De onafhankelijke energievergelijker
Ben Woldring
Vragen? Wij zijn vandaag bereikbaar tot 20.00 uur
Greenchoice

Greenchoice reviews en ervaringen

Bent u benieuwd naar de ervaringen van andere klanten over Greenchoice? Lees hier de Greenchoice ervaringen en reviews. Is Greenchoice uw energieleverancier? Laat bij klantervaringen uw eigen ervaringen over Greenchoice achter. Zo helpt u anderen een weloverwogen keuze te maken.

Het voordeligste actiepakket van Greenchoice!
Duurzaamheid stroom
Groene stroom NL
Duurzaamheid gas
CO2-gecompenseerd gas
75% van 24 klanten beveelt aan.
17% misschien 8% niet

Klantervaringen over Greenchoice

1
Klachtenafhandeling
1,0
Online dienstverlening
1,0
Klantenservice
1,0
Prijsstelling
1,0
roest 18-10-2022 - 14:49
Overgestapt via Gaslicht.com

Schandalig, wat een bedrijf
Destijds voor gekozen omdat ze klantvriendelijkste energieleverancier zouden zijn, maar helaas blijkt dat niet meer van toepassing.
Allemaal mooie praatjes op hun site, maar als je vragen hebt of een klacht indient, wordt er niet gehandeld zoals op de site staat. Misleidend en dubieus

Reacties

Greenchoice Webcare 25-10-2022 - 11:32
Goedemiddag Roest, bedankt voor je feedback.

Ik begrijp je ergernis helemaal, de afgelopen paar maanden was het veel drukker dan we aankonden. Op dit moment is het rustiger, dus mijn collega's en ik staan graag voor je klaar om te kijken hoe we je verder kunnen helpen.

Groetjes, Morgan van Greenchoice.
3
Online dienstverlening
5,0
Facturering
7,0
Duurzaamheid
5,0
Klantenservice
1,0
Klachtenafhandeling
1,0
Prijsstelling
1,0
Paul 13-8-2022 - 17:51
Overgestapt via Gaslicht.com

Greenchoice is niet transparant en open over haar dienstverlening, er wordt bewust essentiële informatie achterwege gelaten bij het doen van een verlengingsvoorstel! Pas nadat contract is ingegaan wordt alle tarief informatie met klant gedeeld (na het verstrijken van de 14 dagen bedenk periode). Er wordt zeer bewust een verkeerde voorstelling van zaken gegeven ten aanzien van saldering en teruglevering.

  • Nog een jaar contract met vaste tarieven kunnen afsluiten.
  • Essentiele informatie wordt bewust achterwege gelaten bij verlengingsvoorstel.
  • Onredelijk lage terugleververgoeding voor extra opgewekte energie.
  • Onjuiste informatie wordt verstrekt door klanten service met betrekking tot saldering en teruglevering.
  • Trage en slechte klacht afhandeling.

Reacties

Greenchoice Webcare 15-8-2022 - 11:59
Beste Paul,

Het is zeker niet onze bedoeling om informatie over onze terugleververgoeding achter te houden. Deze vermelden we in de bevestiging die je direct na je verlenging ontvangt. De periode van 14 dagen gaat dan pas in, dus er is ruim tijd om de overeenkomst eventueel te annuleren. Mocht die periode bij jou al verstreken zijn en wil je van je overeenkomst met ons af, dan zijn we bereid in jouw geval een uitzondering te maken. Je kunt hierover contact opnemen via klachten@greenchoice.nl en verwijzen naar deze recensie. Onze klachtenafdeling reageert binnen twee dagen.

Vriendelijke groet,
Bob van Greenchoice
6
Overstapproces
8,0
Prijsstelling
6,0
Online dienstverlening
7,0
Facturering
3,0
Zwart 6-6-2022 - 10:09
Overgestapt via Gaslicht.com

Geen motivatie

  • Geen
  • Eindafrekening moeten wij een maand op wachten met wat we terug krijgen dit is absurd terwijl wij een nieuwe maand nota direct moeten betalen Zwier Zwart

Reacties

Greenchoice Webcare 8-6-2022 - 10:49
Beste Zwart, Incasso's en terugbetalingen naar aanleiding van nota's doen wij eenmaal per maand. Hiermee besparen we kosten om zo de vaste kosten van onze klanten zo laag mogelijk te houden. Dit heeft als keerzijde dat het inderdaad soms een maand duurt voor je een terugbetaling ontvangt. Op verzoek kunnen we trouwens wel een eerdere uitbetaling doen. Je kunt hierover contact opnemen met onze klantenservice. Groeten, Bob van Greenchoice
9
Overstapproces
10,0
Duurzaamheid
9,0
Online dienstverlening
8,0
Prijsstelling
7,0
Facturering
9,0
Ik raad Greenchoice aan
W.J.M. 26-5-2022 - 15:53
Overgestapt via Gaslicht.com

De verbruiksgegevens zijn helder en prima terug te. vinden in de app.

  • Lichtenvoorde
  • Lichtenvoorde
9
Overstapproces
9,0
Klantenservice
9,0
Duurzaamheid
10,0
Klachtenafhandeling
9,0
Online dienstverlening
9,0
Prijsstelling
9,0
Facturering
9,0
Ik raad Greenchoice aan
H van Iperen Verhoeven 25-5-2022 - 08:22
Overgestapt via Gaslicht.com

Fijne samen werking!

  • Doen veel voor het milieu !!!
  • Je krijg een leuke bonus!!!
  • Kan niets vinden!!!
7
Facturering
8,0
Overstapproces
8,0
Prijsstelling
5,0
Online dienstverlening
8,0
Duurzaamheid
8,0
Martin 24-5-2022 - 09:31
Overgestapt via Gaslicht.com

Op zich tevreden over greenchoice. Helaas kom ik er zojuist achter dat de terugleververgoeding van elektriciteit opgewekt door mijn zonnepanelen een stuk lager is dan bij veel andere leveranciers.

  • Informatie over verbruik
  • Teruglververgoeding opgewekte elektriciteit
8
Overstapproces
8,0
Prijsstelling
7,0
Ik raad Greenchoice aan
A.Lensen 22-5-2022 - 11:13
Overgestapt via Gaslicht.com

In orde

7
Klantenservice
6,0
Overstapproces
8,0
Facturering
7,0
Duurzaamheid
8,0
Online dienstverlening
5,0
Prijsstelling
8,0
Ik raad Greenchoice aan
Gerda Vennegoor of Hesselink 21-5-2022 - 15:01
Overgestapt via Gaslicht.com

-

  • 25 minuten inwachtstand gestaan ivm een vraag, dat kost me 25,- aan bel kosten
9
Prijsstelling
9,0
Online dienstverlening
9,0
Overstapproces
10,0
Klantenservice
9,0
Duurzaamheid
8,0
Facturering
8,0
Ik raad Greenchoice aan
Bert Heemels 20-5-2022 - 13:57
Overgestapt via Gaslicht.com

Erg gemakkelijk overstappen en fijn contact me de helpdesk.

  • Zie motivatie.
  • Geen.
10
Overstapproces
10,0
Klantenservice
10,0
Online dienstverlening
10,0
Prijsstelling
9,0
Facturering
10,0
Duurzaamheid
9,0
Ik raad Greenchoice aan
N. Rengers 18-5-2022 - 08:50
Overgestapt via Gaslicht.com

Al meerdere keren overgestapt mbv gaslicht.com. Zal ook zeker niet de laatste keer zijn.
TOP 👍👍👍

Eerdere jaren

Website van het Jaar

Vergelijk het volledige energieaanbod

Vergelijk objectief alle energieleveranciers. Bij ons stapt u gemakkelijk in drie stappen over. Overstappen via Gaslicht.com is altijd gratis. Vergelijk en stap over.

Navigatie