Vergelijk het volledige energieaanbod
Energie vergelijken
UnitedConsumers

UnitedConsumers reviews en ervaringen

Bent u benieuwd naar de ervaringen van andere klanten over UnitedConsumers? Lees hier de UnitedConsumers ervaringen en reviews. Is UnitedConsumers uw energieleverancier? Laat bij klantervaringen uw eigen ervaringen over UnitedConsumers achter. Zo helpt u anderen een weloverwogen keuze te maken.

Het voordeligste actiepakket van UnitedConsumers!
korting € 275
€ 2696,80
Totaal per jaar
Duurzaamheid stroom
Groene stroom NL
Grijs gas
77% van 141 klanten beveelt aan.
18% misschien 5% niet

Klantervaringen over UnitedConsumers

8
Online dienstverlening
8,0
Prijsstelling
8,0
Duurzaamheid
8,0
Klantenservice
8,0
Overstapproces
8,0
Facturering
8,0
Ik raad UnitedConsumers aan
Piet Bakker 21-6-2024 - 08:24
Overgestapt via Gaslicht.com

Alles is tot heden naar mijn mening goed verlopen. Geen minpunten kan ik niet bedenken.

10
Prijsstelling
10,0
Duurzaamheid
9,0
Facturering
10,0
Overstapproces
10,0
Ik raad UnitedConsumers aan
B. Geerts 19-6-2024 - 11:29
Overgestapt via Gaslicht.com

De overdracht naar de nieuwe leverancier is probleemloos verlopen zonder enige strubbeling.

  • zie motivatie
  • geen
9
Facturering
9,0
Prijsstelling
9,0
Klantenservice
10,0
Online dienstverlening
9,0
Klachtenafhandeling
10,0
Duurzaamheid
9,0
Overstapproces
9,0
Ik raad UnitedConsumers aan
Mirjam 18-6-2024 - 15:54
Overgestapt via Gaslicht.com

De prijs en de behulpzaamheid plus bereikbaarheid

  • Fijne organisatie.
  • Prijs is oké.
  • Fijn dat je persoonlijk zo snel iemand aan de lijn krijgt om je goed te helpen!
9
Facturering
9,0
Overstapproces
9,0
Online dienstverlening
9,0
Klantenservice
9,0
Prijsstelling
9,0
Ik raad UnitedConsumers aan
Ben Boswinkel 6-6-2024 - 09:20
Overgestapt via Gaslicht.com

Overstap goed verlopen.

8
Klantenservice
8,0
Prijsstelling
8,0
Online dienstverlening
8,0
Overstapproces
10,0
Facturering
8,0
Ik raad UnitedConsumers aan
Jurjen Nieboer 6-6-2024 - 08:14
Overgestapt via Gaslicht.com

prima voorwaarden bij mijn nieuwe leverancier

  • geen terugleverkosten bij mijn zonnepanelen
  • tot dusver geen
9
Online dienstverlening
9,0
Overstapproces
10,0
Facturering
8,0
Prijsstelling
9,0
Duurzaamheid
9,0
Ik raad UnitedConsumers aan
Rian Colen-Straatman 4-6-2024 - 19:23
Overgestapt via Gaslicht.com

Overstappen was erg gemakkelijk.

  • Gemakkelijke app waar alles in staat.
  • n.v.t.
4
Facturering
2,0
Klantenservice
2,0
Overstapproces
6,0
Prijsstelling
6,0
Online dienstverlening
3,0
Duurzaamheid
6,0
Luiten 4-6-2024 - 15:43
Overgestapt via Gaslicht.com

Waardeloze website, geen fatsoenlijk overzicht van je verbruik te verkrijgen. Eens maar nooit meer.

  • Website weggooien en opnieuw beginnen.

Reacties

UnitedConsumers Webcare 19-6-2024 - 14:22
Beste Luiten,

Bedankt voor uw feedback. Het spijt ons te horen dat u niet tevreden bent met ons verbruiksoverzicht. We waarderen uw opmerkingen en willen graag met u in contact komen om te kijken of we u beter kunnen helpen met het begrijpen van uw overzichten.

U kunt ons bellen op 040 2350560 of een e-mail sturen naar energie@unitedconsumers.com. We staan klaar om uw vragen te beantwoorden en u verder te helpen.

Met vriendelijke groeten,

Daan
UnitedConsumers
7
Klantenservice
6,0
Klachtenafhandeling
8,0
Facturering
6,0
Overstapproces
8,0
Prijsstelling
8,0
Duurzaamheid
8,0
Online dienstverlening
7,0
Ik raad UnitedConsumers aan
KE 4-6-2024 - 08:56
Overgestapt via Gaslicht.com

Tijdens een verhuizing naar een nieuwe woning

  • Duidelijke communicatie over de prijzen, die worden nageleefd. Prettige klantenservice, die probleem direct oplost.
  • Als je zowel elektra als gas afneemt, ontvang je automatisch 2 aparte contracten en 2 aparte afschrijvingen maandelijks. Ik had verwacht, en zou het handiger vinden, als dit er 1 is. Dus 1 contract, want in 1x contract aangemeld bij Gaslicht.com, en 1 maandelijkse afschrijving.
9
Overstapproces
10,0
Facturering
9,0
Online dienstverlening
9,0
Duurzaamheid
8,0
Prijsstelling
9,0
Ik raad UnitedConsumers aan
Jo Bremen 2-6-2024 - 11:37
Overgestapt via Gaslicht.com

Goede prijs

  • Goede prijs, betrouwbaar en snel geregeld..
9
Overstapproces
10,0
Online dienstverlening
9,0
Facturering
9,0
Klantenservice
9,0
Prijsstelling
9,0
Ik raad UnitedConsumers aan
Frits Faber 2-6-2024 - 06:07
Overgestapt via Gaslicht.com

Strakke communicatie en doen wat ze beloven!

  • Helder overzicht
  • Gas en factuur zou een samengevoegde factuur mogen zijn ipv 2 afzonderlijke.
Website van het Jaar Shopping Awards

Vergelijk het volledige energieaanbod

Vergelijk objectief alle energieleveranciers. Bij ons stapt u gemakkelijk in drie stappen over. Overstappen via Gaslicht.com is altijd gratis. Vergelijk en stap over.