De onafhankelijke energievergelijker
Ben Woldring
Vragen? Stuur ons een Whatsapp-bericht
UnitedConsumers
75% van de klanten raadt UnitedConsumers aan.
19% zegt UnitedConsumers misschien aan te raden.

UnitedConsumers ervaringen, informatie & beoordeling

Om u te helpen bij uw keus, willen wij u zoveel mogelijk informatie over de facturatie en geleverde diensten van UnitedConsumers geven. Twijfelt u nog? Lees dan de UnitedConsumers ervaringen en beoordelingen. Is UnitedConsumers uw energieleverancier en wilt u zelf een ervaring en/of beoordeling over UnitedConsumers plaatsen? Bij klantervaringen kunt u uw ervaringen en beoordeling over UnitedConsumers met andere consumenten delen.

Vergelijk alle pakketten van UnitedConsumers
Het voordeligste actiepakket van UnitedConsumers!
Windstroom en Gas Actie 1 jaar Vast
Welkomstpremie
€ 160
Jaarprijs
€ 1650,33
75%
van 287 klanten zou deze leverancier aanbevelen
19% misschien 6% niet

Klantervaringen

Beoordeling
7
Duurzaamheid: n.v.t.
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Facturering: n.v.t.
Prijsstelling: 6
Online dienstverlening: 4
Overstapproces: 10
Klantenservice: 9
Ik zou deze leverancier aanraden
Misschien
Van de water 6-6-2020 - 12:16
Overgestapt via Gaslicht.com

Niet anders dan een andere leverancier alleen mis ik hier een fatsoenlijke app waarmee ik mijn dagelijks verbruik kan inzien

  • Een mooie welkomstpremie
  • Een goed werkende app zou super zijn
Beoordeling
8
Klantenservice: 8
Overstapproces: 8
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Prijsstelling: 9
Facturering: n.v.t.
Duurzaamheid: 8
Online dienstverlening: 5
Ik zou deze leverancier aanraden
Misschien
T.Simons 6-6-2020 - 11:51
Overgestapt via Gaslicht.com

Ze bieden een mooie prijs. Dit is de voornaamste reden voor mij om voor UC te kiezen.

  • Ze leveren tegen een scherp tarief.
  • Het termijnbedrag aanpassen verloopt heel stroef via de website, hier heb ik uiteindelijk voor moeten bellen (dit ging vervolgens wel heel soepel).
Beoordeling
6
Online dienstverlening: 7
Klantenservice: 5
Duurzaamheid: n.v.t.
Prijsstelling: 7
Facturering: n.v.t.
Overstapproces: 5
Klachtenafhandeling: 5
Ik zou deze leverancier aanraden
Misschien
Karel Neeleman 6-6-2020 - 09:47
Overgestapt via Gaslicht.com

Bij de overstap van Oxxio naar United Consumers is er een fout gemaakt en men heeft tot nu nog niet gereageerd . Zou binnen 5 dagen geschieden.

  • Alleen als men het oplost.
  • Meer op beschikbare gegevens letten bij een vervolg contract afsluiten. Men heeft zich niet voldoende ingeleefd van oud naar een nieuw contract.
Beoordeling
8
Prijsstelling: 8
Duurzaamheid: 7
Klantenservice: 7
Klachtenafhandeling: 7
Online dienstverlening: 8
Overstapproces: 8
Facturering: 8
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
Niels grootendorst 5-6-2020 - 13:45
Overgestapt via Gaslicht.com

alles snel en makkelijk geregeld

  • snel.en makkelijk bij overstappen
Beoordeling
3
Online dienstverlening: 1
Klachtenafhandeling: 1
Prijsstelling: 8
Klantenservice: 1
Overstapproces: 1
Duurzaamheid: 7
Facturering: n.v.t.
Ik zou deze leverancier aanraden
Nee
Mark Wouda 4-6-2020 - 20:09
Overgestapt via Gaslicht.com

Na aanvraag wordt iets geboden wat niet conform de aanvraag is. Op vragen wordt niet gereageerd. Dit wekt geen vertrouwen, ik ga daarom de omzetting van leverancier afbreken.

  • Helaas geen pluspunten...
  • Het zou CU sieren potentiele klanten serieus te nemen door vragen te beantwoorden, of op z'n minst te melden dat een reactie "in de maak" is... Van communicatiestilte wordt ik dusdanig nerveus dat ik er geen vertrouwen meer in heb.
Opmerking van Gaslicht.com 5-6-2020 - 10:02
Beste meneer Wouda,

Wat vervelend dat u iets anders aangeboden heeft gekregen. Dat is niet de bedoeling. Stuur gerust het contract met een toelichting naar info@gaslicht.com dan gaan wij hier echteraan.

Met vriendelijke groet,
Marlies
Beoordeling
10
Prijsstelling: 10
Online dienstverlening: 10
Duurzaamheid: 8
Klantenservice: n.v.t.
Facturering: 10
Overstapproces: 10
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
Rianne 4-6-2020 - 12:34
Overgestapt via Gaslicht.com

Fijne overstap, niks voor hoeven doen. Energie en gas wordt apart afgeschreven, maar dat is niet erg.

Beoordeling
10
Overstapproces: 10
Klantenservice: 10
Facturering: 10
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Prijsstelling: 10
Online dienstverlening: 10
Duurzaamheid: 10
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
Tamara 4-6-2020 - 10:25
Overgestapt via Gaslicht.com

Goede overstap!

Beoordeling
8
Overstapproces: 10
Prijsstelling: 9
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Klantenservice: n.v.t.
Duurzaamheid: 8
Online dienstverlening: n.v.t.
Facturering: 5
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
Piet 4-6-2020 - 10:18
Overgestapt via Gaslicht.com

Pas kort lid, maar geen klachten

Beoordeling
8
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Prijsstelling: 8
Klantenservice: 8
Duurzaamheid: n.v.t.
Online dienstverlening: 8
Facturering: 8
Overstapproces: 8
Ik zou deze leverancier aanraden
Misschien
RN van Deudekom 3-6-2020 - 14:46
Overgestapt via Gaslicht.com

stapt ieder jaar over

  • soepel overgestapt prima
Beoordeling
8
Klantenservice: n.v.t.
Facturering: 8
Overstapproces: 8
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Prijsstelling: 8
Duurzaamheid: n.v.t.
Online dienstverlening: 8
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
Rianne 2-6-2020 - 15:58
Overgestapt via Gaslicht.com

Duidelijke vergelijking en alles snel geregeld.

Navigatie