De onafhankelijke energievergelijker
Ben Woldring
Vragen? Wij zijn vandaag bereikbaar tot 22.00 uur
Oxxio
77% van de klanten raadt Oxxio aan.
18% zegt Oxxio misschien aan te raden.

Oxxio ervaringen, informatie & beoordeling

Om u te helpen bij uw keus, willen wij u zoveel mogelijk informatie over de facturatie en geleverde diensten van Oxxio geven. Twijfelt u nog? Lees dan de Oxxio ervaringen en beoordelingen. Is Oxxio uw energieleverancier en wilt u zelf een ervaring en/of beoordeling over Oxxio plaatsen? Bij klantervaringen kunt u uw ervaringen en beoordeling over Oxxio met andere consumenten delen.

Vergelijk alle pakketten van Oxxio
Is Oxxio uw huidige leverancier? Bekijk het verlengaanbod
Het voordeligste actiepakket van Oxxio!
Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast actie
Welkomstpremie
€ 145
Jaarprijs
€ 1733,37
77%
van 557 klanten zou deze leverancier aanbevelen
18% misschien 5% niet

Klantervaringen

Beoordeling
9
Online dienstverlening: 9
Prijsstelling: 8
Facturering: 8
Duurzaamheid: n.v.t.
Klantenservice: 9
Overstapproces: 9
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
Robbert De Jong 3-8-2020 - 10:19
Overgestapt via Gaslicht.com

De overstap was goed geregeld.

  • Overstappen en de prijs.
  • Geen
Beoordeling
10
Overstapproces: 10
Facturering: 9
Prijsstelling: 9
Duurzaamheid: 9
Online dienstverlening: 10
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Klantenservice: 10
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
Dirk 3-8-2020 - 10:09
Overgestapt via Gaslicht.com

De overstap ging zeer gemakkelijk. Een paar jaar terug was ik al klanta bij Oxxio. Mijn oude account bleek daar nog te bestaan. Ik heb de klantenservice gebeld en ze hebben mij snel en vakkundig geholpen. Ik kon weer een nieuw account aanmaken nadat ze mijn oude account hadden verwijderd.

  • De app is een pluspunt. Als je een slimme meter heb kun je je verbruik zien.
  • De klantenservice helpt je snel en is vakkundig.
Beoordeling

Om te zorgen voor betrouwbare reviews van échte overstappers, controleren we of mensen zijn overgestapt via Gaslicht.com. Alleen deze reviews tellen mee voor de leverancierswaardering.

De review die u nu bekijkt, hebben we niet kunnen verifiëren en telt niet mee voor de leverancierswaardering.
9
Online dienstverlening: 9
Duurzaamheid: 8
Facturering: 9
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Klantenservice: n.v.t.
Prijsstelling: 9
Overstapproces: 10
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
Manasse Geelhoed 2-8-2020 - 16:11

Overstappen ging gemakkelijk.

  • Goede app.
  • Altijd zoeken naar verbeteringen.
Beoordeling
9
Duurzaamheid: n.v.t.
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Overstapproces: 9
Klantenservice: 9
Online dienstverlening: 9
Facturering: 9
Prijsstelling: 9
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
Johannes W. Pieffers 2-8-2020 - 13:50
Overgestapt via Gaslicht.com

Aanleiding was het lagere maandbedrag. Prettig gesprek aan de telefoon en er gebeurde wat was afgesproken.

H.P.

  • Alleen positieve ervaringen tnt. Zelf geen werk mee, alles wordt geregeld. En ik betaal 20 euro per maand minder. Natuurlijk moet ik nog wachten op de jaarnota. Maar daar heb ik voldoende vertrouwen in. Ook de Oxxio app is een duidelijke verbetering voor mij.
  • H. P.
Beoordeling
9
Klantenservice: n.v.t.
Prijsstelling: n.v.t.
Facturering: 8
Online dienstverlening: n.v.t.
Duurzaamheid: n.v.t.
Overstapproces: 10
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Ik zou deze leverancier aanraden
Misschien
M.Buursink 2-8-2020 - 11:49
Overgestapt via Gaslicht.com

de prijs

  • De overstap is perfect gelopen, de rest weet ik niet, zijn pas 3 weken klant
Beoordeling
4
Klachtenafhandeling: 1
Duurzaamheid: n.v.t.
Prijsstelling: 9
Online dienstverlening: 1
Overstapproces: 3
Facturering: 8
Klantenservice: 1
Ik zou deze leverancier aanraden
Nee
Luc Arends 2-8-2020 - 11:38
Overgestapt via Gaslicht.com

Wat een waardeloos bedrijf, klantenservice totaal onbereikbaar en een zeer slechte chatfunctie die geen helder antwoord geven kan. Ik had dus maar een terugbelnotitie achtergelaten en wat was hun reactie: u wordt na 6 weken teruggebeld i.v.m. drukte.......
Ja hoor, ik kan dus serieus 6 weken wachten totdat ik gebeld wordt.

  • Geen
  • Investeer in een goede klantenservice OXXIO!
Beoordeling
8
Online dienstverlening: 9
Prijsstelling: 8
Overstapproces: 8
Duurzaamheid: n.v.t.
Facturering: 8
Klantenservice: 9
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
Serge Janssen 1-8-2020 - 13:45
Overgestapt via Gaslicht.com

Goede prijs en alles online te regelen

  • Prijs
  • Online
  • Overstapbonus
  • Geen
Beoordeling
9
Online dienstverlening: 9
Overstapproces: 9
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Facturering: 9
Duurzaamheid: 9
Klantenservice: 9
Prijsstelling: 9
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
Ruud Bik 1-8-2020 - 11:31
Overgestapt via Gaslicht.com

Alle afspraken worden stipt nagekomen. Vriendelijke en snelle manier van werken, zonder opdringerig te worden.
Kortom: een verademing. Klasse.

Beoordeling
10
Overstapproces: 10
Duurzaamheid: n.v.t.
Online dienstverlening: n.v.t.
Facturering: 10
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Prijsstelling: 10
Klantenservice: n.v.t.
Ik zou deze leverancier aanraden
Misschien
Eggink 31-7-2020 - 23:08
Overgestapt via Gaslicht.com

Erg gemakkelijke overgang van de een naar de ander. Kind kan de was down.

Beoordeling
8
Online dienstverlening: 8
Prijsstelling: 8
Facturering: 8
Klantenservice: 8
Duurzaamheid: n.v.t.
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Overstapproces: 9
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
J.W.Dijkstra 31-7-2020 - 20:18
Overgestapt via Gaslicht.com

De overstap naar de nieuwe leverancier was vlug en goed geregeld

  • De welkomspremie is direct uitgekeerd
  • n.v.t.

Navigatie