De onafhankelijke energievergelijker
Ben Woldring
Vragen? Wij zijn vandaag bereikbaar tot 22.00 uur
UnitedConsumers

UnitedConsumers reviews en ervaringen

Bent u benieuwd naar de ervaringen van andere klanten over UnitedConsumers? Lees hier de UnitedConsumers ervaringen en reviews. Is UnitedConsumers uw energieleverancier? Laat bij klantervaringen uw eigen ervaringen over UnitedConsumers achter. Zo helpt u anderen een weloverwogen keuze te maken.

72% van 39 klanten beveelt aan.
21% misschien 8% niet

Klantervaringen over UnitedConsumers

9
Duurzaamheid
8,0
Klantenservice
10,0
Prijsstelling
9,0
Online dienstverlening
10,0
Overstapproces
10,0
Ik raad UnitedConsumers aan
jolanda arler 2-6-2022 - 11:19
Overgestapt via Gaslicht.com

overstap is soepel verlopen; alle info ontvangen zoals afgesproken

9
Online dienstverlening
8,0
Overstapproces
10,0
Klantenservice
10,0
Prijsstelling
8,0
Facturering
9,0
Ik raad UnitedConsumers aan
Andre 28-5-2022 - 13:54
Overgestapt via Gaslicht.com

Alles gaat gemakkelijk. Je hebt er geen omkijken naar.

  • Geen romslomp
9
Facturering
8,0
Prijsstelling
9,0
Online dienstverlening
9,0
Duurzaamheid
8,0
Klantenservice
9,0
Overstapproces
9,0
Klachtenafhandeling
9,0
Ik raad UnitedConsumers aan
Jessica Heerkens 27-5-2022 - 10:48
Overgestapt via Gaslicht.com

Super makkelijk en ik ben al langer klant bij UC dus ik weet hoe makkelijk het is.

  • -Alles is duidelijk
  • -beste prijs
  • -vriendelijke klantenservice
9
Prijsstelling
9,0
Overstapproces
10,0
Facturering
9,0
Ik raad UnitedConsumers aan
Lichtenberg 27-5-2022 - 10:26
Overgestapt via Gaslicht.com

Aantrekkelijk contract, overstap zonder problemen en maandelijkse betaling achteraf.

9
Overstapproces
10,0
Prijsstelling
9,0
Facturering
9,0
Klachtenafhandeling
10,0
Duurzaamheid
9,0
Online dienstverlening
9,0
Ik raad UnitedConsumers aan
l. Veer Thiel 27-5-2022 - 08:56
Overgestapt via Gaslicht.com

Was het laagste in prijs en reageerden onmiddellijk. Familie heeft ook al een contract en zijn heel tevreden

  • Bij het aanmeldformulier aangegeven dat wij een tarief hebben. Echter door gaslicht wordt onze oude van jaren geleden dag en nachttarief als gebruik gemeld, erg irritant ik moet hier al jaren op letten en zelf elke keer actie ondernemen om het te veranderen en dit terwijl ik het bij aanmelden goed invul???
Opmerking van Gaslicht.com 27-5-2022 - 09:48
Beste meneer/mevrouw Veer Thiel,

Bedankt voor uw reactie. Wij van Gaslicht.com leveren de gegevens/verbruiken die u zelf invult aan bij de leverancier. Wij zullen hier geen aanpassingen in doen.

Echter is het zo dat als u een enkel tarief invult terwijl u een dubbele meter heeft, de leverancier alsnog het dubbele tarief zou bevestigen.

De leverancier gaat namelijk bij de netbeheerder na welk type meter er aanwezig is, als er een slimme/dubbele meter aanwezig is zullen zij automatisch het dubbele tarief aan u bevestigen.

Bij een aantal leveranciers kunt u wel aangeven dat uw voorkeur uit gaat naar het enkel tarief. Zij kunnen dit dan voor u aanpassen.

Met vriendelijke groet,
Cherlaine
5
Overstapproces
7,0
Klachtenafhandeling
5,0
Klantenservice
5,0
Prijsstelling
5,0
Facturering
5,0
Online dienstverlening
5,0
RP 26-5-2022 - 13:33
Overgestapt via Gaslicht.com

Overstappen via gaslicht.com gaat makkelijk. Jammer dat United Consumers er vervolgens een potje van maakt. Op het overzicht dat ik ontving klopte het te betalen maandbedrag niet. Gemaild, antwoord terug was (kort samengevat): Ons systeem rekent dit zo uit dus het klopt. Complete berekening terug gestuurd, waarom het NIET klopt en het duurde nog even voordat United Consumers uiteindelijk schoorvoetend moest toegeven dat hun systeem corrupt was en een verkeerde berekening had toegepast op het door mij aangegeven verbruik. Het hoe en waarom wisten zij ook niet. Ook raar is dat ik maandelijks geld terug zou moeten krijgen voor mijn stroomverbruik, maar dat kan hun systeem blijkbaar ook al niet aan, dus moet je maandelijks minimaal €5 neertellen voor stroom. Daarnaast is het op de site van United Consumers onmogelijk om het door jou opgegeven verbruik t.b.v. het jaarcontract in te zien, wat op mij behoorlijk dubieus overkomt. Ik hou mijn hart nu al vast voor de eindafrekening. Zou ik in de toekomst nogmaals energie van hen afnemen? Nee.

Reacties

UnitedConsumers Webcare 2-6-2022 - 13:56
Geachte heer/mevrouw.
Helaas kunnen wij niet specifiek ingaan op uw situatie en berekening omdat wij geen contactgegevens van u hebben.

Wij geven u graag een toelichting hoe het verschil in termijnbedragen mogelijk is ontstaan tussen UnitedConsumers en gaslicht.com.
De producten stroom en gas zijn bij UnitedConsumers 2 losse producten en maken wij voor stroom en gas een aparte termijnbedrag berekening. Gaslicht.com berekend termijnbedrag als een totaal bedrag (stroom en gas samen).

Uit uw berichtgeving begrijpen wij dat u voor stroom meer terug levert (of heel laag max 500 kWh) dan er wordt verbruikt per jaar. Hierdoor heeft u voor stroom naar verwachting geen kosten en ontvangt u aannemelijk geld terug.
UnitedConsumers hanteert een minimum termijnbedrag van € 5,00. Teruggave worden niet maandelijks gedaan maar dit wordt op de jaarnota verrekend. Hierdoor wijkt de termijnbetaling van UnitedConsumers af met de berekening via gaslicht.com.
Het bedrag wat u voor stroom maandelijks voldoet zal naar verwachting te hoog zijn en “volledig” worden terug betaald op de jaarnota welke u jaarlijks ontvangt van ons.

Wanneer op dit moment het termijnbedrag niet juist staat ontvangen wij graag uw contactgegevens zodat wij het bedrag opnieuw kunnen berekenen met u.

Hopende u hiermee voldoen te hebben geïnformeerd.

Wij zien uw reactie graag tegemoet.

Roy van Gestel
UnitedConsumers
9
Prijsstelling
9,0
Overstapproces
9,0
Online dienstverlening
8,0
Facturering
9,0
Ik raad UnitedConsumers aan
Johan Thien 26-5-2022 - 08:08
Overgestapt via Gaslicht.com

Heb van de overstap niks gemerkt, dus dan is het goed.

8
Facturering
7,0
Overstapproces
10,0
Prijsstelling
7,0
Ik raad UnitedConsumers aan
Mw. W. Bloemers 25-5-2022 - 14:26
Overgestapt via Gaslicht.com

Overstap is soepel verlopen

  • keurig vorige energie leverancier opgeszegd.
6
Duurzaamheid
7,0
Prijsstelling
8,0
Online dienstverlening
3,0
Overstapproces
8,0
Sipke 25-5-2022 - 09:40
Overgestapt via Gaslicht.com

Geld

  • Geen
  • Na bijna 2 maanden nog steeds geen inzicht in het verbruik ondanks een slimme meter.
  • Geen app beschikbaar

Reacties

UnitedConsumers Webcare 30-5-2022 - 14:13
Geachte heer/mevrouw,

Allereest bedankt voor uw feedback, ondanks uw ervaring zijn we blij dat u deze ervaring met ons deelt.

Verbruiksoverzichten
Normaliter worden de meterstanden van uw slimme meter automatisch uitgelezen. De meterstanden worden 13 keer per jaar uitlezen. 12 keer per jaar voor het opmaken van de verbruiksoverzichten en 1 keer per jaar voor de jaaropname. Het kan voorkomen dat een uitlezing van uw slimme meter mislukt door een tijdelijke storing. Het gevolg daarvan is dat wij geen verbruiksoverzichten kunnen opmaken. Graag controleren wij voor u wat de reden is dat u nog geen verbruiksoverzicht heeft ontvangen. We komen hiervoor graag in contact met u. Wilt u zo vriendelijk zijn om contact met ons op te nemen op 040-2350560 of energie@unitedconsumers.com.

App
UnitedConsumers heeft (nog) geen app. In plaats daarvan maken we sinds begin 2018 gebruik van een Progressive Web App. Een Progressive Web App is een website die zich gedraagt en voelt als een app. We hebben hiervoor gekozen zodat u geen extra app op uw telefoon hoeft te installeren, maar toch gebruik kunt maken van de voordelen van een app.

De Progressive Web App van UnitedConsumers kunt u een plaats geven op uw homescherm. U krijgt vervolgens een snelkoppeling te zien en wanneer u daarop klikt opent de website, die eruit ziet als een app. Wanneer u de website twee keer bezoekt zult u zelf de vraag krijgen of u een snelkoppeling wilt toevoegen aan het homescreen.

Met een Progressive Web App kunt u op uw smartphone pushmeldingen van ons ontvangen en de website op dezelfde snelheid gebruiken als u van ons gewend bent. Zo kunnen we u in de toekomst nog sneller informeren. De app is schermvullend, u zult niet langer de adresbalk van uw browser zien.

Op deze pagina kunt u meer lezen over onze Progressive Web App:
https://www.unitedconsumers.com/over-unitedconsumers/informatie/progressive-web-app.asp

Daan Hooijberg
UnitedConsumers
9
Online dienstverlening
9,0
Duurzaamheid
8,0
Prijsstelling
9,0
Facturering
8,0
Klantenservice
9,0
Overstapproces
9,0
Ik raad UnitedConsumers aan
Henk Hopman 25-5-2022 - 08:06
Overgestapt via Gaslicht.com

United consumers was de enige leverancier die nog een contract voor een jaar vaste prijzen aanbood en tegen een goed tarief.

  • Geen

Eerdere jaren

Vergelijk en bespaar op uw energierekening

Vergelijk objectief alle energieleveranciers. Bij ons stapt u gemakkelijk in drie stappen over. Overstappen via Gaslicht.com is altijd gratis en levert een mooi voordeel op, zeker als u elk jaar opnieuw vergelijkt en overstapt.

Navigatie