De onafhankelijke energievergelijker
Ben Woldring
Vragen? Stuur ons een Whatsapp-bericht
Pure Energie
92% van de klanten raadt Pure Energie aan.
8% zegt Pure Energie misschien aan te raden.

Pure Energie ervaringen, informatie & beoordeling

Om u te helpen bij uw keus, willen wij u zoveel mogelijk informatie over de facturatie en geleverde diensten van Pure Energie geven. Twijfelt u nog? Lees dan de Pure Energie ervaringen en beoordelingen. Is Pure Energie uw energieleverancier en wilt u zelf een ervaring en/of beoordeling over Pure Energie plaatsen? Bij klantervaringen kunt u uw ervaringen en beoordeling over Pure Energie met andere consumenten delen.

Vergelijk alle pakketten van Pure Energie
Is Pure Energie uw huidige leverancier? Bekijk het verlengaanbod
Het voordeligste actiepakket van Pure Energie!
100% Nederlandse Windstroom en CO2-Neutraal Gas vast 1 jaar Actie
Welkomstpremie
€ 70
Jaarprijs
€ 1851,87
92%
van 13 klanten zou deze leverancier aanbevelen
8% misschien 0% niet

Klantervaringen

Beoordeling
10
Klantenservice: 10
Facturering: 10
Online dienstverlening: 10
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Duurzaamheid: 10
Prijsstelling: 10
Overstapproces: 10
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
Miranda 31-5-2020 - 15:24
Overgestapt via Gaslicht.com

Duidelijke informatie en behulpzame medewerkers.

Beoordeling

Om te zorgen voor betrouwbare reviews van échte overstappers, controleren we of mensen zijn overgestapt via Gaslicht.com. Alleen deze reviews tellen mee voor de leverancierswaardering.

De review die u nu bekijkt, hebben we niet kunnen verifiëren en telt niet mee voor de leverancierswaardering.
10
Online dienstverlening: 10
Prijsstelling: 10
Klantenservice: 10
Klachtenafhandeling: 10
Duurzaamheid: 10
Facturering: 10
Overstapproces: n.v.t.
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
Lute 29-5-2020 - 12:23

Voor het eerst op mezelf gaan wonen en Pure Energie kwam naar boven als goedkoopste én meest duurzaam. Het was voor mij nog wel een zoektocht hoe alles werkt maar Pure Energie heeft mij daar heel goed bij geholpen. Stap voor stap is mij uitgelegd hoe ik alles moet regelen, ook geholpen met zonnepanelen aanmelden e.d. De bereikbaarheid is goed en er wordt heel snel gereageerd. Op het begin was een klein foutje gemaakt maar dit is ook meteen weer opgelost. Het maandelijkse overzicht is heel duidelijk en ook worden er regelmatig leuke nieuwsbrieven gestuurd. De prijs is ook heel aantrekkelijk. Ik ben helemaal tevreden!

  • Goed bereikbaar
  • Snelle reactietijd
  • Duidelijk overzicht van maandelijkse gebruik
  • Leuke nieuwsbrieven
  • Aantrekkelijke prijs
  • Meest duurzaam
  • Erg behulpzaam
  • Geen
Beoordeling
8
Duurzaamheid: 10
Facturering: 8
Prijsstelling: 8
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Klantenservice: 9
Online dienstverlening: 8
Overstapproces: 6
Ik zou deze leverancier aanraden
Misschien
Erik Vedder 15-5-2020 - 10:23
Overgestapt via Gaslicht.com

Ik vind het overstapproces voor G/L erg verwarrend. Anders dan bij een ziektekostenverzekering, die altijd op dezelfde datum ingaat en afloopt (en het dus duidelijk is wanneer je op moet zeggen), vind ik het voor G/L nooit helemaal duidelijk per wanneer nu exact wat boetevrij kan (verlengen/opzeggen/nieuw contract in laten gaan). De klantenservice van Pure Energie heeft me hierin echter goed geholpen!

  • De begeleiding door de klantenservice in mijn keuze was geweldig; heldere uitleg, meedenken enz. Heel blij mee!
  • Ik vind het overstapproces voor G/L erg verwarrend. Anders dan bij een ziektekostenverzekering, die altijd op dezelfde datum ingaat en afloopt (en het dus duidelijk is wanneer je op moet zeggen), vind ik het voor G/L nooit helemaal duidelijk per wanneer nu exact wat boetevrij kan (verlengen/opzeggen/nieuw contract in laten gaan). Dit is echter geen kritiek op Pure Energie, maar op het proces als geheel.
  • Ander verbeterpunt is wellicht om een directe link op te nemen naar de jaarlijkse objectieve meting van alle energieleveranciers v.w.b. duurzaamheid. Dit bepaalt in hoge mate de partijen waar ik tussen kies.
Beoordeling
9
Facturering: n.v.t.
Duurzaamheid: 8
Overstapproces: n.v.t.
Prijsstelling: 9
Klantenservice: 9
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Online dienstverlening: 9
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
Martine Nijkamp 19-4-2020 - 14:17
Overgestapt via Gaslicht.com

per telefoon uiterst correct te woord gestaan en de daad bij het woord gevoerd

  • zie boven
  • (nog) niet mogelijk
Beoordeling
9
Facturering: 7
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Duurzaamheid: 10
Klantenservice: n.v.t.
Prijsstelling: 10
Overstapproces: 10
Online dienstverlening: n.v.t.
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
Hugo Braun 28-3-2020 - 13:00
Overgestapt via Gaslicht.com

Ik wil alleen maar zo groen mogelijke energie en jullie stonden bovenaan in dit lijstje....

Beoordeling
8
Duurzaamheid: 10
Overstapproces: 8
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Facturering: 8
Klantenservice: n.v.t.
Prijsstelling: 8
Online dienstverlening: 8
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
Han 16-3-2020 - 11:01
Overgestapt via Gaslicht.com

Goed bedrijf met duidelijke online diensten.

Beoordeling
8
Duurzaamheid: 10
Facturering: 8
Overstapproces: 8
Prijsstelling: 8
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Klantenservice: 8
Online dienstverlening: 8
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
Roel 14-3-2020 - 14:42
Overgestapt via Gaslicht.com

Beoordeling
9
Facturering: 9
Prijsstelling: 9
Online dienstverlening: 9
Duurzaamheid: 9
Klachtenafhandeling: 9
Klantenservice: 9
Overstapproces: 9
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
S Van Dael 12-3-2020 - 13:00
Overgestapt via Gaslicht.com

Vriendelijke en behulpzaam

  • Staat klaar voor alle vragen en zeer behulpzaam
Beoordeling
9
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Duurzaamheid: 10
Klantenservice: 9
Prijsstelling: 9
Facturering: 9
Overstapproces: 9
Online dienstverlening: 9
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
Eric van Nugteren 28-2-2020 - 11:06
Overgestapt via Gaslicht.com

Na regelmatig overstappen via gaslicht was ik bij een super duurzame club (begint met een Q) terecht gekomen. Uiteraard weet ik dat je eigenlijk regelmatig moet overstappen om de maximale besparing in geld te halen. En toch blijkt dat deze duurzame organisaties verlies leiden en dus worden overgenomen. Tijd om weer over te stappen en dat uiteraard via gaslicht gedaan. N.B. ook andere vergelijkingssites bekeken (vertrouwen is goed, zeker weten is beter) maar die van gaslicht is m.i. het meest objectief. Oh en nu voor 5 jaar bij Pure Energie. Ik verwacht dat de gasprijs gaat stijgen en we meer met electra gaan doen. Op dit moment (febr 2020) verkeerd gegokt, maar ik heb nog een lange tijd.

  • Objectieve vergelijkingen
  • Ik ben niet gek van de gespnsorde aanbiedingen bovenin, maar die zijn tenminste wel zichtbaar
Beoordeling
8
Klantenservice: 8
Facturering: 8
Duurzaamheid: 10
Klachtenafhandeling: 8
Online dienstverlening: 8
Overstapproces: 8
Prijsstelling: 8
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
T Osinga - Bijl 25-2-2020 - 14:15
Overgestapt via Gaslicht.com

Tevreden

Navigatie