De onafhankelijke energievergelijker
Ben Woldring
Vragen? Wij zijn vandaag bereikbaar tot 22.00 uur
Greenchoice

Greenchoice reviews en ervaringen

Bent u benieuwd naar de ervaringen van andere klanten over Greenchoice? Lees hier de Greenchoice ervaringen en reviews. Is Greenchoice uw energieleverancier? Laat bij klantervaringen uw eigen ervaringen over Greenchoice achter. Zo helpt u anderen een weloverwogen keuze te maken.

75% van 80 klanten beveelt aan.
21% misschien 4% niet

Klantervaringen over Greenchoice

6
Overstapproces
8,0
Prijsstelling
6,0
Online dienstverlening
7,0
Facturering
3,0
Zwart 6-6-2022 - 10:09
Overgestapt via Gaslicht.com

Geen motivatie

  • Geen
  • Eindafrekening moeten wij een maand op wachten met wat we terug krijgen dit is absurd terwijl wij een nieuwe maand nota direct moeten betalen Zwier Zwart

Reacties

Greenchoice Webcare 8-6-2022 - 10:49
Beste Zwart, Incasso's en terugbetalingen naar aanleiding van nota's doen wij eenmaal per maand. Hiermee besparen we kosten om zo de vaste kosten van onze klanten zo laag mogelijk te houden. Dit heeft als keerzijde dat het inderdaad soms een maand duurt voor je een terugbetaling ontvangt. Op verzoek kunnen we trouwens wel een eerdere uitbetaling doen. Je kunt hierover contact opnemen met onze klantenservice. Groeten, Bob van Greenchoice
9
Overstapproces
10,0
Duurzaamheid
9,0
Online dienstverlening
8,0
Prijsstelling
7,0
Facturering
9,0
Ik raad Greenchoice aan
W.J.M. 26-5-2022 - 15:53
Overgestapt via Gaslicht.com

De verbruiksgegevens zijn helder en prima terug te. vinden in de app.

  • Lichtenvoorde
  • Lichtenvoorde
9
Overstapproces
9,0
Klantenservice
9,0
Duurzaamheid
10,0
Klachtenafhandeling
9,0
Online dienstverlening
9,0
Prijsstelling
9,0
Facturering
9,0
Ik raad Greenchoice aan
H van Iperen Verhoeven 25-5-2022 - 08:22
Overgestapt via Gaslicht.com

Fijne samen werking!

  • Doen veel voor het milieu !!!
  • Je krijg een leuke bonus!!!
  • Kan niets vinden!!!
7
Facturering
8,0
Overstapproces
8,0
Prijsstelling
5,0
Online dienstverlening
8,0
Duurzaamheid
8,0
Martin 24-5-2022 - 09:31
Overgestapt via Gaslicht.com

Op zich tevreden over greenchoice. Helaas kom ik er zojuist achter dat de terugleververgoeding van elektriciteit opgewekt door mijn zonnepanelen een stuk lager is dan bij veel andere leveranciers.

  • Informatie over verbruik
  • Teruglververgoeding opgewekte elektriciteit
8
Overstapproces
8,0
Prijsstelling
7,0
Ik raad Greenchoice aan
A.Lensen 22-5-2022 - 11:13
Overgestapt via Gaslicht.com

In orde

7
Klantenservice
6,0
Overstapproces
8,0
Facturering
7,0
Duurzaamheid
8,0
Online dienstverlening
5,0
Prijsstelling
8,0
Ik raad Greenchoice aan
Gerda Vennegoor of Hesselink 21-5-2022 - 15:01
Overgestapt via Gaslicht.com

-

  • 25 minuten inwachtstand gestaan ivm een vraag, dat kost me 25,- aan bel kosten
9
Prijsstelling
9,0
Online dienstverlening
9,0
Overstapproces
10,0
Klantenservice
9,0
Duurzaamheid
8,0
Facturering
8,0
Ik raad Greenchoice aan
Bert Heemels 20-5-2022 - 13:57
Overgestapt via Gaslicht.com

Erg gemakkelijk overstappen en fijn contact me de helpdesk.

  • Zie motivatie.
  • Geen.
10
Overstapproces
10,0
Klantenservice
10,0
Online dienstverlening
10,0
Prijsstelling
9,0
Facturering
10,0
Duurzaamheid
9,0
Ik raad Greenchoice aan
N. Rengers 18-5-2022 - 08:50
Overgestapt via Gaslicht.com

Al meerdere keren overgestapt mbv gaslicht.com. Zal ook zeker niet de laatste keer zijn.
TOP 👍👍👍

10
Facturering
10,0
Duurzaamheid
10,0
Prijsstelling
10,0
Online dienstverlening
10,0
Overstapproces
10,0
Ik raad Greenchoice aan
Thijmen Kroeze 17-5-2022 - 15:54
Overgestapt via Gaslicht.com

De overstap ging vlekkeloos, communicatie was helder en verder geen enkele problemen gehad. Daarnaast was het de groenste keus, helemaal top.

  • De groenste
  • Goede prijsstelling
10
Duurzaamheid
10,0
Overstapproces
10,0
Online dienstverlening
10,0
Prijsstelling
8,0
Facturering
10,0
Ed van Haren 17-5-2022 - 07:52
Overgestapt via Gaslicht.com

Als mensen me zouden vragen, dan ben ik positief over Greenchoice.

  • Duidelijke App.
  • Gebruiksvriendelijk.
  • Almelo

Eerdere jaren

Vergelijk en bespaar op uw energierekening

Vergelijk objectief alle energieleveranciers. Bij ons stapt u gemakkelijk in drie stappen over. Overstappen via Gaslicht.com is altijd gratis en levert een mooi voordeel op, zeker als u elk jaar opnieuw vergelijkt en overstapt.

Navigatie