De onafhankelijke energievergelijker
Ben Woldring
Vragen? Wij zijn vandaag bereikbaar tot 22.00 uur
Vergelijk energie en bekijk hoeveel u kunt besparen
Nu met 6 maanden gratis NLZIET Energie vergelijken
UnitedConsumers
81% van de klanten raadt UnitedConsumers aan.
15% zegt UnitedConsumers misschien aan te raden.

UnitedConsumers ervaringen, informatie & beoordeling

Om u te helpen bij uw keus, willen wij u zoveel mogelijk informatie over de facturatie en geleverde diensten van UnitedConsumers geven. Twijfelt u nog? Lees dan de UnitedConsumers ervaringen en beoordelingen. Is UnitedConsumers uw energieleverancier en wilt u zelf een ervaring en/of beoordeling over UnitedConsumers plaatsen? Bij klantervaringen kunt u uw ervaringen en beoordeling over UnitedConsumers met andere consumenten delen.

Het voordeligste actiepakket van UnitedConsumers!
Windstroom en Gas Actie 1 jaar Vast
Welkomstpremie
€ 217
Jaarprijs
€ 1856,84
81%
van 406 klanten zou deze leverancier aanbevelen
15% misschien 4% niet

Klantervaringen

Beoordeling
8
Prijsstelling: 7
Klantenservice: 8
Facturering: 8
Overstapproces: 8
Klachtenafhandeling: 8
Online dienstverlening: 7
Duurzaamheid: 7
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
h davelaaret5 26-2-2021 - 13:31
Overgestapt via Gaslicht.com

makkelijk en de goed koopste op het moment van veranderen

  • ik zie geen verbeter punten e
Beoordeling
8
Facturering: 8
Duurzaamheid: 8
Prijsstelling: 8
Overstapproces: 8
Klachtenafhandeling: 8
Online dienstverlening: 8
Klantenservice: 9
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
Georgia Nalmpanti 26-2-2021 - 10:39
Overgestapt via Gaslicht.com

I am very happy choosing the gaslicht! I recomend it.

Beoordeling
9
Duurzaamheid: 8
Overstapproces: 10
Klantenservice: n.v.t.
Facturering: 8
Online dienstverlening: 9
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Prijsstelling: 10
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
Bastiaan Van Noordennen 26-2-2021 - 10:26
Overgestapt via Gaslicht.com

Goede prijs

  • Ben te kort klant
  • 'n. V. 't.
Beoordeling
8
Prijsstelling: 8
Online dienstverlening: 8
Duurzaamheid: 8
Facturering: 8
Klantenservice: n.v.t.
Overstapproces: 9
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
L. Nentjes 26-2-2021 - 10:16
Overgestapt via Gaslicht.com

super makkelijk geregeld, in 10 minuten weer geld bespaart

  • geen
Beoordeling
5
Overstapproces: 4
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Facturering: 3
Prijsstelling: 9
Online dienstverlening: 3
Duurzaamheid: n.v.t.
Klantenservice: 4
Ik zou deze leverancier aanraden
Nee
Thomas van Dommelen 26-2-2021 - 08:07
Overgestapt via Gaslicht.com

Lijkt goedkoop, maar je qua service is het minder en je krijgt heel veel reclame per mail.

Beoordeling
8
Overstapproces: 8
Online dienstverlening: 8
Prijsstelling: 8
Klantenservice: n.v.t.
Duurzaamheid: n.v.t.
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Facturering: 8
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
Wim de Boer 25-2-2021 - 17:16
Overgestapt via Gaslicht.com

Overstap naar United consumers is naadloos verlopen.
We werden goed geïnformeerd mbt data etc
Gewoon erg goed!

  • Helder en transparant
  • Geen verborgen kosten
Beoordeling
8
Klantenservice: 8
Duurzaamheid: 8
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Facturering: 8
Online dienstverlening: 7
Prijsstelling: 8
Overstapproces: 8
Ik zou deze leverancier aanraden
Misschien
G.J.F. Stumpf 25-2-2021 - 15:20
Overgestapt via Gaslicht.com

Beoordeling

Om te zorgen voor betrouwbare reviews van échte overstappers, controleren we of mensen zijn overgestapt via Gaslicht.com. Alleen deze reviews tellen mee voor de leverancierswaardering.

De review die u nu bekijkt, hebben we niet kunnen verifiëren en telt niet mee voor de leverancierswaardering.
7
Duurzaamheid: 8
Prijsstelling: 8
Klachtenafhandeling: 8
Facturering: 8
Klantenservice: 8
Overstapproces: 1
Online dienstverlening: 8
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
Nathalie Bot 25-2-2021 - 12:13

Erg snelle reactie als je contact met ze zoekt.

  • Snelle respons!
  • Mijn contract was overgenomen door Essent zonder dat ik dit wist. Foutje van de buren, maar voordat je het dan teruggedraaid hebt ben je weken verder. Ik zou hier in het vervolg graag een melding van willen krijgen of dit wel klopt.
Beoordeling
10
Prijsstelling: 10
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Facturering: 10
Duurzaamheid: 10
Online dienstverlening: 10
Overstapproces: 10
Klantenservice: n.v.t.
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
Paul Visser 25-2-2021 - 11:08
Overgestapt via Gaslicht.com

Wat een handige, simpele manier van overstappen, had ik jaren eerder moeten doen.

  • Het gemak waarmee je alles regelt
Beoordeling

Om te zorgen voor betrouwbare reviews van échte overstappers, controleren we of mensen zijn overgestapt via Gaslicht.com. Alleen deze reviews tellen mee voor de leverancierswaardering.

De review die u nu bekijkt, hebben we niet kunnen verifiëren en telt niet mee voor de leverancierswaardering.
9
Duurzaamheid: n.v.t.
Facturering: 9
Overstapproces: 9
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Online dienstverlening: 9
Klantenservice: 9
Prijsstelling: 9
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
Jo 25-2-2021 - 10:22

Prima overstap voor een nette prijs

  • Geen gedoe, overstap wordt netjes geregeld.
  • De oude maatschappij bleef vragen waarom we overstappen... gelukkig is dat nu klaar.

Eerdere jaren

Website van het Jaar

Vergelijk en bespaar tot € 300 op uw energierekening

Vergelijk objectief alle energieleveranciers. Bij ons stapt u gemakkelijk in drie stappen over. Overstappen via Gaslicht.com is altijd gratis en levert een mooi voordeel op, zeker als u elk jaar opnieuw vergelijkt en overstapt.

Navigatie