Genomineerd voor 2020!
Stem op Gaslicht.com
En win een SONOS Play:5
Door deel te nemen maakt u kans op een SONOS Play:5, een Bol.com cadeaubon of een hotelovernachting. Deze prijzen worden uitgereikt door de organisatie van de Website van het Jaar.
De onafhankelijke energievergelijker
Ben Woldring
Vragen? Wij zijn vandaag bereikbaar tot 22.00 uur

Terug naar het nieuwsoverzicht

Energieleverancier NieuweStroom neemt easyEnergy over

door Jeanet Woldring

easyEnergy_groot (002).jpgEnergieleverancier NieuweStroom heeft easyEnergy overgenomen. Het management van het bedrijf wordt volledig overgedragen aan NieuweStroom.

Dynamische prijzen

EasyEnergy ging vorig jaar maart van start en werkte onder de vlag van easyGroup, het bedrijf dat ook achter luchtvaartmaatschappij easyJet zit. EasyEnergy levert gas en elektriciteit aan consumenten tegen actuele inkoopprijzen, zonder winstopslag. Die prijzen kunnen per uur verschillen en via deze leverancier kunnen consumenten hun energiegebruik plannen wanneer dat het goedkoopst is. 

De prijsvechter verdient zijn geld door per aansluiting maandelijks 5 euro in rekening te brengen. Klanten betalen dus maximaal 120 euro per jaar aan vaste leveringskosten voor gas en stroom (vastrecht). Daarnaast uiteraard de verplichte kosten zoals belasting en netbeheerkosten en de daadwerkelijke verbruikskosten van stroom en/of gas. 

NieuweStroom voor zakelijke markt

NieuweStroom en easyEnergie werkten al samen en hopen dat door de overname "efficiënter" te doen. Ze melden geen financiële details. Terwijl NieuweStroom zich vooral op de zakelijke markt richt, is easyEnergy er juist voor de consument. Vanaf heden gaan de energieleveranciers gezamenlijk door het leven.

Maarten Roelfs, CEO en medeoprichter van easyEnergy, noemt de overname een logische vervolgstap voor easyEnergy: “Zo kan de belofte, een echt eenvoudige en eerlijke energieleverancier, waar gemaakt blijven worden. De operatie wordt met het samengaan van de twee organisaties nog efficiënter, waardoor de energie voor inkoopprijs aangeboden kan blijven worden.”

Vergelijk energie zakelijk

Deel dit artikel op:

Jeanet Woldring

Algemeen directeur
Jeanet Woldring
Ik ben Jeanet, vanaf 2000 werkzaam als directeur voor Bencom, het bedrijf achter Gaslicht.com en Energiewereld.nl. In het Noord-Groningse Usquert is het allemaal begonnen met Bellen.com. Mijn passie is een bijdrage te leveren aan de beste vergelijkingssites op het gebied van telecom, internet, energie, hotelbranche en verzekeringen. Onafhankelijkheid, betrouwbaarheid en transparantie is mijn credo.
Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Navigatie