Vergelijk het volledige energieaanbod
Energie vergelijken

Gaslicht geeft energieleveranciers een gezicht

door Jeanet Woldring 1 reactie Leestijd: 1 minuut

Ben Woldring, oprichter van Gaslicht.com, heeft verschillende energieleveranciers persoonlijk bezocht en geïnterviewd om u een beeld te geven van de energiebedrijven. Het geeft een kijkje achter de schermen en kan u wellicht helpen bij het maken van een juiste keuze voor een energieleverancier.

Inmiddels is Ben op bezoek geweest bij E.ON, Energiedirect.nl, BudgetEnergie, Nederlandse Energie Maatschappij en Greenchoice. Alle vijf de filmpjes zijn terug te vinden op het YouTube kanaal van Gaslicht.com

'Wie is de energieleverancier, hoe werkt het overstappen, wat doet het bedrijf aan duurzaamheid en wat gebeurt er met de korting', zijn onder meer vragen die beantwoord worden. De filmpjes tonen verder het energiebedrijf, de medewerkers en de klantenservice. 

Staat uw energieleverancier er nog niet bij? Ben staat te popelen om ook de resterende bedrijven te bezoeken in een  -hoe kan het ook anders- milieubesparende, elektrische auto!

Deel dit artikel op:
Geactualiseerd: donderdag 1 juni 2023

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Reacties (1)

Geplaatst door: martin olsthoorn ()

ik weet niet wanneer de beste tijd is om over te stappen op een andere energie leverancier

Opmerking van de redactie op 27-08-2015
Wanneer het beste moment is om over te stappen hangt af van zowel de leverancier waar u naartoe over wilt stappen als van uw huidige contract. Op het moment dat u een variabel onbepaald contract heeft kunt u ieder moment overstappen en duurt het gemiddeld 6 tot 8 weken alvorens de nieuwe leverancier zal starten met leveren. Als u een contract met een bepaalde einddatum heeft dan kunt u hier meer informatie vinden over het juiste overstapmoment: http://www.gaslicht.com/overstappen/het-juiste-overstapmoment .

Wij kijken ook uiteraard graag even met u mee als u dat wenst. Onze servicedesk is bereikbaar via 0342-411350 of info@gaslicht.com.
Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Website van het Jaar Shopping Awards

Vergelijk het volledige energieaanbod

Vergelijk objectief alle energieleveranciers. Bij ons stapt u gemakkelijk in drie stappen over. Overstappen via Gaslicht.com is altijd gratis. Vergelijk en stap over.