De onafhankelijke energievergelijker
Ben Woldring
Vragen? Wij zijn vandaag bereikbaar tot 20.00 uur
Vergelijk het volledige energieaanbod
Energie vergelijken
Vandebron

Vandebron reviews en ervaringen

Bent u benieuwd naar de ervaringen van andere klanten over Vandebron? Lees hier de Vandebron ervaringen en reviews. Is Vandebron uw energieleverancier? Laat bij klantervaringen uw eigen ervaringen over Vandebron achter. Zo helpt u anderen een weloverwogen keuze te maken.

Archief 2020

Onderstaande ervaringen zijn afkomstig uit ons archief. In de tussentijd kan de dienstverlening van Vandebron zijn veranderd. Lees hier de nieuwste ervaringen.

Klantervaringen over Vandebron

10
Klantenservice
10,0
Online dienstverlening
10,0
Overstapproces
10,0
Facturering
9,0
Duurzaamheid
10,0
Prijsstelling
9,0
Ik raad Vandebron aan
Marinus Doosje 30-12-2020 - 09:42
Overgestapt via Gaslicht.com

Snel geregelde overgang. Laag jaarbedrag.

  • Duidelijk inzicht in contract, prijzen en verbruik.
  • Geen

Reacties

Vandebron Webcare 30-12-2020 - 15:15
Goed om te lezen Marinus!
7
Overstapproces
7,0
Klantenservice
6,0
Prijsstelling
7,0
Online dienstverlening
7,0
Facturering
6,0
Duurzaamheid
7,0
Meijer 30-12-2020 - 09:32
Overgestapt via Gaslicht.com

Nog niet voldoende ervaring

  • Bereikbaarheid tel lange wachttijd met vervelende wacht muziek echt irritant
7
Overstapproces
8,0
Prijsstelling
7,0
Facturering
7,0
jantinus weggemans 30-12-2020 - 09:21
Overgestapt via Gaslicht.com

  • Ik zag als je overstapt een half jaar NL ziet krijgt, waarom krijg ik dat voordeel niet.?
Opmerking van Gaslicht.com 30-12-2020 - 10:58
Beste meneer/mevrouw Weggemans,

Als u via ons een aanmelding doet, krijgt u 6 maanden gratis NLziet. Deze actie loopt vanaf 1 oktober. Stuur even uw adresgegevens met een toelichting naar info@gaslicht.com en dan kijken wij na of u ook recht heeft op deze actie.

Ik hoor graag van u.

Met vriendelijke groet,
Marlies
10
Online dienstverlening
10,0
Facturering
9,0
Overstapproces
10,0
Klantenservice
9,0
Klachtenafhandeling
10,0
Prijsstelling
10,0
Duurzaamheid
10,0
Ik raad Vandebron aan
Jan Schreurs 30-12-2020 - 09:08
Overgestapt via Gaslicht.com

Een echte aanrader op energie gebied

  • Duidelijkheid
  • Geen

Reacties

Vandebron Webcare 30-12-2020 - 15:18
Bedankt voor de positieve review Jan!
9
Klantenservice
9,0
Online dienstverlening
9,0
Duurzaamheid
9,0
Klachtenafhandeling
9,0
Overstapproces
9,0
Prijsstelling
9,0
Facturering
9,0
Ik raad Vandebron aan
Marianne 29-12-2020 - 14:25
Overgestapt via Gaslicht.com

Wij doen dit nu een paar jaar, nooit problemen gehad. Het verloopt soepel.

Reacties

Vandebron Webcare 30-12-2020 - 15:32
Goed om te horen Marianne!
10
Duurzaamheid
10,0
Prijsstelling
10,0
Overstapproces
10,0
Facturering
9,0
Ik raad Vandebron aan
Gielen 29-12-2020 - 09:57
Overgestapt via Gaslicht.com

100% duurzame energie van eigen bodem. Daardoor controleerbaar en dichtbij. Geen tussenhandel maar rechtstreeks van de producent.

  • Dichtbij.
  • Van eigen producenten
  • Controleerbaar
  • Geen

Reacties

Vandebron Webcare 30-12-2020 - 15:24
Bedankt voor je review en hoge cijfers Gielen!
8
Prijsstelling
8,0
Facturering
8,0
Online dienstverlening
8,0
Overstapproces
10,0
Duurzaamheid
8,0
Ik raad Vandebron aan
Dirk 29-12-2020 - 09:19
Overgestapt via Gaslicht.com

Prima verlopen, heb meer vertrouwen in het werkelijk bijdragen aan duurzaamheidsdoelstellingen van Van de Bron.

  • App laat je energiegebruik zien en ook t.o.v. het verwachte energiegebruik
  • Eerste maandbedrag wordt voorafgaand aan het contract al afgeschreven, dit zou wat mij betreft beter gecommuniceerd mogen worden en hierin een keuze worden gegeven.

Reacties

Vandebron Webcare 30-12-2020 - 15:23
Bedankt voor je feedback Dirk!
4
Overstapproces
6,0
Klachtenafhandeling
1,0
Klantenservice
1,0
Prijsstelling
6,0
Facturering
4,0
Duurzaamheid
8,0
Online dienstverlening
4,0
Alexander 28-12-2020 - 11:20
Overgestapt via Gaslicht.com

De welkomstkorting van 190 is direct vervallen doordat de eerste incasso op de 20e van de maand werd geprobeerd, net voor het salaris binnenkomt. Onbeschofte klantenservice die als volgt de les leest. (Er is voor de duidelijkheid nooit 'op eigen huisje beslist te storneren.')
"De voorwaarden zijn zeer doordacht opgesteld en kan niet van afgeweken worden." "Maar het is niet de bedoeling om dan op eigen houtje te beslissen te storneren en niet te overleggen. Bij andere organisaties waar betaald moet worden hoor je dit ook niet te doen. In overleg kunnen we altijd kijken wat we kunnen regelen, maar het is niet de norm om niet te betalen aan de energieleverancier wanneer dit een keer moeilijk gaat. In die zin is dat jouw verantwoordelijkheid wanneer je een contract afsluit. "

  • Duurzaamheidsverhaal lijkt te kloppen
  • Ook jarenlange klantenrelaties gaan zo bij het grofvuil
6
Prijsstelling
8,0
Overstapproces
8,0
Facturering
1,0
Online dienstverlening
7,0
Frans Andriolo 28-12-2020 - 09:24
Overgestapt via Gaslicht.com

Ik ben ontevreden omdat vandeBron een maand voorafgaand al bedragen begint af te schrijven. Hierdoor heb ik een maand dubbele lasten gehad. Als ik zou storneren dan vervalt mijn welkomstkorting. Een vervelende manier van geld binnenharken.

  • Voorschot in lopende maand incasseren zoals andere aanbieders.
9
Facturering
9,0
Online dienstverlening
9,0
Duurzaamheid
10,0
Overstapproces
10,0
Klantenservice
9,0
Ik raad Vandebron aan
Allard Bosga 27-12-2020 - 12:16
Overgestapt via Gaslicht.com

Overstap van ene naar andere leverancier ging heel soepel👍

Reacties

Vandebron Webcare 30-12-2020 - 15:22
Goed om te horen dat de overstap soepel ging Allard!

Eerdere jaren

Website van het Jaar

Vergelijk het volledige energieaanbod

Vergelijk objectief alle energieleveranciers. Bij ons stapt u gemakkelijk in drie stappen over. Overstappen via Gaslicht.com is altijd gratis. Vergelijk en stap over.

Navigatie