De onafhankelijke energievergelijker
Ben Woldring
Vragen? Wij zijn vandaag bereikbaar tot 22.00 uur
Pure Energie
85% van de klanten raadt Pure Energie aan.
15% zegt Pure Energie misschien aan te raden.

Pure Energie ervaringen, informatie & beoordeling

Om u te helpen bij uw keus, willen wij u zoveel mogelijk informatie over de facturatie en geleverde diensten van Pure Energie geven. Twijfelt u nog? Lees dan de Pure Energie ervaringen en beoordelingen. Is Pure Energie uw energieleverancier en wilt u zelf een ervaring en/of beoordeling over Pure Energie plaatsen? Bij klantervaringen kunt u uw ervaringen en beoordeling over Pure Energie met andere consumenten delen.

Vergelijk alle pakketten van Pure Energie
Is Pure Energie uw huidige leverancier? Bekijk het verlengaanbod
Het voordeligste actiepakket van Pure Energie!
100% Nederlandse Windstroom en CO2-Neutraal Gas vast 5 jaar Actie
Welkomstpremie
€ 350
Jaarprijs
€ 1958,07
85%
van 40 klanten zou deze leverancier aanbevelen
15% misschien 0% niet

Klantervaringen

Beoordeling
9
Facturering: 9
Duurzaamheid: 10
Overstapproces: 8
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Prijsstelling: 9
Klantenservice: n.v.t.
Online dienstverlening: 9
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
Rowin verheij 17-1-2021 - 10:31
Overgestapt via Gaslicht.com

Groen en de hoogste teruglevering vergoeding. Belangrijk als je zonnepanelen hebt.

  • Teruglevering vergoeding. De beste keus als je zonnepanelen hebt
  • Nog niets bedacht.
Beoordeling
10
Klantenservice: 9
Overstapproces: 10
Facturering: 10
Duurzaamheid: 10
Online dienstverlening: 10
Prijsstelling: 10
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
Paul van der Vlugt 12-1-2021 - 19:50
Overgestapt via Gaslicht.com

Mooi bedrijf zit goed in elkaar en super duurzaam.
Geven een goed onderbouwd aanbod waar je mee uit de voeten kan.

  • snelle reactie van klanten service korte wachttijd
  • Om je energie direct uit te lezen in de app heb je een apart e meter nodig die je aan je slimme meter hangt.
  • En kost minimaal 50 euro. Jammer
Beoordeling
10
Klantenservice: n.v.t.
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Facturering: 9
Prijsstelling: 9
Overstapproces: 10
Duurzaamheid: 10
Online dienstverlening: 10
Ik zou deze leverancier aanraden
Misschien
Marja 5-1-2021 - 10:46
Overgestapt via Gaslicht.com

Super groen

  • Gemakkelijk overstappen
Beoordeling
10
Overstapproces: 10
Facturering: 10
Duurzaamheid: 10
Online dienstverlening: 10
Prijsstelling: 10
Klantenservice: 10
Klachtenafhandeling: 10
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
J. Yu 3-1-2021 - 12:10
Overgestapt via Gaslicht.com

De overstap was goed geregeld, niks mis mee.

Beoordeling

Om te zorgen voor betrouwbare reviews van échte overstappers, controleren we of mensen zijn overgestapt via Gaslicht.com. Alleen deze reviews tellen mee voor de leverancierswaardering.

De review die u nu bekijkt, hebben we niet kunnen verifiëren en telt niet mee voor de leverancierswaardering.
10
Prijsstelling: 10
Klantenservice: 10
Overstapproces: 10
Klachtenafhandeling: 10
Online dienstverlening: 10
Facturering: 10
Duurzaamheid: 10
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
wim klunnen 30-12-2020 - 23:13

Pure groene energie. Nu gaat mijn zonneenegie naar andere groene verbruikers

  • Alles zeer vlot verlopen en ook een vergissing zeer coulant aangepast.
  • Geen
Beoordeling
9
Duurzaamheid: 10
Overstapproces: 10
Prijsstelling: 9
Klantenservice: n.v.t.
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Facturering: 7
Online dienstverlening: 10
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
A.Stuut 23-12-2020 - 11:54
Overgestapt via Gaslicht.com

De volledige groene stroomleverantie

Beoordeling

Om te zorgen voor betrouwbare reviews van échte overstappers, controleren we of mensen zijn overgestapt via Gaslicht.com. Alleen deze reviews tellen mee voor de leverancierswaardering.

De review die u nu bekijkt, hebben we niet kunnen verifiëren en telt niet mee voor de leverancierswaardering.
9
Online dienstverlening: 9
Facturering: 9
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Klantenservice: 9
Overstapproces: 9
Prijsstelling: 9
Duurzaamheid: 9
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
J. H. M. Boudrie 21-12-2020 - 11:34

Zeer duurzaam

Beoordeling

Om te zorgen voor betrouwbare reviews van échte overstappers, controleren we of mensen zijn overgestapt via Gaslicht.com. Alleen deze reviews tellen mee voor de leverancierswaardering.

De review die u nu bekijkt, hebben we niet kunnen verifiëren en telt niet mee voor de leverancierswaardering.
9
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Klantenservice: n.v.t.
Duurzaamheid: 10
Prijsstelling: 9
Overstapproces: 9
Facturering: 8
Online dienstverlening: 8
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
Joshua Jacobs 15-12-2020 - 15:10

Met het oog op de prijs en de duurzaamheid heb ik toch de sprong gewaagd naar een kleinere speler op de markt. Daarin wil ik graag investeren. Voorlopig pakt dit goed uit met de overzichten, al zit ik er te kort bij om een heel uitgebreide samenvatting van de service te geven. De vooruitblikken zijn echter goed na een mooie start!

  • - Overstap goed geregeld
  • - Warm welkom
  • - Erg groot percentage afkomstig van zonneënergie, uitgebreid controlecentrum
  • Nvt
Beoordeling

Om te zorgen voor betrouwbare reviews van échte overstappers, controleren we of mensen zijn overgestapt via Gaslicht.com. Alleen deze reviews tellen mee voor de leverancierswaardering.

De review die u nu bekijkt, hebben we niet kunnen verifiëren en telt niet mee voor de leverancierswaardering.
9
Klantenservice: n.v.t.
Overstapproces: 10
Prijsstelling: 9
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Duurzaamheid: 8
Facturering: 9
Online dienstverlening: 10
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
S Bar 11-12-2020 - 13:45

Overstap zonder problemen

  • Via gaslicht de beste aanbieder gekozen, supersnel alles geregeld
Beoordeling
7
Overstapproces: 6
Duurzaamheid: 9
Klantenservice: 6
Klachtenafhandeling: 5
Facturering: n.v.t.
Prijsstelling: 9
Online dienstverlening: n.v.t.
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
Loomans 26-11-2020 - 15:46
Overgestapt via Gaslicht.com

Goedkoop

  • Groen
  • Flexibiliteit mag verbeterd worden

Navigatie