Genomineerd voor 2023!
Stem op Gaslicht.com
En win een PlayStation 5
Door deel te nemen maakt u kans op:
  • Playstation 5 (t.w.v. 550 euro)
  • 2x Philips XL airfyer (t.w.v. 300 euro)
  • Ninja Creami ijsmaker (t.w.v. 250 euro)
  • Skydive (t.w.v. 200 euro)
  • 5x Air up starterspakket
Deze prijzen worden uitgereikt door de organisatie van de Website van het Jaar.
De onafhankelijke energievergelijker
Ben Woldring
Wij vergelijken al
25
jaar
Vergelijk het volledige energieaanbod
Energie vergelijken
NLE

Nederlandse Energie Maatschappij

Alle klanten van NLE worden ondergebracht bij Budget Energie. NLE zal geen nieuwe klanten meer aannemen. Voor de bestaande klanten van NLE verandert alleen de naam, bestaande contracten worden 1-op-1 overgenomen. 

NLE (voorheen de Nederlandse Energie Maatschappij) is opgericht in 2005 en gevestigd in Amsterdam. In 2018 gefuseerd met Budget Thuis en onderdeel van Nuts Groep. In totaal leveren de labels van Nuts Groep aan ongeveer 1 miljoen huishoudens in Nederland en België energie- en telecomdiensten. NLE levert groene energie opgewekt in Nederland en andere Europese landen. Het uitdagen en scherp houden van traditionele markten en marktpartijen is de missie van NLE.

Najaar 2022 worden alle klanten van NLE ondergebracht bij Budget Energie. Zo kunnen de klanten nog beter profiteren van de producten van Budget Thuis en gebruikmaken van de Budget Thuis app. Voor de bestaande klanten van NLE verandert alleen de naam, bestaande contracten worden 1-op-1 overgenomen. 

Website van het Jaar

Vergelijk het volledige energieaanbod

Vergelijk objectief alle energieleveranciers. Bij ons stapt u gemakkelijk in drie stappen over. Overstappen via Gaslicht.com is altijd gratis. Vergelijk en stap over.
Navigatie