De onafhankelijke energievergelijker
Ben Woldring
Vragen? Wij zijn vandaag bereikbaar tot 20.00 uur
Vergelijk het volledige energieaanbod
Energie vergelijken
Oxxio

Oxxio reviews en ervaringen

Bent u benieuwd naar de ervaringen van andere klanten over Oxxio? Lees hier de Oxxio ervaringen en reviews. Is Oxxio uw energieleverancier? Laat bij klantervaringen uw eigen ervaringen over Oxxio achter. Zo helpt u anderen een weloverwogen keuze te maken.

Archief 2020

Onderstaande ervaringen zijn afkomstig uit ons archief. In de tussentijd kan de dienstverlening van Oxxio zijn veranderd. Lees hier de nieuwste ervaringen.

Klantervaringen over Oxxio

9
Facturering
9,0
Overstapproces
10,0
Prijsstelling
9,0
Suzanne 30-12-2020 - 20:00
Overgestapt via Gaslicht.com

Ieder jaar vergelijken we energieleveranciers en stappen we over naar de goedkoopste. Overstap regelen gaat heel makkelijk via gaslicht.com

10
Overstapproces
10,0
Duurzaamheid
10,0
Ik raad Oxxio aan
Henk Kroes 30-12-2020 - 19:56
Overgestapt via Gaslicht.com

Ik ben nog maar net bij Oxxio

9
Overstapproces
9,0
Duurzaamheid
9,0
Prijsstelling
9,0
Ik raad Oxxio aan
Carel 30-12-2020 - 17:59
Overgestapt via Gaslicht.com

In de eerste stappen van aanmelding tot start levering is OXXIO een degelijke energie leverancier gebleken.
Eerste facturering moet nog plaatsvinden.

  • Simpele administratie
  • Eenvoudig voorkeuren te wijzigen
  • Nog geen kunnen ontdekken
9
Online dienstverlening
9,0
Overstapproces
9,0
Facturering
9,0
Prijsstelling
9,0
Lia 30-12-2020 - 09:53
Overgestapt via Gaslicht.com

7
Facturering
8,0
Klantenservice
7,0
Online dienstverlening
7,0
Prijsstelling
7,0
Overstapproces
8,0
Maarten van der Burgh 30-12-2020 - 09:12
Overgestapt via Gaslicht.com

  • Ik heb de aanmeldbonus volgens mij nog niet gekregen
Opmerking van Gaslicht.com 30-12-2020 - 10:57
Beste meneer Van der Burgh,

Bedankt voor uw review. De welkomstpremie ontvangt u altijd op de jaafrekening. De jaarafrekening ontvangt u na ongeveer 12 maanden van Oxxio. Mocht de welkomstpremie daar niet op staan dan horen wij het graag.

Met vriendelijke groet,
Marlies
9
Duurzaamheid
9,0
Prijsstelling
9,0
Klachtenafhandeling
9,0
Facturering
9,0
Overstapproces
9,0
Ik raad Oxxio aan
Ellen Nicol-vanElst 29-12-2020 - 12:54
Overgestapt via Gaslicht.com

Duidelijke vergelijking en snelle overstap, zonder enig probleem.

  • Snel
9
Online dienstverlening
9,0
Overstapproces
9,0
Klantenservice
9,0
Duurzaamheid
9,0
Facturering
9,0
Prijsstelling
9,0
j v/d wijngaard 28-12-2020 - 22:07
Overgestapt via Gaslicht.com

9
Prijsstelling
9,0
Online dienstverlening
9,0
Facturering
9,0
Duurzaamheid
9,0
Klantenservice
9,0
Overstapproces
9,0
Ik raad Oxxio aan
Frank E. Everhard 28-12-2020 - 15:56
Overgestapt via Gaslicht.com

Meest gunstige prijs voor onze omstandigheden. Verder is Oxxio een prima leverancier en de overstap via gaslicht.com is een eitje!

  • Ridderkerk
  • Ridderkerk
9
Prijsstelling
9,0
Facturering
9,0
Online dienstverlening
10,0
Duurzaamheid
9,0
Overstapproces
9,0
Ik raad Oxxio aan
J.P. Smid 28-12-2020 - 11:01
Overgestapt via Gaslicht.com

Alles klopt, van aanmelding t/m verbruik en het vooraf aangegeven verbruik en kosten.

  • Duidelijke site
  • Goede uitleg
  • Geen verrassingen
  • Uitstekende prijs / kwaliteitsverhouding
4
Online dienstverlening
4,0
Klachtenafhandeling
5,0
Klantenservice
5,0
Duurzaamheid
5,0
Prijsstelling
1,0
Overstapproces
6,0
Hanneke van der Noordt 28-12-2020 - 09:37
Overgestapt via Gaslicht.com

Ik kreeg een voorstel van Oxxio een maandbedrag van 95 euro. Dat leek me wel erg goedkoop dus rekende ik erop dat ik iets duurder uit zou komen per maand maar geen 166 euro. Eenmaal overgestapt kwamen ze met een maandbedrag van 166 euro. Dus ik voel me compleet voor de gek gehouden
Ik heb gebeld met Oxxio klantenservice en heb dat ook gezegd. Ze zei dat het gebaseerd was op het bedrag dat ik heb betaald bij mijn vorige leverancier maar dat is onzin want ik heb daar nooit een bedrag betaald van 166 euro per maand. Totaal niet tevreden. Ook niks meer gehoord over mijn welkomsbedrag.

  • Nee geen pluspunten
  • Alles. Ik ben blij dat het maar een contract is van 12 maanden. Volgend waarschijnlijk weer terug naar mijn vorige leverancier als die een mooi aanbod heeft . Heel veel spijt van overstap.

Eerdere jaren

Website van het Jaar

Vergelijk het volledige energieaanbod

Vergelijk objectief alle energieleveranciers. Bij ons stapt u gemakkelijk in drie stappen over. Overstappen via Gaslicht.com is altijd gratis. Vergelijk en stap over.

Navigatie