De onafhankelijke energievergelijker
Ben Woldring
Vragen? Wij zijn vandaag bereikbaar tot 22.00 uur
Vergelijk energie en bekijk hoeveel u kunt besparen
Nu 3 maanden gratis Canal Digitaal Energie vergelijken

Johan Derksen nieuwe reclamemaker voor NL Energie

door Els Werkman 2 reacties

Johan Derksen is de volgende BN'er die reclame gaat maken voor energieleverancier NL Energie. Dat maakte een van de eigenaren, Harald Swinkels, bekend in het televisieprogramma Pauw en Witteman. 

Derksen is de volgende in de rij van bekende Nederlanders die reclame gaat maken voor de Nederlandse Energie Maatschappij. Frans Bauer, Natasja Froger en Maurice de Hond gingen hem voor. Laatste twee kregen veel kritiek op hun optreden in de commercials voor de prijsvechter.

Johan Derksen is vooral bekend om zijn optreden als tafelgast in Voetbal International, dat laatst een Televizierring won. Daarnaast is hij hoofdredacteur van het gelijknamige voetbalblad.

NL Energie: alleen via deze website 47% korting op het leveringstarief

Deel dit artikel op:
Gepubliceerd: zaterdag 5 november 2011

Els Werkman
Els Werkman Sitemanager Telecom

Els is als sitemanager telecom verantwoordelijk voor alle informatie op de telecomvergelijkers. Els is telecomspecialist. Weet alles over de telecomproducten en diensten die op Bellen.com en Internetten.nl vergeleken worden. Voordat Els bij de Bencom Group in dienst kwam heeft ze van 1996 tot 2006 bij een grote mobiele provider gewerkt. En een jaar bij een kleine zakelijke telecom aanbieder. Hierdoor is Els inmiddels 25 jaar werkzaam op de telecommarkt. En kan daardoor met recht een expert genoemd worden.

Els is Wft-gediplomeerd Adviseur Zorg. Vandaar dat je haar ook op Poliswijzer tegenkomt.

Reacties (2)

Geplaatst door: Richard ()

Ik zeg . . . . niet doen !

Geplaatst door: henk ()

weer een reden om niet over te stappen

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Website van het Jaar

Vergelijk en bespaar op uw energierekening

Vergelijk objectief alle energieleveranciers. Bij ons stapt u gemakkelijk in drie stappen over. Overstappen via Gaslicht.com is altijd gratis en levert een mooi voordeel op, zeker als u elk jaar opnieuw vergelijkt en overstapt.

Navigatie