De onafhankelijke energievergelijker
Ben Woldring
Vragen? Wij bellen u graag terug
Nù bij uw overstap:
€ 20 cadeaukaart voor
Greenchoice
64% van de klanten raadt Greenchoice aan.
25% zegt Greenchoice misschien aan te raden.

Greenchoice ervaringen, informatie & beoordeling

Om u te helpen bij uw keus, willen wij u zoveel mogelijk informatie over de facturatie en geleverde diensten van Greenchoice geven. Twijfelt u nog? Lees dan de Greenchoice ervaringen en beoordelingen. Is Greenchoice uw energieleverancier en wilt u zelf een ervaring en/of beoordeling over Greenchoice plaatsen? Bij klantervaringen kunt u uw ervaringen en beoordeling over Greenchoice met andere consumenten delen.

Vergelijk alle pakketten van Greenchoice
Het voordeligste actiepakket van Greenchoice!
Stroom en Gas Groenmix 1 jaar Vast
Jaarprijs
€ 1960,35
64%
van 154 klanten zou deze leverancier aanbevelen
25% misschien 11% niet

Klantervaringen

Beoordeling
8
Klantenservice: n.v.t.
Prijsstelling: 7
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Online dienstverlening: 7
Duurzaamheid: 8
Overstapproces: 8
Facturering: 8
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
George Michael Jackson 5 25-5-2019 - 13:15
Overgestapt via Gaslicht.com

Prima overstap, tot nog toe geen gedoe gehad.

  • Maandelijks overzicht met verbruik.
Beoordeling
9
Duurzaamheid: 9
Overstapproces: 9
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Online dienstverlening: n.v.t.
Klantenservice: n.v.t.
Prijsstelling: 9
Facturering: 8
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
Bruin 24-5-2019 - 10:46
Overgestapt via Gaslicht.com

Overstap vlotjes verlopen en alles conform afspraak, erg tevreden tot op heden

Maria Petronella Goracci-Dreissen 22-5-2019 - 14:11
Overgestapt via Gaslicht.com

vind het vervelend dat greenchoice beweert dat ze niet kunnen afboeken van de rekening.
Waar gaat dat dan mis?

  • kreeg wel netjes op 21 februari een contractbevestiging incl. tarieven op mijn huisadres.
  • Als ik met mijn klantnummer en gegevens van de bank om opheldering vraagden ik in hun systeem niet bekend!
Beoordeling
9
Duurzaamheid: 9
Prijsstelling: 9
Facturering: 9
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Online dienstverlening: 9
Overstapproces: 9
Klantenservice: 9
Ik zou deze leverancier aanraden
Misschien
B.J. 22-5-2019 - 11:20
Overgestapt via Gaslicht.com

In het kader van overstappen voor een betere prijs is Green Choice nu voordeliger maar moet nog blijken na een nieuw contractperiode dus afwachten maar.

Beoordeling
7
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Prijsstelling: n.v.t.
Duurzaamheid: n.v.t.
Facturering: n.v.t.
Overstapproces: 8
Online dienstverlening: 7
Klantenservice: 5
Ik zou deze leverancier aanraden
Misschien
R. Dörfel 22-5-2019 - 10:48
Overgestapt via Gaslicht.com

Overstap ging vlekkeloos maar de afschrijving van voorschot premie ging niet conform afspraak.

  • Vriendelijke behandeling door klantenservice na klacht over voorschotpremie
  • Excuses was op zijn plaats geweest.
Beoordeling
8
Prijsstelling: 9
Klantenservice: 8
Online dienstverlening: 7
Overstapproces: 7
Facturering: 7
Duurzaamheid: 8
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
AdB 21-5-2019 - 15:02
Overgestapt via Gaslicht.com

Greenchoice kwam als voordeligste uit de bus in mijn situatie. O.b.v. bepaalde indicatoren moest ik een fors bedrag aan borg voorschieten. Door telefonisch overleg kon dit worden opgelost. Ook de te hoog aangeslagen netwerkbeheerkosten zijn na enkele telefoontjes en mailtjes aangepast.

  • Telefonische bereikbaarheid goed en prettig.
  • Nieuwe medewerker aan de telefoon was onvoldoende op de hoogte over de tarifering van de netwerkbeheerkosten, waardoor ik alles heb moeten uitleggen en er vaak ruggespraak nodig was met andere collega's. Wellicht wat beter inwerken voordat klanten worden geholpen.
Beoordeling
7
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Facturering: 7
Duurzaamheid: n.v.t.
Klantenservice: 7
Online dienstverlening: n.v.t.
Prijsstelling: 9
Overstapproces: 5
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
Tim 17-5-2019 - 11:22
Overgestapt via Gaslicht.com

Ga zo door

Beoordeling

Om te zorgen voor betrouwbare reviews van échte overstappers, controleren we of mensen zijn overgestapt via Gaslicht.com. Alleen deze reviews tellen mee voor de leverancierswaardering.

De review die u nu bekijkt, hebben we niet kunnen verifiëren en telt niet mee voor de leverancierswaardering.
10
Klantenservice: 10
Facturering: 9
Overstapproces: 10
Prijsstelling: 9
Duurzaamheid: n.v.t.
Online dienstverlening: 10
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
Taco 17-5-2019 - 10:12

Alles prima verlopen.

Beoordeling
8
Facturering: 8
Online dienstverlening: n.v.t.
Duurzaamheid: n.v.t.
Overstapproces: 8
Klantenservice: n.v.t.
Prijsstelling: 8
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Ik zou deze leverancier aanraden
Misschien
Atsma 16-5-2019 - 11:02
Overgestapt via Gaslicht.com

Heb weinig ervaring, aangezien ik pas 1 maand bij deze leverancier ben

  • Prijs
Beoordeling
7
Prijsstelling: 7
Duurzaamheid: 7
Facturering: 7
Overstapproces: 7
Klantenservice: n.v.t.
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Online dienstverlening: 7
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
Marieke 16-5-2019 - 10:12
Overgestapt via Gaslicht.com

Geen problemen ervaren met de overstap. Heb zonnepanelen, terug levering ook geen probleem. Verder nog niet heel veel ervaring, ben pas 3 maanden onderweg met Green Choice. Maar volgend jaar weer zeker een overstap via Gaslicht, das duidelijk!

  • Prima gasprijzen.
  • De app is echt prut. Onoverzichtelijk ding...

Navigatie