Vergelijk het volledige energieaanbod
Energie vergelijken

Energieleverancier NieuweStroom neemt easyEnergy over

door Jeanet Woldring Leestijd: 2 minuten

easyEnergy_groot (002).jpgEnergieleverancier NieuweStroom heeft easyEnergy overgenomen. Het management van het bedrijf wordt volledig overgedragen aan NieuweStroom.

Dynamische prijzen

EasyEnergy ging vorig jaar maart van start en werkte onder de vlag van easyGroup, het bedrijf dat ook achter luchtvaartmaatschappij easyJet zit. EasyEnergy levert gas en elektriciteit aan consumenten tegen actuele inkoopprijzen, zonder winstopslag. Die prijzen kunnen per uur verschillen en via deze leverancier kunnen consumenten hun energiegebruik plannen wanneer dat het goedkoopst is. 

De prijsvechter verdient zijn geld door per aansluiting maandelijks 5 euro in rekening te brengen. Klanten betalen dus maximaal 120 euro per jaar aan vaste leveringskosten voor gas en stroom (vastrecht). Daarnaast uiteraard de verplichte kosten zoals belasting en netbeheerkosten en de daadwerkelijke verbruikskosten van stroom en/of gas. 

NieuweStroom voor zakelijke markt

NieuweStroom en easyEnergie werkten al samen en hopen dat door de overname "efficiënter" te doen. Ze melden geen financiële details. Terwijl NieuweStroom zich vooral op de zakelijke markt richt, is easyEnergy er juist voor de consument. Vanaf heden gaan de energieleveranciers gezamenlijk door het leven.

Maarten Roelfs, CEO en medeoprichter van easyEnergy, noemt de overname een logische vervolgstap voor easyEnergy: “Zo kan de belofte, een echt eenvoudige en eerlijke energieleverancier, waar gemaakt blijven worden. De operatie wordt met het samengaan van de twee organisaties nog efficiënter, waardoor de energie voor inkoopprijs aangeboden kan blijven worden.”

Vergelijk energie zakelijk

Deel dit artikel op:
Geactualiseerd: dinsdag 3 juli 2018

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Website van het Jaar

Vergelijk het volledige energieaanbod

Vergelijk objectief alle energieleveranciers. Bij ons stapt u gemakkelijk in drie stappen over. Overstappen via Gaslicht.com is altijd gratis. Vergelijk en stap over.