Vergelijk het volledige energieaanbod
Energie vergelijken
Greenchoice

Greenchoice reviews en ervaringen

Bent u benieuwd naar de ervaringen van andere klanten over Greenchoice? Lees hier de Greenchoice ervaringen en reviews. Is Greenchoice uw energieleverancier? Laat bij klantervaringen uw eigen ervaringen over Greenchoice achter. Zo helpt u anderen een weloverwogen keuze te maken.

Het voordeligste actiepakket van Greenchoice!
korting € 185
€ 2623,66
Totaal per jaar
Duurzaamheid stroom
Groene stroom NL
Duurzaamheid gas
CO2-gecompenseerd gas
83% van 453 klanten beveelt aan.
15% misschien 2% niet

Klantervaringen over Greenchoice

8
Overstapproces
9,0
Facturering
8,0
Prijsstelling
7,0
Online dienstverlening
7,0
Ik raad Greenchoice aan
Mark 3-3-2024 - 19:26
Overgestapt via Gaslicht.com

Een geruisloze overgang, een uitstekende app waarin verbruik en bedragen makkelijk kan bekijken.

  • Duidelijke App
  • hen moeite met de teruglever kosten voor stroom via zonnepanelen.
8
Klantenservice
8,0
Prijsstelling
8,0
Facturering
8,0
Overstapproces
8,0
Klachtenafhandeling
8,0
Online dienstverlening
8,0
Wanningen 3-3-2024 - 13:20
Overgestapt via Gaslicht.com

We hebben altijd bij ENGIE gezeten maar met eennieuw contract was Greenchoice goedkoper! 1 jarig contract!

  • NVT
8
Overstapproces
9,0
Prijsstelling
7,0
Facturering
8,0
Online dienstverlening
9,0
Duurzaamheid
7,0
Ik raad Greenchoice aan
Marco de Witte 3-3-2024 - 12:36
Overgestapt via Gaslicht.com

een woord: moeiteloos!

  • een woord: moeiteloos!
10
Online dienstverlening
10,0
Facturering
10,0
Overstapproces
10,0
Prijsstelling
8,0
Hans 3-3-2024 - 10:15
Overgestapt via Gaslicht.com

Betalen voor zonnepanelen!?
Greenchoice heeft besloten om over de ruggen van haar groene klanten die zonnepanelen hebben.
Dat is wel een reden om ons contract zodra dat kan op te zeggen.

  • -
  • Transparantie over het energiecontract zodat je niet na een maand al voor verrassingen komt te staan
8
Prijsstelling
9,0
Klantenservice
8,0
Duurzaamheid
9,0
Overstapproces
8,0
Online dienstverlening
9,0
Facturering
8,0
Ik raad Greenchoice aan
Danny 3-3-2024 - 09:49
Overgestapt via Gaslicht.com

Overstap is goed en soepel verlopen. Communicatie rondom de overstap was duidelijk. Prijsstelling is prima

G.Zwolle 2-3-2024 - 15:13
Overgestapt via Gaslicht.com

Mijn kontrakt gatpasovrt VIJF weken in. Ent u dus niet een beetje vroeg met deze enquête?

8
Klantenservice
8,0
Facturering
9,0
Overstapproces
9,0
Online dienstverlening
8,0
Prijsstelling
9,0
Duurzaamheid
8,0
Ik raad Greenchoice aan
Tamara 2-3-2024 - 11:39
Overgestapt via Gaslicht.com

Snelle overstap en na veelvuldig gebeld te zijn door de oude leverancier ook contact gezocht met de nieuwe leverancier. Heldere uitleg en zeer goed geholpen.

  • Goed bereikbaar en kundige mensen aan de klantenservice
10
Overstapproces
10,0
Prijsstelling
10,0
Klachtenafhandeling
10,0
Online dienstverlening
10,0
Duurzaamheid
10,0
Facturering
10,0
Klantenservice
10,0
Ik raad Greenchoice aan
Marij 2-3-2024 - 10:16
Overgestapt via Gaslicht.com

Goede prijsvergelijking

  • Erg tevreden...makkelijke overstap.Alles gied geregekd!
6
Online dienstverlening
6,0
Duurzaamheid
6,0
Klantenservice
6,0
Prijsstelling
5,0
Overstapproces
7,0
N Meijer 1-3-2024 - 21:33
Overgestapt via Gaslicht.com

.

9
Klantenservice
9,0
Online dienstverlening
9,0
Facturering
9,0
Prijsstelling
9,0
Overstapproces
10,0
Ik raad Greenchoice aan
Victor van Di j k 1-3-2024 - 13:43
Overgestapt via Gaslicht.com

Alles tot nu toe prima geregeld.is niet de eerste keer dat we weer bij greenchoice terechtkomen.

  • Goede communicatie
  • Geen
Website van het Jaar

Vergelijk het volledige energieaanbod

Vergelijk objectief alle energieleveranciers. Bij ons stapt u gemakkelijk in drie stappen over. Overstappen via Gaslicht.com is altijd gratis. Vergelijk en stap over.