De onafhankelijke energievergelijker
Ben Woldring
Vragen? Stuur ons een Whatsapp-bericht
Vandebron
68% van de klanten raadt Vandebron aan.
18% zegt Vandebron misschien aan te raden.

Vandebron ervaringen, informatie & beoordeling

Om u te helpen bij uw keus, willen wij u zoveel mogelijk informatie over de facturatie en geleverde diensten van Vandebron geven. Twijfelt u nog? Lees dan de Vandebron ervaringen en beoordelingen. Is Vandebron uw energieleverancier en wilt u zelf een ervaring en/of beoordeling over Vandebron plaatsen? Bij klantervaringen kunt u uw ervaringen en beoordeling over Vandebron met andere consumenten delen.

Vergelijk alle pakketten van Vandebron
Het voordeligste actiepakket van Vandebron!
Nederlandse groene stroom en gas 1 jr vast Actie
Welkomstpremie
€ 180
Jaarprijs
€ 1674,69
68%
van 237 klanten zou deze leverancier aanbevelen
18% misschien 14% niet

Klantervaringen

Beoordeling

Om te zorgen voor betrouwbare reviews van échte overstappers, controleren we of mensen zijn overgestapt via Gaslicht.com. Alleen deze reviews tellen mee voor de leverancierswaardering.

De review die u nu bekijkt, hebben we niet kunnen verifiëren en telt niet mee voor de leverancierswaardering.
8
Klantenservice: 8
Facturering: 6
Overstapproces: 8
Online dienstverlening: 8
Duurzaamheid: 8
Prijsstelling: 8
Klachtenafhandeling: 8
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
Bert 6-6-2020 - 23:54

Klant bij Vandebron geweest tussen periode 2016 en eind 2019 op twee adressen.
Vriendin aanbevolen bij vandebron voor drie jaar dus hoppetee allebei 100 euro op de eindrekening er af. Leuk bedrijf, klantenservice was vlot en vriendelijk. Doet wat het moet doen.

2 minpunten: volgens afspraak en standaardprocedure zou er binnen acht weken na afloop contract een eindafrekening komen. Deze kwam op de allerlaatste dag met diens uitbetaling ook op de allerlaatste dag van de twee weken die nog is over de 8 weken overheen kwamen.
Ik snap dat je dit als commercieel bedrijf doet, maar als je veel geld terug krijgt is dit wel irritant.

Ohja, en bij het afstappen van het gas was er in het online platform veel storingen en fouten.
Uiteindelijk kon ik overstappen naar een andere leverancier met alleen stroom en dat loopt nu vlekkeloos.

  • Leuke communicatie
  • Vriendelijke klantenservice
  • Moet lang wachten op eindafrekening en dan, in mijn geval, teruggave geld
  • Problemen met afsluiten gas en wijzigingen doorvoeren hierbij
Beoordeling
9
Prijsstelling: 9
Overstapproces: 9
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Facturering: 9
Online dienstverlening: 9
Klantenservice: n.v.t.
Duurzaamheid: 9
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
Milan 5-6-2020 - 22:39
Overgestapt via Gaslicht.com

Over een aantal weken ben ik een jaar klant. Tot dusver ben ik zeer tevreden. Onlangs heb ik mijn contract voor een jaar verlengd voor gunstige prijzen. Toen ik laatst keek op overstapsites om te prijzen te vergelijken zag ik dat de aangegeven prijzen van Vandebron daar hoger waren dan die in mijn contract. Ze gaan daar uit van de hogere variabele kosten, maar als je per jaar vastzet of langer krijg je een goede deal. De kosten die ik per kWh elektriciteit of m3 gas maak verschillen weinig van de laagste niet duurzame energiemaatschappij. Daarom ben ik blij met deze keuze voor duurzame energie. Voor een welkomstpremie van €100 kan je mijn vriendenlink gebruiken: https://vandebron.nl/?referrer=2346298

  • concurrerende prijzen
  • duurzame stroom en co2-gecompenseerd gas
Beoordeling
10
Klantenservice: n.v.t.
Duurzaamheid: 9
Facturering: 10
Online dienstverlening: 10
Prijsstelling: 10
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Overstapproces: 10
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
gweber 5-6-2020 - 11:18
Overgestapt via Gaslicht.com

zoals voorgaande overstappen weer prima geregeld 😀😀👍

  • overstap zonder probleem
  • geen

Reacties

Vandebron Webcare 5-6-2020 - 16:54
Fijn om te horen! Hartelijk bedankt voor het delen van je ervaring.
Beoordeling
9
Duurzaamheid: 9
Facturering: 8
Prijsstelling: 9
Online dienstverlening: 9
Klantenservice: 9
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Overstapproces: 9
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
Agnes vd Horst 4-6-2020 - 12:38
Overgestapt via Gaslicht.com

Prima overgang, wel moet je rekening houden dat je van tevoren moet betalen, dat was een verrassing. Maar rest was prima.

  • Snelle reactie
  • Betere communicatie dat je van tevoren moet betalen

Reacties

Vandebron Webcare 4-6-2020 - 16:34
Hi Agnes, bedankt voor het delen van je positieve ervaring!
Beoordeling
9
Facturering: 8
Online dienstverlening: 9
Klachtenafhandeling: 9
Duurzaamheid: 9
Overstapproces: 10
Prijsstelling: 8
Klantenservice: 9
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
M Landwaard 3-6-2020 - 10:14
Overgestapt via Gaslicht.com

Snel alles geregeld voor groenere stroom.

  • Vriendelijk
  • helder
  • alles kan digitaal
  • Een pakket zonder gas.

Reacties

Vandebron Webcare 3-6-2020 - 16:03
Hallo! Goed om te horen dat het je bevalt. Groene stroom zonder teveel gedoe, dat willen wij je geven. We zijn blij dat het zo overkomt. Fijne dag.
Beoordeling
10
Online dienstverlening: n.v.t.
Duurzaamheid: 10
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Overstapproces: 10
Facturering: 10
Prijsstelling: 10
Klantenservice: n.v.t.
Ik zou deze leverancier aanraden
Misschien
Michel 2-6-2020 - 21:51
Overgestapt via Gaslicht.com

De energieleverancier Vandebron levert echter groene energie uit Nederland, geen neppe groene energie die groeng gemaakt is met certificaten uit voornamelijk Noorwegen. De CO2 uitstoot van het gas dat je afneemt wordt gecompenseerd. DAt is niet de beste oplossing maar wel de beste optie die op dit moment beschikbaar is als je niet zonder gas kan.

  • Het overstapproces is heel makkelijk en de ze website heeft de beste prijs en je krijgt er ook nog een waardebon voor de spoordeelwinkel van NS bij!

Reacties

Michel 2-6-2020 - 21:53
Ik raad deze energieleverancier zeker aan! Maar na het plaatsen van de recentie zag ik pas dat ik per ongeluk op misschien had geklikt bij deze vraag
Vandebron Webcare 3-6-2020 - 16:01
Hi Michel! Wat leuk dat je zo'n positieve beoordeling hebt achtergelaten op Mijn Vandebron. We vinden het fijn om te zien dat jij vanuit jouw groene overtuiging voor ons hebt gekozen. Bedankt en een fijne dag 🙂
Beoordeling
8
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Facturering: 7
Prijsstelling: 8
Online dienstverlening: 7
Klantenservice: n.v.t.
Duurzaamheid: 10
Overstapproces: 10
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
Michiel 2-6-2020 - 16:33
Overgestapt via Gaslicht.com

Prima energieleverancier. Behoorlijk transparant over waar de stroom vandaan komt. Overstappen is goed geregeld, inclusief aanmelden voor een account voor website en app. Jammer dat de vorige leverancier eerst ook nog factureert, dat moet nog worden afgewikkeld, maar daar kan Van de bron niets aan doen. Uiteindelijk een flinke besparing en nog groener ook.

  • Echt groene stroom voor een eerlijke prijs
  • Website en app geven al veel informatie, maar kunnen nog een stukje beter qua inzicht in verbruik (ik heb slimme meters). Ze geven een overstapkorting i.p.v. een lagere prijs, dat vind ik altijd minder voor bestaande klanten.

Reacties

Vandebron Webcare 3-6-2020 - 15:59
Hi Michiel, bedankt voor je uitgebreide beoordeling. We worden blij van jouw positieve woorden. Wat betreft de app, heb je het dan over onze Verbruikspagina? We horen graag van je hoe we ons hierin kunnen verbeteren. Je kan je feedback zowel telefonisch (0880 444 555)of per mail (vragen@vandebron.nl) delen. Alvast bedankt 🙂
Beoordeling

Om te zorgen voor betrouwbare reviews van échte overstappers, controleren we of mensen zijn overgestapt via Gaslicht.com. Alleen deze reviews tellen mee voor de leverancierswaardering.

De review die u nu bekijkt, hebben we niet kunnen verifiëren en telt niet mee voor de leverancierswaardering.
1
Duurzaamheid: n.v.t.
Facturering: 1
Prijsstelling: 1
Online dienstverlening: 1
Klantenservice: 1
Klachtenafhandeling: 1
Overstapproces: 1
Ik zou deze leverancier aanraden
Nee
Kevin linders 2-6-2020 - 07:50

Voor het boetebedrag van overstappen gebruikt men je eigen cashback die ze je beloven als je overstapt, een sigaar uit eigen door dus. Na een jaar Verwacht ik mijn eindafrekening en wacht ik daar nu al 9 weken op. Steeds wird ik van het kastje naar de muur gestuurd, werkelijk ongekend slechte service! Mij zien ze hier niet meer terug!

Reacties

Vandebron Webcare 2-6-2020 - 14:58
Hi Kevin, wat jammer om te horen dat dit zo verloopt. Wat betreft de boete begrijpen we niet helemaal wat je bedoelt. Zou je dit willen toelichten? De jaarafrekening hoor je binnen uiterlijk 8 weken te ontvangen. Als dit niet het geval is, zou je dan contact op willen nemen? We zouden graag voor je kijken waarom dit gebeurt!
Beoordeling

Om te zorgen voor betrouwbare reviews van échte overstappers, controleren we of mensen zijn overgestapt via Gaslicht.com. Alleen deze reviews tellen mee voor de leverancierswaardering.

De review die u nu bekijkt, hebben we niet kunnen verifiëren en telt niet mee voor de leverancierswaardering.
4
Klachtenafhandeling: 1
Prijsstelling: 1
Duurzaamheid: 8
Overstapproces: 7
Facturering: 7
Klantenservice: 1
Online dienstverlening: 1
Ik zou deze leverancier aanraden
Misschien
Dennis 1-6-2020 - 14:50

Vandebron weigert om de e100,- welkomstpremie uit te betalen.
Reden: bij een van de termijnen is de digitale incasso mislukt. Ondanks dat ik deze drie dagen na de incassodatum met de hand betaald heb (nog voor Vandebron een herinnering stuurde), stelt Vandebron dat er sprake is van betalingsverzuim. Hierdoor ben ik via Vandebron veel duurder uit dan wanneer ik bij mijn vorige leverancier gebleven zou zijn. Pas op voor deze oplichterspraktijken!

Reacties

Vandebron Webcare 2-6-2020 - 15:23
Hi Dennis, bedankt voor je bericht. Aan de korting zitten bepaalde voorwaarden gebonden, deze hebben we met je gedeeld na aanmelding. We begrijpen dat dit een vervelende situatie voor je is, maar kunnen er helaas niets aan veranderen. Als er niet aan de voorwaarden wordt voldaan, dan vervalt de korting. We wensen je nog een fijne dag.
Beoordeling

Om te zorgen voor betrouwbare reviews van échte overstappers, controleren we of mensen zijn overgestapt via Gaslicht.com. Alleen deze reviews tellen mee voor de leverancierswaardering.

De review die u nu bekijkt, hebben we niet kunnen verifiëren en telt niet mee voor de leverancierswaardering.
1
Online dienstverlening: 1
Facturering: 1
Klantenservice: 1
Prijsstelling: 1
Overstapproces: 1
Klachtenafhandeling: 1
Duurzaamheid: 1
Ik zou deze leverancier aanraden
Nee
Martine 1-6-2020 - 09:26

Ze hebben ons flink bedonderd en weigeren het recht te zetten. Kies nooit voor Vandebron. Dit is de slechtste energieleverancier die je kunt kiezen. Wees gewaarschuwd.

  • Onbetrouwbaar

Reacties

Vandebron Webcare 2-6-2020 - 14:46
Hi Martine, wat vervelend dat je deze indruk van Vandebron hebt. Helaas kunnen we uit je bericht niet opmaken waar je het precies over hebt. We zouden je graag verder helpen. Zou je contact op willen nemen via 0880 444 555 of vragen@vandebron.nl?

Navigatie