De onafhankelijke energievergelijker
Ben Woldring
Vragen? Stuur ons een Whatsapp-bericht
UnitedConsumers
79% van de klanten raadt UnitedConsumers aan.
16% zegt UnitedConsumers misschien aan te raden.

UnitedConsumers ervaringen, informatie & beoordeling

Om u te helpen bij uw keus, willen wij u zoveel mogelijk informatie over de facturatie en geleverde diensten van UnitedConsumers geven. Twijfelt u nog? Lees dan de UnitedConsumers ervaringen en beoordelingen. Is UnitedConsumers uw energieleverancier en wilt u zelf een ervaring en/of beoordeling over UnitedConsumers plaatsen? Bij klantervaringen kunt u uw ervaringen en beoordeling over UnitedConsumers met andere consumenten delen.

Vergelijk alle pakketten van UnitedConsumers
Het voordeligste actiepakket van UnitedConsumers!
Windstroom en Gas 3 jaar Vast Actie
Welkomstpremie
€ 360
Jaarprijs
€ 1895,01
79%
van 341 klanten zou deze leverancier aanbevelen
16% misschien 5% niet

Klantervaringen

Beoordeling
9
Overstapproces: 9
Klantenservice: 9
Online dienstverlening: 9
Klachtenafhandeling: 9
Prijsstelling: 8
Duurzaamheid: 8
Facturering: 8
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
Annie 27-1-2021 - 18:44
Overgestapt via Gaslicht.com

Goede klantenservice duidelijke uitleg

Beoordeling
10
Prijsstelling: 10
Facturering: 10
Duurzaamheid: 10
Online dienstverlening: 10
Overstapproces: 10
Klachtenafhandeling: 10
Klantenservice: 10
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
FJ Roeloffzen 27-1-2021 - 14:05
Overgestapt via Gaslicht.com

Zonder problemen overgestapt zeer goede uitleg over het verbruik van de energie

  • Maandelijks voordelige uit met de energie nota
Beoordeling
8
Online dienstverlening: 10
Prijsstelling: 8
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Klantenservice: n.v.t.
Duurzaamheid: 6
Facturering: 8
Overstapproces: 10
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
Wouter 27-1-2021 - 11:17
Overgestapt via Gaslicht.com

Scherpste in prijs op het moment dat wij een nieuw 1-jarig contract konden afsluiten.

Beoordeling

Om te zorgen voor betrouwbare reviews van échte overstappers, controleren we of mensen zijn overgestapt via Gaslicht.com. Alleen deze reviews tellen mee voor de leverancierswaardering.

De review die u nu bekijkt, hebben we niet kunnen verifiëren en telt niet mee voor de leverancierswaardering.
8
Online dienstverlening: 8
Duurzaamheid: 7
Prijsstelling: 8
Overstapproces: 9
Klantenservice: 8
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Facturering: n.v.t.
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
volly van Tongeren 27-1-2021 - 10:11

Goede voorlichting.Correct en snelle afhandeling.

  • Wordt goed en op een prettige manier op de hoogte gehouden.
  • n.v.t
Beoordeling
10
Duurzaamheid: 10
Prijsstelling: 10
Klantenservice: n.v.t.
Overstapproces: 10
Online dienstverlening: n.v.t.
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Facturering: n.v.t.
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
Anita van Hoof 26-1-2021 - 19:24
Overgestapt via Gaslicht.com

United Consumers is een betrouwbaar bedrijf. Dat is voor mij heel belangrijk.

  • Goed betrouwbaar bedrijf.
  • Geen idee
Beoordeling
8
Facturering: 8
Prijsstelling: 8
Klantenservice: n.v.t.
Overstapproces: 8
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Online dienstverlening: 10
Duurzaamheid: 8
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
Astrid Polman 26-1-2021 - 14:34
Overgestapt via Gaslicht.com

Geen enkel probleem gehad met overstappen. Duidelijke communicatie. Uitstekend!

  • Duidelijke communicatie.
Beoordeling
9
Facturering: 9
Klantenservice: 9
Duurzaamheid: 9
Overstapproces: 9
Prijsstelling: 9
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Online dienstverlening: 9
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
Bert 26-1-2021 - 13:19
Overgestapt via Gaslicht.com

Eerste maand kan voorlopig alleen maar positief zijn. De "kans" welke je altijd krijg bij het invullen van een enquête om wat te winnen heeft me overgehaald om hieraan mee te doen. Zal helaas zijn zoals altijd

  • Nog niet te beoordelen
  • Nog niet te beoordelen
Beoordeling
9
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Overstapproces: 10
Duurzaamheid: n.v.t.
Klantenservice: n.v.t.
Facturering: n.v.t.
Prijsstelling: 8
Online dienstverlening: n.v.t.
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
K. Visser 26-1-2021 - 08:58
Overgestapt via Gaslicht.com

Heb er goed gevoel bij!

Beoordeling
7
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Prijsstelling: 7
Online dienstverlening: 7
Overstapproces: 8
Duurzaamheid: n.v.t.
Klantenservice: n.v.t.
Facturering: 5
Ik zou deze leverancier aanraden
Misschien
A.willighagen 26-1-2021 - 07:55
Overgestapt via Gaslicht.com

Gasprijs rn elektra praktisch gelijk met anderen maar wel leuke welkomst bonus

  • Onhandige facturering
Beoordeling

Om te zorgen voor betrouwbare reviews van échte overstappers, controleren we of mensen zijn overgestapt via Gaslicht.com. Alleen deze reviews tellen mee voor de leverancierswaardering.

De review die u nu bekijkt, hebben we niet kunnen verifiëren en telt niet mee voor de leverancierswaardering.
7
Klantenservice: n.v.t.
Prijsstelling: 7
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Facturering: 7
Online dienstverlening: n.v.t.
Duurzaamheid: 7
Overstapproces: 8
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
arjan spierings 25-1-2021 - 16:31

Navigatie