Genomineerd!
Genomineerd!
De onafhankelijke energievergelijker
Ben Woldring
Vragen? Wij bellen u graag terug
UnitedConsumers
57% van de klanten raadt UnitedConsumers aan.
37% zegt UnitedConsumers misschien aan te raden.

UnitedConsumers ervaringen, informatie & beoordeling

Om u te helpen bij uw keus, willen wij u zoveel mogelijk informatie over de facturatie en geleverde diensten van UnitedConsumers geven. Twijfelt u nog? Lees dan de UnitedConsumers ervaringen en beoordelingen. Is UnitedConsumers uw energieleverancier en wilt u zelf een ervaring en/of beoordeling over UnitedConsumers plaatsen? Bij klantervaringen kunt u uw ervaringen en beoordeling over UnitedConsumers met andere consumenten delen.

Vergelijk alle pakketten van UnitedConsumers
Het voordeligste actiepakket van UnitedConsumers!
Windstroom en Gas Actie 1 jaar Vast
Welkomstpremie
€ 190
Jaarprijs
€ 1845,44
57%
van 30 klanten zou deze leverancier aanbevelen
37% misschien 7% niet

Klantervaringen

Beoordeling
7
Online dienstverlening: 8
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Facturering: 7
Duurzaamheid: n.v.t.
Overstapproces: 7
Prijsstelling: 7
Klantenservice: 8
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
P.C. Konijnenburg 22-10-2019 - 19:55
Overgestapt via Gaslicht.com

Probleemloze overstap en goed advies

  • Probleemloze overstap en goed advies
Beoordeling
7
Duurzaamheid: 6
Online dienstverlening: 6
Facturering: 7
Overstapproces: 8
Klantenservice: n.v.t.
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Prijsstelling: 8
Ik zou deze leverancier aanraden
Misschien
Wim 9-10-2019 - 22:06
Overgestapt via Gaslicht.com

Overstap snel en correct verlopen.

  • Zichtbaar maken van b.v. wekelijkse meterstanden bij een slimme meter zoals bij andere leverancier(s), heb ruim 5 weken na start levering nog niets gehoord zoals beloofd op website.
Beoordeling
8
Klantenservice: n.v.t.
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Facturering: 8
Duurzaamheid: 8
Online dienstverlening: 8
Prijsstelling: 8
Overstapproces: 8
Ik zou deze leverancier aanraden
Misschien
TJ 1-10-2019 - 13:02
Overgestapt via Gaslicht.com

.

  • .
  • .
Beoordeling
8
Duurzaamheid: n.v.t.
Prijsstelling: 8
Klantenservice: 8
Facturering: 8
Online dienstverlening: 8
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Overstapproces: 8
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
Herbert 1-10-2019 - 10:42
Overgestapt via Gaslicht.com

makkelijke overstap.
Had gevraagd om enkele meter maar kreeg wel een contract aangeboden voor een dubbele meter. Na ingangsdatum levering kan je dan wel zien dat het wel over een enkele meter gaat. Het is weel verwarrend. ook klantenservice over gebeld maaar die konden het ook niet zien maar gingen er vanuit dat het goed zou gaan

  • Stuur het correcte contract op dus bij aanvraag enkele meter ook een enkele meter contract.
Beoordeling
8
Facturering: 7
Prijsstelling: 8
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Klantenservice: n.v.t.
Overstapproces: 8
Duurzaamheid: n.v.t.
Online dienstverlening: n.v.t.
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
Kalf 30-9-2019 - 18:24
Overgestapt via Gaslicht.com

Overstap heel eenvoudig , scheelt toch geld

  • Duidelijke en overzichtelijke website. Maakt keuze eenvoudig
Beoordeling
10
Klantenservice: 10
Duurzaamheid: 10
Overstapproces: 10
Facturering: 10
Prijsstelling: 10
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Online dienstverlening: 10
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
JC Mooijman 26-9-2019 - 21:59
Overgestapt via Gaslicht.com

Het geadverteerde tarief op Gaslicht.com werd inderdaad ongewijzigd doorgevoerd. Helemaal volgens afspraak.
Wel iets anders dan bij Greenchoice die het geadverteerde tarief (2018) bij ingang, uiteraard pas na 14 dagen, met 50,- per maand verhoogde. Veranderen was niet mogelijk. 4 maanden later nog eens een keer met 20,-/maand.

  • Ik heb nu 2 contracten lopen via United Consumers. 1 al 10 maanden en de 2e 2 maanden. Nog geen enkel probleem gehad
  • Ik zou het niet weten
Beoordeling
7
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Overstapproces: 8
Klantenservice: 7
Prijsstelling: 8
Facturering: 4
Duurzaamheid: n.v.t.
Online dienstverlening: 6
Ik zou deze leverancier aanraden
Misschien
Ea 26-9-2019 - 10:17
Overgestapt via Gaslicht.com

Ze sturen heel heel veel reclame. Lijkt bijna op spam

  • Nvt
  • Spam stalk leverancier
Beoordeling
6
Facturering: 5
Prijsstelling: 7
Online dienstverlening: 7
Duurzaamheid: 5
Klantenservice: 7
Klachtenafhandeling: 5
Overstapproces: 7
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
Erik van der Schaaff 21-9-2019 - 12:08
Overgestapt via Gaslicht.com

UnitedCons doet zn best. Onhandig zijn de gescheiden rekeningen voor Gas en Electra.

Erfelijk is de manier waarop de oude leverancier nu zijn best doet om mij als gebruiker terug te halen. Dit nadat ik zelf 2x contact opnam voor de overstap met een verzoek voor een marktconforme pricing.

  • Snel en efficiënt
  • Losse rekeningen voor gas & stroom
Beoordeling
6
Prijsstelling: 6
Klantenservice: 5
Klachtenafhandeling: 5
Facturering: 3
Duurzaamheid: n.v.t.
Online dienstverlening: 7
Overstapproces: 10
Ik zou deze leverancier aanraden
Misschien
Frits Geerlings 18-9-2019 - 10:16
Overgestapt via Gaslicht.com

Ik zit een klein beetje met de hoogte van de maandelijkse voorschotten.

Bij de aanmelding via gaslicht.com heb ik een screenshot gemaakt van de maandelijkse kosten van Energie.

Als ik dan het voorschot bekijk wat United Consumers mij rekent is dit aanmerkelijk hoger.
Voor electriciteit hebben ze zelfs een minimum tarief van 15 EURO. In eerste instantie heb ik dan het voorschot laten verlagen, maar dan schrijven ze toch het hoge bedrag af.

Dit heb ik hierna weer laten verlagen. Het lijkt erop dat ze zoveel mogelijk voorschot willen ontvangen om het risico van bijbetaling achteraf door de klant zo laag mogeljk te houden.

  • koppel de maandlasten die gas-licht.com berekent aan het voorschot wat de klant moet betalen.
Opmerking van Gaslicht.com 18-9-2019 - 15:41
Geachte meneer Geerlings,

De energieleveranciers kijken naar het historisch verbruik van de woning en baseren hier het termijnbedrag op. Hierdoor kan het voorkomen dat het termijnbedrag afwijkt. Wijkt dit te veel voor u af? Dan kunt u via de klantenservice van United Consumers het termijnbedrag laten bijstellen. Uiteraard mag u ons ook mailen (info@gaslicht.com) met het gewenste termijnbedrag, dan gaan wij hier voor u achteraan.

Met vriendelijke groet,
Marlies
Beoordeling
9
Prijsstelling: 9
Klantenservice: n.v.t.
Overstapproces: 10
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Facturering: 9
Online dienstverlening: n.v.t.
Duurzaamheid: n.v.t.
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
Jasper 17-9-2019 - 10:10
Overgestapt via Gaslicht.com

Elk jaar kies ik de goedkoopste leverancier. Deze keer was dit UC. Stroom = Stroom en Gas= Gas in mijn beleving.

Navigatie