Vergelijk het volledige energieaanbod
Energie vergelijken

Gaslicht.com wint Shopping Awards Publieksprijs

door Maartje Sebek 1 reactie Leestijd: 2 minuten

Gaslicht.com heeft dit jaar voor het eerst de deelgenomen aan de Shopping Awards. En daarmee ook voor het eerst de Shopping Awards Publieksprijs gewonnen in de categorie Platforms. We mogen ons nu de beste webwinkel van 2021 noemen in deze categorie. We zijn erg trots en blij met deze prijs!

shopping-awards-2021.jpeg

Shopping Awards

De Stichting Shopping Awards, voorheen Thuiswinkel Awards, reikt elk jaar verschillende awards uit aan de beste (web)winkelbedrijven van Nederland. Met de uitreikingen wil Shopping Awards een positieve bijdrage leveren aan het verkopen van producten en/of diensten online aan consumenten. Dit kan thuis gebeuren, op het werk, onderweg, in de winkelstraat of online in de winkel. Vanwege de covid-19-pandemie werden de Shopping Awards dit jaar volledig online uitgereikt, en niet volgens traditie in Grand Hotel Huis ter Duin in Noordwijk.

Beoordeling door consumenten en vakexperts

De winnaars van de Shopping Awards zijn bepaald op basis van publieksstemmen en beoordelingen van vakexperts. Het publiek kon tussen 1 februari en 28 februari 2021 stemmen op hun favoriete webwinkel. Daarnaast is een webwinkel dus ook beoordeeld door vakexperts. Daarbij werd gekeken naar de volgende aspecten:

  • Online propositie van het bedrijf
  • Navigatiegemak en de product/dienst vindbaarheid
  • Kwaliteit van de productinformatie en inspirationele content
  • Gebruiksgemak van de website op desktop en mobiel
  • Onderscheidend vermogen en innovatieve karakter

Publieksstemmen tellen voor 50% mee in de totaalscore van een webshop. De andere helft bestaat uit de beoordeling van honderden vakexperts die door Shopping Awards zijn uitgekozen.

Bedankt voor het stemmen!

Naast de benoeming tot Website van het Jaar is deze prijs weer een bewijs dat we goed bezig zijn. En hier zijn we ontzettend trots op! Als team werken we hard aan onze website om de consument een zo transparant mogelijk beeld van de energiemarkt te geven. Het vergelijken van energieleveranciers en energiecontracten eenvoudig maken, is blijkbaar goed gelukt! Deze prijs hebben we natuurlijk ook te danken aan de stemmen van het publiek. En daarom bij deze: bedankt voor het stemmen!

Deel dit artikel op:
Geactualiseerd: vrijdag 26 maart 2021

Maartje Sebek
Maartje Sebek Medewerker Marketing & Communicatie

Maartje was tot november 2021 werkzaam als Marketing en Communicatie medewerker voor Gaslicht.com.

Reacties (1)

Geplaatst door: Bart ()

Hartelijk gefeliciteerd. Als jarenlange gebruiker van uw diensten, kan ik zeggen : volkomen verdiend. Ga zo door.
Mvg,
Bart

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Website van het Jaar Shopping Awards

Vergelijk het volledige energieaanbod

Vergelijk objectief alle energieleveranciers. Bij ons stapt u gemakkelijk in drie stappen over. Overstappen via Gaslicht.com is altijd gratis. Vergelijk en stap over.