De onafhankelijke energievergelijker
Ben Woldring
Vragen? Wij zijn vandaag bereikbaar tot 22.00 uur
Vandebron
70% van de klanten raadt Vandebron aan.
15% zegt Vandebron misschien aan te raden.

Vandebron ervaringen, informatie & beoordeling

Om u te helpen bij uw keus, willen wij u zoveel mogelijk informatie over de facturatie en geleverde diensten van Vandebron geven. Twijfelt u nog? Lees dan de Vandebron ervaringen en beoordelingen. Is Vandebron uw energieleverancier en wilt u zelf een ervaring en/of beoordeling over Vandebron plaatsen? Bij klantervaringen kunt u uw ervaringen en beoordeling over Vandebron met andere consumenten delen.

Vergelijk alle pakketten van Vandebron
Het voordeligste actiepakket van Vandebron!
Nederlandse groene stroom en gas 1 jr vast Actie
Welkomstpremie
€ 160
Jaarprijs
€ 1835,24
70%
van 129 klanten zou deze leverancier aanbevelen
15% misschien 16% niet

Klantervaringen

Beoordeling

Om te zorgen voor betrouwbare reviews van échte overstappers, controleren we of mensen zijn overgestapt via Gaslicht.com. Alleen deze reviews tellen mee voor de leverancierswaardering.

De review die u nu bekijkt, hebben we niet kunnen verifiëren en telt niet mee voor de leverancierswaardering.
3
Online dienstverlening: 1
Prijsstelling: 1
Overstapproces: 8
Klantenservice: 1
Klachtenafhandeling: 1
Duurzaamheid: 10
Facturering: 1
Ik zou deze leverancier aanraden
Nee
Felix 21-1-2020 - 13:57

Trage en slechte (klanten)service, beantwoorden van vragen en klachten duurt weken, ipv de 3 werkdagen die ze pretenderen aan te houden.
Je wordt gespamd met mails die niet (Meer) van toepassing zijn. Opdringerig in verlengen contract.
Geen app en de online persoonlijke omgeving werkt niet of is niet up to date.

  • Enige pluspunt is dat mijn contract is afgelopen! En ik via gaslicht inmiddels overgestapt ben.
  • Zie motivatie.

Reacties

Vandebron Webcare 21-1-2020 - 14:19
Hi Felix, bedankt voor het delen van je ervaring. Jammer om te horen dat die zo negatief is. We doen ons best onze klanten zo goed mogelijk te helpen en oplossingsgericht te denken. We kunnen uit dit bericht niet precies opmaken wat er is gebeurd en kunnen dus helaas geen inhoudelijke reactie daarop geven. Vervelend dat het niet klikt en dat je dit zo hebt ervaren. We wensen je in ieder geval succes bij de volgende leverancier en bedanken je voor je tijd bij Vandebron!
Beoordeling
8
Overstapproces: 9
Prijsstelling: 10
Facturering: 7
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Duurzaamheid: 8
Online dienstverlening: 7
Klantenservice: n.v.t.
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
Luc 21-1-2020 - 10:23
Overgestapt via Gaslicht.com

Groene energie is de toekomst

Reacties

Vandebron Webcare 21-1-2020 - 14:20
Dat is het zeker, Luc!
Beoordeling
8
Overstapproces: 7
Online dienstverlening: 9
Facturering: 8
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Prijsstelling: 8
Duurzaamheid: 10
Klantenservice: n.v.t.
Ik zou deze leverancier aanraden
Misschien
Eelke Nicolai 20-1-2020 - 14:52
Overgestapt via Gaslicht.com

Bij verwerking aanmelding gaat men uit van langjarig gemiddeld verbruik van de betreffende woning. Hoewel al enkele jaren teruglevering middels zonnepanelen speelt wordt toch een termijnbedrag ingesteld waar dat buiten beschouwing gelaten wordt. Na eerste afrekeningen kun/moet je het termijnbedrag zelf online aanpassen

Reacties

Vandebron Webcare 21-1-2020 - 14:00
Hi Eelke, bedankt voor je bericht. We zijn na je aanmelding verplicht het standaard jaarverbruik (SJV) op je adres te gebruiken voor een eerste berekening van je termijnbedrag. Dit is het verwacht jaarverbruik dat op basis van de historische meterstanden berekend is door de netbeheerder. Dit kunnen we voor je aanmelding verwerkt is nog niet inzien en daarom heb je de mogelijkheid om via de website zelf een inschatting van de kosten te maken. Het SJV kan dus verschillen van het verbruik dat je zelf hebt ingeschat. Daarnaast wordt de teruglevering van de zonnepanelen niet altijd meegenomen in de berekening van het SJV. Zoals je zelf aangeeft kun je het termijnbedrag wijzigen in Mijn Vandebron.

We kunnen ook na 4 maanden een herberekening doen van het termijnbedrag op basis van je verbruik. Als je een eindafrekening van een vorige leverancier hebt, kunnen we dit ook gebruiken voor een herberekening. Mocht je hierin geïnteresseerd zijn dan horen we dit graag!
Beoordeling

Om te zorgen voor betrouwbare reviews van échte overstappers, controleren we of mensen zijn overgestapt via Gaslicht.com. Alleen deze reviews tellen mee voor de leverancierswaardering.

De review die u nu bekijkt, hebben we niet kunnen verifiëren en telt niet mee voor de leverancierswaardering.
6
Klantenservice: 5
Overstapproces: 7
Online dienstverlening: 5
Prijsstelling: 7
Duurzaamheid: 6
Facturering: 7
Klachtenafhandeling: 5
Ik zou deze leverancier aanraden
Misschien
A van hamburg 19-1-2020 - 00:48

Probeer al 2 dagen op de site te komen om naar mijn contract te kijken maar de site werkt gewoon niet.

Reacties

Vandebron Webcare 20-1-2020 - 14:38
Hi, bedankt voor het delen van je ervaring. We zouden je graag helpen met de website. Hiervoor hebben we wel je account gegevens nodig. Zou je contact willen opnemen via vragen@vandebron of 0880 444 555? We horen graag van je!
Beoordeling

Om te zorgen voor betrouwbare reviews van échte overstappers, controleren we of mensen zijn overgestapt via Gaslicht.com. Alleen deze reviews tellen mee voor de leverancierswaardering.

De review die u nu bekijkt, hebben we niet kunnen verifiëren en telt niet mee voor de leverancierswaardering.
3
Overstapproces: 5
Klachtenafhandeling: 1
Prijsstelling: 5
Klantenservice: 2
Online dienstverlening: 2
Duurzaamheid: n.v.t.
Facturering: 5
Ik zou deze leverancier aanraden
Nee
g boele 17-1-2020 - 16:30

ik kwam er achter dat ik mijn cashback korting niet ontvangen heb, navraag gedaan bij vd bron, die vertelde mij dat ik 2x betaalverzuim had. Bij mij is idd 2x niet gelukt om geld af te schrijven ivm (waarschijnlijk) onvoldoende saldo. ik heb de bedragen alsnog op tijd overgemaakt. Nu heb ik geen recht op 260 euro cashback, ik vind dit echt schandalig dat dit zo maar ingehouden mag worden. Ik heb NOOIT een aanmaning ontvangen, in mijn ogen dus altijd op tijd betaald. Ik voel me echt belazerd.!!!

ik kan geen klacht meer op hun site zetten want ik ben geen klant meer, best jammer dat je moet inloggen

  • geen
  • klacht positief oppakken

Reacties

Vandebron Webcare 20-1-2020 - 14:29
Bedankt voor het delen van je ervaring. Het is inderdaad zo dat er bepaalde voorwaarden aan de korting gebonden zitten. Wanneer hier niet aan voldaan wordt, dan kan de korting niet worden toegekend. We begrijpen dat dit voor jou een vervelende situatie is, maar moet mededelen dat we dit niet voor je kunnen wijzigen. We wensen je nog een fijne dag!
Beoordeling

Om te zorgen voor betrouwbare reviews van échte overstappers, controleren we of mensen zijn overgestapt via Gaslicht.com. Alleen deze reviews tellen mee voor de leverancierswaardering.

De review die u nu bekijkt, hebben we niet kunnen verifiëren en telt niet mee voor de leverancierswaardering.
4
Online dienstverlening: 2
Klantenservice: 2
Overstapproces: 2
Klachtenafhandeling: 2
Prijsstelling: 8
Duurzaamheid: 8
Facturering: 1
Ik zou deze leverancier aanraden
Nee
K. E. 17-1-2020 - 14:08

Reeds overgestapt naar andere energieleverancier en eindafrekening ontvangen. Een aantal dagen NA ontvangen eindafrekening werd er door VandeBron een bedrag van 110,- afgeschreven (automatische incasso).
Ik zou een flink bedrag moeten ontvangen i.p.v. een bedrag betalen.
Gebeld met klantenservice, daar werd aangegeven dat de 110,- borg was indien wij een contractverlenging zouden aangaan. Ook al was ik een contractverlenging aangegaan, wat dus NIET het geval is, was ik graag op de hoogte geweest van een afschrijving voor borg. Zelfs de klantenservice gaf aan dat dit niet gemeld werd.
Ik vind de borg sowieso merkwaardig aangezien ik altijd aan mijn betalingsverplichting heb voldaan tijdens de contractperiode.
Wat ook merkwaardig is,is dat de borg verrekend staat op de eindafrekening die een week VOOR de afschrijving van de borg gemaild is. Ik vraag me ook zeer af of het rechtsgeldig is.

Reacties

g. boele 17-1-2020 - 16:33
helaas heb ik hetzelfde meegemaakt.

ik ben ook echt boos. zomaar geld van ons in hun zak houden. SCHANDALIG
Vandebron Webcare 20-1-2020 - 14:35
Bedankt voor je review. De borg die je beschrijft heeft niets te maken met jouw betalingshistorie. Dit is namelijk een nieuw traject waar alle contracten van nieuwe klanten en verlengde contracten in gaan. Deze waarborgsom wordt van te voren geïncasseerd en biedt de mogelijkheid dat onze klanten vanaf nu in de maand zelf kunnen betalen, in plaats van voorafgaand aan de maand. Deze incasso was naar de bank verstuurd op het moment dat de afrekening werd opgemaakt. De afrekening is vrij snel opgemaakt, waardoor dit elkaar gekruist heeft. Dit verklaart waarom er nog betaald moest worden. Mocht je hier nog andere vragen over hebben, dan kun je altijd contact met ons opnemen. We willen je bedanken voor je tijd bij Vandebron en succes wensen bij de volgende leverancier!
Beoordeling
9
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Online dienstverlening: 9
Facturering: 8
Overstapproces: 10
Klantenservice: 9
Duurzaamheid: 8
Prijsstelling: 8
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
L. Koster 16-1-2020 - 22:58
Overgestapt via Gaslicht.com

Ik ben via Gaslicht.com overgestapt naar Van de Bron.
Vanwege de gunstige prijsstelling voor gas en elektrisch.
Van de Bron heeft een duidelijke website.

Reacties

Vandebron Webcare 17-1-2020 - 11:56
Bedankt voor het hoge cijfer, meneer/mevrouw Koster! 🙂
Beoordeling

Om te zorgen voor betrouwbare reviews van échte overstappers, controleren we of mensen zijn overgestapt via Gaslicht.com. Alleen deze reviews tellen mee voor de leverancierswaardering.

De review die u nu bekijkt, hebben we niet kunnen verifiëren en telt niet mee voor de leverancierswaardering.
2
Klantenservice: 1
Klachtenafhandeling: 1
Overstapproces: 1
Prijsstelling: 1
Online dienstverlening: 1
Duurzaamheid: 10
Facturering: 1
Ik zou deze leverancier aanraden
Nee
Thom 16-1-2020 - 17:09

Trap niet in de mooie praatjes over welkomstkorting en vriendenkorting! Na een jaar klant bij ze te zijn geweest en ook te hebben verlengd voor het 2e jaar kwam de eindafrekening. Hier was helaas niet het volledige kortingsbedrag afgetrokken. Toen ik hierover belde bleek dit inderdaad te kloppen en hadden ze dit bewust niet allemaal berekend maar een deel doorgeschoven naar vorig jaar, dan zou de eindafrekening later uitvallen. Ah fijn, dit maar geaccepteerd in veronderstelling dat we het jaar daarna wat meer korting zouden hebben.
Een jaar later, u raadt het al, dit bedrag is er helemaal niet afgehaald. Na meerdere malen contact te hebben gehad, kunnen ze hier nergens documentatie van vinden en heb ik pech, want ik kon het niet bewijzen.

  • Het schijnt groene stroom te zijn, maar meer hoef je niet te verwachten
  • alles behalve de stroom

Reacties

Vandebron Webcare 20-1-2020 - 14:39
Hi Thom, we kunnen helaas niet zien om welk account het gaat. We zouden graag voor je kijken of dit klopt. Zou je contact willen opnemen via vragen@vandebron.nl of 0880 444 555?
Beoordeling

Om te zorgen voor betrouwbare reviews van échte overstappers, controleren we of mensen zijn overgestapt via Gaslicht.com. Alleen deze reviews tellen mee voor de leverancierswaardering.

De review die u nu bekijkt, hebben we niet kunnen verifiëren en telt niet mee voor de leverancierswaardering.
1
Duurzaamheid: n.v.t.
Online dienstverlening: n.v.t.
Klachtenafhandeling: 1
Overstapproces: n.v.t.
Facturering: 1
Prijsstelling: n.v.t.
Klantenservice: 1
Ik zou deze leverancier aanraden
Nee
Bert 16-1-2020 - 15:34

Je wordt gelokt met een flinke welkomstkorting die vervolgens niet uitbetaald wordt als de automatische afschrijving een keer is mislukt. Staat vermeld op de actievoorwaarden die ik iedereen aanraad te lezen. Mislukken van automatische afschrijving kan gebeuren, maar dat juicht vandebron alleen maar toe. Hoeven ze je geen 310 euro korting te geven.

Klacht ingediend, maar wordt natuurlijk niets mee gedaan. Jammer dat u zo baalt, maar actievoorwaarden bla bla.

Ik kies nooit meer voor vandebron.

Reacties

Vandebron Webcare 20-1-2020 - 14:46
Hi Bert, bedankt voor het delen van je ervaring. We begrijpen dat je hierover al in contact bent geweest en de voorwaarden zijn toegelicht. Nogmaals, we snappen dat je dit vervelend vindt, maar we kunnen niets aan de voorwaarden wijzigen. Indien je nog andere vragen hebt, horen we het graag. Voor nu wensen we je een fijne dag!
Beoordeling
9
Facturering: 9
Online dienstverlening: 9
Duurzaamheid: 9
Klantenservice: n.v.t.
Overstapproces: 9
Prijsstelling: 8
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
Peter 16-1-2020 - 11:28
Overgestapt via Gaslicht.com

probleemloze overstap - goede informatie over wat er ging gebeuren

Reacties

Vandebron Webcare 17-1-2020 - 11:58
Fijn dat de overstap probleemloos is gegaan, Peter! En natuurlijk van harte welkom bij Vandebron 🙂

Navigatie