Genomineerd voor 2022!
Stem op Gaslicht.com
En win een PlayStation 5
Door deel te nemen maakt u kans op:
  • Playstation 5 Disk Edition (t.w.v. 500 euro)
  • Een bioscoopabonnement voor een jaar (t.w.v. 200 euro) voor Vue of Pathé
  • Smartwatch (Apple SE, Samsung Galaxy Watch5 of vergelijkbaar t.w.v. 300 euro)
  • Tweehonderd euro shoptegoed
  • 2x Instax Mini met fotopapier
Deze prijzen worden uitgereikt door de organisatie van de Website van het Jaar.
De onafhankelijke energievergelijker
Ben Woldring
Vragen? Stuur ons een Whatsapp-bericht
Vandebron

Vandebron reviews en ervaringen

Bent u benieuwd naar de ervaringen van andere klanten over Vandebron? Lees hier de Vandebron ervaringen en reviews. Is Vandebron uw energieleverancier? Laat bij klantervaringen uw eigen ervaringen over Vandebron achter. Zo helpt u anderen een weloverwogen keuze te maken.

70% van 10 klanten beveelt aan.
20% misschien 10% niet

Klantervaringen over Vandebron

10
Duurzaamheid
10,0
Online dienstverlening
10,0
Overstapproces
10,0
Prijsstelling
10,0
Klantenservice
10,0
Facturering
10,0
Ik raad Vandebron aan
Esther van Crasbeek 20-5-2022 - 10:21
Overgestapt via Gaslicht.com

Schone energie, super makkelijke app om jouw energie verbruik dagelijks te bekijken, overstappen ging, zoals altijd, zonder problemen!

  • Schone energie
  • Makkelijke app om jouw verbruik in te zien
  • Goede website
  • Goed bereikbaar
  • Geen

Reacties

Vandebron Webcare 30-8-2022 - 14:47
Bedankt voor je woorden Esther! Fijn dat je tevreden bent. We hopen je nog lang als klant bij ons te houden! <3
10
Prijsstelling
10,0
Overstapproces
10,0
Klantenservice
10,0
Duurzaamheid
10,0
Facturering
10,0
Online dienstverlening
10,0
Ik raad Vandebron aan
Bart-Jan Jansen 20-5-2022 - 09:01
Overgestapt via Gaslicht.com

Een uitstekend werkende app hebben ze; heel overzichtelijk en makkelijk aan te passen.
Ik heb de overstap gemaakt vanwege de prijs (was ook heel goed)

  • Hun App, de prijs, overzichtelijk
  • Geen
9
Klantenservice
9,0
Overstapproces
9,0
Duurzaamheid
10,0
Prijsstelling
9,0
Online dienstverlening
9,0
Ik raad Vandebron aan
Henk Teunissen 13-5-2022 - 12:35
Overgestapt via Gaslicht.com

Fijn dat ze groen denken. Ook dat ze zonnepanelen toejuichen

8
Online dienstverlening
9,0
Overstapproces
9,0
Prijsstelling
8,0
Facturering
8,0
Ik raad Vandebron aan
Dam 13-5-2022 - 10:18
Overgestapt via Gaslicht.com

Vloeiende afwikkeling overstap, gemak voor consument, heldere app.

  • Gedetailleerder inzicht in verbruik (bijv. per uur) is wenselijk

Reacties

Vandebron Webcare 17-6-2022 - 11:20
Bedankt voor je positieve beoordeling, daar krijgen wij goeie energie van💚 Als je ons toestemming geeft om de slimme meter elk kwartier uit te lezen kun je je verbruik tot op een kwartier nauwkeurig inzien.
9
Klantenservice
9,0
Facturering
9,0
Prijsstelling
9,0
Duurzaamheid
9,0
Overstapproces
9,0
Klachtenafhandeling
9,0
Online dienstverlening
9,0
Ik raad Vandebron aan
J.H. Alink 7-5-2022 - 18:51
Overgestapt via Gaslicht.com

Informatie m.b.t. tarieven, leveringsvoorwaarden enz. zeer volledig en correct.

  • De ervaringen zijn tot dusver nog van recente datum.
  • Hoop dat alle komende ervaringen ook positief zullen zijn.
  • Kan nog geen verbeterpunten benoemen.
9
Online dienstverlening
9,0
Prijsstelling
7,0
Overstapproces
9,0
Duurzaamheid
10,0
Facturering
9,0
Klachtenafhandeling
9,0
Klantenservice
9,0
Ik raad Vandebron aan
Anouk 22-4-2022 - 18:57
Overgestapt via Gaslicht.com

Dit is de tweede keer dat ik bij vandebron zit en het is een heel goed, betrouwbaar energie bedrijf. Elke maand word je verbruik toegestuurd en kun je zien wat anderen in de zelfde huis en gezinssamenstelling hebbenverbruikt.

  • Overzichtelijk online je gegevens inzien. Groene energie voor een goede prijs.
  • Ik stap bijna elk jaar of 3 jaar over naar een ander energie bedrijf. Vind dat ze wat meer mogen doen als je een nieuw contract nodig hebt als trouwe klant. Dan zou ik willen blijven, nu is het verschil vaak te groot.
9
Online dienstverlening
10,0
Facturering
8,0
Prijsstelling
8,0
Klantenservice
9,0
Overstapproces
10,0
Duurzaamheid
9,0
Ik raad Vandebron aan
Rineke Maarse 16-4-2022 - 12:44
Overgestapt via Gaslicht.com

De overstap verliep vlekkeloos, voor mijn huishouden was dit de beste, goedkoopste en groenste leverancier.

  • Rotterdam
  • Rotterdam
3
Klachtenafhandeling
3,0
F Geerlings 24-3-2022 - 20:20
Overgestapt via Gaslicht.com

Eindafrekening kan niet plaatsvinden omdat ze op een zogenaamd nieuw financieel systeem zijn overgestapt. Dit duurt nu al weken. Dus sta je als klant machteloos en moet je maar geduld opbrengen.

Opmerking van Gaslicht.com 25-3-2022 - 07:36
Beste meneer/mevrouw Geerlings,

Bedankt voor uw reactie. Wat jammer om te horen dat u al een poosje op uw eindafrekening zit te wachten.

Zou u een e-mail met toelichting willen versturen naar info@gaslicht.com? Dan kunnen wij kijken of wij hier iets in kunnen betekenen.

Met vriendelijke groet,
Cherlaine

Reacties

Vandebron Webcare 25-3-2022 - 10:11
Hallo, bedankt voor het achterlaten van een review. Op basis van je bericht kunnen we helaas niet met je meekijken. Zou je contact met ons op willen nemen? Dan kunnen we zien wat de status van jouw eindafrekening is. Je kunt ons van maandag tot en met vrijdag van 09:00 uur tot 17:00 uur bereiken via 0880 444 555, een mailtje sturen naar vragen@vandebron.nl, een Twitter of Facebook privé-bericht sturen of gebruik maken van de nieuwe live chat functie op onze website. We horen graag van je en wensen je in elk geval alvast een prettig weekend.
4
Facturering
3,0
Prijsstelling
7,0
Online dienstverlening
1,0
Duurzaamheid
9,0
Klachtenafhandeling
2,0
Overstapproces
1,0
Klantenservice
8,0
Zeo Smeijsters 18-3-2022 - 09:45
Overgestapt via Gaslicht.com

Ik heb gebruik gemaakt van mijn herroepingsrecht, helaas is deze door vandebron niet verwerkt en hebben ze gewoon zonder een geldige machitgin dus facturen afgeschreven.

  • Mondeling waren de medewerkers zeer beleeft en begrepen de problemen. Duurzaam en redelijk betaalbaar.
  • Ze snappen er niks van als je een email alias of ander email adres gebruikt dan in hun systeem staat. Geëscaleerde klachten afhandeling is langzaam.

Reacties

Vandebron Webcare 18-3-2022 - 13:21
Bedankt voor het delen van je ervaring. We zouden je graag verder helpen. Zou je contact met ons willen opnemen? We kunnen dan met je meekijken naar het probleem en wat dit heeft veroorzaakt en natuurlijk een passende oplossing zoeken!
9
Prijsstelling
8,0
Facturering
9,0
Duurzaamheid
9,0
Overstapproces
10,0
Nico 9-3-2022 - 20:52
Overgestapt via Gaslicht.com

Goede overstap, niks van gemerkt. Helaas door faillissement gedwongen tot deze overstap. Ik ben netjes op de hoogte gehouden.

  • Niks gemerkt van overstap
  • Geen problemen ervaren. Nadeel is de hele energiemarkt die dol is, maar dat is niet Vandebron zn schuld.

Eerdere jaren

Website van het Jaar

Vergelijk het volledige energieaanbod

Vergelijk objectief alle energieleveranciers. Bij ons stapt u gemakkelijk in drie stappen over. Overstappen via Gaslicht.com is altijd gratis. Vergelijk en stap over.

Navigatie