Vergelijk het volledige energieaanbod
Energie vergelijken

Nuts Groep neemt telecomprovider Robin Mobile over

door Jeanet Woldring Leestijd: 2 minuten

robin-mobile.gifNuts Groep neemt mobiele telecomprovider Robin Mobile over. De eigenaren, investeringsmaatschappij Ramphastos en oprichter Wilfred Rottier, hebben geen financiële details bekendgemaakt. Met de aankoop is Nutsgroep de eerste energieleverancier die naast vaste telefonie ook mobiele telefonie aanbiedt. 

Onbeperkt

Robin Mobile is in 2013 opgericht en heeft naam gemaakt door als eerste Sim only aanbieder een ‘onbeperkt’ aanbod te introduceren waarbij klanten voor een vast bedrag per maand een onbeperkt aantal belminuten, sms’jes en MB’s krijgen. Naar eigen zeggen is Robin Mobile is de afgelopen jaren snel gegroeid, mede dankzij de participatie in 2014 van Ramphastos, de investeringsmaatschappij van Marcel Boekhoorn.

Vierde energieleverancier van Nederland

Nuts Groep noemt zich na 10 jaar tijd de vierde energieleverancier van Nederland. Het bedrijf bedient met de merken ‘Budget Energie’, ‘NLE’ en het Belgische ‘Elegant’ zo'n 800.000 klanten in de Benelux. Nuts Groep is gestart als energieleverancier  van stroom en gas, maar levert inmiddels ook televisie, internet en vaste telefoniediensten dankzij de overname van NLE. Door de acquisitie van Robin Mobile komt daar nu ook mobiele telefonie bij.

Aanbod verbreden

Wilfred Rottier, oprichter en CEO van Robin Mobile is er van overtuigd dat deze overname een hele mooie stap is voor zowel de klanten als de medewerkers van Robin Mobile. Volgens Caroline Princen, CEO van Nuts Groep past de acquisitie van Robin Mobile in hun strategie om het aanbod van diensten nog verder te verbreden, waarbij 'een lage prijs en een no-nonsense aanpak belangrijke ingrediënten zijn'. 

Deel dit artikel op:
Geactualiseerd: woensdag 26 juni 2019

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Website van het Jaar

Vergelijk het volledige energieaanbod

Vergelijk objectief alle energieleveranciers. Bij ons stapt u gemakkelijk in drie stappen over. Overstappen via Gaslicht.com is altijd gratis. Vergelijk en stap over.