De onafhankelijke energievergelijker
Ben Woldring
Vragen? Wij zijn vandaag bereikbaar tot 22.00 uur
Vergelijk energie en bekijk hoeveel u kunt besparen
Nu 3 maanden gratis Canal Digitaal Energie vergelijken
Pure Energie

Pure Energie reviews en ervaringen

Bent u benieuwd naar de ervaringen van andere klanten over Pure Energie? Lees hier de Pure Energie ervaringen en reviews. Is Pure Energie uw energieleverancier? Laat bij klantervaringen uw eigen ervaringen over Pure Energie achter. Zo helpt u anderen een weloverwogen keuze te maken.

Het voordeligste actiepakket van Pure Energie!
Welkomstpremie € 70
€ 4214,13
Totaal per jaar
Duurzaamheid stroom
Groene stroom NL
Duurzaamheid gas
CO2-gecompenseerd gas
76% van 17 klanten beveelt aan.
24% misschien 0% niet

Klantervaringen over Pure Energie

10
Prijsstelling
10,0
Facturering
10,0
Overstapproces
10,0
Duurzaamheid
10,0
Ik raad Pure Energie aan
Michel Taling 30-11-2021 - 11:55
Overgestapt via Gaslicht.com

Gunstige prijs, overstappen verliep vlekkeloos. Precies dat wat je altijd hoopt maar niet altijd krijgt..

  • Prijs, overstapservice
  • Nog niet ontdekt
8
Facturering
8,0
Overstapproces
10,0
Duurzaamheid
10,0
Online dienstverlening
4,0
Prijsstelling
9,0
T. Hoving 28-11-2021 - 21:11
Overgestapt via Gaslicht.com

Helaas moet je een slimme meter extra huren, terwijl ik een slimme meter heb. Heel vreemd.

  • Slecht gebruikoverzicht, dus verbeteren en niet met een aparte slimme meter.
8
Online dienstverlening
10,0
Overstapproces
10,0
Klantenservice
8,0
Prijsstelling
5,0
Jacob Fluks 26-11-2021 - 16:25
Overgestapt via Gaslicht.com

n.v.t.

  • n.v.t.
  • n.v.t.
9
Prijsstelling
9,0
Online dienstverlening
9,0
Facturering
9,0
Duurzaamheid
9,0
Overstapproces
9,0
Ik raad Pure Energie aan
Geert Jan Leeuwen van 23-11-2021 - 11:19
Overgestapt via Gaslicht.com

Groene leverancier past in deze tijd van sustainability.

  • Groene energie
8
Duurzaamheid
8,0
Facturering
8,0
Klachtenafhandeling
8,0
Klantenservice
8,0
Overstapproces
8,0
Online dienstverlening
8,0
Prijsstelling
8,0
G.Brinkman 11-11-2021 - 17:35
Overgestapt via Gaslicht.com

Alles is snel en gemakkelijk verlopen

8
Duurzaamheid
8,0
Prijsstelling
8,0
Online dienstverlening
8,0
Overstapproces
8,0
Facturering
8,0
Ik raad Pure Energie aan
Yaiza de Bruin 11-11-2021 - 11:51
Overgestapt via Gaslicht.com

goed geprijsde aanbieding en alles is goed verlopen

8
Overstapproces
8,0
Duurzaamheid
8,0
Klantenservice
8,0
Prijsstelling
9,0
L.J.A. van Bijsterveld 11-11-2021 - 11:43
Overgestapt via Gaslicht.com

te kort klant dus nog geen adbies

  • ??
  • ??
8
Facturering
8,0
Duurzaamheid
8,0
Overstapproces
8,0
Klantenservice
8,0
Prijsstelling
8,0
Online dienstverlening
8,0
Ik raad Pure Energie aan
Westland 10-11-2021 - 12:40
Overgestapt via Gaslicht.com

Snelle duidelijke site

  • Aandacht voor mogelijkheid van pire energie meter en uitleg daarbij
10
Prijsstelling
10,0
Facturering
10,0
Online dienstverlening
10,0
Overstapproces
10,0
Klantenservice
10,0
Duurzaamheid
10,0
Klachtenafhandeling
10,0
Ik raad Pure Energie aan
Frank 7-11-2021 - 10:10
Overgestapt via Gaslicht.com

Gelukkig net op tijd overgestapt voor 5 jaar! Prima prijs en goede communicatie. De app met realtime data kan alleen worden gebruikt na aanschaf van een meter (€50).

  • Groene energie!
  • Geen
Beoordeling

Om te zorgen voor betrouwbare ervaringen van échte overstappers, controleren we of mensen zijn overgestapt via Gaslicht.com. Alleen deze reviews tellen mee voor de leverancierswaardering.

De ervaring die u nu bekijkt, hebben we niet kunnen verifiëren en telt niet mee voor de leverancierswaardering.
7
Klantenservice
6,0
Online dienstverlening
6,0
Klachtenafhandeling
6,0
Duurzaamheid
10,0
Facturering
8,0
Yolanda 5-11-2021 - 08:39

Heel fijn om bij een echt groene energiemaatschappij te zitten!!!

  • De administratie mbt de jaarafrekening is erg slecht. Van de 5 jaar nu al het 4e jaar een foute jaarafrekening ontvangen. 2 jaar van mijn 3 jarige contract is de actiekorting er niet afgehaald. Zojuist voor het 3e jaar maar 11 termijnbedragen benoemd ipv 12 waardoor ik zogenaamd veel meer moet bijbetalen dan in werkelijkheid. Echt goed checken dus als je klant bent!

Eerdere jaren

Website van het Jaar

Vergelijk en bespaar op uw energierekening

Vergelijk objectief alle energieleveranciers. Bij ons stapt u gemakkelijk in drie stappen over. Overstappen via Gaslicht.com is altijd gratis en levert een mooi voordeel op, zeker als u elk jaar opnieuw vergelijkt en overstapt.

Navigatie