De onafhankelijke energievergelijker
Ben Woldring
Vragen? Stuur ons een Whatsapp-bericht
Oxxio
78% van de klanten raadt Oxxio aan.
17% zegt Oxxio misschien aan te raden.

Oxxio ervaringen, informatie & beoordeling

Om u te helpen bij uw keus, willen wij u zoveel mogelijk informatie over de facturatie en geleverde diensten van Oxxio geven. Twijfelt u nog? Lees dan de Oxxio ervaringen en beoordelingen. Is Oxxio uw energieleverancier en wilt u zelf een ervaring en/of beoordeling over Oxxio plaatsen? Bij klantervaringen kunt u uw ervaringen en beoordeling over Oxxio met andere consumenten delen.

Vergelijk alle pakketten van Oxxio
Is Oxxio uw huidige leverancier? Bekijk het verlengaanbod
Het voordeligste actiepakket van Oxxio!
Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast actie
Welkomstpremie
€ 220
Jaarprijs
€ 1714,53
78%
van 510 klanten zou deze leverancier aanbevelen
17% misschien 5% niet

Klantervaringen

Beoordeling
7
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Overstapproces: 8
Online dienstverlening: 8
Klantenservice: n.v.t.
Duurzaamheid: 7
Facturering: 7
Prijsstelling: 7
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
Hermy Van der velde 28-11-2020 - 11:13
Overgestapt via Gaslicht.com

Ging allemaal erg soepel

  • Erg soepel verlopen
  • Niet zozeer voor jullie, maar werd echt met mails gestalkt door Energiedirect
Beoordeling
8
Prijsstelling: 8
Overstapproces: 7
Duurzaamheid: 8
Facturering: 8
Klachtenafhandeling: 8
Klantenservice: 8
Online dienstverlening: 7
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
Martien swartjes 28-11-2020 - 10:12
Overgestapt via Gaslicht.com

Na een aanvankelijk warrig begin ben ik nu tevreden over oxxio

  • De app geeft je goed inzicht in je verbruik en zet je aan het nadenken of je meer kan besparen
  • De incorrectheid van gegevens kan je later via de app corrigeren
  • De snelheid van het verwerken van gegevens is wat aan de trage kant.
  • Bv je kan de app downloaden maar werkt pas op een veel later tijdstip dan de levering
Beoordeling
5
Klachtenafhandeling: 5
Facturering: 5
Duurzaamheid: 5
Online dienstverlening: 4
Klantenservice: 5
Prijsstelling: 5
Overstapproces: 4
Ik zou deze leverancier aanraden
Nee
Ewald Beumer 28-11-2020 - 10:05
Overgestapt via Gaslicht.com

Niet duidelijk! Na 1 maand weer overgestapt naar mijn oude leverancier.

Beoordeling
8
Prijsstelling: 8
Overstapproces: 9
Online dienstverlening: 8
Duurzaamheid: n.v.t.
Facturering: 8
Klantenservice: n.v.t.
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Ik zou deze leverancier aanraden
Misschien
Marieke 27-11-2020 - 11:31
Overgestapt via Gaslicht.com

Ik stap elk jaar over en ben net overgestapt naar Oxxio. Tot nu toe goede ervaring en makkelijke app.

  • Fijne app
Beoordeling
8
Overstapproces: 9
Facturering: 8
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Duurzaamheid: 8
Prijsstelling: 8
Klantenservice: n.v.t.
Online dienstverlening: 8
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
Lizet 27-11-2020 - 06:42
Overgestapt via Gaslicht.com

Vlekkeloos verlopen overstap, duidelijke app met actuele standen van mijn verbruik

  • Gebruiksvriendelijke app met altijd actuele standen verbruik
  • Zou het niet weten
Beoordeling
6
Duurzaamheid: n.v.t.
Prijsstelling: 7
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Online dienstverlening: 5
Klantenservice: n.v.t.
Facturering: 7
Overstapproces: 3
Ik zou deze leverancier aanraden
Misschien
Garry Kuijs 26-11-2020 - 10:23
Overgestapt via Gaslicht.com

Jammer ; dat ik niet op gewezen bent ; dat ik bij mij oude provider nog een maand tegoed had; koste mij 100eur voor contactbreuk!

  • Beetje jammer van die 100eur...
  • Ff de klant op wijzen dat het contract nog geldig was....
Opmerking van Gaslicht.com 26-11-2020 - 15:14
Beste meneer Kuijs,

Wat vervelend dat u te vroeg bent overgestapt. Helaas hebben de energieleveranciers geen inzage meer in de einddata van contracten waardoor u dit voortaan zelf moet opgeven bij het aanmelden.

Stuur gerust even een mail naar info@gaslicht.com dan kijken wij graag of wij hierin iets voor u kunnen betekenen.

Met vriendelijke groet,
Marlies
Beoordeling
7
Prijsstelling: 7
Online dienstverlening: n.v.t.
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Duurzaamheid: 7
Overstapproces: 8
Klantenservice: n.v.t.
Facturering: 7
Ik zou deze leverancier aanraden
Misschien
Pieterv Versteeg 25-11-2020 - 22:15
Overgestapt via Gaslicht.com

Ben pas kort klant bij Oxio we gaan zien of het bevalt

Beoordeling
9
Online dienstverlening: n.v.t.
Duurzaamheid: 8
Klantenservice: n.v.t.
Prijsstelling: 8
Overstapproces: 10
Facturering: 9
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
J de Vos 25-11-2020 - 11:38
Overgestapt via Gaslicht.com

Zowiezo ieder jaar informeren naar voordelige tarieven.

  • Probleemloos overstappen.
  • Geen.
Beoordeling
9
Online dienstverlening: 9
Prijsstelling: 9
Facturering: 9
Klantenservice: 9
Overstapproces: 9
Duurzaamheid: 9
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
Kim Dekker 25-11-2020 - 10:31
Overgestapt via Gaslicht.com

Handige app met verbruiksoverzicht

  • Handige app met verbruiksoverzicht
  • Oude qccount moest eerst nog verwijderd worden door de klantenservice voordat ik met mijn nieuwe gegevens kon inloggen in de app.
Beoordeling
9
Klantenservice: n.v.t.
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Online dienstverlening: 10
Prijsstelling: 8
Overstapproces: 10
Duurzaamheid: 8
Facturering: 8
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
H Jansen 25-11-2020 - 09:32
Overgestapt via Gaslicht.com

Elk jaar overstappen loont.

  • Ging super makkelijk, ook het aanpassen van het termijnbedrag.

Navigatie