Vergelijk het volledige energieaanbod
Energie vergelijken
Pure Energie

Pure Energie reviews en ervaringen

Bent u benieuwd naar de ervaringen van andere klanten over Pure Energie? Lees hier de Pure Energie ervaringen en reviews. Is Pure Energie uw energieleverancier? Laat bij klantervaringen uw eigen ervaringen over Pure Energie achter. Zo helpt u anderen een weloverwogen keuze te maken.

Het voordeligste actiepakket van Pure Energie!
Duurzaamheid stroom
Groene stroom NL
Duurzaamheid gas
CO2-gecompenseerd gas
92% van 59 klanten beveelt aan.
7% misschien 2% niet

Klantervaringen over Pure Energie

7
Overstapproces
8,0
Prijsstelling
5,0
Online dienstverlening
7,0
Karen Marks 20-5-2024 - 17:51
Overgestapt via Gaslicht.com

Geen

  • Ik heb nog geen verzoek ontvangen om mijn meterstanden door te geven. Hierdoor lijkt mij onmogelijk om in te zien wat mijn verbruik is.

Reacties

Raedthuys Pure Energie Webcare 21-5-2024 - 08:22
Hallo Karen,

Wij vragen in principe alleen de meterstanden op wanneer we deze niet op afstand kunnen uitlezen, bijvoorbeeld bij een conventionele meter. Mogelijk heb je een slimme meter en kunnen we de standen dus wel gewoon aflezen! We willen graag even met je meekijken om te kijken hoe de situatie met jouw meter precies zit. Zou je hiervoor contact met ons willen opnemen? 🍀

Met energieke groet, Caro
9
Prijsstelling
9,0
Overstapproces
9,0
Online dienstverlening
9,0
Duurzaamheid
9,0
Klantenservice
9,0
Ik raad Pure Energie aan
Willem Hoogerbeets 19-5-2024 - 13:39
Overgestapt via Gaslicht.com

Ben al vaker overgestapt en bij Pure Energie ging dat zonder enig probleem. Ik werd keurig van de voortgang op de hoogte gehouden. Tot nu toe zeer tevreden

  • goede communicatie
  • geen
1
Overstapproces
1,0
Facturering
1,0
Online dienstverlening
1,0
Prijsstelling
1,0
Klantenservice
1,0
Klachtenafhandeling
1,0
Maarten 19-5-2024 - 08:26
Overgestapt via Gaslicht.com

Aanmelden gaat prima maar je contract herroepen binnen de 14 dagen niet. Dit kan niet telefonisch (wat al belachelijk is) en op emails wordt niet gereageerd.

Reacties

Raedthuys Pure Energie Webcare 21-5-2024 - 08:17
Hey Maarten,

We herkennen ons niet helemaal in je feedback, maar vinden het uiteraard erg vervelend wanneer jouw annulering niet helemaal goed is gegaan. Annuleringen binnen de bedenktijd pakken we eigenlijk altijd binnen een werkdag op! Is het misschien mogelijk dat jouw e-mails niet zijn aangekomen? We zoeken het graag verder voor je uit, hiervoor kan je ons het beste wel even telefonisch benaderen. Bedankt alvast! 😊

Met energieke groet, Caro
8
Online dienstverlening
8,0
Duurzaamheid
8,0
Overstapproces
9,0
Facturering
8,0
Prijsstelling
8,0
Ik raad Pure Energie aan
Nico Moorman 14-5-2024 - 08:16
Overgestapt via Gaslicht.com

prima verlopen en duidelijke informatie

  • heldere informatie
  • snelle verwerking
9
Klantenservice
9,0
Prijsstelling
9,0
Facturering
9,0
Duurzaamheid
8,0
Online dienstverlening
9,0
Overstapproces
9,0
Ik raad Pure Energie aan
Albert Wielink 13-5-2024 - 09:03
Overgestapt via Gaslicht.com

Overstap verliep soepel. Beloftes worden nagekomen.

  • Prijs
  • App
10
Prijsstelling
10,0
Overstapproces
10,0
Duurzaamheid
10,0
Facturering
9,0
Ik raad Pure Energie aan
J. Hendrikx 10-5-2024 - 09:18
Overgestapt via Gaslicht.com

Goed voor milieu en zeer acceptabele prijs encontracten

  • Dankzij gelicht.com gemakkelijke en goede overstap
  • Niet te noemen

Reacties

Raedthuys Pure Energie Webcare 22-5-2024 - 08:08
Beste meneer/mevrouw Hendrikx,

Bedankt voor uw feedback!🍀
7
Klantenservice
7,0
Online dienstverlening
7,0
Overstapproces
6,0
Prijsstelling
7,0
AvdB 4-5-2024 - 11:04
Overgestapt via Gaslicht.com

De ontvangen mails correspondeerden niet altijd met de werkelijkheid. De vriendelijke meneer bij de helpdesk bood uitkomst, maar tot het allerlaatste moment was het spannend voor mij dat wat hij zei ook waarheid zou zijn. Ik heb me onterecht zorgen gemaakt. Maar Pure Energie, zet niet royaal van tevoren in de mail dat de opzegging naar de huidige provider is verstuurd terwijl je dat in werkelijkheid pas één dag van tevoren doet. Dit creëert verwarring en ongerustheid. De meneer aan de telefoon was vriendelijk en behulpzaam, maar als de informatievoorziening in de mail correct was geweest zou ik niet hebben hoeven bellen. Ik heb meer te doen.

  • Zorg voor eerlijke informatievoorziening, creëer geen zoekplaatje voor de klant.

Reacties

Raedthuys Pure Energie Webcare 21-5-2024 - 08:11
Hi AvdB!

Fijn om te horen dat je duidelijke antwoorden hebt kunnen krijgen van mijn collega. We gaan je feedback intern doorzetten, bedankt hiervoor! 😊

Met energieke groet, Caro
10
Prijsstelling
9,0
Klantenservice
10,0
Overstapproces
10,0
Facturering
9,0
Duurzaamheid
10,0
Online dienstverlening
10,0
Ik raad Pure Energie aan
Sjraar Roelofs 30-4-2024 - 08:49
Overgestapt via Gaslicht.com

Nadat Budgetenergie aankondigde mevoortaan 40 euro per maand af te gaan troggelen voor terugleveren van stroom ben ik via Gaslicht.com bij Pure Energie terecht gekomen. Prima prijzen, geen terugleverboete, rimpelloze overstap en regelmatige rapportage van alle vorderingen. Voor mij een perfecte overstap. Kan Pure Energie volmondig aanraden!

  • Rimpelloze overstap.
  • Prima tarieven
  • Geen terugleverboete
  • Uitstekende communicatie
  • Nog geen gevonden
9
Overstapproces
10,0
Online dienstverlening
9,0
Prijsstelling
8,0
Facturering
8,0
Ik raad Pure Energie aan
F. Van Oosterum 19-4-2024 - 15:20
Overgestapt via Gaslicht.com

Probleemloze overgang. Mooie informatieve app over verbruik.

  • Fraaie app voor inzicht in verbruik.
  • Meer inzicht in tarieven met en zonder zonnepanelen.
10
Facturering
8,0
Online dienstverlening
10,0
Duurzaamheid
9,0
Klantenservice
10,0
Prijsstelling
10,0
Overstapproces
10,0
Ik raad Pure Energie aan
Maarten 18-4-2024 - 08:40
Overgestapt via Gaslicht.com

Overstap was simpel en scherpe prijzen. Online kan je makkelijk alles regelen

  • Soepele overstap zonder gedoe
Website van het Jaar Shopping Awards

Vergelijk het volledige energieaanbod

Vergelijk objectief alle energieleveranciers. Bij ons stapt u gemakkelijk in drie stappen over. Overstappen via Gaslicht.com is altijd gratis. Vergelijk en stap over.