hogere vergoeding voor terug leveren energie. Snellere overstap mogelijk maken en boete van vorige energieleverancier vergoeden.
Opmerking van Gaslicht.com 6-8-2019 - 14:27
Beste meneer Krebbers,

Bedankt voor uw bericht. Een overstap neemt ongeveer 6 tot 8 weken in beslag. Dit komt doordat leveranciers rekening moeten houden met het opzegtermijn (van maximaal 30 dagen) van het oude contract en omdat u nog 14 kalenderdagen bedenktijd heeft.
Verder vergoeden de leveranciers geen boetes via onze website, omdat zij al de voordeligste actie bieden.
Wij raden altijd aan om twee maanden voor de einddatum van uw huidige contract, de overstap in gang te zetten. Op deze manier bent u nooit te vroeg of te laat met uw overstap, waardoor u geen boete ontvangt of duurdere tarieven betaald, maar wel zo aansluitend mogelijk wordt overgenomen. Mochten wij nog iets voor u kunnen betekenen, dan vernemen wij dat graag van u.

Vriendelijke groet,

Rosanneke

Navigatie