Genomineerd!
Genomineerd!
De onafhankelijke energievergelijker
Ben Woldring
Vragen? Wij bellen u graag terug
Oxxio
53% van de klanten raadt Oxxio aan.
34% zegt Oxxio misschien aan te raden.

Oxxio ervaringen, informatie & beoordeling

Om u te helpen bij uw keus, willen wij u zoveel mogelijk informatie over de facturatie en geleverde diensten van Oxxio geven. Twijfelt u nog? Lees dan de Oxxio ervaringen en beoordelingen. Is Oxxio uw energieleverancier en wilt u zelf een ervaring en/of beoordeling over Oxxio plaatsen? Bij klantervaringen kunt u uw ervaringen en beoordeling over Oxxio met andere consumenten delen.

Vergelijk alle pakketten van Oxxio
Is Oxxio uw huidige leverancier? Bekijk het verlengaanbod
Het voordeligste actiepakket van Oxxio!
Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast actie
Welkomstpremie
€ 280
Jaarprijs
€ 1846,41
53%
van 129 klanten zou deze leverancier aanbevelen
34% misschien 12% niet

Klantervaringen

Beoordeling
9
Prijsstelling: 9
Overstapproces: 10
Facturering: 10
Klantenservice: n.v.t.
Online dienstverlening: 8
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Duurzaamheid: 8
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
Angela 18-11-2019 - 15:15
Overgestapt via Gaslicht.com

Nadat wij overgestapt zijn via Gaslicht.com, is alles snel en goed verlopen.
Ons contract van de vorige energiemaatschappij liep nog 2 maanden door, hier heeft Oxxio keurig op gewacht, zodat wij onze bonus kregen en geen boete hoefden te betalen.
We kregen hierover keurig bericht .
Oxxio heeft een gratis App, waarop te zien is, wat je de vorige dag(en) hebt verbruikt en waar je al je gegevens in kunt zien. Dit is een fijne App en werkt goed. Je kunt zien wat je deze maand al verbruikt hebt en als je nog op je
betaalschema zit, anders kun je je maandbedrag bijstellen. Ook hebben ze een Oxxio Pro App die €1,49 p.m. kost , waarin je de energieslurpers kunt zien, die jij gebruikt. Wij hebben jammer genoeg nog niets kunnen zien en hebben de App vandaag precies een week. We krijgen steeds een melding, het ligt aan ons, we kunnen je nu even geen energieslurpers laten zien, kom je snel terug? Dan werkt het weer als een zonnetje. We komen iedere dag terug, maar er komt niets. We mogen de Oxxio Pro App, 2 weken gratis uit proberen, u begrijpt, dat wij de App deze week snel annuleren. De datum van de automatische incasso, kun je zelf de datum aangeven wat voor jou het beste uitkomt. Dit mag ook gewijzigd worden.

  • *Overstap werk goed en je wordt goed op de hoogte gehouden wanneer ze precies gaan leveren.
  • *De gratis App werkt goed en je ziet wat je de vorige dag(en) hebt verbruikt
  • *Maandelijks krijg je een energierapport in de mail, duidelijk en overzichtelijk doordat je ook kunt vergelijken met het
  • gemiddelde wat 1, 2, 3 of meer personen verbruiken in een flat, rijtjeswoning o. i.d..
  • *Datum kunnen aanpassen voor automatische incasso
  • De Oxxio Pro App, waarin je de energieslurpers zou kunnen zien.
Beoordeling
8
Prijsstelling: 8
Klantenservice: n.v.t.
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Facturering: 8
Online dienstverlening: 8
Duurzaamheid: n.v.t.
Overstapproces: 8
Ik zou deze leverancier aanraden
Misschien
Evert 18-11-2019 - 07:04
Overgestapt via Gaslicht.com

-

Beoordeling

Om te zorgen voor betrouwbare reviews van échte overstappers, controleren we of mensen zijn overgestapt via Gaslicht.com. Alleen deze reviews tellen mee voor de leverancierswaardering.

De review die u nu bekijkt, hebben we niet kunnen verifiëren en telt niet mee voor de leverancierswaardering.
2
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Online dienstverlening: n.v.t.
Prijsstelling: n.v.t.
Overstapproces: n.v.t.
Facturering: n.v.t.
Duurzaamheid: n.v.t.
Klantenservice: 2
Ik zou deze leverancier aanraden
Nee
Verhoef 17-11-2019 - 21:58

We krijgen bijna altijd ,op onze tel.app ,de mededeling “ oeps dat gaat wel heel hard”., en dit met 24 zonnepanelen op het dak en een gasgebruik van gemiddeld < 20 kuub per maand.( twee persoons werkend huishouden dus overdag nooit thuis). Gemiddeld “kopen” we ± 100 KWu per maand en leveren we meer terug aan het net.
Ons maandbudget is nu vast gesteld op 189,82.
Ik zeg :” goed bezig daar bij Oxxio”.
Maar niet heus.

Reacties

Oxxio Webcare 18-11-2019 - 09:19
Hey, bedankt voor jouw review. Ik kan begrijpen dat het nogal verwarrend is wanneer je deze melding krijgt terwijl je zo goed bezig bent. Graag kijken we voor je na wat er precies aan de hand is. Stuur je ons een berichtje via de Oxxio App of via een van onze social media kanalen: Facebook- of Twitter.
Met vriendelijke groet,
Oxxio Webcare
Beoordeling
10
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Duurzaamheid: 10
Online dienstverlening: 10
Facturering: 9
Klantenservice: 10
Prijsstelling: 10
Overstapproces: 10
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
Kurt Kühne 17-11-2019 - 12:41
Overgestapt via Gaslicht.com

Ik stap elk jaar over via gaslicht.com en dat gaat iedere keer voortreffelijk.
Je krijgt ruim voordat je contract afloopt bericht van gaslicht.com en dan heb je alle tijd om te vergelijken.

Beoordeling
7
Overstapproces: 7
Klantenservice: 7
Duurzaamheid: 7
Klachtenafhandeling: 7
Facturering: 7
Online dienstverlening: 7
Prijsstelling: 7
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
S 14-11-2019 - 20:20
Overgestapt via Gaslicht.com

Gewoon wat men mag verwachten, een voldoende, niet meer en niet minder.

Beoordeling
8
Overstapproces: 9
Prijsstelling: 8
Klantenservice: 9
Duurzaamheid: 8
Facturering: 8
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Online dienstverlening: 9
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
Leo nicolaas 14-11-2019 - 10:19
Overgestapt via Gaslicht.com

Totaal geen problemen met de overstap ging vlekkeloos!
zijn zonder problemen Overgestapt!
Tevens een prettige app waar alles duidelijk wordt aangegeven!

Beoordeling
9
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Overstapproces: 10
Prijsstelling: 9
Duurzaamheid: 8
Klantenservice: 9
Facturering: 9
Online dienstverlening: 9
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
e.k.edens 13-11-2019 - 12:26
Overgestapt via Gaslicht.com

prima energieleverancier

  • uiterst correct
  • geen
Beoordeling
9
Prijsstelling: 8
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Facturering: n.v.t.
Overstapproces: 10
Klantenservice: 9
Duurzaamheid: 9
Online dienstverlening: 9
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
John 13-11-2019 - 11:51
Overgestapt via Gaslicht.com

Duidelijke site met een mooi overzicht van de leveranciers. Daarnaast keurig via Whatsapp mijn vragen beantwoord. Werkt erg prettig!

Beoordeling

Om te zorgen voor betrouwbare reviews van échte overstappers, controleren we of mensen zijn overgestapt via Gaslicht.com. Alleen deze reviews tellen mee voor de leverancierswaardering.

De review die u nu bekijkt, hebben we niet kunnen verifiëren en telt niet mee voor de leverancierswaardering.
3
Klachtenafhandeling: 1
Online dienstverlening: 1
Facturering: 1
Prijsstelling: 8
Duurzaamheid: 1
Klantenservice: 1
Overstapproces: 8
Ik zou deze leverancier aanraden
Nee
v peert 12-11-2019 - 20:27

Oxxio geeft fout toe in eindbedrag maar lost niks op! BELACHELIJK!
Ik heb een mondelinge overeenkomst gemaakt met de telefoniste welke juridisch binden is en wacht dus nog steeds om mijn 250,- teruggave
De Opnames willen ze niet verstrekken zodra het niet in hun voordeel is, omdat ze weten dat ze dan hangen!
Gelukkig zelf diverse opnames in bezit voor de rechtszaak.
Ik moet het steeds doen met van die tweederangs studentes die puur en alleen zijn aangenomen om mensen af te wimpelen en voor de gek te houden, iemand met status krijg je niet te pakken.
Ook hangen ze allemaal weer een ander verhaal op net zo lang tot je het zat bent. Ook gaan ze je bang maken met incasso kosten en wachten ze net zo lang met reageren tot er incasso kosten bijkomen,
Ik ben al weken bezig nu om Jaqueline Jonker Teamleider Oxxio te bereiken en haar dit vreemde verhaal voor te leggen en dan met name de belachelijke en mensonterende manier van werken en communiceren van haar werknemers.

Ik ben een heel eerlijk en open persoon, moet ik betalen doe ik dat maar wil je mij naaien dan heb je aan mij een slechte.
Als ze zo doorgaan zal de hele wereld het weten ook,

Met een eigen juristen team op kantoor om zo legitiem mogelijk mensen te kunnen oplichten durven ze wel, maar de aanhouder wint!
Onbegrijpelijk dat ze het zo ver laten komen voor die paar honderd euro en een hardwerkende nietsvermoedende goede klant zo beduvelen.
Voorgaande jaren ga ik ook laten uitzoeken en herberekenen zodra het op een rechtszaak uit komt.

Wees gewaarschuwd kies een oprecht en eerlijk bedrijf zoals ESSENT!

P.s ENECO=OXXIO

  • Goedkoop maar duurkoop!!
  • Heel snel een oprecht excuus van een leidinggevend persoon die ook daadwerkelijk gezag heeft en beslissingen kan maken (niet van Mitchel de keyboard warrior) kwijtschelding van de huidige onterechte spookfactuur, mijn 250,- terug zoals beloofd en afgesproken en zand erover!
  • Zo niet alle gesprek opnames, incl contract afspraken (die ze ook niet nakomen, gaan ver buiten het boekje) alle specificaties en correspondentie verstrekken (notities systeem) genoegen nemen met een gerechtelijke procedure welke voor de kosten zullen komen van de ENECO GROEP.

Reacties

Oxxio Webcare 15-11-2019 - 10:49
Goedemorgen,

Inmiddels is de kwestie opgelost en is u een compensatie toegewezen voor de verwarring. We hopen dat alles naar wens is.

Met vriendelijke groet,
Oxxio Webcare
Beoordeling
8
Overstapproces: 8
Facturering: 8
Klantenservice: n.v.t.
Online dienstverlening: 8
Duurzaamheid: n.v.t.
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Prijsstelling: 8
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
WPL 12-11-2019 - 10:14
Overgestapt via Gaslicht.com

Overstappen ging snel en soepel. App werkt prima.

Navigatie