Vergelijk het volledige energieaanbod
Energie vergelijken
Vandebron

Vandebron reviews en ervaringen

Bent u benieuwd naar de ervaringen van andere klanten over Vandebron? Lees hier de Vandebron ervaringen en reviews. Is Vandebron uw energieleverancier? Laat bij klantervaringen uw eigen ervaringen over Vandebron achter. Zo helpt u anderen een weloverwogen keuze te maken.

Het voordeligste actiepakket van Vandebron!
korting € 240
€ 2819,14
Totaal per jaar
Duurzaamheid stroom
Groene stroom NL
Duurzaamheid gas
CO2-gecompenseerd gas
71% van 145 klanten beveelt aan.
19% misschien 10% niet

Klantervaringen over Vandebron

8
Klantenservice
8,0
Online dienstverlening
8,0
Prijsstelling
8,0
Facturering
8,0
Duurzaamheid
8,0
Overstapproces
8,0
Ik raad Vandebron aan
Gagesteijn 24-5-2024 - 10:48
Overgestapt via Gaslicht.com

De dagelijkse verbruiksmelding is zeer duidelijk op de app

  • De rekening is zeer summier.
  • Kan beter
10
Duurzaamheid
10,0
Prijsstelling
9,0
Online dienstverlening
10,0
Overstapproces
10,0
Klantenservice
10,0
Ik raad Vandebron aan
Dirk 23-5-2024 - 08:12
Overgestapt via Gaslicht.com

Zeer duidelijke toelichting en eenvoudige overstap procedure

Reacties

Vandebron Webcare 23-5-2024 - 08:28
Hi Dirk, wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent! Mocht je in de toekomst nog vragen of opmerkingen hebben, kan je altijd contact met ons opnemen.
6
Prijsstelling
6,0
Online dienstverlening
6,0
Overstapproces
6,0
Benny Vdf Medema 22-5-2024 - 13:07
Overgestapt via Gaslicht.com

was duurder dan het eruit zag.

  • Je kan weten hoeveel het per maand kost

Reacties

Vandebron Webcare 23-5-2024 - 07:57
Hoi Benny, bij het afsluiten van een nieuw contract kan je een schatting maken van jouw verbruik of aangeven wat je denkt dat jouw verbruik is. Dit kan afwijken van het verbruik waar wij uiteindelijk mee moeten rekenen. Gelukkig kan je het termijnbedrag wel aanpassen en kunnen we een herberekening maken van het verbruik op basis van jouw eigen meterstanden bij ons. Helaas kunnen we via deze weg niet meekijken in jouw account dus we kunnen niet zien waarom het duurder voor jou heeft uitgepakt dan je eerst dacht. Als je contact opneemt met ons via 0880 444 555 of vragen@vandebron.nl kunnen we jou beter helpen!
10
Klachtenafhandeling
10,0
Duurzaamheid
10,0
Prijsstelling
10,0
Online dienstverlening
10,0
Overstapproces
10,0
Facturering
10,0
Klantenservice
10,0
Ik raad Vandebron aan
Peter Vos 22-5-2024 - 09:31
Overgestapt via Gaslicht.com

Ik ben blij met VandeBron , omdat het helder en duidelijk is wat je verbruikt en goed af te lezen wat je per dag verbruikt. Tevens ook helder wat de zonnepanelen opbrengen aan energie.
Ik ben zeer tevreden met mijn 3 jarig contract.

  • Zie de motivatie.
  • Ben ik nog niet tegen gekomen.

Reacties

Vandebron Webcare 23-5-2024 - 07:22
Hee Peter, wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent met onze communicatie over het verbruik en de teruglevering! Mocht je in de toekomst toch nog verbeterpunten voor ons hebben, dan horen wij dat graag.
9
Prijsstelling
8,0
Facturering
8,0
Overstapproces
10,0
Ik raad Vandebron aan
Willem-Jan van Rooijen 20-5-2024 - 10:35
Overgestapt via Gaslicht.com

Goede communicatie rond overstap.

Reacties

Vandebron Webcare 21-5-2024 - 07:11
Hee Willem-Jan, bedankt voor jouw positieve woorden!
9
Klantenservice
9,0
Duurzaamheid
10,0
Facturering
9,0
Prijsstelling
9,0
Overstapproces
10,0
Online dienstverlening
9,0
Ik raad Vandebron aan
Ton van Wetten 20-5-2024 - 08:11
Overgestapt via Gaslicht.com

Vlekkeloze overstap naar Vandebron. Verder goede communicatie via e-mails, je wordt van alles op de hoogte gehouden.

  • Iedere maand overzicht stroom- en gasafname.
  • Goede communicatie.
  • Duidelijke e-mails.
  • Groene stroom.

Reacties

Vandebron Webcare 21-5-2024 - 07:06
Hoi Ton, fijn om te lezen dat de overstap goed is gegaan en dat je onze communicatie kan waarderen! Bedankt voor jouw review.
9
Prijsstelling
8,0
Overstapproces
9,0
Facturering
9,0
Duurzaamheid
9,0
Ik raad Vandebron aan
G.J. Annevelink 19-5-2024 - 10:03
Overgestapt via Gaslicht.com

Je weet precies waar je aan toe bent

Reacties

Vandebron Webcare 21-5-2024 - 07:04
Hee, bedankt voor je positieve feedback! We zijn blij te horen dat je tevreden bent en dat je onze duidelijkheid waardeert.
8
Prijsstelling
8,0
Klantenservice
8,0
Duurzaamheid
9,0
Overstapproces
9,0
Online dienstverlening
8,0
Facturering
8,0
Karel Lippe 17-5-2024 - 14:37
Overgestapt via Gaslicht.com

VDB was goedkoper dan de vorige leverancier.

  • Prettige prijs
  • Introductie korting
  • Groene energie
  • Introductie korting vanaf het begin uitkeren.

Reacties

Vandebron Webcare 21-5-2024 - 07:02
Hoi Karel, fijn om te lezen dat je tevreden bent met ons. Bedankt voor je feedback!
10
Duurzaamheid
10,0
Prijsstelling
8,0
Facturering
10,0
Overstapproces
10,0
Ik raad Vandebron aan
Jack Koevoets 16-5-2024 - 13:11
Overgestapt via Gaslicht.com

Overstap ging probleemloos. Ikzelf heb er vrijwel niets extra voor hoeven doen.

  • probleemloze overstap
  • helder waar en hoe afgenomen energie wordt opgewekt
  • duidelijke prijsopbouw
  • 3-jarig vast contract
  • nvt

Reacties

Vandebron Webcare 16-5-2024 - 14:19
Hi Jack, wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over de overstap! Mocht je in de toekomst nog vragen of opmerkingen hebben, kan je het gerust laten weten.
8
Duurzaamheid
8,0
Prijsstelling
8,0
Klantenservice
8,0
Facturering
8,0
Online dienstverlening
7,0
Overstapproces
10,0
Ik raad Vandebron aan
J.steenstra 10-5-2024 - 08:27
Overgestapt via Gaslicht.com

Zeer makkelijk overstappen, zelf geen werk van. Aangename prijs en mooie actie .

Reacties

Vandebron Webcare 14-5-2024 - 07:45
Hoi, bedankt voor jouw positieve feedback over ons!
Website van het Jaar Shopping Awards

Vergelijk het volledige energieaanbod

Vergelijk objectief alle energieleveranciers. Bij ons stapt u gemakkelijk in drie stappen over. Overstappen via Gaslicht.com is altijd gratis. Vergelijk en stap over.