Genomineerd voor 2022!
Stem op Gaslicht.com
En win een PlayStation 5
Door deel te nemen maakt u kans op:
  • Playstation 5 Disk Edition (t.w.v. 500 euro)
  • Een bioscoopabonnement voor een jaar (t.w.v. 200 euro) voor Vue of Pathé
  • Smartwatch (Apple SE, Samsung Galaxy Watch5 of vergelijkbaar t.w.v. 300 euro)
  • Tweehonderd euro shoptegoed
  • 2x Instax Mini met fotopapier
Deze prijzen worden uitgereikt door de organisatie van de Website van het Jaar.
De onafhankelijke energievergelijker
Ben Woldring
Vragen? Wij zijn vandaag bereikbaar tot 17.00 uur
Pure Energie

Pure Energie reviews en ervaringen

Bent u benieuwd naar de ervaringen van andere klanten over Pure Energie? Lees hier de Pure Energie ervaringen en reviews. Is Pure Energie uw energieleverancier? Laat bij klantervaringen uw eigen ervaringen over Pure Energie achter. Zo helpt u anderen een weloverwogen keuze te maken.

81% van 16 klanten beveelt aan.
19% misschien 0% niet

Klantervaringen over Pure Energie

8
Facturering
8,0
Klachtenafhandeling
8,0
Duurzaamheid
8,0
Prijsstelling
7,0
Klantenservice
8,0
Online dienstverlening
8,0
Overstapproces
10,0
Ik raad Pure Energie aan
Leo vd Heijden 25-5-2022 - 19:22
Overgestapt via Gaslicht.com

Oude leverancier budgetenergie verhoogde het maandbedrag met 250 euro
Via uw site duidelijk overzicht

  • Alles perfect geregeld zoals toegezegd.
  • Maandbedrag meer dan 100 euro lager dan oude leverancier
  • N.v.t.
8
Klantenservice
8,0
Overstapproces
8,0
Duurzaamheid
8,0
Prijsstelling
8,0
Facturering
8,0
Chris 24-5-2022 - 09:38
Overgestapt via Gaslicht.com

Groene, Nederlandse energie. Soepele overstap.

  • De verbruiksgegevens worden ondanks een slimme meter met vertraging van enkele dagen gepubliceerd.
  • Alleen als je extra betaald (inclusief een zoveelste apparaat in je meterkast) zijn je realtimegegevens in te zien.
9
Prijsstelling
9,0
Duurzaamheid
9,0
Facturering
9,0
Overstapproces
10,0
Ik raad Pure Energie aan
peter 21-5-2022 - 08:40
Overgestapt via Gaslicht.com

Ons contract liep af en zoeken is via gas-licht.com erg eenvoudig.

  • voldoende aanbiedingen
  • voldoende prijsverschillen
  • gemakkelijk afsluiten met 14 dagen bedenktijd.
  • geen
9
Duurzaamheid
10,0
Prijsstelling
8,0
Overstapproces
9,0
Facturering
8,0
Online dienstverlening
9,0
Klantenservice
9,0
Ik raad Pure Energie aan
Erwin 11-5-2022 - 08:33
Overgestapt via Gaslicht.com

Duidelijk proces, eerlijke prijs

  • Maandelijks gebruiksoverzicht
  • In het overzicht een cummulatief opnemen zodat boven of onder totaal voorschotbedrag in 1 keer duidelijk is
10
Overstapproces
10,0
Klantenservice
10,0
Duurzaamheid
10,0
Prijsstelling
10,0
Facturering
10,0
Online dienstverlening
10,0
Ik raad Pure Energie aan
Pieter 6-5-2022 - 10:32
Overgestapt via Gaslicht.com

Met gaslicht.com is overstappen super eenvoudig. Ik doe dit al jaren en ieder jaar gaat het weer vlekkeloos. Het maakt niet uit naar welke leverancier ik overstap.

9
Duurzaamheid
9,0
Online dienstverlening
9,0
Overstapproces
8,0
Facturering
8,0
Klantenservice
9,0
Klachtenafhandeling
9,0
Prijsstelling
8,0
Ik raad Pure Energie aan
A v d Born 23-4-2022 - 08:06
Overgestapt via Gaslicht.com

Groene stroom van wind en zon


  • Goed bereikbare klantenservice
  • Correcte medewerkers
9
Klantenservice
9,0
Prijsstelling
9,0
Overstapproces
9,0
Duurzaamheid
9,0
Klachtenafhandeling
9,0
Facturering
9,0
Online dienstverlening
9,0
Ik raad Pure Energie aan
Pieter Ester 14-4-2022 - 09:19
Overgestapt via Gaslicht.com

Vlekkeloos overgestapt.

10
Overstapproces
10,0
UZI HAGAI 12-4-2022 - 08:18
Overgestapt via Gaslicht.com

Ik moet de eindafrekening afwachten om een eindoordeel te kunnen geven

  • Makkelijke overstap
  • Prijzen zijn torenhoog
9
Prijsstelling
8,0
Facturering
8,0
Duurzaamheid
10,0
Overstapproces
9,0
Ik raad Pure Energie aan
L.C. Sneyers Hartgers 11-4-2022 - 14:42
Overgestapt via Gaslicht.com

...

  • zelf vind ik het duidelijk wanneer de mail die jullie versturen ,met de naam... Pure _ energie ..begint..
  • de naam die jullie vandaag gebruikte verwarde mij..nl.Gas.Licht.com
  • zie het geschrevene hier boven
10
Online dienstverlening
10,0
Klantenservice
10,0
Prijsstelling
10,0
Facturering
10,0
Overstapproces
10,0
Duurzaamheid
10,0
Ik raad Pure Energie aan
Tosca Linse 11-4-2022 - 10:20
Overgestapt via Gaslicht.com

Ik ben heel enthousiast, het aanmelden was heel makkelijk e transparant. Ik heb Pure Energie inmiddels al aanbevolen.

  • P.E. is voor mij de voordeligste aanbieder van stroom.
  • Ik kan er nog geen bedenken

Eerdere jaren

Website van het Jaar

Vergelijk het volledige energieaanbod

Vergelijk objectief alle energieleveranciers. Bij ons stapt u gemakkelijk in drie stappen over. Overstappen via Gaslicht.com is altijd gratis. Vergelijk en stap over.

Navigatie