De onafhankelijke energievergelijker
Ben Woldring
Vragen? Wij zijn vandaag bereikbaar tot 22.00 uur
Vergelijk energie en bekijk hoeveel u kunt besparen
Nu 3 maanden gratis Canal Digitaal Energie vergelijken
UnitedConsumers

UnitedConsumers reviews en ervaringen

Bent u benieuwd naar de ervaringen van andere klanten over UnitedConsumers? Lees hier de UnitedConsumers ervaringen en reviews. Is UnitedConsumers uw energieleverancier? Laat bij klantervaringen uw eigen ervaringen over UnitedConsumers achter. Zo helpt u anderen een weloverwogen keuze te maken.

Het voordeligste actiepakket van UnitedConsumers!
Welkomstpremie € 200
€ 4338,83
Totaal per jaar
Duurzaamheid stroom
Groene stroom
Grijs gas
83% van 120 klanten beveelt aan.
14% misschien 3% niet

Klantervaringen over UnitedConsumers

Hub Driessen 24-11-2021 - 11:17
Overgestapt via Gaslicht.com

De eerste indruk is positief!
Wellicht stelt U deze vraag nog eens over een paar maanden.

9
Duurzaamheid
9,0
Overstapproces
9,0
Klantenservice
9,0
Prijsstelling
8,0
Online dienstverlening
9,0
Facturering
8,0
Ik raad UnitedConsumers aan
Leslie Toorop 8-11-2021 - 12:00
Overgestapt via Gaslicht.com

Overstap vlot geregeld en snel reactie van United Consumers. Ook de vragen die na het afsluiten kwamen werden snel en adequaat door United Consumers afgehandeld.

  • - Snel
  • - Uitgebreide informatie
  • - Correspondentie tot aan het moment van overgang
  • geen
8
Prijsstelling
8,0
Facturering
9,0
Overstapproces
8,0
Ik raad UnitedConsumers aan
Abel 6-11-2021 - 19:07
Overgestapt via Gaslicht.com

Was van Oxxio naar UC overgestapt maar kreeg na de eindafrekening van Oxxio nog een rekening voor een week energie van Oxxio terwijl contract nog een week liep. Vaag.....

8
Prijsstelling
8,0
Facturering
8,0
Overstapproces
8,0
Online dienstverlening
8,0
Ik raad UnitedConsumers aan
Tiffany 5-11-2021 - 10:21
Overgestapt via Gaslicht.com

Heldere en duidelijke mails

9
Online dienstverlening
8,0
Duurzaamheid
8,0
Prijsstelling
8,0
Facturering
10,0
Overstapproces
10,0
Arnold Croese 4-11-2021 - 17:08
Overgestapt via Gaslicht.com

Was nu de minst duurste van alle aanbieders.

8
Facturering
8,0
Klantenservice
9,0
Klachtenafhandeling
9,0
Duurzaamheid
8,0
Online dienstverlening
9,0
Prijsstelling
7,0
Overstapproces
9,0
Ik raad UnitedConsumers aan
W.Gielen 4-11-2021 - 12:27
Overgestapt via Gaslicht.com

Al enkele keren overgestapt via gaslicht en steeds goed verlopen

  • Gaslicht is een prima service voor overstappers
  • N.v.t.
10
Overstapproces
10,0
Online dienstverlening
10,0
Duurzaamheid
10,0
Facturering
10,0
Klantenservice
10,0
Prijsstelling
10,0
Jacques sr Haans 3-11-2021 - 10:37
Overgestapt via Gaslicht.com

Hangt af van de prijzen die gelden op de dag dat je gaaslicht.com raadpleegt voor een nieuw contract. Overstappen met gaslicht.com werkt voortreffelijk.

  • Bij gaaslicht.com heb je een duidelijk overzicht van de energieaanbieders.
8
Online dienstverlening
8,0
Facturering
8,0
Prijsstelling
9,0
Overstapproces
9,0
Duurzaamheid
8,0
Ik raad UnitedConsumers aan
A. 22-10-2021 - 21:34
Overgestapt via Gaslicht.com

Tot nu toe heel tevreden over de dienstverlening van United Consumers. Alles was vlot en duidelijk geregeld, incl de opzegging bij de vorige leverancier.

  • Prijs.
  • Communicatie.
  • Verbruik inzien via een app ipv via de website.
8
Facturering
8,0
Prijsstelling
9,0
Online dienstverlening
8,0
Overstapproces
9,0
Ik raad UnitedConsumers aan
W.J. Louis 9-10-2021 - 11:23
Overgestapt via Gaslicht.com

Geruisloze overstap. Prima.

Beoordeling

Om te zorgen voor betrouwbare ervaringen van échte overstappers, controleren we of mensen zijn overgestapt via Gaslicht.com. Alleen deze reviews tellen mee voor de leverancierswaardering.

De ervaring die u nu bekijkt, hebben we niet kunnen verifiëren en telt niet mee voor de leverancierswaardering.
9
Online dienstverlening
10,0
Overstapproces
10,0
Klachtenafhandeling
8,0
Klantenservice
5,0
Duurzaamheid
10,0
Facturering
10,0
Prijsstelling
10,0
Ik raad UnitedConsumers aan
Jan 2-10-2021 - 19:23

Heb eind mei mijn contract met 3 verlengd en pluk daar me de huidige prijzen de vruchten van. Zou ik nu verlengen ben tussen de 800 en 1300 euro duurder uit. Enige minpunt is dat ze erg lang nodig hebben voor de eindafrekening, zo moet je op een teruggave een week of 6 wachten.

  • Als de eindstand bekend is duurt het nog weken voordat jij het teveel betaalde terug krijgt, waar anderen er 2 week over doen doet United Consumers er 6 week over

Eerdere jaren

Website van het Jaar

Vergelijk en bespaar op uw energierekening

Vergelijk objectief alle energieleveranciers. Bij ons stapt u gemakkelijk in drie stappen over. Overstappen via Gaslicht.com is altijd gratis en levert een mooi voordeel op, zeker als u elk jaar opnieuw vergelijkt en overstapt.

Navigatie