De onafhankelijke energievergelijker
Ben Woldring
Vragen? Stuur ons een Whatsapp-bericht
Vandebron
83% van de klanten raadt Vandebron aan.
12% zegt Vandebron misschien aan te raden.

Vandebron ervaringen, informatie & beoordeling

Om u te helpen bij uw keus, willen wij u zoveel mogelijk informatie over de facturatie en geleverde diensten van Vandebron geven. Twijfelt u nog? Lees dan de Vandebron ervaringen en beoordelingen. Is Vandebron uw energieleverancier en wilt u zelf een ervaring en/of beoordeling over Vandebron plaatsen? Bij klantervaringen kunt u uw ervaringen en beoordeling over Vandebron met andere consumenten delen.

Vergelijk alle pakketten van Vandebron
Het voordeligste actiepakket van Vandebron!
Nederlandse groene stroom en gas 1 jr vast Actie
Welkomstpremie
€ 210
Jaarprijs
€ 1910,85
83%
van 400 klanten zou deze leverancier aanbevelen
12% misschien 5% niet

Klantervaringen

Beoordeling
9
Overstapproces: 9
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Klantenservice: n.v.t.
Prijsstelling: 9
Duurzaamheid: n.v.t.
Facturering: n.v.t.
Online dienstverlening: n.v.t.
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
Mw. van Panhuis 15-1-2021 - 14:47
Overgestapt via Gaslicht.com

Elk jaar stappen wij over van energie leverancier, dankzij de herinnering die gaslicht.com doet. Het bespaard ons heel veel geld. Zij zoeken alles voor je uit, wat het voordeligst is. Super tevreden!

  • Elk jaar de herinnering zodat je het op tijd in gang zet.
Beoordeling
8
Prijsstelling: 8
Overstapproces: 9
Klantenservice: n.v.t.
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Online dienstverlening: n.v.t.
Facturering: 8
Duurzaamheid: 9
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
Bob Duijnhouwer 15-1-2021 - 10:57
Overgestapt via Gaslicht.com

Groene energie

Reacties

Vandebron Webcare 15-1-2021 - 14:46
Bedankt voor het delen van je positieve ervaring, Bob. Hier krijgen we goeie energie van!
Beoordeling
9
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Duurzaamheid: 9
Online dienstverlening: 9
Facturering: 9
Klantenservice: 9
Prijsstelling: 9
Overstapproces: 9
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
Joris 15-1-2021 - 10:45
Overgestapt via Gaslicht.com

Reacties

Vandebron Webcare 15-1-2021 - 14:42
Bedankt voor het delen van je positieve review, Joris! 🤗
Beoordeling
9
Klachtenafhandeling: 9
Online dienstverlening: 9
Duurzaamheid: 9
Overstapproces: 9
Facturering: 9
Klantenservice: 9
Prijsstelling: 9
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
A nagtegaal 15-1-2021 - 10:15
Overgestapt via Gaslicht.com

Alles snel en soepel verlopen thanks

  • Bij v.d bron prima contact en erg vriendelijk

Reacties

Vandebron Webcare 15-1-2021 - 14:40
Bedankt voor je hoge score, meneer/mevrouw Nagtegaal! Hier krijgen we goeie energie van 💚⚡️
Beoordeling
8
Overstapproces: 9
Facturering: 8
Online dienstverlening: 8
Klantenservice: 8
Duurzaamheid: n.v.t.
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Prijsstelling: 8
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
Theo Bont 14-1-2021 - 21:54
Overgestapt via Gaslicht.com

Prettige behandeling!

Reacties

Vandebron Webcare 15-1-2021 - 14:36
Bedankt voor je positieve reactie, Theo! Namens het gehele Service Team heten we je van harte welkom als klant bij Vandebron.
Beoordeling
9
Overstapproces: 10
Online dienstverlening: 9
Duurzaamheid: 9
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Klantenservice: 9
Facturering: 9
Prijsstelling: 9
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
Dries 14-1-2021 - 13:18
Overgestapt via Gaslicht.com

Alles probleemloos geregeld.

  • Mooie aanbieding.

Reacties

Vandebron Webcare 15-1-2021 - 14:36
Bedankt voor het achterlaten van je positieve review, Dries. Goed om te lezen dat alles probleemloos is verlopen!
Beoordeling
8
Facturering: 8
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Overstapproces: n.v.t.
Duurzaamheid: 7
Prijsstelling: 7
Klantenservice: 8
Online dienstverlening: 9
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
Jacobs 14-1-2021 - 12:21
Overgestapt via Gaslicht.com

maandelijks overzicht van verbruik via email is erg handig. Ook omdat het snel na het eind van de maand komt.

  • Levering is onberispelijk zonder enige interruptie. Dat was wel anders toen we in het buitenland woonden !
  • Ga zo door !

Reacties

Vandebron Webcare 15-1-2021 - 14:35
Bedankt voor het delen van je positieve ervaring, meneer/mevrouw Jacobs! Hier krijgen we goeie energie van 🌞
Beoordeling
10
Facturering: 9
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Online dienstverlening: 10
Overstapproces: 10
Duurzaamheid: 10
Prijsstelling: 9
Klantenservice: 10
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
Rob 14-1-2021 - 10:10
Overgestapt via Gaslicht.com

Vergelijken van de verschillende leveranciers gaat eerlijk en transparant

  • De overstap is zonder problemen verlopen.

Reacties

Vandebron Webcare 14-1-2021 - 11:46
Bedankt voor je hoge cijfers Rob! Transparantie staat bij Vandebron inderdaad voorop.
Beoordeling
9
Facturering: 8
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Klantenservice: n.v.t.
Online dienstverlening: 8
Overstapproces: 10
Prijsstelling: 8
Duurzaamheid: 10
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
Carla Swart 14-1-2021 - 10:06
Overgestapt via Gaslicht.com

Groene energie

  • Bij afsluiten contract mooie jaarbonus.

Reacties

Vandebron Webcare 14-1-2021 - 11:56
Bedankt voor de positieve review en hoge cijfers Carla!
Beoordeling
8
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Prijsstelling: 8
Overstapproces: 8
Klantenservice: n.v.t.
Duurzaamheid: 8
Online dienstverlening: 7
Facturering: 8
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
R Van Dam 13-1-2021 - 10:30
Overgestapt via Gaslicht.com

Overstap keurig geregeld.
Twee minpuntjes, betaling van waarborgsom maand voor contract ingaat.
In de app niet het daadwerkelijke stroomverbruik kunnen zien ivm zonnepanelen.

  • Overstap makkelijk en snel
  • Gegevens teruglevering zonnepanelen opnemen in het gebruiksoverzicht
  • Waarborgsom is bijzonder en geeft alvast een puntje van wantrouwen naar nieuwe klant

Reacties

Vandebron Webcare 14-1-2021 - 11:56
Bedankt voor je review en je feedback! De teruglevering zou terug te zien moeten zijn in de maandelijkse VKO (verbruikskostenoverzicht). Zou je contact willen opnemen met ons? Dat kunnen we kijken hoe het kan dat je je teruglevering hier niet in terug ziet. Dat kan telefonisch (088 044 4555), via mail (vragen@vandebron.nl), via Twitter of Facebook.

Navigatie