De onafhankelijke energievergelijker
Ben Woldring
Vragen? Wij zijn vandaag bereikbaar tot 22.00 uur
UnitedConsumers
78% van de klanten raadt UnitedConsumers aan.
17% zegt UnitedConsumers misschien aan te raden.

UnitedConsumers ervaringen, informatie & beoordeling

Om u te helpen bij uw keus, willen wij u zoveel mogelijk informatie over de facturatie en geleverde diensten van UnitedConsumers geven. Twijfelt u nog? Lees dan de UnitedConsumers ervaringen en beoordelingen. Is UnitedConsumers uw energieleverancier en wilt u zelf een ervaring en/of beoordeling over UnitedConsumers plaatsen? Bij klantervaringen kunt u uw ervaringen en beoordeling over UnitedConsumers met andere consumenten delen.

Vergelijk alle pakketten van UnitedConsumers
Het voordeligste actiepakket van UnitedConsumers!
Windstroom en Gas Actie 1 jaar Vast
Welkomstpremie
€ 180
Jaarprijs
€ 1711,02
78%
van 314 klanten zou deze leverancier aanbevelen
17% misschien 5% niet

Klantervaringen

Frans Peter Kuijl 27-11-2020 - 17:36
Overgestapt via Gaslicht.com

"Ik ben er niet ziek van geworden" is voor een restaurant een slechte recensie, maar het is goed genoeg als je met honger de keus hebt uit slechts 1 wegrestaurant.

Dit is een recensie die, zonder beloning/cadeau te verwachten, bij mij voorbijkwam om ook u als lezer te laten lachen.

Als filmmaker en schrijver ben ik met mijn bedrijf PRESIDIO veelal afhankelijk van goed gas en licht.
Mijn klanten willen warm en verlicht aan tafel schuiven als ik mijn gastvrijheid en kookkunsten op hen uitleef.
Zo kan de klant inschatten waartoe mijn werk voor hen een positieve invloed zal hebben.

Wilt u ook een klant van mij worden ?

Vriendelijke groet,

Frans Peter Kuijl
PRESIDIO Films---The Stories
https://www.youtube.com/watch?v=vmxT-QhIv70

Beoordeling
10
Klachtenafhandeling: 10
Facturering: n.v.t.
Klantenservice: 10
Prijsstelling: 10
Overstapproces: 10
Duurzaamheid: 10
Online dienstverlening: 10
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
P.C. Meijer-Valkenburg 27-11-2020 - 12:46
Overgestapt via Gaslicht.com

Geen commentaar. Het is allemaal prima geregeld bij United Consumers.
Dank voor het toezenden van deze gas en licht leverancier.

Met vriendelijke groet

Paulien Meijer

Beoordeling
10
Prijsstelling: 9
Overstapproces: 10
Klantenservice: n.v.t.
Facturering: 10
Duurzaamheid: 9
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Online dienstverlening: 10
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
Martschep 27-11-2020 - 12:12
Overgestapt via Gaslicht.com

Zeer duidelijke opgave van het aan te gane contract en 100% uitvoering daarvan op alle onderdelen.

  • Bewezen zeer betrouwbaar
  • Het zou interessant zijn om op de hoogte te worden gehouden van markt-/prijsveranderingen, tot de laatste dag waarop je als klant nog iets in het aan principe-contract kunt aanpassen.
Beoordeling
9
Overstapproces: 10
Prijsstelling: 8
Online dienstverlening: 10
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Duurzaamheid: 8
Klantenservice: n.v.t.
Facturering: 9
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
Tineke Botger 27-11-2020 - 11:25
Overgestapt via Gaslicht.com

We stappen elk jaar over. Dit verloopt altijd prima via uw site.

  • Barendrecht
  • Barendrecht
Beoordeling
9
Duurzaamheid: n.v.t.
Prijsstelling: 8
Overstapproces: 9
Facturering: n.v.t.
Online dienstverlening: n.v.t.
Klantenservice: 9
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Ik zou deze leverancier aanraden
Misschien
van Beuzekom 27-11-2020 - 10:40
Overgestapt via Gaslicht.com

Ben nog te kort bij deze leverancier voor een beoordeling.

Beoordeling
10
Duurzaamheid: 10
Facturering: 10
Prijsstelling: 10
Online dienstverlening: n.v.t.
Klantenservice: n.v.t.
Overstapproces: 10
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
Erik 26-11-2020 - 10:48
Overgestapt via Gaslicht.com

Gewoon prima. Geen probleem bij overstap

  • Goede prijs
  • Goede overstap
Beoordeling
9
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Overstapproces: 9
Online dienstverlening: 9
Facturering: 9
Klantenservice: 9
Prijsstelling: 9
Duurzaamheid: n.v.t.
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
B.Engelsman 26-11-2020 - 10:30
Overgestapt via Gaslicht.com

Overstappen levert geld op

  • De overstap ging zoals altijd zonder problemen
  • Geen
Johan van Breukelen 25-11-2020 - 12:33
Overgestapt via Gaslicht.com

Beoordeling
9
Overstapproces: 9
Facturering: n.v.t.
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Online dienstverlening: 9
Klantenservice: n.v.t.
Duurzaamheid: n.v.t.
Prijsstelling: 9
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
Johan van Breukelen 25-11-2020 - 12:31
Overgestapt via Gaslicht.com

Prijs kwaliteit en veel aandacht

  • Nog te kort klant
  • Weet nog niet
Beoordeling
8
Klachtenafhandeling: 8
Prijsstelling: 8
Duurzaamheid: 8
Facturering: 8
Online dienstverlening: 9
Klantenservice: 9
Overstapproces: 9
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
ronald niezen 25-11-2020 - 10:08
Overgestapt via Gaslicht.com

nu bijna twee maanden bij bij united consumers nog even afwachten wat de tijd leert.

  • krijgt snel antwoord op de mail.
  • is er nog te vroeg voor

Navigatie