De onafhankelijke energievergelijker
Ben Woldring
Vragen? Wij zijn vandaag bereikbaar tot 22.00 uur
Vergelijk energie en bekijk hoeveel u kunt besparen
Nu 3 maanden gratis Canal Digitaal Energie vergelijken
Vandebron

Vandebron reviews en ervaringen

Bent u benieuwd naar de ervaringen van andere klanten over Vandebron? Lees hier de Vandebron ervaringen en reviews. Is Vandebron uw energieleverancier? Laat bij klantervaringen uw eigen ervaringen over Vandebron achter. Zo helpt u anderen een weloverwogen keuze te maken.

79% van 227 klanten beveelt aan.
17% misschien 4% niet

Klantervaringen over Vandebron

Beoordeling

Om te zorgen voor betrouwbare ervaringen van échte overstappers, controleren we of mensen zijn overgestapt via Gaslicht.com. Alleen deze reviews tellen mee voor de leverancierswaardering.

De ervaring die u nu bekijkt, hebben we niet kunnen verifiëren en telt niet mee voor de leverancierswaardering.
2
Prijsstelling
1,0
Facturering
1,0
Overstapproces
1,0
Online dienstverlening
1,0
Klantenservice
2,0
Klachtenafhandeling
1,0
Duurzaamheid
10,0
Joep 30-11-2021 - 12:12

Ik zou als ik u was zou ik ergens anders heen gaan.

10
Facturering
10,0
Online dienstverlening
10,0
Klachtenafhandeling
10,0
Prijsstelling
8,0
Duurzaamheid
10,0
Klantenservice
10,0
Ik raad Vandebron aan
Wiebe Idsinga 27-11-2021 - 11:41
Overgestapt via Gaslicht.com

We hebben na veel wikken en wegen en vergelijkingen en reviews bij andere energieleveranciers toch gekozen voor verlenging bij Van de Bron. Ze waren zelfs goedkoper dan de rest, maar betrouwbaarheid en kwaliteit staan bij ons toch voorop! Via de chat hiervoor gekozen! We kiezen wel steeds een contract voor 1 jaar.

  • Duidelijkheid op je vragen via de chat
  • Goede prijs/kwaliteit
  • Betrouwbaar
  • Wellicht op de site vermelden of je de energiebelasting van het rijk per maand of bij de eindafrekening terug krijgt.
9
Overstapproces
9,0
Duurzaamheid
9,0
Online dienstverlening
9,0
Prijsstelling
10,0
Ik raad Vandebron aan
G Stel-Romijn 23-11-2021 - 10:54
Overgestapt via Gaslicht.com

a[[3s correct gegaan

  • niets zelf hoeven te doen . alles werd geregeld.
10
Duurzaamheid
10,0
Overstapproces
10,0
Online dienstverlening
10,0
Facturering
10,0
Prijsstelling
10,0
Ik raad Vandebron aan
Henk Neef 16-11-2021 - 13:16
Overgestapt via Gaslicht.com

Overstap is probleem loos verlopen.
Keurig op de ingangsdatum van het contract de meterstanden overgenomen.
Als tot op heden perfect.

  • Nvt
  • Nvt

Reacties

Vandebron Webcare 17-11-2021 - 11:02
Hi Henk, wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent!
Beoordeling

Om te zorgen voor betrouwbare ervaringen van échte overstappers, controleren we of mensen zijn overgestapt via Gaslicht.com. Alleen deze reviews tellen mee voor de leverancierswaardering.

De ervaring die u nu bekijkt, hebben we niet kunnen verifiëren en telt niet mee voor de leverancierswaardering.
1
Facturering
1,0
Prijsstelling
1,0
Duurzaamheid
1,0
anoniem 15-11-2021 - 18:48

Prijsverhoging terwijl ze eerst zeiden van niet. geven niet om klanten.

Reacties

Vandebron Webcare 17-11-2021 - 11:01
Bedankt voor het delen van je ervaring. We hebben de onderbouwing van de prijsverhoging naar onze klanten met een variabel contract gecommuniceerd, en alle nodige informatie staat daar in. Het is zeker niet zo dat wij niet om onze klanten geven, in tegendeel! Deze keuze is ook niet zomaar genomen, maar na lang overwegen. Mocht je nog specifieke vragen hebben dan kun je altijd contact met ons opnemen 🙂
Beoordeling

Om te zorgen voor betrouwbare ervaringen van échte overstappers, controleren we of mensen zijn overgestapt via Gaslicht.com. Alleen deze reviews tellen mee voor de leverancierswaardering.

De ervaring die u nu bekijkt, hebben we niet kunnen verifiëren en telt niet mee voor de leverancierswaardering.
9
Facturering
9,0
Klantenservice
9,0
Overstapproces
9,0
Klachtenafhandeling
9,0
Prijsstelling
9,0
Online dienstverlening
9,0
Duurzaamheid
9,0
Ik raad Vandebron aan
K van gaal 15-11-2021 - 10:13

Top

  • Nvt
  • Nvt

Reacties

Vandebron Webcare 17-11-2021 - 10:59
Dankjewel voor de goede review 🙂
9
Facturering
9,0
Duurzaamheid
9,0
Prijsstelling
9,0
Overstapproces
9,0
Online dienstverlening
9,0
Ik raad Vandebron aan
Jeroen 13-11-2021 - 11:52
Overgestapt via Gaslicht.com

Prima geregeld!

Reacties

Vandebron Webcare 17-11-2021 - 10:59
Bedankt voor de hoge cijfers!
8
Prijsstelling
8,0
Duurzaamheid
9,0
Facturering
8,0
Overstapproces
9,0
Online dienstverlening
8,0
Ik raad Vandebron aan
Jeroen 12-11-2021 - 18:24
Overgestapt via Gaslicht.com


Snelle en makkelijke overstap. Duurzame leverancier die hoog scoort tov andere energieleveranciers op het gebied van duurzaamheid.

  • Heldere communicatie
  • Prijsniveau
  • Duurzaam
  • Nog geen verbeterpunten ontdekt

Reacties

Vandebron Webcare 17-11-2021 - 10:59
Hi Jeroen, wat een positief bericht! Bedankt voor de goede review.
10
Prijsstelling
10,0
Duurzaamheid
10,0
Overstapproces
10,0
Facturering
10,0
Online dienstverlening
10,0
Ik raad Vandebron aan
Michael Groeneveld 11-11-2021 - 10:35
Overgestapt via Gaslicht.com

Ik stap elk jaar over via Gaslicht.com, de website is overzichtelijk, transparant en alles wordt voor je verzorgd!
Ik heb geen enkele nare ervaring gehad met Gaslicht.com of een leverancier.

  • Een overzichtelijke vergelijkingssite, waar de klant centraal staat, ik heb zelf nooit gebruik gemaakt van de klantenservice, maar ik ga er zeker vanuit dat deze net zo goed is als hoe de website oogt.
  • Ik heb in alle jaren geen verbeterpunten gezien.
10
Prijsstelling
10,0
Klachtenafhandeling
10,0
Klantenservice
10,0
Facturering
10,0
Overstapproces
10,0
Online dienstverlening
10,0
Duurzaamheid
10,0
Ik raad Vandebron aan
Jenny 10-11-2021 - 17:25
Overgestapt via Gaslicht.com

Groen en van Nederlandse bodem tegen fatsoenlijk prijzen. Ervaring in communicatie is ook zeer prettig.

Reacties

Vandebron Webcare 12-11-2021 - 11:19
Goed om te horen, Jenny! Bedankt voor de positieve review 🙂

Eerdere jaren

Website van het Jaar

Vergelijk en bespaar op uw energierekening

Vergelijk objectief alle energieleveranciers. Bij ons stapt u gemakkelijk in drie stappen over. Overstappen via Gaslicht.com is altijd gratis en levert een mooi voordeel op, zeker als u elk jaar opnieuw vergelijkt en overstapt.

Navigatie