De onafhankelijke energievergelijker
Ben Woldring
Vragen? Wij zijn vandaag bereikbaar tot 20.00 uur
UnitedConsumers

UnitedConsumers reviews en ervaringen

Bent u benieuwd naar de ervaringen van andere klanten over UnitedConsumers? Lees hier de UnitedConsumers ervaringen en reviews. Is UnitedConsumers uw energieleverancier? Laat bij klantervaringen uw eigen ervaringen over UnitedConsumers achter. Zo helpt u anderen een weloverwogen keuze te maken.

71% van 42 klanten beveelt aan.
19% misschien 10% niet

Klantervaringen over UnitedConsumers

4
Duurzaamheid
5,0
Online dienstverlening
5,0
Facturering
1,0
Overstapproces
6,0
Klantenservice
5,0
Klachtenafhandeling
1,0
Jagai 17-10-2022 - 12:16
Overgestapt via Gaslicht.com

Maakt onjuiste eindnota op (1550kWh meer dan gebruikt) en negeert alle telefoons, emails en klachtbrieven hierover om te herstellen. Geen reacties hierop terug, wel sturen ze dreigbrief met Incassobureau. Eindmeterstand opgeven op hun website is niet mogelijk. Dat wel telefonisch en per emails gedaan, maar krijg geen terugkoppeling of correctie eindnota. Zeer slechte werkwijze is dit, waardoor je nooit meer bij zo een bedrijf teruggaat.

  • Start contract ging goed en heb altijd op tijd alle termijnen betaald en verwachte dat eind ook afgesloten kon worden. Dus niet.
  • United Consumer verander je mentaliteit om mensen niet te willen bestelen met dwang ook nog erbij.

Reacties

UnitedConsumers Webcare 20-10-2022 - 10:08
Geachte heer/mevrouw,

Hartelijk dank voor uw feedback. Wij begrijpen uw ongenoegen. Een eindnota dient te allen tijde correct te zijn. Voor de opmaak van deze eindnota zij wij, conform marktafspraken, gedeeltelijk afhankelijk van uw nieuwe leverancier omdat zij uw beginmeterstand aan ons doorgeven als onze eindmeterstand.

Wij proberen contact met u te krijgen, echter blijkt uw telefoonnummer zoals bij ons bekend onjuist. Wij hebben u een e-mail gestuurd met een contactverzoek. Wij hebben uw verzoek belegd bij uw huidige leverancier en zijn in afwachting van een reactie.

Wij verzoeken bij deze nogmaals contact op te nemen met onze klantenservice 040-2350560 of energie@unitedconsumers.com. Onze collega Teun heeft uw dossier in behandeling. U mag naar hem vragen.

In afwachting van uw reactie.

Sander Buijs
UnitedConsumers
Klachtenteam
9
Prijsstelling
8,0
Overstapproces
10,0
Ik raad UnitedConsumers aan
Bouwe de Groot 15-9-2022 - 15:22
Overgestapt via Gaslicht.com

Overstap was goed geregeld, zoals overigens ook bij mijn vorige overstappen via andere intermediairs.

  • United Consumers kwam op uw website, samen met een andere leverancier, bij u als goedkoopste (op dat moment) naar voren.
10
Klachtenafhandeling
10,0
Facturering
10,0
Klantenservice
10,0
Duurzaamheid
10,0
Online dienstverlening
10,0
Prijsstelling
10,0
Overstapproces
10,0
Ik raad UnitedConsumers aan
Wasem Abboud 7-9-2022 - 08:21
Overgestapt via Gaslicht.com

heel fijn om mee om te gaan
Prijzen concurreren met veel bedrijven
Snelheid in het afhandelen van klachten
Internetdiensten zijn erg goed

  • Er zijn opties voor iedereen
1
Duurzaamheid
1,0
Facturering
1,0
Klantenservice
1,0
Klachtenafhandeling
1,0
Prijsstelling
1,0
Online dienstverlening
1,0
E 5-9-2022 - 08:24
Overgestapt via Gaslicht.com

Al na een maand nadat ik m'n woning betreden had werd eigenhandig de prijs verhoogd met een factor 2,5, terwijl het verbruik een derde hoger ligt. De helpdesk mompelde iets over het verbruik van de vorige bewoners, waar ik dus niets mee te maken heb. Geëist dat het voorschotbedrag onmiddellijk teruggezet wordt, maar daaraan geven ze geen gehoor! Dit is pure oplichterij en ik ben nu bezig met een rechtzaak om mijn voorschotbedrag op een normaal niveau te krijgen.

  • Niets
  • Alles
9
Klantenservice
9,0
Facturering
9,0
Prijsstelling
9,0
Online dienstverlening
10,0
Duurzaamheid
9,0
Overstapproces
10,0
Ik raad UnitedConsumers aan
G.T. van der Meij 4-9-2022 - 10:50
Overgestapt via Gaslicht.com

Voor ons was deze leverancier op dat moment de beste qua prijsverhouding.
De overstap verliep gladjes, geen omkijken naar gehad. Alleen even een account aanmaken en alles is te volgen.

  • qua prijsverhouding voor ons op dat moment de beste
  • er worden wel veel mails verstuurd: voor autoverzekering, voor telefoon abonnement etc
3
Overstapproces
8,0
Prijsstelling
1,0
Facturering
1,0
Online dienstverlening
1,0
Frans 2-9-2022 - 08:21
Overgestapt via Gaslicht.com

Het uiteindelijke voorschotbedrag was bijna 2x hoger dan in de offerte

8
Facturering
8,0
Klantenservice
8,0
Overstapproces
10,0
Duurzaamheid
7,0
Prijsstelling
8,0
Ik raad UnitedConsumers aan
Marije Vlieger 1-9-2022 - 09:01
Overgestapt via Gaslicht.com

Redelijk tarief in deze dure periode.

  • Snelle afhandeling overstappen.
  • Heldere informatie.
  • Nvt
7
Online dienstverlening
8,0
Facturering
8,0
Prijsstelling
5,0
Overstapproces
9,0
Duurzaamheid
7,0
Ik raad UnitedConsumers aan
Helmut 31-8-2022 - 16:19
Overgestapt via Gaslicht.com

Overstappen was geen probleem heb er bijna niets van gemerkt

  • Snel geregelt
  • Geen
7
Prijsstelling
7,0
Overstapproces
7,0
Bert Kamphorst 31-8-2022 - 08:44
Overgestapt via Gaslicht.com

Variabel tarief. Voor. Hoe lang is dat vooreen maand na wijziging tarief , halfjaar, nergens goed te vinden

  • t Harde
  • t Harde
Opmerking van Gaslicht.com 31-8-2022 - 13:43
Beste meneer Kamphorst,

Bedankt voor uw review. Helaas is het nu niet te zeggen voor hoelang een variabel tarief vast staat. Energieleveranciers proberen dit zo lang mogelijk vast te houden maar de marktprijzen stijgen soms zo veel dat zij hun tarieven moeten verhogen.

Als de tarieven verhoogd worden dan meldt de energieleverancier dit per mail aan u enkele weken voordat de verhoging ingaat.

Mocht u verdere vragen hebben dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

Met vriendelijke groet,
Marlies
9
Duurzaamheid
8,0
Klantenservice
10,0
Prijsstelling
9,0
Online dienstverlening
10,0
Overstapproces
10,0
Ik raad UnitedConsumers aan
jolanda arler 2-6-2022 - 11:19
Overgestapt via Gaslicht.com

overstap is soepel verlopen; alle info ontvangen zoals afgesproken

Eerdere jaren

Website van het Jaar

Vergelijk het volledige energieaanbod

Vergelijk objectief alle energieleveranciers. Bij ons stapt u gemakkelijk in drie stappen over. Overstappen via Gaslicht.com is altijd gratis. Vergelijk en stap over.

Navigatie