De onafhankelijke energievergelijker
Ben Woldring
Vragen? Stuur ons een Whatsapp-bericht
UnitedConsumers
70% van de klanten raadt UnitedConsumers aan.
25% zegt UnitedConsumers misschien aan te raden.

UnitedConsumers ervaringen, informatie & beoordeling

Om u te helpen bij uw keus, willen wij u zoveel mogelijk informatie over de facturatie en geleverde diensten van UnitedConsumers geven. Twijfelt u nog? Lees dan de UnitedConsumers ervaringen en beoordelingen. Is UnitedConsumers uw energieleverancier en wilt u zelf een ervaring en/of beoordeling over UnitedConsumers plaatsen? Bij klantervaringen kunt u uw ervaringen en beoordeling over UnitedConsumers met andere consumenten delen.

Vergelijk alle pakketten van UnitedConsumers
Het voordeligste actiepakket van UnitedConsumers!
Windstroom en Gas Actie 1 jaar Vast
Welkomstpremie
€ 155
Jaarprijs
€ 1713,14
70%
van 110 klanten zou deze leverancier aanbevelen
25% misschien 5% niet

Klantervaringen

Beoordeling
9
Facturering: 8
Overstapproces: 9
Klantenservice: 9
Duurzaamheid: 9
Klachtenafhandeling: 9
Online dienstverlening: 9
Prijsstelling: 9
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
vincent 16-2-2020 - 12:51
Overgestapt via Gaslicht.com

prima overstap

  • geen
Beoordeling
7
Prijsstelling: 7
Klantenservice: n.v.t.
Online dienstverlening: n.v.t.
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Duurzaamheid: 7
Overstapproces: 8
Facturering: n.v.t.
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
F. Triet 16-2-2020 - 12:19
Overgestapt via Gaslicht.com

het overstappen via gaslicht.com gaat echt heel gemakkelijk.
al het gedoe regelen ze voor je

  • Het neemt alle rompslomp uit je handen
  • ik zal het niet weten na deze goede ervaring ga zo door!!!
Beoordeling
10
Overstapproces: 10
Duurzaamheid: n.v.t.
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Prijsstelling: 9
Klantenservice: n.v.t.
Online dienstverlening: 10
Facturering: 9
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
Wouter Spit 16-2-2020 - 12:00
Overgestapt via Gaslicht.com

Gewoon een jaarlijkse overstap als alle andere: prima dus

  • Laagste prijs
  • Facturatie UnitedConsumers is in 2-en gesplitst: 1 voor electra en 1 voor gas
Beoordeling
8
Klantenservice: 8
Prijsstelling: 8
Duurzaamheid: 8
Klachtenafhandeling: 8
Facturering: n.v.t.
Overstapproces: 8
Online dienstverlening: n.v.t.
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
laurijssens 16-2-2020 - 11:07
Overgestapt via Gaslicht.com

Heb nog niet veel te maken gehad met de service van deze leverancier. Hetgene wat ik te maken had met de service desk was goed.de rest moet zich nog laten zien in de contract periode en afhandeling

Beoordeling
8
Duurzaamheid: 8
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Overstapproces: 8
Online dienstverlening: n.v.t.
Prijsstelling: 8
Klantenservice: n.v.t.
Facturering: 8
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
C.Janssen 15-2-2020 - 15:33
Overgestapt via Gaslicht.com

Via Gaslicht.com een vergelijking gemaakt en deze kwam voor mij als gunstigste uit.Aangezien ik de boot in ben gegaan 2 jaar geleden met Energie flex,nu niet alleen gekeken naar de goedkoopste maar ook naar de betrouwbaarheid.

  • Geen vooruit betaling van ,maar gewoon als de maand bijna om is.
Beoordeling
8
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Klantenservice: 7
Overstapproces: 9
Prijsstelling: 8
Duurzaamheid: 8
Online dienstverlening: 8
Facturering: 8
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
M. Smit 15-2-2020 - 14:14
Overgestapt via Gaslicht.com

Overstap ging heel soepel. Goede tarieven. Overzichten zijn duidelijk.

  • Vlotheid van handelen
  • Nvt
Beoordeling
8
Overstapproces: 9
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Klantenservice: n.v.t.
Prijsstelling: 9
Facturering: 7
Duurzaamheid: n.v.t.
Online dienstverlening: 7
Ik zou deze leverancier aanraden
Misschien
Fre Bisschop 15-2-2020 - 12:47
Overgestapt via Gaslicht.com

Splitst gas en stroom verbruik op de maandelijkse betalingsregeling

  • Is volgens mij de goedkoopste Met cashback!
  • Heeft geen app
Beoordeling
9
Prijsstelling: 8
Facturering: n.v.t.
Overstapproces: 10
Online dienstverlening: 9
Klantenservice: n.v.t.
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Duurzaamheid: n.v.t.
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
Rick 14-2-2020 - 10:47
Overgestapt via Gaslicht.com

Bij gaslicht.com kwam UnitedConsumers als beste uit de test. Zonder problemen overgestapt en geen overdaad aan e-mails ontvangen.

Beoordeling
10
Online dienstverlening: 10
Facturering: 10
Prijsstelling: 10
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Klantenservice: 10
Overstapproces: 10
Duurzaamheid: 10
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
Peter pastoors 14-2-2020 - 10:13
Overgestapt via Gaslicht.com

Keurig bedrijf
Komt afspraken na
Ik zevg..doen!!

  • Alles klopte
  • Tijdsspanne
  • Ingangsdatum
  • Korting
Beoordeling
7
Klachtenafhandeling: 8
Overstapproces: 6
Prijsstelling: 8
Online dienstverlening: 8
Klantenservice: 8
Duurzaamheid: n.v.t.
Facturering: 6
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
Claudia Cosijns 12-2-2020 - 10:20
Overgestapt via Gaslicht.com

De overstap ging makkelijk. Ik denk dat de prijs vooral aantrekkelijk is omdat je na een jaar een welkomstbonus krijgt. Bij je oude leverancier kreeg je dat niet.

  • Duidelijke uitleg
  • Vriendelijke benadering
  • Gas en energie worden apart gefactureerd. Dat vind ik niet fijn omdat je steeds het bij elkaar moet tellen. Komt vooral omdat andere leveranciers dat niet doen en je het niet gewend bent denk ik

Navigatie