Genomineerd voor 2020!
Stem op Gaslicht.com
En win een SONOS Play:5
Door deel te nemen maakt u kans op een SONOS Play:5, een Bol.com cadeaubon of een hotelovernachting. Deze prijzen worden uitgereikt door de organisatie van de Website van het Jaar.
De onafhankelijke energievergelijker
Ben Woldring
Vragen? Stuur ons een Whatsapp-bericht
Pure Energie
89% van de klanten raadt Pure Energie aan.
11% zegt Pure Energie misschien aan te raden.

Pure Energie ervaringen, informatie & beoordeling

Om u te helpen bij uw keus, willen wij u zoveel mogelijk informatie over de facturatie en geleverde diensten van Pure Energie geven. Twijfelt u nog? Lees dan de Pure Energie ervaringen en beoordelingen. Is Pure Energie uw energieleverancier en wilt u zelf een ervaring en/of beoordeling over Pure Energie plaatsen? Bij klantervaringen kunt u uw ervaringen en beoordeling over Pure Energie met andere consumenten delen.

Vergelijk alle pakketten van Pure Energie
Is Pure Energie uw huidige leverancier? Bekijk het verlengaanbod
Het voordeligste actiepakket van Pure Energie!
100% Nederlandse Windstroom en CO2-Neutraal Gas vast 1 jaar Actie
Welkomstpremie
€ 70
Jaarprijs
€ 1849,98
89%
van 18 klanten zou deze leverancier aanbevelen
11% misschien 0% niet

Klantervaringen

Beoordeling
10
Klantenservice: n.v.t.
Prijsstelling: 10
Online dienstverlening: n.v.t.
Overstapproces: 10
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Duurzaamheid: n.v.t.
Facturering: 10
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
A. Sanders 13-9-2020 - 12:00
Overgestapt via Gaslicht.com

Overstappen kan niet gemakkelijker want alles wordt goed voor je geregeld.

Beoordeling
8
Facturering: 8
Overstapproces: 9
Duurzaamheid: 9
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Klantenservice: 8
Prijsstelling: 8
Online dienstverlening: 8
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
A Saalmink 3-9-2020 - 17:46
Overgestapt via Gaslicht.com

overstap is geruisloos verlopen, verder ook geen klachten.

Beoordeling
7
Duurzaamheid: n.v.t.
Facturering: n.v.t.
Prijsstelling: 8
Online dienstverlening: 7
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Overstapproces: 7
Klantenservice: 7
Ik zou deze leverancier aanraden
Misschien
Shafik 31-8-2020 - 16:41
Overgestapt via Gaslicht.com

Ging allemaal wel goed. Alleen bleef de vorige leverancier tot op het laatst zeuren of ik niet wilde blijven, hoewel dus Pure Energie blijkbaar op tijd had opgezegd voor me. Erg irritant van Greenchoice. Aangezien ik pas een maand geleden ben overgestapt kan ik nog niet veel zeggen over de service.

  • PE heeft een reëel voorschotbedrag in rekening gebracht.
  • Vorige leverancier duidelijk maken dat zij mij niet moeten mailen nadat ze opgezegd hebben.
Beoordeling
9
Facturering: 8
Online dienstverlening: 9
Prijsstelling: 9
Klachtenafhandeling: 9
Duurzaamheid: 10
Klantenservice: 9
Overstapproces: 9
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
John Burger 24-8-2020 - 17:34
Overgestapt via Gaslicht.com

Prima echt groene leverancier. Laagste prijs is niet altijd doorslaggevend. Geen schimmige buitenlandse certificaten. Gewoon groene stroom zoals het moet zijn.

  • Echt groene stroom
Beoordeling
8
Klantenservice: 9
Facturering: 4
Klachtenafhandeling: 9
Prijsstelling: 9
Duurzaamheid: 9
Overstapproces: 9
Online dienstverlening: 9
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
Geert Jan 24-8-2020 - 10:25
Overgestapt via Gaslicht.com

Top geregeld

  • Goede maatschappij
Beoordeling
10
Overstapproces: 10
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Facturering: 10
Klantenservice: 9
Online dienstverlening: 10
Duurzaamheid: 10
Prijsstelling: 10
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
Wim Rozing 15-8-2020 - 08:17
Overgestapt via Gaslicht.com

Een vlekkeloze overgang. En met Pure Energie een bijdrage aan de groene energie. Dit geeft een extra comfortabel gevoel als ik gebruik maak van hun energie. Zowel bij het douchen als bij het moment dat de verwarming brand. Kwaliteit dus, een bewuste keuze.

  • Groene energie.
  • Goede prijs / kwaliteit verhouding.
  • Snelle en goede service.
  • Transparant en helder.
  • Geen
Beoordeling
9
Klantenservice: 10
Duurzaamheid: 9
Online dienstverlening: 9
Prijsstelling: 8
Facturering: 9
Overstapproces: 10
Klachtenafhandeling: 10
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
Adri Brouwer 13-8-2020 - 13:44
Overgestapt via Gaslicht.com

Cliëntvriendelijke diensverlening. Snelle reactie op mailvragen.
Duidelijke keuze voor duurzaamheid.

  • Zie bovengenoemde punten onder "Motivatie".
  • Vrije keuze in vaststellen hoogte voorschotbedrag
Beoordeling
9
Klachtenafhandeling: 10
Overstapproces: 10
Prijsstelling: 8
Duurzaamheid: 9
Online dienstverlening: 9
Facturering: 9
Klantenservice: 10
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
Adri Brouwer 13-8-2020 - 13:44
Overgestapt via Gaslicht.com

Cliëntvriendelijke diensverlening. Snelle reactie op mailvragen.
Duidelijke keuze voor duurzaamheid.

  • Zie bovengenoemde punten onder "Motivatie".
  • Vrije keuze in vaststellen hoogte voorschotbedrag
Beoordeling

Om te zorgen voor betrouwbare reviews van échte overstappers, controleren we of mensen zijn overgestapt via Gaslicht.com. Alleen deze reviews tellen mee voor de leverancierswaardering.

De review die u nu bekijkt, hebben we niet kunnen verifiëren en telt niet mee voor de leverancierswaardering.
8
Prijsstelling: 10
Klantenservice: 9
Overstapproces: 10
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Duurzaamheid: n.v.t.
Facturering: 10
Online dienstverlening: 2
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
Andre 12-8-2020 - 08:38

Overdracht ging probleemloos, contact met de klantenservice ging zonder problemen.
Er wordt gesproken over een app, maar hiervoor moet je een extra Verbruikersmanager aanschaffen( +/- €100,00) welke alleen werkt met de Pure energie app. Eind april een mail ontvangen dat de app / verbruikersmanager nog in de test fase zitten.

  • Duidelijke informatie(geen verstopte) op de website, dat de app alleen te gebruiken is met een uitbreidingsmodule.
  • Snelheid van het Dashboard laat ook te wensen over, zowel op telefoon als Desktop zeer traag en dat ligt niet aan mijn G4 of glasvezel aansluiting
Beoordeling
9
Klantenservice: n.v.t.
Prijsstelling: 8
Facturering: 9
Duurzaamheid: 9
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Online dienstverlening: 8
Overstapproces: 9
Ik zou deze leverancier aanraden
Misschien
Jan S. 11-8-2020 - 23:56
Overgestapt via Gaslicht.com

Hangt van verschillende factoren af. Ik weet mijn verbruik. En het tarief past daarbij. Voor anderen kan het anders uitpakken. Wat wel aanspreekt is dat het 100% groene energie is. Mag iets kosten. Overstap goed. Geen problemen.

  • Groene energie
  • De pagina mag iets sneller.

Navigatie