Vergelijk het volledige energieaanbod
Energie vergelijken
UnitedConsumers

UnitedConsumers reviews en ervaringen

Bent u benieuwd naar de ervaringen van andere klanten over UnitedConsumers? Lees hier de UnitedConsumers ervaringen en reviews. Is UnitedConsumers uw energieleverancier? Laat bij klantervaringen uw eigen ervaringen over UnitedConsumers achter. Zo helpt u anderen een weloverwogen keuze te maken.

Het voordeligste actiepakket van UnitedConsumers!
korting € 300
€ 2777,96
Totaal per jaar
Duurzaamheid stroom
Groene stroom
Grijs gas
76% van 226 klanten beveelt aan.
20% misschien 4% niet

Klantervaringen over UnitedConsumers

8
Duurzaamheid
8,0
Klantenservice
8,0
Klachtenafhandeling
8,0
Overstapproces
8,0
Online dienstverlening
8,0
Prijsstelling
8,0
Facturering
8,0
Ik raad UnitedConsumers aan
Ed Muris 11-2-2024 - 11:28
Overgestapt via Gaslicht.com

Gaslicht com heeft altijd interessante aanbiedingen geselecteerd

8
Facturering
7,0
Klantenservice
8,0
Duurzaamheid
8,0
Online dienstverlening
8,0
Overstapproces
7,0
Prijsstelling
7,0
Ik raad UnitedConsumers aan
Truus Bakker 3-2-2024 - 09:37
Overgestapt via Gaslicht.com

Geen

  • Geen
  • We zouden blokker kadobon krijgen maar niks ontvangen
8
Klantenservice
8,0
Klachtenafhandeling
8,0
Online dienstverlening
8,0
Facturering
8,0
Duurzaamheid
9,0
Prijsstelling
8,0
Overstapproces
8,0
Ik raad UnitedConsumers aan
Chas 1-2-2024 - 16:43
Overgestapt via Gaslicht.com

Geen negatieve opmerkingen, alles ging heel makkelijk en soepel

  • Prima !👌🏽 geen opmerkingen
  • Nvt
9
Klantenservice
10,0
Overstapproces
9,0
Duurzaamheid
9,0
Prijsstelling
8,0
Online dienstverlening
10,0
Ik raad UnitedConsumers aan
Rob 1-2-2024 - 12:58
Overgestapt via Gaslicht.com

Bij telefonische vragen zeer snel en goed geholpen

8
Overstapproces
9,0
Duurzaamheid
8,0
Prijsstelling
8,0
Online dienstverlening
7,0
Facturering
8,0
Ik raad UnitedConsumers aan
Herman Albers 1-2-2024 - 10:20
Overgestapt via Gaslicht.com

Geen motivatie.

  • Mijn app werkt nog steeds niet.
1
Klantenservice
1,0
Klachtenafhandeling
1,0
Online dienstverlening
1,0
Overstapproces
1,0
Carla 31-1-2024 - 14:50
Overgestapt via Gaslicht.com

Eerder naar tevredenheid ook een jaar klant geweest bij Oxxio dus nu opnieuw de overstap gemaakt via gaslicht.com. Het was een regelrecht drama…. Nog nooit zoveel tijd, energie en vooral frustratie moeten steken in een energiecontract. Stroom levering en contract maanden na oorspronkelijke ingangsdatum pas ontvangen na tientallen telefoontjes en mailtjes te hebben gestuurd. Continue toezeggingen gedaan door klantenservice maar niets wordt waargemaakt. Leidinggevende kennen ze niet, geen mogelijkheid om een beslissingsbevoegd persoon binnen de organisatie te kunnen spreken. Contract bewust aansluitend op vorig contract afgesloten ruim vantevoren. Door nalatigheid en steeds weer andere smoesjes te verzinnen contract maanden later pas ingegaan waardoor ik in een variabel contract bij oude leverancier ben beland. Zou allemaal met terugwerkende kracht hersteld worden werd mij toegezegd, zo ook de einddatum van het contract. Natuurlijk niets meer gehoord ondanks diverse mails en telefoontjes. Uiteindelijk begin december een officiële klacht gestuurd na overleg met geschillencommissie energie. Kreeg een geautomatiseerde reply dat er binnen 14 dagen tel contact opgenomen zou worden. Het is inmiddels februari….. niets meer gehoord. Oxxio zou zich diep moeten schamen, geen excuus, geen reactie, helemaal niets……

Reacties

UnitedConsumers Webcare 6-2-2024 - 08:34
Beste deelnemer,

We vinden het echt vervelend voor u dat het contact met OXXIO niet soepel is verlopen. Het klinkt alsof er flink wat steken zijn laten vallen op het gebied van communicatie en dat is natuurlijk niet de bedoeling. Dat u moeite heeft moeten doen voor antwoorden en actie, zonder succes, dat spijt ons echt.

We willen u laten weten dat we bij UnitedConsumers altijd voor u klaarstaan. Als u vragen heeft, of iets is onduidelijk, schroom dan niet om contact met ons op te nemen. We zijn er om u te helpen, of het nu gaat om iets kleins of iets groots.

Het is belangrijk voor ons dat u weet dat we er alles aan doen om ervoor te zorgen dat onze service en communicatie top zijn. Wat u heeft meegemaakt bij de andere leverancier, willen we graag voorkomen. Wij vinden het belangrijk dat u zich ondersteund en gehoord voelt.

met vriendelijke groeten,

Daan
UnitedConsumers
10
Online dienstverlening
10,0
Duurzaamheid
10,0
Klantenservice
10,0
Facturering
10,0
Klachtenafhandeling
10,0
Overstapproces
10,0
Prijsstelling
10,0
Ik raad UnitedConsumers aan
Bernadette Bekman 25-1-2024 - 16:10
Overgestapt via Gaslicht.com

Ik ben erg tevreden

8
Overstapproces
8,0
Klachtenafhandeling
8,0
Facturering
8,0
Duurzaamheid
7,0
Prijsstelling
8,0
Klantenservice
7,0
Online dienstverlening
9,0
Ik raad UnitedConsumers aan
Robert 23-1-2024 - 12:02
Overgestapt via Gaslicht.com

Prima leverancier.

  • Goede site makkelijk in gebruik, nog nooit problemen gehad met deze energie Maatschappij.
8
Duurzaamheid
8,0
Overstapproces
9,0
Ik raad UnitedConsumers aan
Ineke Oppewal 22-1-2024 - 13:45
Overgestapt via Gaslicht.com

Overstappen ging erg soepel. Alles is keurig geregeld.

9
Overstapproces
10,0
Facturering
8,0
Prijsstelling
8,0
Ik raad UnitedConsumers aan
Wim 21-1-2024 - 09:30
Overgestapt via Gaslicht.com

Op dat moment een gunstige aanbieding. Aantrekkelijke combinatiekortingen

  • Tarieven gunstig
  • App kan duidelijker
Website van het Jaar

Vergelijk het volledige energieaanbod

Vergelijk objectief alle energieleveranciers. Bij ons stapt u gemakkelijk in drie stappen over. Overstappen via Gaslicht.com is altijd gratis. Vergelijk en stap over.