De onafhankelijke energievergelijker
Ben Woldring
Vragen? Stuur ons een Whatsapp-bericht
Vandebron
70% van de klanten raadt Vandebron aan.
18% zegt Vandebron misschien aan te raden.

Vandebron ervaringen, informatie & beoordeling

Om u te helpen bij uw keus, willen wij u zoveel mogelijk informatie over de facturatie en geleverde diensten van Vandebron geven. Twijfelt u nog? Lees dan de Vandebron ervaringen en beoordelingen. Is Vandebron uw energieleverancier en wilt u zelf een ervaring en/of beoordeling over Vandebron plaatsen? Bij klantervaringen kunt u uw ervaringen en beoordeling over Vandebron met andere consumenten delen.

Vergelijk alle pakketten van Vandebron
Het voordeligste actiepakket van Vandebron!
Nederlandse groene stroom en gas 1 jr vast Actie
Welkomstpremie
€ 180
Jaarprijs
€ 1722,50
70%
van 256 klanten zou deze leverancier aanbevelen
18% misschien 13% niet

Klantervaringen

Beoordeling
9
Prijsstelling: 8
Duurzaamheid: 10
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Overstapproces: 10
Facturering: 8
Klantenservice: 8
Online dienstverlening: 10
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
John 11-8-2020 - 20:16
Overgestapt via Gaslicht.com

Snel, eenvoudig, transparant en voor ons beste prijs. GASLICHT.com dnk voor het advies en het regelen van de vlekkeloze overstap!

Beoordeling
9
Overstapproces: 9
Online dienstverlening: 9
Facturering: 8
Prijsstelling: 8
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Duurzaamheid: 9
Klantenservice: n.v.t.
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
Marcel 11-8-2020 - 18:41
Overgestapt via Gaslicht.com

Duurzaam en goedkoop, dat kan toch haast niet beter?

  • duuzaam en goedkoop
  • nog onbekend
Beoordeling
8
Duurzaamheid: 9
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Online dienstverlening: 8
Facturering: 8
Prijsstelling: 8
Klantenservice: 9
Overstapproces: 9
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
Rogier 11-8-2020 - 12:08
Overgestapt via Gaslicht.com

duidelijk verhaal, geen fratsen, goede prijs en makkelijk te doen deze overstap, ook voor de minder digitaal begaafden

  • klantenservice was subliem, telefonisch (2x), vriendelijk, snel en van alles op de hoogte
  • kan ik niet zo 1,2,3 bedenken

Reacties

Vandebron Webcare 11-8-2020 - 16:28
Hartelijk bedankt voor het delen van je positieve ervaring, Rogier.
Beoordeling
8
Facturering: 9
Online dienstverlening: 8
Klantenservice: 8
Duurzaamheid: 8
Prijsstelling: 8
Overstapproces: 8
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
C.Goedegebuur 10-8-2020 - 09:08
Overgestapt via Gaslicht.com

Het is altijd de moeite waard om een overstap te maken

  • Door het gemak van het overstap-proces en goede aanbieding van Van den Bron hadden wij eigenlijk al snel besloten om hier voor te gaan!
  • Nog mooiere aanbiedingen zijn natuurlijk altijd welkom🙂

Reacties

Vandebron Webcare 10-8-2020 - 15:37
Bedankt voor het delen van je positieve ervaring, meneer/mevrouw Goedegebuur. En natuurlijk van harte welkom als klant bij Vandebron! 🌞
Beoordeling
8
Prijsstelling: 8
Duurzaamheid: 9
Online dienstverlening: 9
Facturering: 8
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Overstapproces: 8
Klantenservice: 9
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
AEH 9-8-2020 - 16:48
Overgestapt via Gaslicht.com

Het overwegen om van energieleverancier te veranderen is prijstechnisch en milieutechnisch altijd de moeite waard.

  • Pluspunten zijn de helderheid over het energiecontract met daarnaast om zoveel mogelijk groene energie te leveren.op d
  • Ik ben te kort bij de huidige leverancier om een verbeterpunt aan te geven.

Reacties

Vandebron Webcare 10-8-2020 - 16:07
Bedankt voor het delen van je positieve ervaring en natuurlijk van harte welkom als klant bij Vandebron! 🌞
Beoordeling
8
Prijsstelling: 8
Klantenservice: n.v.t.
Overstapproces: 8
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Online dienstverlening: 9
Duurzaamheid: 8
Facturering: 8
Ik zou deze leverancier aanraden
Misschien
Bart 9-8-2020 - 11:56
Overgestapt via Gaslicht.com

Prima overstap, interessante cashback.

Reacties

Vandebron Webcare 10-8-2020 - 15:52
Bedankt voor het achterlaten van je positieve review, Bart. En natuurlijk van harte welkom als klant bij Vandebron! 🌞
Beoordeling
9
Online dienstverlening: 9
Prijsstelling: 8
Duurzaamheid: 10
Klantenservice: 9
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Overstapproces: 10
Facturering: 9
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
PK Vrieswijk 9-8-2020 - 11:01
Overgestapt via Gaslicht.com

We zijn van greenchoice overgestapt op vandebron, scheelde een aardig groot bedrag per jaar. Groene energie is balangrijk voor ons dus Vandebron sluit daar goed bij aan.

  • Prijs
  • Positieve communicatiestijl
  • Groene energie
Beoordeling
8
Facturering: 7
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Online dienstverlening: 8
Duurzaamheid: 9
Overstapproces: 9
Klantenservice: n.v.t.
Prijsstelling: 9
Ik zou deze leverancier aanraden
Misschien
Chris 9-8-2020 - 10:42
Overgestapt via Gaslicht.com

facturering slecht al een incasso 3 weken voordat ze gaan leveren, dit is echt slecht

  • Krijg veel mail maar geen info over het proces, zo krijg ik geen melding dat het contract bij de oude leverancier is opgezegd. Krijg veel mails en telefoon van de oude leverancier, hierdoor is er onduidelijkheid
Beoordeling

Om te zorgen voor betrouwbare reviews van échte overstappers, controleren we of mensen zijn overgestapt via Gaslicht.com. Alleen deze reviews tellen mee voor de leverancierswaardering.

De review die u nu bekijkt, hebben we niet kunnen verifiëren en telt niet mee voor de leverancierswaardering.
7
Prijsstelling: 7
Facturering: 7
Online dienstverlening: 7
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Klantenservice: 7
Duurzaamheid: n.v.t.
Overstapproces: 7
Ik zou deze leverancier aanraden
Nee
P. Boonstra 8-8-2020 - 10:38

De overstap was eenvoudig geregeld en tot nu toe wordt er helder gecommuniceerd. Wat ik wel als een "lokkertje" ervaren heb is dat bij het zelf berekenen uit ga van mijn verbruik het afgelopen jaar. Er kwam toen een maandbedrag uit dat enkele tientjes lager uitkom dan wat als voorschot in rekening gebracht wordt. Daarbij gaat men uit van het gemiddelde verbruik de afgelopen jaren. Altijd vragen dienstverleners of ik ze zou aanraden bij anderen; nee, dat doe ik niet. Nutsbedrijven zijn geen gespreksonderwerp en mijn familie en vriendenkring is zelf heel goed in staat een weloverwogen keus te maken. Niemand die het onderwerp ooit aansnijdt.

Beoordeling
10
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Klantenservice: 10
Overstapproces: 10
Prijsstelling: 10
Duurzaamheid: 10
Facturering: 10
Online dienstverlening: 10
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
Martijn 8-8-2020 - 10:16
Overgestapt via Gaslicht.com

Prijs goed.
Oprecht verhaal over duurzaamheid

Navigatie