Vergelijk het volledige energieaanbod
Energie vergelijken

NL Energie: nu 380 euro retour bij overstap via Gaslicht

1 reactie Leestijd: 2 minuten

Terug van weggeweest! De Nederlandse Energie Maatschappij is sinds vrijdag met stip terug in de TOP 5 op Gaslicht.com. De energieleverancier geeft maar liefst 380 euro retour wanneer u overstapt via deze vergelijkingssite of een van onze andere vergelijkingssites zoals Energiewereld en Totaalwijzer.

U stapt dan over op een 1-jarig actiecontract voor elektriciteit en gas waarbij de prijs gedurende de looptijd van het contract vast staat. Het leveringstarief voor stroom bedraagt 21,31 cent per kWh. Dat is inclusief en ergiebelasting en btw. Voor gas betaalt u 56,09 cent per m³, inclusief gastoeslag (regio 1), energiebelasting en btw. 

Een gemiddeld huishouden dat 3500 kWh stroom verbruikt per jaar en 1800 m³ gas is met dit contract  op jaarbasis 1523,49 euro kwijt aan totale energiekosten, d.w.z. leverings- én netwerkkosten.

Daarmee heeft deze prijsvechter Energie:direct van de troon gestoten. Met hun actietarief en energietegoed van 155 euro is deze leverancier net iets duurder, al scheelt het voor een gemiddeld huishouden nog geen euro op jaarbasis. 

Opgemerkt moet worden dat het tarief voor gas bij NL Energie voor een jaar vast staat, terwijl dat bij Energie:direct variabel is. Dat wil zeggen dat de gasprijs kan stijgen of dalen gedurende de looptijd van het contract. 

Op de derde plaats staat nog altijd Nuon met een speciaal actietarief speciaal voor deze vergelijkingssite en daar bovenop nog 175 euro als welkomstcadeau voor nieuwe klanten.

Meer info en online aanmelden voor NL Energie

Deel dit artikel op:
Geactualiseerd: woensdag 15 februari 2023

Reacties (1)

Geplaatst door: van der Voort ()

Door schade en schande wijs geworden, trap niet in deze verkoop praatjes.
De Nederlandse Energie maatschappij is een topper in misleiding, slechte communicatie en het niet nakomen van beloftes.

Wees vestandig ga niet in zee met deze club !!!

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Website van het Jaar Shopping Awards

Vergelijk het volledige energieaanbod

Vergelijk objectief alle energieleveranciers. Bij ons stapt u gemakkelijk in drie stappen over. Overstappen via Gaslicht.com is altijd gratis. Vergelijk en stap over.