De onafhankelijke energievergelijker
Ben Woldring
Vragen? Wij zijn vandaag bereikbaar tot 22.00 uur
Vergelijk energie en bekijk hoeveel u kunt besparen
Nu 3 maanden gratis Canal Digitaal Energie vergelijken
Oxxio

Oxxio reviews en ervaringen

Bent u benieuwd naar de ervaringen van andere klanten over Oxxio? Lees hier de Oxxio ervaringen en reviews. Is Oxxio uw energieleverancier? Laat bij klantervaringen uw eigen ervaringen over Oxxio achter. Zo helpt u anderen een weloverwogen keuze te maken.

73% van 156 klanten beveelt aan.
16% misschien 11% niet

Klantervaringen over Oxxio

9
Prijsstelling
8,0
Facturering
8,0
Overstapproces
10,0
Online dienstverlening
9,0
Duurzaamheid
8,0
Ik raad Oxxio aan
Annemiek 29-11-2021 - 10:42
Overgestapt via Gaslicht.com

De overstap via gas licht.com liep duidelijk en gemakkelijk. Oxxio had een goed prijs aanbod en groene stroom.

  • Hele goede app. Je ziet je verbruik gelijk.
  • Ben er net bij en nog geen verbeterpunten tegengekomen.
9
Facturering
9,0
Overstapproces
9,0
Prijsstelling
9,0
Klantenservice
9,0
Online dienstverlening
9,0
Ik raad Oxxio aan
Eertze 29-11-2021 - 10:30
Overgestapt via Gaslicht.com

7
Facturering
7,0
Online dienstverlening
7,0
Prijsstelling
7,0
Klantenservice
8,0
Klachtenafhandeling
8,0
Overstapproces
4,0
Duurzaamheid
6,0
Ruben Oedzes 28-11-2021 - 19:43
Overgestapt via Gaslicht.com

Bij overstap heb ik 1 typfout bij huidige contractdatum gemaakt waardoor onlogische datum. Dat is echter wel gewoon in gang gezet met als gevolg een boete en geen welkomstpremie bij de oude leverancier. Overstap heeft dus veel geld gekost en doet helaas de goed gedane overstappen van afgelopen jaren teniet.

  • Datum einde contract checken of deze logisch is en via dubbele invoer minder foutgevoelig maken.
9
Prijsstelling
8,0
Duurzaamheid
9,0
Facturering
9,0
Online dienstverlening
9,0
Overstapproces
9,0
Ik raad Oxxio aan
nico kingma 27-11-2021 - 11:36
Overgestapt via Gaslicht.com

Gaat goed, niet te duur, zit er al jaren, niet te moeilijk in omgang

8
Prijsstelling
8,0
Overstapproces
10,0
Klantenservice
7,0
Facturering
10,0
Online dienstverlening
7,0
Ik raad Oxxio aan
Sietske 27-11-2021 - 10:44
Overgestapt via Gaslicht.com

App is handig, facturering gaat geruisloos.

  • Biedt vertrouwen. Klantgegevens goed te volgen.
  • Bij twee afname adressen kun je niet gebruik maken van twee apps op hetzelfde email adres hebben. De klantenservice wist hier niet goed mee om te gaan. Heb zelf een ander emailadres aangemaakt. Maar twee apps lukt niet.
9
Prijsstelling
8,0
Duurzaamheid
9,0
Overstapproces
9,0
Facturering
9,0
Online dienstverlening
9,0
Klantenservice
9,0
Ik raad Oxxio aan
Lm gruppen 25-11-2021 - 16:29
Overgestapt via Gaslicht.com

  • No nonsens, ze doen wat ze beloven
7
Klantenservice
7,0
Klachtenafhandeling
7,0
Facturering
7,0
Online dienstverlening
7,0
Prijsstelling
7,0
Overstapproces
8,0
Duurzaamheid
7,0
MBC 25-11-2021 - 15:05
Overgestapt via Gaslicht.com

9
Klachtenafhandeling
9,0
Online dienstverlening
9,0
Facturering
8,0
Klantenservice
9,0
Prijsstelling
8,0
Overstapproces
9,0
Duurzaamheid
8,0
Ik raad Oxxio aan
Herman Noij 24-11-2021 - 11:25
Overgestapt via Gaslicht.com

Soepel overgang zoals iedere jaar bij gaslicht.

  • Snelle acties
10
Overstapproces
10,0
Online dienstverlening
10,0
Facturering
10,0
Prijsstelling
10,0
Duurzaamheid
10,0
Klantenservice
10,0
Klachtenafhandeling
10,0
Ik raad Oxxio aan
Froukje 24-11-2021 - 11:23
Overgestapt via Gaslicht.com

Goede prijs, soepele overstap.

9
Facturering
9,0
Prijsstelling
9,0
Online dienstverlening
10,0
Ik raad Oxxio aan
Jörn Oosting 24-11-2021 - 10:33
Overgestapt via Gaslicht.com

Erg makkelijk om te regelen toen ik op mezelf ging wonnen

  • Kan een planten box winnen 👁👄👁

Eerdere jaren

Website van het Jaar

Vergelijk en bespaar op uw energierekening

Vergelijk objectief alle energieleveranciers. Bij ons stapt u gemakkelijk in drie stappen over. Overstappen via Gaslicht.com is altijd gratis en levert een mooi voordeel op, zeker als u elk jaar opnieuw vergelijkt en overstapt.

Navigatie